geçmiş olsun canım yaa erkek çocuklarıı zor oluyoo peki okuldan çıkınca napıyo evde kalıyo dimi tek başına?tam gün felanmı okulu sen iştesin baba işte?dusmemis esracım:) bahcede gezinirken tenefuste ayagına top gelmis baska çockların topu buda vurmus mu tutmayamı kalkmıs topun sahibide kızmıs hızla topa diyemi tekme atmıs buna diyemi atmıs artık hatırlamıyor anlat dedikce mır mır :) suclu ya hastanelere gittik ya ondan sebeh hatırlamaz boyel durumlarda genellikle:) hos çok suclu da değil ayagına top geirse buyuk adam bile vurabilir neyse olmus iste kaza. tekme gelmis eline yani bundan bir alt sıınfta olan bir çocuk tarafından parmak da bosta tak diye gelnce tekma kırılıvermis ya durduk yere is çikti.
maşallah yavruna kalkık burunlu sıpana : ))selam kıslar,
bis bugün doktora gittiiiiik kaydirigubbakcemile2 oğluşum bize küsmüş sanırsam,poposunu dönmüş yatıyordubir ara doktor yakalayıp yüzünün yandan bir fotosunu alabildi,kalkık burunlu bir oğluş olacak sıpam.554 g olmuşuz,şeker yüklemem 1 ay sonra. öpüldünüz hepiniz,inşallah herkes böyle iyi haberlerle gelsin...
Gözün aydın evros, hep bölye güzel haberlerle gelinkızlar bizde bugün doktora gittik.çok şükür iyiymişiz.bir problem olmadığını söledi doktor.ama renkli doplere ancak gelecek ay girebilecegiz.şeker yüklemesi yapıldı yarın alcaz sonuçları umarım sonuç iyi olur.bu arada eğitimci arkadaşlar biz nöbetten kaçıncı haftada düşüyoruz. CADIARZUdoktor sevke nöbetten düşmesi uygundur yazdı ama yönetmelikte son 3 ay kala diyo eğer öyleyse 26 hafta yapmıyo mu? bi fikriniz var mı? ay eğer müdür kabul ederse yarın nöbet tutmuyacağım.yuppppppppppiiiiiiiiii:teytey::sm_cool::lepi:hihoyyytsositososito
Amin , geçmiş olsun çok da yüksek değil ama takip edip dikkat edeceksin okadarkızlar şekerim 143 çıktı. üst sınır 140. yani daha iyi bakmaları gerekiyor şimdi. hani şu ESRAKO da yaptırmıştı ya, saatbaşı kan veriyorsun, işte ondan yaptıracağım pzts günü. açıkçası o kadar emindim ki bende şeker çıkmayacağından. içim çok rahattı. löp löp götürüyordum hamurişi tatlı çikolata allah ne verdiyse işte.... bakalım diğer testte de çıkacak mı. çıkarsa esrako gibi diyet yapmam gerekecek. hay allah, neyse buna da şükür... iğnemin dozu artmıyor. bu daha önemli. şeker için yapılacak şey belli. allah dermansız dert vermesin, yeter...
benim de 25 temmuz ve sonrası inşallah aynı gün doğururmuşuz..benim bir tercihim yok hangi doğum şekli bana uygunsa razıyım..ayyyy aman amaaaaaan ayyyyy ne severim var ya kızartmayı, bayılırım bayılırım.... şöyle bir ay daha geçsin de haftada bir kızartma yapıp yiycem valla.... sarmısaklı yoğurtla....
DİDE cim bebeklerin pozisyon değiştirmesi için daha çok zamanları var. ben inanıyorum kafasının aşağıya ineceğine.... o kadar çok istiyorum ki normal doğum yapmayı anlatamam..... doktor da tavsiye ediyor normali.... bakalım işte başka bir problem çıkmazsa normal yapacağım. 25 temmuzdan itibaren heran bekleyin dedi.
.
nazancığım bu 50grlık test sadece şeker tarama testi bu testte şekeri yüksek çıkanların %10unda şeker çıkıyormuş..asıl tanı konulan 100grlık olan..inşallh normal çıkarhaydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.
gaviskon diyecektimki almışsın zaten..yanma tahrişyendir büyük ihtimalle..o tahriş faranjit bilr yapıyor..ben çok yaşadım aynı durumu..o dönem okuldaydım sürekli konuşmaktan iyice azıyordu faranjitim.geçmiş olsunYa yavrular;
Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.
7. aydan itibaren kullansan iyi olur emzirmeye hazırlık için..ben de alacağım..kızlar ğöğüs ucu için doktorum lansinoh diye bir krem verdi.nasıl bileniniz varmı?aldım bugün ama benim sorunum yokki...emzirirkende kullanılırmış üzerinde yazıyor birde kızlar çok kilo almama rağmen ne kaşınıyorum ne çatlıyorum.doktor johnsons baby kullan dedi bu durumda kullanmasam olurmu?kaşıntı ve çatlağım yokken yani...
maşallah size..hiç bir şey yemediz mi hemşire?Bu da bizim Burko Burcu'suyla buluştuğumuzun resmidir. Cicilere yeni bişiler ekledim. Bi de göbeeeeemi ekledim. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...05-g246b252351-350ovumuz-ba351las305n-26.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-agustos-bebislerinin-cicileri-burada-21.html
allah keyfini bozmasın..sonuçlar da güzel gelir inşallah.kızlar bizde bugün doktora gittik.çok şükür iyiymişiz.bir problem olmadığını söledi doktor.ama renkli doplere ancak gelecek ay girebilecegiz.şeker yüklemesi yapıldı yarın alcaz sonuçları umarım sonuç iyi olur.bu arada eğitimci arkadaşlar biz nöbetten kaçıncı haftada düşüyoruz. CADIARZUdoktor sevke nöbetten düşmesi uygundur yazdı ama yönetmelikte son 3 ay kala diyo eğer öyleyse 26 hafta yapmıyo mu? bi fikriniz var mı? ay eğer müdür kabul ederse yarın nöbet tutmuyacağım.yupppppppppppppppppiiiiiiiiii:teytey::sm_cool::lepi:hihoyyytsositososito
benimki de aynı şekerim.dün gece yine sinir oldum..neyse 6. ayın sonunda hissedebiliyorlarmış..bekleyeceğizya benim eşim neden hala hissedemiyor ki ? CADIARZU sorun benimkinde sanırım :bbo:
doğru söze ne denir?Tibet ismini pek severim,pek karızmatıktır.. ama tibos ne yaa Nurdan.. mahfettin adamın karizmasını kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrr....
bebeğim yine tedirgin etti bugün beni ve yine ben soluğu sağlık ocağında aldım offff ya benmi bu kadar pipirikliyim evhamlıyım ya kafayı yicem valla..... sabah hiç hareket etmedi normalde sabahları uyanınca hemen oda oynardı yataktan kalktım karnımın içi resmen acıyor zaten bebek aşağıda olduğu için vajinama baskı yapıyor arada onlardada acı hissediyorum dedim birşey oluyor dokunamıyorum bile karnıma çürük gibi acıdı korktum eşimle kahvaltı yaptık dedim hemen sağlık ocağına gidelim içim bir rahat etsin gittik şükür bebeğimin kalbi atıyor karnımın acısıda geçti şuan işteyim derin bir ohhhh çektim şükürler olsun mutluyum.....şu 3 ayıda allahın izniyle bir atlatsak....
yok valla tuana çok karizma sakallı bir adamdı:)) kme benziyordu bilirmisin izlermisin o diziyi:) binbir gecede fusun diye kadın vardı yah ani evli ali kemalle kocasını kızının resim hocası ile aldattı:) otipte sanki o adamdı da ay bu bilinc altı nelere kadir yaa sanki o adamdı iste bende fusun muydum acaba ruyada:)))
kıyamam ben ona..çok geçmiş olsundusmemis esracım:) bahcede gezinirken tenefuste ayagına top gelmis baska çockların topu buda vurmus mu tutmayamı kalkmıs topun sahibide kızmıs hızla topa diyemi tekme atmıs buna diyemi atmıs artık hatırlamıyor anlat dedikce mır mır :) suclu ya hastanelere gittik ya ondan sebeh hatırlamaz boyel durumlarda genellikle:) hos çok suclu da değil ayagına top geirse buyuk adam bile vurabilir neyse olmus iste kaza. tekme gelmis eline yani bundan bir alt sıınfta olan bir çocuk tarafından parmak da bosta tak diye gelnce tekma kırılıvermis ya durduk yere is çikti.
:roflol::roflol: fusunmuydum he... ay katıla katıla güldürdün beni yaw
geçmiş olsun canım yaa erkek çocuklarıı zor oluyoo peki okuldan çıkınca napıyo evde kalıyo dimi tek başına?tam gün felanmı okulu sen iştesin baba işte?
esra aslında bende doktorumun dilinden pek bişey anlamıyorum muayenesi 5 dk bile sürmüyor ki ben 2 saatlik yoldan gidiyorum 4 - 5 saat sıra bekliyorum benimle az ilgilenmesi hoşuma gitmiyor soracağım soruları unutuyorum muayeneye aldığında bir yandan cep telefonuyla konuşuyor.. Ama yapacak birşey yok ben istanbul izmir çanakkale bursada doktorlara gittim olmadı en son bunun tedavisiyle oldu o yüzden ne dese gözüm kapalı evet diyorum yanlış yönlendirmeyeceğini düşünüyorum çünkü ona daha önce giden arkadaşlarımda hiç sorun yaşamadılar aklıma takılanlarıda internetten araştırıyorum ne yapalım böyle idare edicez artık benneyaptımki
tebrikler:hooray: ..bilinç altı işte canın onları şekiyo ya ..süpersin gece sıklımassın uyrken film gibi rüya görüyon:roflol:.. bende geceleri rizede gündüsleri ist deyim annem babm rizede çok özlüyom sabaha kadar 0onlarla geçiriyorum rüyamda..DİGER RUYAM
Bu da masum ruyam kızlar:) ruyamda tatildeyiz tatil koyuned acık bufe tatlı reyonunun onundeyim. profiteroller var birde cikolatalı donut var çok severim onlar yan y ana. alayımmı yesemmi yemesemmi diye çok dusunuyorum yiyceklerin basında sonra yemeden arkamı donup gidiyorum kendimi tebrik ettim uyanınca:)))
cnm sana bi tavsiye aklına ne takılıyosa hepsini not al..internet yanıltıcı olabiliyo herkers aynı şeyi yazmıyo..kafan karışır ha sordğun souyda cvp vermiyosa ne gerk var oına gitmene ..ben dr iiyliğinden nazarn ilgisi sorularıma avp bulmam önemli..peki doğum için zor olmasmı eğer normal olcaksa 2 saaalik yol..yakınlarlar yeni doğnan ünitesi olan bi yerde araştır aynı zamanda derim fikrin olsun
tebrikler:hooray: ..bilinç altı işte canın onları şekiyo ya ..süpersin gece sıklımassın uyrken film gibi rüya görüyon:roflol:.. bende geceleri rizede gündüsleri ist deyim annem babm rizede çok özlüyom sabaha kadar 0onlarla geçiriyorum rüyamda..
cnm en yakın yer yarım saat uzaklıkta yenidoğan ünitesi yok ayrıca doktorlarıda defalarca haberlere konu oldu en son kilolu bebeği sezeyanla alması gerekirken normal doğumla almaya çalıştı bebek çıkmayınca iki kolunu birden kırıp çıkardı bebek doğar doğmaz alçıya alındı korkuyorum buradakilere biri organ mafyası diye adı çıktı diğeride sorduğun sorulara ters ters cevaplar veriyor yani en iyisi yine bu doktor adamın 2 özel muayenehanesi bir tanede özel hastanesi var tek başına çalışıyor günde 2-3 saatlik uykuyla hep o yüzden hastalarına zor vakit ayırıyor ama çooook kalabalık hastası çok :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?