2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçmişi okuma fırsatım olmadı pek. rastgele bir sayfadan başladım okumaya ve alıntı yapmaya....

hosbuldum sekerım hemen eklıyorum prensesının adını.ayy yarın 100grlık yükleme için kan verıcem inşallah cok yüksek cıkmazda içim rahat eder.senın diyet ne durumda zorluyomu senı

bizim şeker değerleri çok yakın çıktı MİNİK, hadi bakalım inşallah sen yarın güzel haberlerle gelirsin de ben de umutlanırım. gerçi çok korkmuyorum şekerden. ama ben bu kadar hamurişi ve tatlı yeyip de böyle görünüyorsam , bunları kesince kilo veririm. insanlar şimdi bile küçük buluyorlar göbeğimi. hatta sırf zayıf hamile olmak için çaba harcadığımı sananlar var. yemiyorum sananların (büyükler özellikle) da ağzını kapatır artık şekerim....

esracım ben tek isimde ısrarlıyım ama babamız iki ismi olsun istiyor..tercih şansı olsun istedğini kullansın diyor..

benim eşim 11 yaşında ismini değiştirmiş. mahkemeye gitmiş 11 yaşında düşünün. babası teklif etmiş değiştirebiliriz istersen diye o da çocuk aklıyla atlamış bu teklife.
siz de şimdi ilk adı abdurrezzak filandı sanacaksınız ama eşimin ilk adı CENK miş. SİNAN ismini de çok seviyormuş ve 11 yaşından sonra SİNAN olmuş.

kizlar ben birazdan oglusumu gorucem, ozelde detayli ya gidicem bu sefer..

ooooo hadi bakalım, çok heyecanlısındır. gerçi ben yazana kadar çoktan gitmişsindir.... dönmeni dört gözle bekliyorum. yeni foto gelecek topiğe desene....

nazan da şeker kız candy olmuş...ama kesin değil sanırım...umarım 100 gr.bişey çıkmaz...yoksa hamurişsiz nası durcan sen...
inşallah çıkmaz canım. ama çıkmasa da artık dikkat edeceğim. bi de o kadar emindim ki bende şeker çıkmayacağından....hiç ağzım kurumaz mesela benim. hiç susamam. hamile kalmadan önce günde bir bardak bile içmediğim olurdu. ee ailede de yok şeker.... şok oldum sonucu duyunca. doktor da çok şaşırdı o da hiç beklemiyordu. bi de şeker varsa bebek normalden biraz daha hızlı büyürmüş, benim kız gayet de çıtı pıtı gidiyor valla. hep alt sınırda seyrediyor kilosu... anlam veremedik haliyle bu sonuca...

maşallah senin aklında kalanlara pinky..ne kuvvetli bir hafiza bu..beni de unutmamışsın sağol..kızımın ismini beğenmen hoşuma gitti doğrusu..işte şu iki isime takıldı benim kocişim..onların ailede böyle bir modada var..daha çok ad daha çok özellik diye düşünüyorlar..insan karekteri isminden etkilenir hesabı

kızlar ne çok yazışmışsınız oku oku zor bitirdim
gözünaydın canım.maşalalh canım.

canım gözünaydın.26.haftadan sonra nöbet yasal olarak zaten yazılamıyor.ama sen öncesindende doktor raporu alabilirsin nöbet tutamaz diye

canım senin 140 çıkmış benim 160 çıktı malesef.biz de pazartesi günü tekrar yaptırıcaz baklım ne olcak inşallah kötü çıkmaz bu da...
geçmiş olsun canım.inşallah 100 gr da temiz çıkar

buarada biz yarin 1 de tekrara usg ye gidiyozz:)) ozele gdiyoz bu sefer, tibos de gelicek, bebisini gorucek:))) nasil uyucam bu aksam bilmiyorum, cok ozledim minigimi..
güzel haberlerini bekliyoruz

canın doktorun ne dediyse odur.eğer kol dediyse koldur.sana uzun gelmiştir.zaten uzuvları zamanla biribirine uygun hale geliyor.kilosuda iyi.20+2 günlükken oğlum 385 gr idi

canım zamanla dahada net hareket edcektir.bende defalarca hareket etmiyor diye doktora gittim sağlıklıydı.ayrıca bi yerde okudum.gün boyu hareket etmeyebiliyormuş.o zaman akşam yemeğinden sonra bi saat uzanıp hareketlerine bakacaksın.ama bu haftalarda normal.22.haftada ben 3-4 gün hissetmiyordum.yarın 26.haftam bitiyor ve ben iki haftadır hergün hissediyorum.bide hep aynı saatte hareket etmiyor.saatlere takılma.bazen o saatlerde uyuyor olabilir

]

kizlar ben birazdan oglusumu gorucem, ozelde detayli ya gidicem bu sefer..
güzel haberlerlerini bekliyor olacağız

Eylem ben sordum laboratuvara 50 gr.için aç tok farketmiyo dediler...

benim doktorum aç iken yaptı testi

inanmıyorum yaaa..çok orjinal gerçekten..ama babasının demokratikliğini de takdir etmek lazım.benim eşim de diyorki işte seçme şansı olsun..olmadı mahkemeye versin değiştirsin..ama 11 yaş tabi erken gibi:bbo:

arkadaşlar ben doktoruma sordum..50gr için aç tok farketmez ama aç gelirseniz daha iyi olur açlık kan şekerine de bakılır dedi.

E canım Vural Bey 1 ay sonra gel diyor bende o zamana randevu alıyodum ne biliyim. Bende her gittiğimde 20 lira ödedim.Ama son zamanlarda 2 haftada bir gideceğimizi söylemişti ilk randevumuzda o zaman yırttık demektir:)))
Bide hani ben 2 li testte barış beyden memnun kalmayıp yine vural beye gitmiştim 1 hafta geçmemişti zaman ücret almamışlardı benden bana eşinizin üzerinden giriş yaptık demişlerdi. Vay kandırıkçılar bak söylemiyolar 20 gün içerisinde ücret almıyoruz diyede eşinizin üzerinden giriş yaptık diyolar hainlerrrklava:

evriş
o tanlattığın mide yanması yara var gibi hissetme bende üst düzeyde canım.sanki midemden ağzıma kadar bi yara var ve özellikle sıcak bi şayler içtiğimde parçalıyor gibi hissediyorum.hatta bazı günler gün boyu oluyor ne yesem çok yakıyor.dayanılmaz hal aldığı zamanlarda oluyor.doktor gaviscon verdi.ama benim 4 yıldır reflümde var.zaten hamilelik öncesindede ben 4 yıldır bunları yaşıyordum şiddeti arttı şimdi.banada maşallh yani bel fıtığı var çok zorlanıyorum reflü var midemden çok çekiyorum.dün gece eşime dedim ben bel ağrısından ne yapacağım dedim daha çok var

kızlar, hamilelikte alınan kilo ile bebeğin kilosu çok da ilişkili değil. yani ne kadar kilo alırsak bebek o kadar kilolu doğar diye düşünmeyelim. benim 1,73 boyundaki kuzenim toplamda 9 kilo aldı, ama bebek 57cm doğru, kilosu filan da süperdi.

eee gülistan buu zehir gibi hatun maşallah siz o bakışları bide görsenizzz sositososito
hafızasınada dicek yok ben ve biçoğumuz büzüşük beyin olduk ama o formunu koruyo :jeyyar:

nazan yaa 11 yaş çok erken değilmi çok ilginç geldi bana hadi reşit olsa felan neysede..
birde ben şöyle düşünüyorum yani bunca sıkıntısını çekip karnımda taşıyıp yedirip içirip besleyip büyütüp gözüm gibi bakıcam ama o beğenipte koyduğum ismi değiştiricek çok rencide olurum açıkçası..bu kadarınıda çok göremezler bize yaaa :uhm:

aftabru
kuzenine maşalah 57 cm.benim bi arkadaşımda nisan 10 da doğum yaptı.10-11 kilo aldı oğlu 3400 gr doğdu.şimdi kızda çok az bi kilo kaldı.oda sadece göbeğinde.ne popo ne bacaklar hiç bi yerinden kilo almadı.incecik bacaklar şiş bi karın vardı.ama gayetde iyi yiyen bi insandi.ama sanırım bünye meselesi

evet bana da çok tuhaf gelmişti. ilk ismimi değiştirdim ddiğinde ben de çok abzurd bir isimdi herhalde diye düşünmüştüm ama CENK hiç de fena değilmiş...

arkadaşlar ben doktoruma sordum..50gr için aç tok farketmez ama aç gelirseniz daha iyi olur açlık kan şekerine de bakılır dedi.
ben 2,5 saatlik açlıkla yaptırdım. açlık şekerime bakmadılar ama, direk şekerli su içirdiler ve 1 saat sonra kan aldılar. bu kez açlığa da bakacaklar.

Nazancım inşallah sonucun güsel çıkar.

iyi de güzelim babası sormuş, çocuk da o anki aklıyla heveslenip değiştirmiş. bence de babasının yaptığı normal değil. annesine zor gelmiş tabi değiştirmek ama benim kayınpederim biraz numunelik bir şahıstır. ne derler; ŞAHSINA MÜNHASIR...

aftabru
kuzenine maşalah 57 cm.

di mi ya? H. Türkoğlunun bile kızı 48cm doğmuş üstelik. kuzenimin kızı daha 2 yaşına girmeden 3 yaş kıyafeti giyiyordu.

arkadaşlar, ben bugün yaz tatili için uçak biletimi aldım bile. önce anneme bilet aldım 12 temmuzda gelecek 27 ağustosla (inşallah) üçümüz (ben annem ve kızım) yazlığa gideceğiz. bizden bir hafta sonra da eşim gelecek yazlığa. onunla da bir hafta kaldıktan sonra eşim ben ve kızımız istanbula döneceğiz. eylülbaşında yazlıktayız yani... kızımı denize sokacağız. memiş hizasına kadar tabi... kafasını sokmam herhalde. ama onunla uçağa binecek olmak filan çok heyecanlandırıyor beni... ben artık durur durur bununla ilgili hayal kurarım. özellikle yazlığı tercih ettim ki ben de biraz yüzebileyim annem kızıma bakarken. yoksa tatil köyü filan yorucu ve anlamsız olabilirdi benim için.

sağol canım, inşallah. olmadı ESRAKOyla diyet yaparız artık... bak o alışmış bile...

Bende daha yüklememi yaptırmadım 30 unda gitcem umarım yüksek çıkmaz. Çıkarsada napalım mecbur yaparız diyeti. İnsan konduramıyo kendine şekerdi tansiyondu vs. ne garip halbuki her şey olabilir.

ayy nazann tatil demeyinnn banaaa aklıma geldi yinee ne güzelll bende istiyorumm ama doğurmadann önce istiyorumm eşim eylülde zor izin alır mecbur doğumdan önce napcaz bilmiyorum çok dertliyim bu konuda çookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…