2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Buarada ruya mevzusuna girilmis, esracim, cok hossun:))) ama dun gece sanirim ruya gorme gecesiydi, ben totoyu acikta birakma olayini astim dun gece, ruyami anlatiyoru; ruyamin kahramanlari IZMIRli HATUNLAR....

simdi evrim, fasulye ve burko bide ben tekne turuna cikicakmisiz, eslerde varmis...evrim ve burcular hemen tekneye binmisler yer kapmislar, bende siz gidin ben hemen yetisirim daha vakirt var kalkmasina diyorum..esimide yollluyorum tekneye...teknenin oldugu limanin onundede yan yana bi suru yiyecek sattan seyyar saticilar varmis, sekerci, kofteciii, deniz urunleri vee kokoreccii....bende hemen bi yarim kokorec yaptirayim diyorum denizie cikicaz malum acikicaz, bide cerez aliyim karisik hepberaber yeriz diyorum, ben onlari paket yaptirirken, teknenin dudugu caliyor ve beni almadan yola cikiyor, bende elimde kokrecle teknenin arkasindan bakakaliyorum(((
tabi bi uyandim nasill aciiimmmm, bi bardak sut ictim yattim:))))
nasi ama???

kızlar komşu topik nisan annelerine baktım bebekler doguyor resimler ve hikayeler yazılıyor çok güzel bebekler allah analı babalı büyütsün içim tuaf oldu bizde yaşıyacagız o günleri az kaldı sayılır daha dün gibi geliyor ah bir aylık olsak yok iki bitti derken çogumuz 6 ayı doldurmak üzereyiz hepimizi allah bir avazda kurtarsın canlarım ya

ayy nazann tatil demeyinnn banaaa aklıma geldi yinee ne güzelll bende istiyorumm ama doğurmadann önce istiyorumm eşim eylülde zor izin alır mecbur doğumdan önce napcaz bilmiyorum çok dertliyim bu konuda çookk
canım ben de doğumdan önce istiyorum aslında ama eğer 8 haftalık doğum iznimin 5 haftasını doğumdan sonra atmak istiyorum diyorsan o süre zarfında ne yıllık izin ne de rapor filan kullanamıyormuşsun. yanıyormuş iznin. e ben de 1 haziranda hakediyorum yasal doğum iznimi. ama ben temmuza kadar çalışmak istiyorum. dolayısıyla 1 haziran-1 temmuz arası birkaç gün yıllık izin alıp biryerlere gideyim diyemiyorum. belki mayıs ortası olabilir diye düşünüyoruz. bakalım...belki antalya taraflarına gideriz bir hafta...
nazanım nazım geçmiş olsun 3 puanla kaybetmişsin çok fena. 100 gramla galibiyetini kutlamak için bekliyoruz. :lepi:

ayyy evet ya DEFNE, kılpayı yakalandık, fena oldu.

amiiiin güzel anne...

annadımm..senin acil izmire gelmen lazım...durum vahim...

dostlar ben çıkıyorum...perdeci arkadaşlardan perde fotolarını bekleyeceğim hafta sonu..çok gaz sancım var dün geceden beri yürüyüşe çıkayım belki iyi gelir..herkese özellikle de çalışanlara iyi hafta sonları..tatil yuppiiii!

Bizi kötü emellerine alet etme annemm.... :))) yıne aklı n fıkrın kokrecte senın :)) bısde one atlayarak yer kapan sazanlar olduk Burcu ıle.. delüsün sen yaa :))

slm kızlar bende 2009 ağustos anne adayıyım inş.ağustos 8 gb kzımı kucağıma alıcam liste falan yapalım kim ne zaman doğuruyo cinsiyeti adı falan yazsın kızlar ne dersiniz

Arkadasım, hoşgeldin.. biz neredeyse 3 haftalıktan ıtıbaren buradayız birlikte.. şu an 7. aylarımıza gireceğiz çoğumuz.. bizim o listelerimiz aylar aylar once yapıldı.. bitti.. topıkte.. bu sayfanın ıcınde falan duruyor.. sen yaz bu sorularının cevaplarını.. bu konu ıle ilgilen arkadaslarımız geldikce seni de listeye eklerler.. ama biz hepimizinkini zaten aylardır biliyoruz,takvimlerimiz aktif,oradan da görüyoruz.. sende yaz, seninkini de ögrenmiş oluruz.

Ben o topiğe gittim mii başlıyorum salya sümük.. :))) Rabbim bize de nasip etsin inşallah..

merhaba kızlar nasılsınız doktora gidilmiş kuzucuklar görülmüş maşallah hepsine geçmişe bakıp aklımda kalanlara yazacağım
nazancım şekerin çıkmış şekerim benim inşalllah ikinci ölçümünde bi değişiklik olur ama moralinide bozama canım sonuçta önlemi alınanbiliyor
keops bebişine maşallah
evrişim mide yanması bendede başladı bende rennie diye bişurup içiyorum çokda rahatlatıyor

valla ESRAcım hayali bile o kadar heyecan veriyor ki... yalnız gitmeye cesaret edemezdim ama giderken annem, dönerken de sinan olacak yanımda... bilet almadım ama uçağa binmeden not aldırmak gerekiyordur herhalde bebek olacak diye. 1 yaşa kadar ücretsiz oluyorlar.
yazlık silifkeye yakın. mersine bağlı yani. ama mersine çok da yakın değil.

slm kızlar bende 2009 ağustos anne adayıyım inş.ağustos 8 gb kzımı kucağıma alıcam liste falan yapalım kim ne zaman doğuruyo cinsiyeti adı falan yazsın kızlar ne dersiniz
hoşgeldin SERAP... sat 1 kasım o zaman.
buarada teklif güzel , ama biz zaten çoktan yaptık o tarz bir liste. MİNİK kelebek arkadaşımız uğraşıyor sağolsun.

Nereeeeeeeeee :1shok: ben geldim ama :))

Saol kuzum.. doktor da bana gavıskon verdi.. o da ıyı geldı.. şükür şimdilik ıyıyımm..

tatlım maşallah teomana daha daha büyüsün inşallah

rüyanada bayıldım. kokoreç süper. benimde işkembe çorbası hayalim var. işbirlikçi ekibe katılmak istiyorum. birdahakine artıkkkk.

nazan bu izin olayı benim kafamı karıştırdı ya da cuma saat 17.05 itibariyle büzüşük beynim iyice büzüştü almıyor... doğum iznini bölemiyorsun onu biliyorum. 1 haziranda başlıyorsa yasal iznin kullanacakmısın yani???

rahatlamana sevindim çünkü çok feci resmen ateş var sanki değilmi şükür bende rahatladım :1hug:

Oooo hemde nası.. resmen burada dün miyavladımmmm yaaa... sanki boğazımda çakmak yanıyordu... sıcka bır sey dahi ıcemedım Deryamm.. düşün artık.. yemeğimi yiyemedim yaa.. lokma ındıkce canım acıdı.. şükür bugun daha bısı yok... pekı o ılacı agrı hıssettgıımm zaman mı almalıyım?? Yoksa düzenli mi kullanmalıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…