hosbuldum sekerım hemen eklıyorum prensesının adını.ayy yarın 100grlık yükleme için kan verıcem inşallah cok yüksek cıkmazda içim rahat eder.senın diyet ne durumda zorluyomu senı
esracım ben tek isimde ısrarlıyım ama babamız iki ismi olsun istiyor..tercih şansı olsun istedğini kullansın diyor..
kizlar ben birazdan oglusumu gorucem, ozelde detayli ya gidicem bu sefer..
inşallah çıkmaz canım. ama çıkmasa da artık dikkat edeceğim. bi de o kadar emindim ki bende şeker çıkmayacağından....hiç ağzım kurumaz mesela benim. hiç susamam. hamile kalmadan önce günde bir bardak bile içmediğim olurdu. ee ailede de yok şeker.... şok oldum sonucu duyunca. doktor da çok şaşırdı o da hiç beklemiyordu. bi de şeker varsa bebek normalden biraz daha hızlı büyürmüş, benim kız gayet de çıtı pıtı gidiyor valla. hep alt sınırda seyrediyor kilosu... anlam veremedik haliyle bu sonuca...nazan da şeker kız candy olmuş...ama kesin değil sanırım...umarım 100 gr.bişey çıkmaz...yoksa hamurişsiz nası durcan sen...
slm kıslar aman oku oku bitmedi üstüne bide alıntılarım gittimi.. ayhh uyus oldum.. aklımda kalanları yazayım..
kolum bugun daha iyiy ama malesef gece uyutmuyor malum ben delidana gibi tepinerek yattıgım için delikafaduldensabit yatmam gerek kolumu kıpırdatıınca acıyla uyanıyorum..
24 haftalık hamile olan bi arkadasımdan kötu bir haber aldım doopler ultrasyona gitmişti kordon tıkanıkmış bebek premature olma ihtimali yuksekmiş. ve hastanede gözetim altında olması gerek...çok üzüldüm bebeklerimiz hep Rabbime emanet..cuma gunu cuma saati bol bol dua ettim hem arkadasıma hem kendime hemde kk dan tanıdfıgım herkesin bebeğine..inşallah hepimiz saglıkla kucaklarımıza alırıs bebişlerimizi...
nazan doktora gitmişti..şeker yuklemen umarım bi sonrakinde normal çıkar..ama sen bence hamurişini kısmaya başla şimdiden..
doktora gidenler kimlerdi unuttum şimdi.herkesin gözü aydın....
tuana gramalra takılmayalım lutfen.bebek saglklıysa gerisini boşver..:)benim büyük ablam 3.850 dogum yaptı küçük ablamda 2.560 şimdi 2side maşallah 1 yaşındalar saglıkları gayet yerinde..saglıklı olsunlarda elbet buyur kilo alırlar..
evriş geçmiş olsun canım reflu agına takılmışsın sanırım..:)benmde gecen gun midem aç olmasına ragmen taş gibiydi.hiç bişey yiyemedm soda bile etkilemedi..yutkunma noktamda yumruk var gibi hissettim ama geçti çok şükr acaba bende bu şikayetmi bildirsemmi doktora..?
taze ve brko burcu ne hoş bi resim..:)tazee gözun aydın misafirin gitmiş..
kıs cadı gypsy esra cevizlisuscuk falan çok yeme..benden sölemesi...valla bu libidol oalyı her gun değişiklik gösteriyor bende..alt üst oldu tum hormonlarım..zaten 6 haftayı geçti epilasyon yamadım hala tık yok süperrrr..:)acaba bu azalmalar fırtına öncesi sessizlik olabilirmi..dogumdan sonra coşmasınlar...:1shok:
kayracım umarım tahlillerin iyi çıkar..:)senin bebek bi araa yukarı çıkmıştı sanırım yanlışmı hatırlıyorum..yahu bu yavrucaklar usluca dursalar ya içerde..zırtımpırt pozisyon değiştiriyolar..zaten aklım almıyor. yeni dogum yapan arkadasıma gittim bebebk 51 cm dogmuş düşündüm düşündüm aklım almadı o nasıl sıgar karnıma hangi şekilde durur diye..Rabbimin mucizesi...
esrako yenilemiş resmini..buda hoş:)
isimler konu olmustu..dide neva çok güsel bi isim ama ecmelde manası çok güsell..ben begendim.. şahsen bende 2 isim koyma tarafdarı değilimdir. hele kız isimlerinn sonuna nur erkek isimlerinn sonuna can koymak çok demode geliyor ama benim eşim daha evlenmeden oglumuz olursa mehmet akif koyalım diye istemişti..çok sever milli şairimiz..o yusden 2 isim koyduk oglumza..yoksa kesinlikle tek isim..hele kızlarda birde 2 soyisim kullanırsa hakkaten tuhaf oluyor...
minikkelebek hoş geldin artık çok sık girmiosun?evdeki pc hala bozukmu?listenin sanki 570 den faslası erkek gibi yahu...
şimdilik AKLIMA GELENLER BUNLAR...geçmiş okumak zor gelior artıkkkkkkkk..
gözünaydın canım.maşalalh canım.selam kıslar,
bis bugün doktora gittiiiiik kaydirigubbakcemile2 oğluşum bize küsmüş sanırsam,poposunu dönmüş yatıyordubir ara doktor yakalayıp yüzünün yandan bir fotosunu alabildi,kalkık burunlu bir oğluş olacak sıpam.554 g olmuşuz,şeker yüklemem 1 ay sonra.
öpüldünüz hepiniz,inşallah herkes böyle iyi haberlerle gelsin...
canım gözünaydın.26.haftadan sonra nöbet yasal olarak zaten yazılamıyor.ama sen öncesindende doktor raporu alabilirsin nöbet tutamaz diyekızlar bizde bugün doktora gittik.çok şükür iyiymişiz.bir problem olmadığını söledi doktor.ama renkli doplere ancak gelecek ay girebilecegiz.şeker yüklemesi yapıldı yarın alcaz sonuçları umarım sonuç iyi olur.bu arada eğitimci arkadaşlar biz nöbetten kaçıncı haftada düşüyoruz. CADIARZUdoktor sevke nöbetten düşmesi uygundur yazdı ama yönetmelikte son 3 ay kala diyo eğer öyleyse 26 hafta yapmıyo mu? bi fikriniz var mı? ay eğer müdür kabul ederse yarın nöbet tutmuyacağım.yupppppppppppppppppiiiiiiiiii:teytey::sm_cool::lepi:hihoyyytsositososito
geçmiş olsun canım.inşallah 100 gr da temiz çıkarcanım senin 140 çıkmış benim 160 çıktı malesef.biz de pazartesi günü tekrar yaptırıcaz baklım ne olcak inşallah kötü çıkmaz bu da...
güzel haberlerini bekliyoruzbuarada biz yarin 1 de tekrara usg ye gidiyozz:)) ozele gdiyoz bu sefer, tibos de gelicek, bebisini gorucek:))) nasil uyucam bu aksam bilmiyorum, cok ozledim minigimi..
günaydın kıslar[/COLOR esrako cnm ayrıntılya girdim yaw bana kolu çok uzun geldi ne bilim ya herkes bu kordon diyo ama usg çekilirken öle uzun falan gelemdi bide tam net diil foto göbek deiğinin tam altındaydı kafası yaw bide bana gr az geldi 21 haftalık 378 dr normal dedi herşey ne bilim offfffff ...bende evhamlı deliyim
canım zamanla dahada net hareket edcektir.bende defalarca hareket etmiyor diye doktora gittim sağlıklıydı.ayrıca bi yerde okudum.gün boyu hareket etmeyebiliyormuş.o zaman akşam yemeğinden sonra bi saat uzanıp hareketlerine bakacaksın.ama bu haftalarda normal.22.haftada ben 3-4 gün hissetmiyordum.yarın 26.haftam bitiyor ve ben iki haftadır hergün hissediyorum.bide hep aynı saatte hareket etmiyor.saatlere takılma.bazen o saatlerde uyuyor olabilirgünaydın kızlarrr....
bebeğim yine tedirgin etti bugün beni ve yine ben soluğu sağlık ocağında aldım offff ya benmi bu kadar pipirikliyim evhamlıyım ya kafayı yicem valla..... sabah hiç hareket etmedi normalde sabahları uyanınca hemen oda oynardı yataktan kalktım karnımın içi resmen acıyor zaten bebek aşağıda olduğu için vajinama baskı yapıyor arada onlardada acı hissediyorum dedim birşey oluyor dokunamıyorum bile karnıma çürük gibi acıdı korktum eşimle kahvaltı yaptık dedim hemen sağlık ocağına gidelim içim bir rahat etsin gittik şükür bebeğimin kalbi atıyor karnımın acısıda geçti şuan işteyim derin bir ohhhh çektim şükürler olsun mutluyum.....şu 3 ayıda allahın izniyle bir atlatsak....
güzel haberlerlerini bekliyor olacağızkizlar ben birazdan oglusumu gorucem, ozelde detayli ya gidicem bu sefer..
Eylem ben sordum laboratuvara 50 gr.için aç tok farketmiyo dediler...
benim eşim 11 yaşında ismini değiştirmiş. mahkemeye gitmiş 11 yaşında düşünün. babası teklif etmiş değiştirebiliriz istersen diye o da çocuk aklıyla atlamış bu teklife.
siz de şimdi ilk adı abdurrezzak filandı sanacaksınız ama eşimin ilk adı CENK miş. SİNAN ismini de çok seviyormuş ve 11 yaşından sonra SİNAN olmuş.
Eylem ben o durumu bilmiyorum valla....bildiğim vizite kağıdım 10 gün geçerli..diğer bi bildiğim ise hatta yeni öğrendiğim kontrole gittikten sonra, diğer bi kontrol için 1 ay değil de 20 gün sonra gidersen ayrıca para ödemiyosun..((( şimdiye kadar niye öle yaptım diye yanıyorum...aylığım 10 tl na denk gelecekti...ama ben her ay 20 ödedim...
20 gün içersinde muayene için başka bi bölüme bile gitsen muayene ücreti vermiyomuşsun...ödediğin ücret 20 gün geçerli oluyomuş yaniii...
0-3 yaş arası yazıyor canım.
Bende baktım canım netten özelliklerine yorumları okumayıda ihmal etme. Gerçi sen birebir görmüşsün ben ne zaman netten bi şey alsam yorumlara takılıyorum da kendimle karıştırdım seni:)))
eee gülistan buu zehir gibi hatun maşallah siz o bakışları bide görsenizzz sositosositomaşallah senin aklında kalanlara pinky..ne kuvvetli bir hafiza bu..beni de unutmamışsın sağol..kızımın ismini beğenmen hoşuma gitti doğrusu..işte şu iki isime takıldı benim kocişim..onların ailede böyle bir modada var..daha çok ad daha çok özellik diye düşünüyorlar..insan karekteri isminden etkilenir hesabı
ben çıkıyorum kızlar akşama görüşürüz.
evet bana da çok tuhaf gelmişti. ilk ismimi değiştirdim ddiğinde ben de çok abzurd bir isimdi herhalde diye düşünmüştüm ama CENK hiç de fena değilmiş...inanmıyorum yaaa..çok orjinal gerçekten..ama babasının demokratikliğini de takdir etmek lazım.benim eşim de diyorki işte seçme şansı olsun..olmadı mahkemeye versin değiştirsin..ama 11 yaş tabi erken gibi:bbo:
ben 2,5 saatlik açlıkla yaptırdım. açlık şekerime bakmadılar ama, direk şekerli su içirdiler ve 1 saat sonra kan aldılar. bu kez açlığa da bakacaklar.arkadaşlar ben doktoruma sordum..50gr için aç tok farketmez ama aç gelirseniz daha iyi olur açlık kan şekerine de bakılır dedi.
evet bana da çok tuhaf gelmişti. ilk ismimi değiştirdim ddiğinde ben de çok abzurd bir isimdi herhalde diye düşünmüştüm ama CENK hiç de fena değilmiş...
ben 2,5 saatlik açlıkla yaptırdım. açlık şekerime bakmadılar ama, direk şekerli su içirdiler ve 1 saat sonra kan aldılar. bu kez açlığa da bakacaklar.
nazan yaa 11 yaş çok erken değilmi çok ilginç geldi bana hadi reşit olsa felan neysede..
birde ben şöyle düşünüyorum yani bunca sıkıntısını çekip karnımda taşıyıp yedirip içirip besleyip büyütüp gözüm gibi bakıcam ama o beğenipte koyduğum ismi değiştiricek çok rencide olurum açıkçası..bu kadarınıda çok göremezler bize yaaa :uhm:
aftabru
kuzenine maşalah 57 cm.
Nazancım inşallah sonucun güsel çıkar.
sağol canım, inşallah. olmadı ESRAKOyla diyet yaparız artık... bak o alışmış bile...
arkadaşlar, ben bugün yaz tatili için uçak biletimi aldım bile. önce anneme bilet aldım 12 temmuzda gelecek 27 ağustosla (inşallah) üçümüz (ben annem ve kızım) yazlığa gideceğiz. bizden bir hafta sonra da eşim gelecek yazlığa. onunla da bir hafta kaldıktan sonra eşim ben ve kızımız istanbula döneceğiz. eylülbaşında yazlıktayız yani... kızımı denize sokacağız. memiş hizasına kadar tabi... kafasını sokmam herhalde. ama onunla uçağa binecek olmak filan çok heyecanlandırıyor beni... ben artık durur durur bununla ilgili hayal kurarım. özellikle yazlığı tercih ettim ki ben de biraz yüzebileyim annem kızıma bakarken. yoksa tatil köyü filan yorucu ve anlamsız olabilirdi benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?