cnm ayrıtlıya nerde gircen bellimi ve fiyatı ne kadar eğer aklında bi yer yoksa yardımcı olabilrim
Afiyet olsun canım. Ah ben karadenizdeki mezgiti burada bulsam hemen deneyeceğim de, yok Allah yok:çok üzgünüm:Süper tarif yaaaaaaa, mutlaka deniycem. Bu arada benim mezgit tarifimi deneyen var mı???
Ben nerede gösteri olacağını kestiremiyorum açıkçası. Meydandan uzak durmakta fayda var her ihtimale karşı. Bana da neresi olsa uyar da, risk almayalım derim benFistiklar konakta gosteri falan olmaz dimi yoksa bana uyar??
birde ben dun akşamdan beri oğlumu hissedemiyorum.en hareketi olduğu dönemlerde değilmiyiz.neyse biraz daha bekleyeyim.annesinin skolojisinden etkilendiği için sessizliğe bürünmüştür belki.
nazan da şeker kız candy olmuş...ama kesin değil sanırım...umarım 100 gr.bişey çıkmaz...yoksa hamurişsiz nası durcan sen...
evrim ben de reflü var canım eskiden beridir....azıyo arada bir..ama şu dönem daha fazla canım...hamilelikte şu ana kadar 4 şişe gaviscon tükettim..5.ye başladım..ama senin sorduğun gibi sıcak bişey içtikten sonra yanma vs olmuyor...
burko başak patates tariflerinizi aynen uyguluyorum gerçekten çok güzel oluyo öle hafif ve lezzetli..hele düdüklüde gerçekten şıp diye haşlanıyo..çalışanlar için süper...
Minik Kelebek hoşgeldin canım..özlettin kendini..
sağol canım benim bende severim özellikle biraz eski tarz isimleri,orjinal isimleri ve en önemliside mübarek isimleri..sağol canım..o mesajlaşma sisteminin azizliği oldu..iki tuana var listede biri senin biri tuananın..anlamı neydi? levent yükselin şarkısını çok severim onu anımsattı..
bir de yahya ismini çok demode bulanlar olabilir ama hep çok sevmişimdir..ne kadar yahya tanıdıysam çok zeki ve beyefendiydiler esracım..
güzel haberlerle gel canımkizlar ben birazdan oglusumu gorucem, ozelde detayli ya gidicem bu sefer..
Ay kızlar başka bir topikte bakın biri ne kadar güzel bir dua yazmış. Ben de buna koca bir AMİİİİN diyorum:Saruboceq:
Allah'ım bize dünyanın en güzel duygusunu, anneliği tattır, yaradılıştan getirdiğimiz bu hissimizi yaşamamıza izin ver,kendimizden ve kendimizden de çok sevdiğimizden eşlerimizden olan,ikimizin karışımı,canı olan bebeğimizi bu dünyada gözümüzden de sakınarak,sevgiyle, emekle büyütmemizi nasip et, sen istersen her şey olur, senin her şeye gücün yeter
Canım alıntıyı yaptım sonra silmişim yanlışlıkla, sen mi sormuştun bana Antep'te nerede kaldığımı? Kavaklık'ta parka bakan, hatta ağaçların üzerinde yaşıyormuş hissi veren bir evde kaldım. Özlüyorum o evimi:1rolleyes:
Ben nerede gösteri olacağını kestiremiyorum açıkçası. Meydandan uzak durmakta fayda var her ihtimale karşı. Bana da neresi olsa uyar da, risk almayalım derim ben
eylem canım ben çarşamba günü gidicem şeker için....yolculuğa çıkmadan önce:))
öp oğlumu teyzesi...
Merhaba canım acaba arabanın kaldırabileceği kilo ne kadardı hatırlıyo musun? Kaç yaşına kadar kullanılabiliyomuş? Fiyatı çok uygun özelliklerine göre.
çok iimiş hemde uygun ..peki ktlanabilirliğpi kolaymı acaba çünkü ben otobuse bindiğimde elimde bebişle zor olmasını istememgamyoncuiremsu...bana çok uygun ve rahat geldi
Eylem ben sordum laboratuvara 50 gr.için aç tok farketmiyo dediler...
Eylem ben o durumu bilmiyorum valla....bildiğim vizite kağıdım 10 gün geçerli..diğer bi bildiğim ise hatta yeni öğrendiğim kontrole gittikten sonra, diğer bi kontrol için 1 ay değil de 20 gün sonra gidersen ayrıca para ödemiyosun..((( şimdiye kadar niye öle yaptım diye yanıyorum...aylığım 10 tl na denk gelecekti...ama ben her ay 20 ödedim...
20 gün içersinde muayene için başka bi bölüme bile gitsen muayene ücreti vermiyomuşsun...ödediğin ücret 20 gün geçerli oluyomuş yaniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?