2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Herkese günaydın. 2 gündür girmediğim için geriye dönüp okumak zor olur kusuruma bakmayın .
ıyi haberler alanların gözü aydın. Eğer rahatsızlanan varsa ki umarım yoktur çok geçmiş olsun. Esracım oğluşunun parmağıda umarım tez zamanda iyileşir.

esrako geçmiş olsun canım oluyor maalesef çocuklarda böyle şeyler, nazan inşallah diğer şeker yüklemen iyi çıkar.
Bende pazartesi doktora gidicem bakalım ne kadar olmuş kızım benim. Sağlıklı olsun da doğum şekli falan hiç önemli değil, acı eşiğim de yüksek sayılır öyle kolay kolay bağırıp çağırmam yani, eskiden sezeryan mı varmış 4 kilo bebekleri bile alıyorlarmış bebiş ters dir doğum sırasında yani gereklidir sezeryan ona da ok yani. epidural sezeryan olayı da çok garip geliyor bana canlı canlı kesiliyorsun yok bu bana göre değil uyutsunlar beni sonra versinler kucağıma

bu sene gidecektik kısmet değilmiş seneye kızımızla gidicez artık ama eşim deli gibi özlemiş memleketini :dance:

aa oyle deme fasulyeko ya epidural sezaryan harika bir olay ben çokmemnun kaldım yin oyl yapcam kismetse ve bu sefer esimde gircek sezaryana çok buyuk anı olcak bizim icin insallah

aa oyle deme fasulyeko ya epidural sezaryan harika bir olay ben çokmemnun kaldım yin oyl yapcam kismetse ve bu sefer esimde gircek sezaryana çok buyuk anı olcak bizim icin insallah

cnm geçmiş olsun oğluna geç farkettim ama epidural sezeryan gerçekten çok güzelmiş arkadaşım ikiz kızlarını bu yolla dünyaya getirdi ve çok memnun kaldı eğer bende olursam ki bu kadar oturmayla normal doğuramam epidural sezeryanla doğurucam yerimseniben

esra korkutucu geliyor bana. Zaten eşim de giremez kan görünce etkileniyor doktorlar bir de eşime müdahale etmek zorunda kalmasınlar.sen yapabiliyorsan eşin de girecekse doğuma tabii büyük anı

neyse kızlar hava çok güzel şöyle süslenip püslenip çay bahçesine gideyim bari içim karardı evde yaa kızımda bunalıma girdi valla kaydirigubbakcemile3

BENıM DıYETıM

kızlar yazmayı unuttum kac gundur yazcaktım birisi sormustu kusura bakmayın.
simdi ben tum gun yemem gereken yiycekleri yazıyorum size . gun içinde dr um benim yasamtarzıma gore duzenledi ama ben sıkca yerlerni değistiriyorum sokaklarda buldgugm bulamadgım yiycekler olarak değisiyor onemli olan tum gun almam gereken besinler hamile biri olarak dr un bana verdigi bunlar sizlerde okuyabilirsiniz ve sanırım ozel zayıflama diyeti olmadıg için uygulayablirsnizde.

gunluk yiyceklerim
3 kibrit kutusu beyaz yada taze kasar peyniri yada dil peyniri orta yaglı
3 porsiyon sebze - 1 porsiyon 4-5 yemek kasıgı sebzeye gore değsiyor listesi var
7 dilim beyaz ekmek - kansızlıgım sınırda çıkıt kepek demir emilimini azaltıyor diye kepek vermedi dr
4 porsiyon meyva
5buyuk kofte veya 200 gr balık veya 140 gr tavuk
6 yemek kasıgı yogurt
400 cc yagısız sut
1 domates sabah kahvaltısında var bu

3 tane acık sekersiz cay
ama ben anlattım içemem diye vs yarım kesmes ekerden gunde 1,5 kesme seker biresy yapmaz ok eddi dr.

ayrıca 2,5-3 litre su tuketmem gerek

seker için bunu hepiniz degerlendirebilisiniz yada ailedinzde sekeri olan varsa ki ben çok arastırmacı biriyim hiç bilmiyorudm annem seker hastası.
1 porsiyon meyva yiyorsayk sakerimizi aniden yukseltmemesi için yanında 1 cay bardagı olcusunde sut yada ayran içmeliymisiz. bu sekeri dengeliyormus . ani inip çıkmasına engel oluoyrmus aklınzda olsun.
sekeri sinirda çikan arkadaslarda bunu uygulaybilirler

sutu meyva ile yanyana yada bes dk once yada sonra içmek yeterli.

günaydın hamiş hatunlar... ayy 3gun gırmedım maşşalah yıne sohbet almıs yürümüş.okumamın imkanı yok 100sayfa gitmişşşşşş :1shok:
neyse artık net işi çözüldü ama pc iş yerınde 3 -5 gunluğüne ondan sonra bı sorun daha cıkmaz inşallah
ayy herkez iyidir umarım hele bı listeyi güncellıyım

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELıL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇıN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENıZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.ırem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKıF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMıH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

Son düzenleme:
Ayy buarada kısmetse bizim prensesın adı tuanna olucak inşallah eşim cok ısındı bu isme.artık karnımı "tuana kızım napıyosun " die kaydirigubbakcemile3sevıyo

Günaydın arkadaşlar, dün özdilekte almak istediğim bebek arabasını gördüm 160 tl. Aynı araba buradaki mağazalarda 200-230 tl arası. 23 nisan dolayısıyla epey bi promosyon var Özdilekte. Hatta internet fiyatlarından bile ucuz. Ben fırsat bu fırsat şimdiden alayım diyorum. Araba Baby2go nun tango modeli. Fotosunu ekliyorum özellikleri de aşağıdaki gibi. Çok özellikli bir şey istemiyorum zaten. Tek dikkat ettiğim sapının çift yönlü olması, tekerleklerinin rahat hareket etmesi ve rüzgarlığı olması. Daha önce bu modeli kullanan varsa ya da bana fikir verebilirseniz çok sevinirim. Bu model iyi mi?

Özellikler

Geniş İç Hacim
Çok Pozisyonlu Yatabilme
3.Pozisyon Yatabilme
2.Pozisyon Yatabilme
Kullanışlı büyük sepet
5.Nokta emniyet kemeri
Tek elle kapatabilme
Ayak örtüsü
Arka fren
Katlandığında dik durma
Ebeveyn tepsisi
Ön tepsi
Ön tekerlek süspansiyon
Arka tekerlek süspansiyonu
360c dönen ön tekerler
8 bağımsız döner tekerler
Ayarlanabilir itme sapı
Ayarlanabilir ayak koyma yeri
Orjinal yağmurluk
Fermuarlı rüzgarlık
Aliminyum kasa
Refletör

Eklentiler

• $oyunil8847-a.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 16
kelebeğim hoşgeldinnn
ne güzelll öğrenmeyen kalmamışşş cinsiyetii mavişimin sanırım erkekti ama bellimi diildi henüz -tatlicadiarzu-

Evet bende demır hapı kullanıyorum ama 4 aydır aralıksız kullanıyorum o hapı.. daha ıkı gundur bu rahatsızlık var bende.. sence yıne de alakalı mıdır? Bneım ılacımın markası ferrum fort..

Evriş bunu nasıl atladın inanamıyorum sanaaaaaaaa..Evrişim, 6 aydan sonra doğuma kadar reflü yakamızı bırakmayacak ki..Hatta bazılarımızda tekrar bulantılar bile başlayabilirmiş..Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyo, mide kapakçığı açılıp asit yukarı kaçıyor..Bende de yeni başladı Evriş..Ne fena acıtıyo demi..Uyurken yüksek yastık işe yarıyormuş..

çok iimiş hemde uygun ..peki ktlanabilirliğpi kolaymı acaba çünkü ben otobuse bindiğimde elimde bebişle zor olmasını istememgamyoncuiremsu...bana çok uygun ve rahat geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…