hemen eklıyorum canım şimi hatırladım gecenlerde sölemıstın ama eklemeyı unutmusum demekkı
hemen eklıyorum canım adı gıbıeşsiz bucaksız sular gıbı duru olsun kızın :1hug:
evet evet kızına adaş gelıyo inşallah kaydirigubbakcemile2 aslında daha tam kesınlesmedı ama eşime bıkac isim söledım encok tuana yı begendı ve kızımızı tuana die sevıyo
evet hemen hemen herkez öğrenmıs sanırım bıkac kısı kaldı
ufffff ya bende şu ayrıntılıya bi girsemde bebişimin cinsiyetini kesin bi öğrensem ona göre adınıda kararlaştırıcam ama hala öğrenemedim inş. 2 hafta içinde ayrıntılıyada giricem ve kesin öğrenirim artık
kızlar birşey soracağım ya...şimdi benim bebiş aşağıda anlatmıştım daha önce.çok hareket etmemem lazım.çok ayakta kalınva yada çok oturunca karnımın altında ciddi bir dolgunluk hissediyorum.resmen oraya yığılma olmuş gibi.bazende rahim ağrım oluyor.bu bebeğin aşağıda olmasındanmı kaynaklı?
hayırdır inşallah, çok komik. ama sen yine de eşine anlatma bence... benimki rüyamda gördüklerime bile bozulur...BENİM RUYALARIM:)))
fasulye ne kadar masum ne guzel bir ruya gormussun.
ben ruyamdan kısaca bahsedeyim:))
sakallı hiç tanımadgıım ama karizmatik bir adamın evindeyiz. esimde var hatta esimin yegeni genc çocuk 20 yasında o var :)) ben varım karizmatik adamın evindeyiz adamla ben sevgiliymisiz ama yeni sevgiliyiz.e simle bosanık mıyım neyim anlamadım tabi:) istiyorumki esim gitsin ben adamla birlikte olayım opuseyim falan o tarz heyecanlar pesindeyim gitmiyor bunlar bir turlu nası sinirleniyorum:))))) ay allahım anlatırken guluyorum kendi kenidme halime bak neler goruyorum ruyamda diye:)))) tovbe yaaa. sonra bunlar sizi yanlız bırakalım bikz gidelim modunda davranmaya baslayıro tam seviniyorum hah gidinde rahat bir seviselim seklinde ve o an aa ben hamileyim nası yani olmazki diyorum ay allahım komedi:)))))))))) sonra saat caldı uyandım :))))))
gypesra cnm ne bişlim sanki daha önce daha fazla olumuş gibi geldi bana burda 21 haftalık dr gittiklerinde geçmiş sayfalarda daha fazla gr olduğunu görüyodum..sağlıkmış çok şükür ikna oldum
geçmiş olsun...dusmemis esracım:) bahcede gezinirken tenefuste ayagına top gelmis baska çockların topu buda vurmus mu tutmayamı kalkmıs topun sahibide kızmıs hızla topa diyemi tekme atmıs buna diyemi atmıs artık hatırlamıyor anlat dedikce mır mır :) suclu ya hastanelere gittik ya ondan sebeh hatırlamaz boyel durumlarda genellikle:) hos çok suclu da değil ayagına top geirse buyuk adam bile vurabilir neyse olmus iste kaza. tekme gelmis eline yani bundan bir alt sıınfta olan bir çocuk tarafından parmak da bosta tak diye gelnce tekma kırılıvermis ya durduk yere is çikti.
O senin tatlılığın hayatıma.s.2 burcu...........çok tatlısınız yaa....
Allah korusun, Allah arkadaşına da bebişine sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Bundan sonra da bu telaşlarımız olacak artık. Aman erken doğmasın diye dua edeceğiz. Umarım en güzel şekilde atlatırız bu günleri..
24 haftalık hamile olan bi arkadasımdan kötu bir haber aldım doopler ultrasyona gitmişti kordon tıkanıkmış bebek premature olma ihtimali yuksekmiş. ve hastanede gözetim altında olması gerek...çok üzüldüm bebeklerimiz hep Rabbime emanet..cuma gunu cuma saati bol bol dua ettim hem arkadasıma hem kendime hemde kk dan tanıdfıgım herkesin bebeğine..inşallah hepimiz saglıkla kucaklarımıza alırıs bebişlerimizi...
taze ve brko burcu ne hoş bi resim..:)tazee gözun aydın misafirin gitmiş..
arkadaşlar, ben bugün yaz tatili için uçak biletimi aldım bile. önce anneme bilet aldım 12 temmuzda gelecek 27 ağustosla (inşallah) üçümüz (ben annem ve kızım) yazlığa gideceğiz. bizden bir hafta sonra da eşim gelecek yazlığa. onunla da bir hafta kaldıktan sonra eşim ben ve kızımız istanbula döneceğiz. eylülbaşında yazlıktayız yani... kızımı denize sokacağız. memiş hizasına kadar tabi... kafasını sokmam herhalde. ama onunla uçağa binecek olmak filan çok heyecanlandırıyor beni... ben artık durur durur bununla ilgili hayal kurarım. özellikle yazlığı tercih ettim ki ben de biraz yüzebileyim annem kızıma bakarken. yoksa tatil köyü filan yorucu ve anlamsız olabilirdi benim için.
Esrako geçmiş olsun oğluna canım. Bu yaşlarda erkek çocukları her gün bir vukuatla gelebiliyor işte. Rüyana da arkadaşlarla aynı yorumu yaptım okur okumaz; toto açıkta kalmışkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar topiğimizin geçmişine baktım şöyle bir.ilk sayfalarda yazılanlara kayra,evriş,nazan,başak,taze,burko,milksahke çok duygulandım çooook..bir garip oldu içim..
aaa esrako Berke'ye geçmiş olsun...
aa dide bende varım ilk sayfalarda hatta basak benden sonra ogendi gebeligini biz onunla ikinciyi isteenler topiginden daha evelnden yazısıyoruk benden sonra ogrendi o. ben 3 haftalıkken gelmistim topige birkaçkisi vardı hatırladıklarım evrim kayra arda ve taze helin deerken gelmisti sanırım
sagol canım
ben de 12. sayfada katılmışım.nasıl moralim bozukmuşş.bana ilk cevap verenlerde nazan ve minikmiş..öpüyorum onları göbüşlerindeniyiki bu topik var iyiki..Bilseydim ben de gelirdim başlarda Dide, ama hiç haber vermediniz ki-tatlicadiarzu-
aaa seni yazmamışmıyım oysa en çok yazanlardan biri senmişsin..başak senden donra gelmiş.aa dide bende varım ilk sayfalarda hatta basak benden sonra ogendi gebeligini biz onunla ikinciyi isteenler topiginden daha evelnden yazısıyoruk benden sonra ogrendi o. ben 3 haftalıkken gelmistim topige birkaçkisi vardı hatırladıklarım evrim kayra arda ve taze helin deerken gelmisti sanırım
sagol canım
İlk gelenlerden biri bendim. "İnşallah ben de sizin gibi ağustos annesi olacağım diye yazarım buraya" demiştim. Nerdeeen nereye:1rolleyes:senağlama
noraa
ozel dr a istedgin zaman gideiliyormuydun senn yahu ozaman bunca zaman niye gitmedin diycam ama gidemoyurdun farklı bir durum ayarlandı simdi sanırım
neyse gelince yazz
E canım Vural Bey 1 ay sonra gel diyor bende o zamana randevu alıyodum ne biliyim. Bende her gittiğimde 20 lira ödedim.Ama son zamanlarda 2 haftada bir gideceğimizi söylemişti ilk randevumuzda o zaman yırttık demektir:)))
Bide hani ben 2 li testte barış beyden memnun kalmayıp yine vural beye gitmiştim 1 hafta geçmemişti zaman ücret almamışlardı benden bana eşinizin üzerinden giriş yaptık demişlerdi. Vay kandırıkçılar bak söylemiyolar 20 gün içerisinde ücret almıyoruz diyede eşinizin üzerinden giriş yaptık diyolar hainlerrrklava:
e ben de öle yapıyodum...riskli bi durumum da yoktu..dr.ne derse onu yapıyodum...ama artık kandıramaz beniiiiiiiiii....
kizlar geldim ben:) oglusum 470 gr olmus, cok sekerdi, agzini acip kapiyordu, esimle mest olduk...
oo maşallah teomana...canım yaa...
slm kızlar bende 2009 ağustos anne adayıyım inş.ağustos 8 gb kzımı kucağıma alıcam liste falan yapalım kim ne zaman doğuruyo cinsiyeti adı falan yazsın kızlar ne dersiniz
kizlar geldim ben:) oglusum 470 gr olmus, cok sekerdi, agzini acip kapiyordu, esimle mest olduk......
kizlar geldim ben:) oglusum 470 gr olmus, cok sekerdi, agzini acip kapiyordu, esimle mest olduk...
QUOTE]
Çok sevindim bebişine cnm - kooooocaman olmuş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?