2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

birde ben dun akşamdan beri oğlumu hissedemiyorum.en hareketi olduğu dönemlerde değilmiyiz.neyse biraz daha bekleyeyim.annesinin skolojisinden etkilendiği için sessizliğe bürünmüştür belki.

cnm ayrıtlıya nerde gircen bellimi ve fiyatı ne kadar eğer aklında bi yer yoksa yardımcı olabilrim

evet canım araştırdım vatan cd.29 mayıs hastanesi var orda giricem 76 ytl alıyorlar 50 ultrason için 26 da kayıt parası istiyorlar toplam 76 ytl.giden arkadaşlar çok memnun kalmışlar ilgi alaka gayet güzelmiş.ama yinede ilgilendiğin için teşekkür ederima.s.

hayırlı cumalar herkese...

bi sürü alıntı yaptım ama sonra kkyı kapattım yanlışıkla..............((

neysem..oğluma maşallah diyen demeyen herkese kocaman maşallah..saolun kıslar..

Minik Kelebek hoşgeldin canım..özlettin kendini..

Ay kızlar başka bir topikte bakın biri ne kadar güzel bir dua yazmış. Ben de buna koca bir AMİİİİN diyorum:Saruboceq:

Allah'ım bize dünyanın en güzel duygusunu, anneliği tattır, yaradılıştan getirdiğimiz bu hissimizi yaşamamıza izin ver,kendimizden ve kendimizden de çok sevdiğimizden eşlerimizden olan,ikimizin karışımı,canı olan bebeğimizi bu dünyada gözümüzden de sakınarak,sevgiyle, emekle büyütmemizi nasip et, sen istersen her şey olur, senin her şeye gücün yeter

Canım alıntıyı yaptım sonra silmişim yanlışlıkla, sen mi sormuştun bana Antep'te nerede kaldığımı? Kavaklık'ta parka bakan, hatta ağaçların üzerinde yaşıyormuş hissi veren bir evde kaldım. Özlüyorum o evimi:1rolleyes:
Süper tarif yaaaaaaa, mutlaka deniycem. Bu arada benim mezgit tarifimi deneyen var mı???
Afiyet olsun canım. Ah ben karadenizdeki mezgiti burada bulsam hemen deneyeceğim de, yok Allah yok:çok üzgünüm:

Fistiklar konakta gosteri falan olmaz dimi yoksa bana uyar??
Ben nerede gösteri olacağını kestiremiyorum açıkçası. Meydandan uzak durmakta fayda var her ihtimale karşı. Bana da neresi olsa uyar da, risk almayalım derim ben

nazan da şeker kız candy olmuş...ama kesin değil sanırım...umarım 100 gr.bişey çıkmaz...yoksa hamurişsiz nası durcan sen...

evrim ben de reflü var canım eskiden beridir....azıyo arada bir..ama şu dönem daha fazla canım...hamilelikte şu ana kadar 4 şişe gaviscon tükettim..5.ye başladım..ama senin sorduğun gibi sıcak bişey içtikten sonra yanma vs olmuyor...

burko başak patates tariflerinizi aynen uyguluyorum gerçekten çok güzel oluyo öle hafif ve lezzetli..hele düdüklüde gerçekten şıp diye haşlanıyo..çalışanlar için süper...

birde ben dun akşamdan beri oğlumu hissedemiyorum.en hareketi olduğu dönemlerde değilmiyiz.neyse biraz daha bekleyeyim.annesinin skolojisinden etkilendiği için sessizliğe bürünmüştür belki.

canım bu banada oldu bıkackere eger ogun yorulduysan bebek hareket etmıyo.hatta gecen gun tam 12 saat kıpırdamadı iyicepanık oldum süreklı uzandım dinlendım sonra kuzum kıpırdamaya basladı
bazen cok kıpır kıpır bazense bırazkıpırdıyop bazen cok mınık vuruslar yapıyo

Mercimekim bebişin kasları şahane öperim ben onu :)))
Sen naptın şeker yüklemesi yapıldımı bi şey dedimi bu konuyla ilgili Vural Bey?

evros ve nevin gözünüz aydın kızlar...maşallah yavrularınıza..

norra güzel haberlerinle gel canikom...

2 burcu...........çok tatlısınız yaa....

eylem canım ben çarşamba günü gidicem şeker için....yolculuğa çıkmadan önce:))

öp oğlumu teyzesi...

sağol canım benim bende severim özellikle biraz eski tarz isimleri,orjinal isimleri ve en önemliside mübarek isimleri..

kizlar ben birazdan oglusumu gorucem, ozelde detayli ya gidicem bu sefer..
güzel haberlerle gel canım

aminnnnnn canım şu mübarek günde dualrını kabul etsin rabbim..
o sölediğin yeri bilmiyorum benn ama antep güzel bi şehirdir severim memleketimi..

eylem canım ben çarşamba günü gidicem şeker için....yolculuğa çıkmadan önce:))

öp oğlumu teyzesi...

:))))
Şu 1 bölüme 10 gün geçmeden tekrar gidememe durumu vardı ya hani o yürürlüğe girmedimi haftaya çarşamba senin 10 gün dolmuyo galiba yoksa şeker yüklemesi içinde ayrı bi gün mü veriyolar? Bide aç-tok farkediyomuki?

Son düzenleme:
noraa

ozel dr a istedgin zaman gideiliyormuydun senn yahu ozaman bunca zaman niye gitmedin diycam ama gidemoyurdun farklı bir durum ayarlandı simdi sanırım

neyse gelince yazz

Eylem ben o durumu bilmiyorum valla....bildiğim vizite kağıdım 10 gün geçerli..diğer bi bildiğim ise hatta yeni öğrendiğim kontrole gittikten sonra, diğer bi kontrol için 1 ay değil de 20 gün sonra gidersen ayrıca para ödemiyosun..((( şimdiye kadar niye öle yaptım diye yanıyorum...aylığım 10 tl na denk gelecekti...ama ben her ay 20 ödedim...
20 gün içersinde muayene için başka bi bölüme bile gitsen muayene ücreti vermiyomuşsun...ödediğin ücret 20 gün geçerli oluyomuş yaniii...

Merhaba canım acaba arabanın kaldırabileceği kilo ne kadardı hatırlıyo musun? Kaç yaşına kadar kullanılabiliyomuş? Fiyatı çok uygun özelliklerine göre.

0-3 yaş arası yazıyor canım.

çok iimiş hemde uygun ..peki ktlanabilirliğpi kolaymı acaba çünkü ben otobuse bindiğimde elimde bebişle zor olmasını istememgamyoncuiremsu...bana çok uygun ve rahat geldi

Tuanacım katlandığında çok yer kaplamıyor ve dik durabilme özelliği varmış. Bugün iyice inceleyeceğim.

Eylem ben sordum laboratuvara 50 gr.için aç tok farketmiyo dediler...

Bana doktor 50 gr için aç gelmemi istemişti hem de su bile içme dedi :uhm:

Uygulama hastaneden hastaneye değişiyor galiba. Ben de özel hastaneye gidiyorum. 10 gün içindeki kontrollerden para almıyorlar ama 11.gün gidersen vizite ücretini ödüyorsun.

Benim kızımın adı da "BİRCE" olacak. Ben iki ismi olsun istiyorum ama eşim tek isimde çok ısrarlı, son dakika da ikinci ismi de ben eklemeyi düşünüyorum. Birce ismini eşim istedi.

slm kıslar aman oku oku bitmedi üstüne bide alıntılarım gittimi.. ayhh uyus oldum.. aklımda kalanları yazayım..

kolum bugun daha iyiy ama malesef gece uyutmuyor malum ben delidana gibi tepinerek yattıgım için delikafaduldensabit yatmam gerek kolumu kıpırdatıınca acıyla uyanıyorum..

24 haftalık hamile olan bi arkadasımdan kötu bir haber aldım doopler ultrasyona gitmişti kordon tıkanıkmış bebek premature olma ihtimali yuksekmiş. ve hastanede gözetim altında olması gerek...çok üzüldüm bebeklerimiz hep Rabbime emanet..cuma gunu cuma saati bol bol dua ettim hem arkadasıma hem kendime hemde kk dan tanıdfıgım herkesin bebeğine..inşallah hepimiz saglıkla kucaklarımıza alırıs bebişlerimizi...

nazan doktora gitmişti..şeker yuklemen umarım bi sonrakinde normal çıkar..ama sen bence hamurişini kısmaya başla şimdiden..

doktora gidenler kimlerdi unuttum şimdi.herkesin gözü aydın....

tuana gramalra takılmayalım lutfen.bebek saglklıysa gerisini boşver..:)benim büyük ablam 3.850 dogum yaptı küçük ablamda 2.560 şimdi 2side maşallah 1 yaşındalar saglıkları gayet yerinde..saglıklı olsunlarda elbet buyur kilo alırlar..

evriş geçmiş olsun canım reflu agına takılmışsın sanırım..:)benmde gecen gun midem aç olmasına ragmen taş gibiydi.hiç bişey yiyemedm soda bile etkilemedi..yutkunma noktamda yumruk var gibi hissettim ama geçti çok şükr acaba bende bu şikayetmi bildirsemmi doktora..?

taze ve brko burcu ne hoş bi resim..:)tazee gözun aydın misafirin gitmiş..

kıs cadı gypsy esra cevizlisuscuk falan çok yeme..benden sölemesi...valla bu libidol oalyı her gun değişiklik gösteriyor bende..alt üst oldu tum hormonlarım..zaten 6 haftayı geçti epilasyon yamadım hala tık yok süperrrr..:)acaba bu azalmalar fırtına öncesi sessizlik olabilirmi..dogumdan sonra coşmasınlar...:1shok:

kayracım umarım tahlillerin iyi çıkar..:)senin bebek bi araa yukarı çıkmıştı sanırım yanlışmı hatırlıyorum..yahu bu yavrucaklar usluca dursalar ya içerde..zırtımpırt pozisyon değiştiriyolar..zaten aklım almıyor. yeni dogum yapan arkadasıma gittim bebebk 51 cm dogmuş düşündüm düşündüm aklım almadı o nasıl sıgar karnıma hangi şekilde durur diye..Rabbimin mucizesi...

esrako yenilemiş resmini..buda hoş:)

isimler konu olmustu..dide neva çok güsel bi isim ama ecmelde manası çok güsell..ben begendim.. şahsen bende 2 isim koyma tarafdarı değilimdir. hele kız isimlerinn sonuna nur erkek isimlerinn sonuna can koymak çok demode geliyor ama benim eşim daha evlenmeden oglumuz olursa mehmet akif koyalım diye istemişti..çok sever milli şairimiz..o yusden 2 isim koyduk oglumza..yoksa kesinlikle tek isim..hele kızlarda birde 2 soyisim kullanırsa hakkaten tuhaf oluyor...

minikkelebek hoş geldin artık çok sık girmiosun?evdeki pc hala bozukmu?listenin sanki 570 den faslası erkek gibi yahu...

şimdilik AKLIMA GELENLER BUNLAR...geçmiş okumak zor gelior artıkkkkkkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…