Hah unuttum bir de size sağlıklı patates kızartması tarifi verecektim. Patatesleri kesip tuzlayın, 1 yemek kaşığı sıvıyağı üzerinde gezdirip ellerinizle iyice ovalayın, yağı yesin. Sonra yapışmaz tepside (borcam da olabilir) 180 derecede kızarana kadar pişirin. Normal kızartmadan hiiiç farkı olmuyor. Biz yıllardır böyle yeriz.cokacimcoook
hemen eklıyorum canım şimi hatırladım gecenlerde sölemıstın ama eklemeyı unutmusum demekkıMinik Kelebekcim kızımın adı DİDAR olacak listeye ekleyebilirsen sevinirim canım.
hemen eklıyorum canım adı gıbıeşsiz bucaksız sular gıbı duru olsun kızın :1hug:minik kelebekkk
benim kızımada DENİZ eklermisin????
evet evet kızına adaş gelıyo inşallah kaydirigubbakcemile2 aslında daha tam kesınlesmedı ama eşime bıkac isim söledım encok tuana yı begendı ve kızımızı tuana die sevıyoaaaaaaa kızıma adaş geliyo demek ne güsel
kelebeğim hoşgeldinnn
ne güzelll öğrenmeyen kalmamışşş cinsiyetii mavişimin sanırım erkekti ama bellimi diildi henüz -tatlicadiarzu-
Süper tarif yaaaaaaa, mutlaka deniycem. Bu arada benim mezgit tarifimi deneyen var mı???
Günaydın arkadaşlar, dün özdilekte almak istediğim bebek arabasını gördüm 160 tl. Aynı araba buradaki mağazalarda 200-230 tl arası. 23 nisan dolayısıyla epey bi promosyon var Özdilekte. Hatta internet fiyatlarından bile ucuz. Ben fırsat bu fırsat şimdiden alayım diyorum. Araba Baby2go nun tango modeli. Fotosunu ekliyorum özellikleri de aşağıdaki gibi. Çok özellikli bir şey istemiyorum zaten. Tek dikkat ettiğim sapının çift yönlü olması, tekerleklerinin rahat hareket etmesi ve rüzgarlığı olması. Daha önce bu modeli kullanan varsa ya da bana fikir verebilirseniz çok sevinirim. Bu model iyi mi?
Özellikler
Geniş İç Hacim
Çok Pozisyonlu Yatabilme
3.Pozisyon Yatabilme
2.Pozisyon Yatabilme
Kullanışlı büyük sepet
5.Nokta emniyet kemeri
Tek elle kapatabilme
Ayak örtüsü
Arka fren
Katlandığında dik durma
Ebeveyn tepsisi
Ön tepsi
Ön tekerlek süspansiyon
Arka tekerlek süspansiyonu
360c dönen ön tekerler
8 bağımsız döner tekerler
Ayarlanabilir itme sapı
Ayarlanabilir ayak koyma yeri
Orjinal yağmurluk
Fermuarlı rüzgarlık
Aliminyum kasa
Refletör
aman aman diyim o hastanenin yanından bile geçme varsın ii olsun yeni doğan ünmitesi yoksa bile kötü..en iisi yine oraya devam cnm ..inşallah sağlıkjla hayırla gelirler...evet cnm rizeliyim,,, hiç gittimmi sen rizeye
canım bak bebişin iyimiş.bbiraz rahatla sebde.açıklık yok sıvı kaçışı yok bunlar güzel şeyler.gözünaydın canım.enfeksiyonuda farkaettiniz.sorun yok yanicanım yok yani rutin kontrol değildi.enfeksiyon canımı sıktı hiç tanımadığımız doktora,bir abimizin tavsiyesi üzerine gittik.sağolsun.çok ilgilendi.vajenden ve idrardan kültür aldı.rahim ölçümü yaptı rahimde açıklık varmı diye baktı.ağrılarım için 30 dakika sancı makinasına bağladı.bebeğim hala aşağıda.yukarı çıkıp tekrar iniyormuş.malum eşide aşağıda ama çok şükür plesenta previa olmamışım.yani risk yaratmıyormuş.ama çok ayakta kalıp yorulursam başı aşağıda olduğu için rahime baskı yapar üzülürsün dedi yana sürekli istirahat.
senle aramızda 5 gün var canım..el sallıyor oynuyor çok hareketliydi.amniyonda kaçıklık varmı diye baktı sıvıdan biraz alıp bir kağıda sürdü amniyomu değilmi diye baktı çok şükür değildi.suyu temiz ve yterliymiş.ama yinede yat dedi gezme yürüme hareket etme dedi.böyle işte canım..
nazın iyi olmasına sevindim.anlattığın ağrılar bel fıtığına benziyor ama en iyisini doktorlar bilir ama ağrın benimkine benziyorkızlar ben geldim. şeker yüklemem yapıldı. akşam alacağım sonucu. muayenem güzel geçti. bebeğin kafası yukardaymış. tam göbek deliğim hizasındaydı kafası. foto almadık. zırt pırt vesikalık çekmek istemiyorum. en güzel 28-32 haftalar arası görünüyorlarmış, o zaman alacağız bir foto daha.
benim sat 1 kasım ya, ama başlarda bebek 1 hafta kadar önden gidiyordu. şimdiki ölçümlere göre 1 kasımla uyumlu çıktı. ben önce endişe ettim az mı gelişmiş acaba diye, ama doktor sorun olmadığını söyledi. benim plesentanın bir damarından bebek iyi beslenemiyor diye çıkmıştı da detaylıda... ondan endişe ettim ama 1 kasım sata göre 650gr normalmiş. yani 23+4 günlüğüm 24+3 değil. kan sayımımı da yaptılar. sonucu akşam belli olacak ve o sonuca göre iğnemin dozunu artıracaklar. sonuçta doktor 0,4 ml doz verdiğinde ben 50 kg luk bir çıtırdım şimdi ise nerdeyse 58 oldum. dozun da kiloyla da alakası var ya belki artırmak gerekecek.
buarada ara ara belime daha doğrusu sol bacağıma vuran ağrıdan bahsettim, bu aralar çok acıvermeye başladı. herzaman değil ama bir müddet hareketsiz kaldıktan sonra ayağa kalktığımda önce tutuluyorum sol bacağım uyuşmuş gibi oluyor belim aşağı doğru bir acı dağılıyor... bunun için de fizik tedaviye ihtiyacım olabileceğini söyledi. ben çok rahatsızlık çekmiyorum ama doktor bel fıtığı başlangıcı olabilir diye düşünüyor.
gözünaydın canımkızlar ben de dr.a gittim bugün....benim zıpırım da oynayıp duruyodu...sanki bişeyler konuşuyodu sürekli ağzını açtı kapadı...dr.amca annesi bu çocuk sana bişeyler anlatmaya çalışıyor dedi...ne anlattığınıı sonunda anladık...bi kolunu kaldırmış ahanda anne kol kaslarım, çok güçlüyüm ben diyodu..ne garip ya gülmekten öldürdü beni...eşim de sürekli böyle zıpırlıklar yapar durur zaten...ona çekecek galiba..
oğlum tam 23 haftalık idi..satımla birebir uyumlu gidiyorum şu an...554 gr.çıktı..şu an için herşey normalmiş...boyumuz da 28,42 cm...
yazıcımın tarama özelliği çalışmadı..fotoğraf makinasıyla çektim usg fotoyu..umarım anlayabilirsiniz..
demir hapını iki tane kullanırsan sanırım sorun çözülür.şekerin temiz çıkması güzel bi haberkızlar ben doktordan geldim test yaptık sonuçları bekledim
şeker temiz çıktıda
doktor kan sayımıda yapmıştı kansızlık çıktı demir hapını günde 2 ye çıkardı 3 hafta sonta tekrar yapcaz test bide idrar testinde iltihap çıkmıştıya onun için antibiyotik verdi
offffffff ya şekerden korkarken başka başka şeyler çıktı
ya ben kanımın artması için nasıl besinler tüketmem gerek midemi çok bulandırıyo ama pekmez içmeye başlicam aç karna başka ne yapıyım sizce kızlar
hastanede yoruldum baya geçmişi sonra okucam aftabru sende sonuç bekliyosun sanırım inşallah iyi çıkar
maşallah bebeişinie çok tatlıyüreğimm..kol kaslarını gösterirken...
143 çok yüksek değil.100 gr da temiz çıkabilirhaydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.
Ayy buarada kısmetse bizim prensesın adı tuanna olucak inşallah eşim cok ısındı bu isme.artık karnımı "tuana kızım napıyosun " die kaydirigubbakcemile3sevıyo
cnm ben mezgiti çok severimcokacimcoook ...hele o yumurtalrı,, ama öle yaparsam sanki o tadını alamam gibi geldi..
minik benim kızımın adını da yaz olur mu? ecmel neva
bende böyleyapıyorum cok hafıf oluyor ve tepsi tertemız kalıyor kaydirigubbakcemile3Bende fırın tepsisine yağlı kağıt seriyorum üstünede biraz ayçiçek yağı tuz ve pul biber döküp azıcık beklettiğim patates dilimlerini yayıyorum süper oluyor yapışma derdi de yok tepsi de temiz kalıyor
canım hosgeldin
bizim kizimizin adıda ece olacak listeye eklersen bir ara çok sevniirimm
minik benim kızımın adını da yaz olur mu? ecmel neva
dide ne demek ecmel neva da ne demek ayrıca ? merak ettim anmalmarını . soylemesi zor ama ecmel i . birde bak benimde iki adım var evlenince ediyor soyadlar la birlikte 4 tane ad ssk islem iyaparken falan benm ismim ohoo oyle uzun ki
ayse esra pınar odabas dr um brezilya asıllı hastam diye alay ediyor:)) yani iyi dusun kız çocguana iki isim koyarken. ben çok pismanım isi bırakıp bosa çıkarsam ilk is dava açıp mahkem ekararı ile ayse yi kalıdrcamm
dide ne demek ecmel neva da ne demek ayrıca ? merak ettim anmalmarını . soylemesi zor ama ecmel i . birde bak benimde iki adım var evlenince ediyor soyadlar la birlikte 4 tane ad ssk islem iyaparken falan benm ismim ohoo oyle uzun ki
ayse esra pınar odabas dr um brezilya asıllı hastam diye alay ediyor:)) yani iyi dusun kız çocguana iki isim koyarken. ben çok pismanım isi bırakıp bosa çıkarsam ilk is dava açıp mahkem ekararı ile ayse yi kalıdrcamm
hoşgeldin minik ..benim kızımın adını da yaz olur mu? ecmel neva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?