2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

miniğim kelebeğim ne güzel yazmışsın öyle adı gibi eşsiz bucaksız sular gibi duru, süper. ağzına bebeğine sağlık

mavişcim nerdeyse doğurcaz biraz daha sıksan kendini nazanın istediği gibi doğumda öğrencen tam süpriz olcak kaydirigubbakcemile3

ben bu yüzden bir hafta ağrıyla dolaştım. ama burdanda biliyoruz her ağrı farklı kaynaklı olabilir. bol bol dinlenmek gerekli. zaten yavaş yavaş yukarı çekildiğini hissedersin.

nazanım nazım geçmiş olsun 3 puanla kaybetmişsin çok fena. 100 gramla galibiyetini kutlamak için bekliyoruz. :lepi:

hayırdır inşallah, çok komik. ama sen yine de eşine anlatma bence... benimki rüyamda gördüklerime bile bozulur...

gypesra cnm ne bişlim sanki daha önce daha fazla olumuş gibi geldi bana burda 21 haftalık dr gittiklerinde geçmiş sayfalarda daha fazla gr olduğunu görüyodum..sağlıkmış çok şükür ikna oldum

için rahat olsun arkadaşım, bence bebeğin ağırlığı normal. benimki de o kadardı diye hatırlıyorum o haftalarda... zaten çok da mühim değil, yeter ki gelişimi iyi olsun. yani bir hafta 300gr çıkıp bir ay sonra 50 gr çıkarsa üzül. yoksa "herkesinki 400ken benimki neden 370?" diye üzülmek doğru değil (misal veriyorum, yoksa ağırlıkları hiç takip etmiyorum açıkçası) önemli olan bebek iyi mi, suyun yeterli mi,rahim ağzın normal mi, plesenta normal mi, filan fişman... bazı bebekler daha zayıf oluyor ama doğduktan sonra açığı kapatıyorlar.

geçmiş olsun...
buarada anlattığın o "elelüstünde el göbek üstünde" hikayene de bayıldım. ne güzel bir tablo canlandı gözümde...

2 burcu...........çok tatlısınız yaa....
O senin tatlılığın hayatıma.s.

Allah korusun, Allah arkadaşına da bebişine sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Bundan sonra da bu telaşlarımız olacak artık. Aman erken doğmasın diye dua edeceğiz. Umarım en güzel şekilde atlatırız bu günleri.

Fotoğrafımıza bakan göz güzel arkadaşım, ondan oluyor böyleyerimseniben

Esrako geçmiş olsun oğluna canım. Bu yaşlarda erkek çocukları her gün bir vukuatla gelebiliyor işte. Rüyana da arkadaşlarla aynı yorumu yaptım okur okumaz; toto açıkta kalmışkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar topiğimizin geçmişine baktım şöyle bir.ilk sayfalarda yazılanlara kayra,evriş,nazan,başak,taze,burko,milksahke çok duygulandım çooook..bir garip oldu içim..

Bilseydim ben de gelirdim başlarda Dide, ama hiç haber vermediniz ki-tatlicadiarzu-

e nazan nası yani kizin için bilet nası aldın ? 2 yas altı için koltuk alınmıyordu da bilet falan alınıyormuydu sonradan kendi k oltugna adınımı ekletiyordun unuttum bak simdi.
ay ozel aparat verekler kuzu kuzu oturcaksınız kızınla ucakta ne heyecan verici ya dogmamıs bebek için bilet planı falan hayırlı olsun.

yazlık nerde bu arada ??

valla ruyamı dayanamadım anlattım esime:)) sessizce d inledi yorum yapmadı ee dedim ne diyim yani dedi .)))))) bozuldu heralde de napim benim sucummu ruya buu.)))

Esrako geçmiş olsun oğluna canım. Bu yaşlarda erkek çocukları her gün bir vukuatla gelebiliyor işte. Rüyana da arkadaşlarla aynı yorumu yaptım okur okumaz; toto açıkta kalmışkaydirigubbakcemile3

aynen oyle burcucum oglan analarına duyrulur:))

arkadaşlar topiğimizin geçmişine baktım şöyle bir.ilk sayfalarda yazılanlara kayra,evriş,nazan,başak,taze,burko,milksahke çok duygulandım çooook..bir garip oldu içim..

aa dide bende varım ilk sayfalarda hatta basak benden sonra ogendi gebeligini biz onunla ikinciyi isteenler topiginden daha evelnden yazısıyoruk benden sonra ogrendi o. ben 3 haftalıkken gelmistim topige birkaçkisi vardı hatırladıklarım evrim kayra arda ve taze helin deerken gelmisti sanırım

aaa esrako Berke'ye geçmiş olsun...

sagol canım

İlk gelenlerden biri bendim. "İnşallah ben de sizin gibi ağustos annesi olacağım diye yazarım buraya" demiştim. Nerdeeen nereye:1rolleyes:senağlama

Bilseydim ben de gelirdim başlarda Dide, ama hiç haber vermediniz ki-tatlicadiarzu-
ben de 12. sayfada katılmışım.nasıl moralim bozukmuşş.bana ilk cevap verenlerde nazan ve minikmiş..öpüyorum onları göbüşlerindeniyiki bu topik var iyiki..
aaa seni yazmamışmıyım oysa en çok yazanlardan biri senmişsin..başak senden donra gelmiş.

İlk gelenlerden biri bendim. "İnşallah ben de sizin gibi ağustos annesi olacağım diye yazarım buraya" demiştim. Nerdeeen nereye:1rolleyes:senağlama

evet ben de okurken senin yazdıklarını nerden nereye dedim..allah gönlüne göre vermiş..inşallah hayırlısıyla doğururuz..

bir de mart annelerine baktım neler yazmışlar doğuma nasıl gitmişler...biz de öyle olacağız inşallah

kizlar geldim ben:) oglusum 470 gr olmus, cok sekerdi, agzini acip kapiyordu, esimle mest olduk...

noraa

ozel dr a istedgin zaman gideiliyormuydun senn yahu ozaman bunca zaman niye gitmedin diycam ama gidemoyurdun farklı bir durum ayarlandı simdi sanırım

neyse gelince yazz

canim ozele isttedigim zaman gidebiliyorum ama her gittigimde usg cekmiyorlar, gecen hafta universiteye gittigimi hic soylemedim, hatta universitede doktora takip oldugumu bilmiyor ozeldeki, o yuzden o ayrica istek yapti detayli icin, yoksa yine goremezdim, bende sakladim ikisinide birbirinden, ama bi ucuncuyu yapamam o zaman sigorta cakiyor ve odemiyor, yani duzenli takip oldugun doktordan ozel kagitla gidiyorsun detayliya, bu gittigim perinatalogdu, sali kendi doktoruma sonuclari gostermeye gidicem, ama o usg cekmiycek...

slm kızlar bende 2009 ağustos anne adayıyım inş.ağustos 8 gb kzımı kucağıma alıcam liste falan yapalım kim ne zaman doğuruyo cinsiyeti adı falan yazsın kızlar ne dersiniz

BURKO canim bende senin gibi dusunuyorum, merkezden uzak durmakda fayda var, ne olur ne olmaz bilemiyorum, biz yillardir hic 1 mayisda merkeze inmezdik, konak ve gundogdu hic belli olmuyor.. guzelyali yada inciralti mi yapsak bilmiyorum, gerci saat 5e gosteri kalirmi onuda bilmiyorum??
sizin izin isi ne zaman kesinlesir, resmi tatilmi degilmi diye??

dido ben de hatırlıyorum aranıza katılışımı...sanırım 70-80 li sayfalardaydı..(ben şu an 2153 teyim) .ilk nazan cevap vermişti...avatarımı kardeşinin bebekliğine benzetmişti...
hey gidi günler heeeeeeeeeyyyy..:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…