2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçmiş olsun canım yaa erkek çocuklarıı zor oluyoo peki okuldan çıkınca napıyo evde kalıyo dimi tek başına?tam gün felanmı okulu sen iştesin baba işte?

Günaydın herkese hayırlı cumalar,

maşallah yavruna kalkık burunlu sıpana : ))

Gözün aydın evros, hep bölye güzel haberlerle gelin

Amin , geçmiş olsun çok da yüksek değil ama takip edip dikkat edeceksin okadar

Esrako geçmiş olsun sadece alçıyamı aldılar ?

benim de 25 temmuz ve sonrası inşallah aynı gün doğururmuşuz..benim bir tercihim yok hangi doğum şekli bana uygunsa razıyım..
haydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.
nazancığım bu 50grlık test sadece şeker tarama testi bu testte şekeri yüksek çıkanların %10unda şeker çıkıyormuş..asıl tanı konulan 100grlık olan..inşallh normal çıkar
Ya yavrular;

Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.
gaviskon diyecektimki almışsın zaten..yanma tahrişyendir büyük ihtimalle..o tahriş faranjit bilr yapıyor..ben çok yaşadım aynı durumu..o dönem okuldaydım sürekli konuşmaktan iyice azıyordu faranjitim.geçmiş olsun
7. aydan itibaren kullansan iyi olur emzirmeye hazırlık için..ben de alacağım..
maşallah size..hiç bir şey yemediz mi hemşire?
allah keyfini bozmasın..sonuçlar da güzel gelir inşallah.

ya benim eşim neden hala hissedemiyor ki ? CADIARZU sorun benimkinde sanırım :bbo:
benimki de aynı şekerim.dün gece yine sinir oldum..neyse 6. ayın sonunda hissedebiliyorlarmış..bekleyeceğiz
Tibet ismini pek severim,pek karızmatıktır.. ama tibos ne yaa Nurdan.. mahfettin adamın karizmasını kaydirigubbakcemile3
doğru söze ne denir?

canım benim hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bu durumları..bana fazla titizleniyormuşsun gibi geldi..hem bazen çok hareketli oluyor bebişler bazen daha az hareket ediyorlar..ya da biz en güçlülerini hissediyoruz..28. haftadan sonra dikkatli takip etmemiz gerkiyor hareketleri..öyle okudum ben..

:roflol::roflol: fusunmuydum he... ay katıla katıla güldürdün beni yaw

kıyamam ben ona..çok geçmiş olsun
:roflol::roflol: fusunmuydum he... ay katıla katıla güldürdün beni yaw

anaaam ne oluyo size..tövbeee

geçmiş olsun canım yaa erkek çocuklarıı zor oluyoo peki okuldan çıkınca napıyo evde kalıyo dimi tek başına?tam gün felanmı okulu sen iştesin baba işte?

canım benim oglum etudlu tam gun okullardan birine gidiyor. sabah 9 aksam 6 saatleri arasında okul. calısan anne babaların okulu bu kurra ile ogrenci alınıyor turkiyede 13 tane var hepsi istanblda bu okuların. sizin zamanınıza insalah artar sayıları her geçen gun artıyor calısan annelerin artması ile birlikte . yarı ozel gibi aylık aidati var 195 tl mesela yemek vs ikindi kahvaltısı var. sabah bir saat yanlız kalıyor bu sene evde kendi kapıyı çekip iniyor sitenin bahcesinden servise biniyor. ben hep calıstıgım için hep sıkınıt yasatık bu konuda. aksamda biz hepimiz aynı saatet eve geliyorz berke bizden 10 dk sonra falan geliyor hatta aksam soruumuz yok 18,45 herkes evde bizde allahtan. iste boyle insalah sonrasında calısmassam oglumla daha çok ilglenebileceğim

günaydın kızlar
dün mesajlarım yarım kaldı herkesler doktora gitmiş güzel haberlerle dönenlerin gözleri aydın
üzülenler boşverin artık herşeyin çaresi var üzülmeyin bebişlerde üzülür sonraaa
esrako benimde rüyalar biraz değişik çok bugünki süperdi ya 1milyon tl kazanmışız bi yerden parayı harcıyoduk çarşı pazar... çok harcadık bari bi tanecik ev alsaydık falan diyorum
tuanna 21. haftada benimde 385 çıktı banada biraz az geldi ama doktor gelişimi iyi dedi. iyi lmasaydı kesin daha erken çağırırdı merak etme kiloyu takma kafana
şekerim düşük çıksın diye 1 haftadır şekerli falan yemiyorum testi atlattım şimdi şekerli bir şeyler yemek istiyorum artık geçmişte adı geçen yiyecekleri çok canım çekti ben bi dışarı çıkıp geliyim eczaneden ilaçlarımıda alıyım başlıyım antibiyotiğe bitsin bir an önce

inşallah adaşım ama güzelmiş yalnız kalmaması iyi olmuş umarm sende çalışmasında iki evladınada doyaa doyaaa bakarsınn boll boll gezersinn hatta gezerizzzz kaydirigubbakcemile2

bu arada akşam kızlar mide yanmasından bahsetmiş önceden hamileliği geçiren kişilerle konuşuyorumda mide yanması onlara çok doğal geliyo bu aralar herkes bana mide yanman başlamadımı diye soruyo sanırım herkeste olan bi şey bi arkadaşım ben gaviskonsuz uyuyamıyodum demişti tolam 7 paket falan bitirmiş

gezeriz esracım ya gezmezmiyiz valla super olur insalah o gunleri bri gorelimde.

serni senin ruya daha anlamlı imis be para çıkmıs bari amacına ulasmıssın ben hayallerime kavusamadım bile.)))))

esrako cnm geçmiş olsun..heralde futbol topudur ..ben ona ayağımla vurunca kendime gelemiyom hele elime değmesin çok ağır ya..okadracık çocukalar nasılda oynuyolar

seerni saol cnm ya dfemekki normal..önemli olan zaten sağlıkla olması çok şükür...hım bende şeker için mayıs 5 gibi gitcem tatlıyı kestim ben zaten sarelleyi kaşıklıyodum 4 gün öncesine kadar, geçti o günler ot yemeye başldım..umarım şeker güsel çıkar

yok tuanam futbol topu yasak okula getirmiyor kimse çocugun tekmesi eline gelmis bizimkinin tekme ile kirilmis parmak yani

esra aslında bende doktorumun dilinden pek bişey anlamıyorum muayenesi 5 dk bile sürmüyor ki ben 2 saatlik yoldan gidiyorum 4 - 5 saat sıra bekliyorum benimle az ilgilenmesi hoşuma gitmiyor soracağım soruları unutuyorum muayeneye aldığında bir yandan cep telefonuyla konuşuyor.. Ama yapacak birşey yok ben istanbul izmir çanakkale bursada doktorlara gittim olmadı en son bunun tedavisiyle oldu o yüzden ne dese gözüm kapalı evet diyorum yanlış yönlendirmeyeceğini düşünüyorum çünkü ona daha önce giden arkadaşlarımda hiç sorun yaşamadılar aklıma takılanlarıda internetten araştırıyorum ne yapalım böyle idare edicez artık benneyaptımki

DıGER RUYAM

Bu da masum ruyam kızlar:) ruyamda tatildeyiz tatil koyuned acık bufe tatlı reyonunun onundeyim. profiteroller var birde cikolatalı donut var çok severim onlar yan y ana. alayımmı yesemmi yemesemmi diye çok dusunuyorum yiyceklerin basında sonra yemeden arkamı donup gidiyorum kendimi tebrik ettim uyanınca:)))

cnm sana bi tavsiye aklına ne takılıyosa hepsini not al..internet yanıltıcı olabiliyo herkers aynı şeyi yazmıyo..kafan karışır ha sordğun souyda cvp vermiyosa ne gerk var oına gitmene ..ben dr iiyliğinden nazarn ilgisi sorularıma avp bulmam önemli..peki doğum için zor olmasmı eğer normal olcaksa 2 saaalik yol..yakınlarlar yeni doğnan ünitesi olan bi yerde araştır aynı zamanda derim fikrin olsun

tebrikler:hooray: ..bilinç altı işte canın onları şekiyo ya ..süpersin gece sıklımassın uyrken film gibi rüya görüyon:roflol:.. bende geceleri rizede gündüsleri ist deyim annem babm rizede çok özlüyom sabaha kadar 0onlarla geçiriyorum rüyamda..

cnm en yakın yer yarım saat uzaklıkta yenidoğan ünitesi yok ayrıca doktorlarıda defalarca haberlere konu oldu en son kilolu bebeği sezeyanla alması gerekirken normal doğumla almaya çalıştı bebek çıkmayınca iki kolunu birden kırıp çıkardı bebek doğar doğmaz alçıya alındı korkuyorum buradakilere biri organ mafyası diye adı çıktı diğeride sorduğun sorulara ters ters cevaplar veriyor yani en iyisi yine bu doktor adamın 2 özel muayenehanesi bir tanede özel hastanesi var tek başına çalışıyor günde 2-3 saatlik uykuyla hep o yüzden hastalarına zor vakit ayırıyor ama çooook kalabalık hastası çok :sm_confused:

sen rizeli misin? bende rizeli sayılırım eşim rizeli kaydirigubbakcemile3

aman aman diyim o hastanenin yanından bile geçme varsın ii olsun yeni doğan ünmitesi yoksa bile kötü..en iisi yine oraya devam cnm ..inşallah sağlıkjla hayırla gelirler...evet cnm rizeliyim,,, hiç gittimmi sen rizeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…