aman aman diyim o hastanenin yanından bile geçme varsın ii olsun yeni doğan ünmitesi yoksa bile kötü..en iisi yine oraya devam cnm ..inşallah sağlıkjla hayırla gelirler...evet cnm rizeliyim,,, hiç gittimmi sen rizeye
bu sene gidecektik kısmet değilmiş seneye kızımızla gidicez artık ama eşim deli gibi özlemiş memleketini :dance:
aa oyle deme fasulyeko ya epidural sezaryan harika bir olay ben çokmemnun kaldım yin oyl yapcam kismetse ve bu sefer esimde gircek sezaryana çok buyuk anı olcak bizim icin insallah
Ayy buarada kısmetse bizim prensesın adı tuanna olucak inşallah eşim cok ısındı bu isme.artık karnımı "tuana kızım napıyosun " die kaydirigubbakcemile3sevıyo
Evet bende demır hapı kullanıyorum ama 4 aydır aralıksız kullanıyorum o hapı.. daha ıkı gundur bu rahatsızlık var bende.. sence yıne de alakalı mıdır? Bneım ılacımın markası ferrum fort..
Günaydın arkadaşlar, dün özdilekte almak istediğim bebek arabasını gördüm 160 tl. Aynı araba buradaki mağazalarda 200-230 tl arası. 23 nisan dolayısıyla epey bi promosyon var Özdilekte. Hatta internet fiyatlarından bile ucuz. Ben fırsat bu fırsat şimdiden alayım diyorum. Araba Baby2go nun tango modeli. Fotosunu ekliyorum özellikleri de aşağıdaki gibi. Çok özellikli bir şey istemiyorum zaten. Tek dikkat ettiğim sapının çift yönlü olması, tekerleklerinin rahat hareket etmesi ve rüzgarlığı olması. Daha önce bu modeli kullanan varsa ya da bana fikir verebilirseniz çok sevinirim. Bu model iyi mi?
Özellikler
Geniş İç Hacim
Çok Pozisyonlu Yatabilme
3.Pozisyon Yatabilme
2.Pozisyon Yatabilme
Kullanışlı büyük sepet
5.Nokta emniyet kemeri
Tek elle kapatabilme
Ayak örtüsü
Arka fren
Katlandığında dik durma
Ebeveyn tepsisi
Ön tepsi
Ön tekerlek süspansiyon
Arka tekerlek süspansiyonu
360c dönen ön tekerler
8 bağımsız döner tekerler
Ayarlanabilir itme sapı
Ayarlanabilir ayak koyma yeri
Orjinal yağmurluk
Fermuarlı rüzgarlık
Aliminyum kasa
Refletör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?