2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canımm çok severinm o ismi ecmel çok güzel demek anlamı gibi güzel olsun bebişin
bende kızım olsaydı ecrin koyucaktımm ama kısmet olmadı
teşekkür ederim canım..bir dahakine kızın olur inşallah sağlıkla koyarsın
katılıyorum 2 isim çok zor oluyo ya ben hiç memnun dilim ve çocuğuma asla 2 isim koymam demiştim ...ecmel banada zor geldi..ama neva çok güsel bi isim

biz kendi aramızda hep neva diyoruz..öbürü sıfat babında

ufffff ya bende şu ayrıntılıya bi girsemde bebişimin cinsiyetini kesin bi öğrensem ona göre adınıda kararlaştırıcam ama hala öğrenemedim inş. 2 hafta içinde ayrıntılıyada giricem ve kesin öğrenirim artık

Son düzenleme:
selam kızlar.kaldı 99 günümüz inşallah...bugün kültür sonuçlarımı alacağım bakalım ne diyecekler?

cnm ayrıtlıya nerde gircen bellimi ve fiyatı ne kadar eğer aklında bi yer yoksa yardımcı olabilrim

teşekkür ederim canım..bir dahakine kızın olur inşallah sağlıkla koyarsın

biz kendi aramızda hep neva diyoruz..öbürü sıfat babında
aminnnn inşallahhh

selam kızlar.kaldı 99 günümüz inşallah...bugün kültür sonuçlarımı alacağım bakalım ne diyecekler?
güzel olur sonuçların inşallah canım

canım yazmıstım zaten farketmedın sanırım.yukarıdakı listede var adı kuzununa.s.

sağol canım..o mesajlaşma sisteminin azizliği oldu..iki tuana var listede biri senin biri tuananın..anlamı neydi? levent yükselin şarkısını çok severim onu anımsattı..
bir de yahya ismini çok demode bulanlar olabilir ama hep çok sevmişimdir..ne kadar yahya tanıdıysam çok zeki ve beyefendiydiler esracım..

kızlar birşey soracağım ya...şimdi benim bebiş aşağıda anlatmıştım daha önce.çok hareket etmemem lazım.çok ayakta kalınva yada çok oturunca karnımın altında ciddi bir dolgunluk hissediyorum.resmen oraya yığılma olmuş gibi.bazende rahim ağrım oluyor.bu bebeğin aşağıda olmasındanmı kaynaklı?

esracım sağolasın.inşallah.bakalım idrarda iltihap vardı ama rahimdede varmı?

Nerde buluşuruz? Bence ALsancak uygun olmayabilir. Ben gene Konak iyidir derim. Veya İnciraltı olabilir?

ben de konak'tan yanayım,işçievleri'nden sadece konak'a otobüs var.sadece bana değil,en merkezi yer olduğundan herkese uygun olur diye düşünüyorum.sorun olmazsa da size uyarım tabi ki...

Fistiklar konakta gosteri falan olmaz dimi yoksa bana uyar??

iyiiz canim, ozlettin kendini...

sağol canım..o mesajlaşma sisteminin azizliği oldu..iki tuana var listede biri senin biri tuananın..anlamı neydi? levent yükselin şarkısını çok severim onu anımsattı..
canım isim sözlüklerinde anlamı cennet bahcesıne düşen ilk yagmur damlası die gecıyor ama bızım bı ilahiyat bıtirmiş tanııgımız var onasordum oda cennettekı bır kusun adı dedı.herhalükarda anlamı güzel yanı bana göre

canımbebişin asagıdamı.ben kacırdım yoktum 3 gundur.nasılsınm cok rahatsız edıyomu senı.

kayracım asagıda oldugunu baskıdan dolayımı hissettın
benım bebiş bazen sankı rahımıme tekme atıyor gıbı canım yanmıyor ama bı tuhaf oluyorum korkuyorumama gecen hafta normal yerınde dedı.sanırım tam dik duruyor bası göbegımde ayakları asagıda oluyor galıba.bıde tekmelıyorkı sorma

kizlar ben birazdan oglusumu gorucem, ozelde detayli ya gidicem bu sefer..

buarada hakikaten esimin karizmayi cizmisim, neyse bi tek annesi bide ben ona oyle diyos, disarda demem pek:))))yada cok yakin arkadaslarimizin yaninda, oda bana nuris der:)))

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ DENİZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

merhaba kızlar annem gitti alışmıstım.varlığına alışınca yokluğu daha zor geliyor.
kayra canım sanırım bebek aşağıda ve idrar yolu enfeksiyonu var sende.benimde aynı sıkıntım var.hastanede yattım bi ara 3 gun.sakın korkma beni neden yatırmadı dr diye benım zaten riskli olduğu için doktorum tedbir alalım dedi.dün doktorumu aradım yıne aynı baskı olmaya basladı ve sankı sürekli idrarım varmıs gibi ama aslında yok tabı.ancak ağrı yok bu sefer.ve nasıl desem cocuk aşağıda ve hareket edince vaginama baskı yapıyor korkutuyor annesini sanırım senınde öyle.yanı bebeğin aşağıda olması buna bağlı olabilir.bol bol su iç.doktorumu bugun bilgilendirip haftaya gideceim.bu süre içinde bol su içip enfeksiyonu atmak istiyorum.
bu arada geçmiş olsun.o kadar konus konus geçmiş olsun demeyı sona bırak iyimi??

canım ultrasonda çıktı.bir yukarıda bir aşağıda.sürekli yer değiştiriyor.başını kasığıma dayamış,evet baskı yapıyor acıtacak şekilde değil ama baskı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…