teşekkür ederim canım..bir dahakine kızın olur inşallah sağlıkla koyarsıncanımm çok severinm o ismi ecmel çok güzel demek anlamı gibi güzel olsun bebişin
bende kızım olsaydı ecrin koyucaktımm ama kısmet olmadı
katılıyorum 2 isim çok zor oluyo ya ben hiç memnun dilim ve çocuğuma asla 2 isim koymam demiştim ...ecmel banada zor geldi..ama neva çok güsel bi isim
ufffff ya bende şu ayrıntılıya bi girsemde bebişimin cinsiyetini kesin bi öğrensem ona göre adınıda kararlaştırıcam ama hala öğrenemedim inş.ay 2 hafta içinde ayrıntılıyada giricem ve kesin öğrenirim artık
aminnnn inşallahhhteşekkür ederim canım..bir dahakine kızın olur inşallah sağlıkla koyarsın
biz kendi aramızda hep neva diyoruz..öbürü sıfat babında
güzel olur sonuçların inşallah canımselam kızlar.kaldı 99 günümüz inşallah...bugün kültür sonuçlarımı alacağım bakalım ne diyecekler?
canım yazmıstım zaten farketmedın sanırım.yukarıdakı listede var adı kuzununa.s.
Nerde buluşuruz? Bence ALsancak uygun olmayabilir. Ben gene Konak iyidir derim. Veya İnciraltı olabilir?
ben de konak'tan yanayım,işçievleri'nden sadece konak'a otobüs var.sadece bana değil,en merkezi yer olduğundan herkese uygun olur diye düşünüyorum.sorun olmazsa da size uyarım tabi ki...
günaydın hamiş hatunlar... ayy 3gun gırmedım maşşalah yıne sohbet almıs yürümüş.okumamın imkanı yok 100sayfa gitmişşşşşş :1shok:
neyse artık net işi çözüldü ama pc iş yerınde 3 -5 gunluğüne ondan sonra bı sorun daha cıkmaz inşallah
ayy herkez iyidir umarım hele bı listeyi güncellıyım
canım isim sözlüklerinde anlamı cennet bahcesıne düşen ilk yagmur damlası die gecıyor ama bızım bı ilahiyat bıtirmiş tanııgımız var onasordum oda cennettekı bır kusun adı dedı.herhalükarda anlamı güzel yanı bana göresağol canım..o mesajlaşma sisteminin azizliği oldu..iki tuana var listede biri senin biri tuananın..anlamı neydi? levent yükselin şarkısını çok severim onu anımsattı..
kızlar birşey soracağım ya...şimdi benim bebiş aşağıda anlatmıştım daha önce.çok hareket etmemem lazım.çok ayakta kalınva yada çok oturunca karnımın altında ciddi bir dolgunluk hissediyorum.resmen oraya yığılma olmuş gibi.bazende rahim ağrım oluyor.bu bebeğin aşağıda olmasındanmı kaynaklı?
şeker bende cok özledım valla sizi.iyiiz canim, ozlettin kendini...
minik kemlebek oglusumun adi TEOMAN ekleyebilirmisin canim...
kayracım asagıda oldugunu baskıdan dolayımı hissettın
benım bebiş bazen sankı rahımıme tekme atıyor gıbı canım yanmıyor ama bı tuhaf oluyorum korkuyorumama gecen hafta normal yerınde dedı.sanırım tam dik duruyor bası göbegımde ayakları asagıda oluyor galıba.bıde tekmelıyorkı sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?