aa dide bende varım ilk sayfalarda hatta basak benden sonra ogendi gebeligini biz onunla ikinciyi isteenler topiginden daha evelnden yazısıyoruk benden sonra ogrendi o. ben 3 haftalıkken gelmistim topige birkaçkisi vardı hatırladıklarım evrim kayra arda ve taze helin deerken gelmisti sanırım
evet canım ya ne günlerdi degilmi heray adet olmayalım diye dua ediyorduk hele ben 2 sene ugraştım hatta aşılama bile oldum zoruma gidiyordu ilk çocugum normal yolla olsunda ikinci için sebep bile yokken tedavi oldum bir sürü hormon ilacı almak zorunda kalmıştım
ümidimi kaybettigim anda adetimde gecikmişti ama testler hep negatif çıkıyordu 6 gün gecikmiştiki sabah uyandıgımda adet sancım vardı hah dedim körolasıca gelicek yine dedim ama gelen giden olmadı öglende test yapınca silikde olsa o pembe çizgiyi görmek harika bir duyguydu allah evlat aratmasın gerçekten zor nerde varsa isteyen versin tez zamanda :Saruboceq:
canım ben de doğumdan önce istiyorum aslında ama eğer 8 haftalık doğum iznimin 5 haftasını doğumdan sonra atmak istiyorum diyorsan o süre zarfında ne yıllık izin ne de rapor filan kullanamıyormuşsun. yanıyormuş iznin. e ben de 1 haziranda hakediyorum yasal doğum iznimi. ama ben temmuza kadar çalışmak istiyorum. dolayısıyla 1 haziran-1 temmuz arası birkaç gün yıllık izin alıp biryerlere gideyim diyemiyorum. belki mayıs ortası olabilir diye düşünüyoruz. bakalım...belki antalya taraflarına gideriz bir hafta...ayy nazann tatil demeyinnn banaaa aklıma geldi yinee ne güzelll bende istiyorumm ama doğurmadann önce istiyorumm eşim eylülde zor izin alır mecbur doğumdan önce napcaz bilmiyorum çok dertliyim bu konuda çookk
nazanım nazım geçmiş olsun 3 puanla kaybetmişsin çok fena. 100 gramla galibiyetini kutlamak için bekliyoruz. :lepi:
kızlar komşu topik nisan annelerine baktım bebekler doguyor resimler ve hikayeler yazılıyor çok güzel bebekler allah analı babalı büyütsün içim tuaf oldu bizde yaşıyacagız o günleri az kaldı sayılır daha dün gibi geliyor ah bir aylık olsak yok iki bitti derken çogumuz 6 ayı doldurmak üzereyiz hepimizi allah bir avazda kurtarsın canlarım ya
Buarada ruya mevzusuna girilmis, esracim, cok hossun:))) ama dun gece sanirim ruya gorme gecesiydi, ben totoyu acikta birakma olayini astim dun gece, ruyami anlatiyoru; ruyamin kahramanlari IZMIRli HATUNLAR....
simdi evrim, fasulye ve burko bide ben tekne turuna cikicakmisiz, eslerde varmis...evrim ve burcular hemen tekneye binmisler yer kapmislar, bende siz gidin ben hemen yetisirim daha vakirt var kalkmasina diyorum..esimide yollluyorum tekneye...teknenin oldugu limanin onundede yan yana bi suru yiyecek sattan seyyar saticilar varmis, sekerci, kofteciii, deniz urunleri vee kokoreccii....bende hemen bi yarim kokorec yaptirayim diyorum denizie cikicaz malum acikicaz, bide cerez aliyim karisik hepberaber yeriz diyorum, ben onlari paket yaptirirken, teknenin dudugu caliyor ve beni almadan yola cikiyor, bende elimde kokrecle teknenin arkasindan bakakaliyorum(((
tabi bi uyandim nasill aciiimmmm, bi bardak sut ictim yattim:))))
nasi ama???
Buarada ruya mevzusuna girilmis, esracim, cok hossun:))) ama dun gece sanirim ruya gorme gecesiydi, ben totoyu acikta birakma olayini astim dun gece, ruyami anlatiyoru; ruyamin kahramanlari IZMIRli HATUNLAR....
simdi evrim, fasulye ve burko bide ben tekne turuna cikicakmisiz, eslerde varmis...evrim ve burcular hemen tekneye binmisler yer kapmislar, bende siz gidin ben hemen yetisirim daha vakirt var kalkmasina diyorum..esimide yollluyorum tekneye...teknenin oldugu limanin onundede yan yana bi suru yiyecek sattan seyyar saticilar varmis, sekerci, kofteciii, deniz urunleri vee kokoreccii....bende hemen bi yarim kokorec yaptirayim diyorum denizie cikicaz malum acikicaz, bide cerez aliyim karisik hepberaber yeriz diyorum, ben onlari paket yaptirirken, teknenin dudugu caliyor ve beni almadan yola cikiyor, bende elimde kokrecle teknenin arkasindan bakakaliyorum(((
tabi bi uyandim nasill aciiimmmm, bi bardak sut ictim yattim:))))
nasi ama???
slm kızlar bende 2009 ağustos anne adayıyım inş.ağustos 8 gb kzımı kucağıma alıcam liste falan yapalım kim ne zaman doğuruyo cinsiyeti adı falan yazsın kızlar ne dersiniz
annadımm..senin acil izmire gelmen lazım...durum vahim...
kızlar komşu topik nisan annelerine baktım bebekler doguyor resimler ve hikayeler yazılıyor çok güzel bebekler allah analı babalı büyütsün içim tuaf oldu bizde yaşıyacagız o günleri az kaldı sayılır daha dün gibi geliyor ah bir aylık olsak yok iki bitti derken çogumuz 6 ayı doldurmak üzereyiz hepimizi allah bir avazda kurtarsın canlarım ya
valla ESRAcım hayali bile o kadar heyecan veriyor ki... yalnız gitmeye cesaret edemezdim ama giderken annem, dönerken de sinan olacak yanımda... bilet almadım ama uçağa binmeden not aldırmak gerekiyordur herhalde bebek olacak diye. 1 yaşa kadar ücretsiz oluyorlar.e nazan nası yani kizin için bilet nası aldın ? 2 yas altı için koltuk alınmıyordu da bilet falan alınıyormuydu sonradan kendi k oltugna adınımı ekletiyordun unuttum bak simdi.
ay ozel aparat verekler kuzu kuzu oturcaksınız kızınla ucakta ne heyecan verici ya dogmamıs bebek için bilet planı falan hayırlı olsun.
yazlık nerde bu arada ??
valla ruyamı dayanamadım anlattım esime:)) sessizce d inledi yorum yapmadı ee dedim ne diyim yani dedi .)))))) bozuldu heralde de napim benim sucummu ruya buu.)))
hoşgeldin SERAP... sat 1 kasım o zaman.slm kızlar bende 2009 ağustos anne adayıyım inş.ağustos 8 gb kzımı kucağıma alıcam liste falan yapalım kim ne zaman doğuruyo cinsiyeti adı falan yazsın kızlar ne dersiniz
dostlar ben çıkıyorum...perdeci arkadaşlardan perde fotolarını bekleyeceğim hafta sonu..çok gaz sancım var dün geceden beri yürüyüşe çıkayım belki iyi gelir..herkese özellikle de çalışanlara iyi hafta sonları..tatil yuppiiii!
merhaba kızlar nasılsınız doktora gidilmiş kuzucuklar görülmüş maşallah hepsine geçmişe bakıp aklımda kalanlara yazacağım
nazancım şekerin çıkmış şekerim benim inşalllah ikinci ölçümünde bi değişiklik olur ama moralinide bozama canım sonuçta önlemi alınanbiliyor
keops bebişine maşallah
evrişim mide yanması bendede başladı bende rennie diye bişurup içiyorum çokda rahatlatıyor
kizlar geldim ben:) oglusum 470 gr olmus, cok sekerdi, agzini acip kapiyordu, esimle mest olduk...
canim ozele isttedigim zaman gidebiliyorum ama her gittigimde usg cekmiyorlar, gecen hafta universiteye gittigimi hic soylemedim, hatta universitede doktora takip oldugumu bilmiyor ozeldeki, o yuzden o ayrica istek yapti detayli icin, yoksa yine goremezdim, bende sakladim ikisinide birbirinden, ama bi ucuncuyu yapamam o zaman sigorta cakiyor ve odemiyor, yani duzenli takip oldugun doktordan ozel kagitla gidiyorsun detayliya, bu gittigim perinatalogdu, sali kendi doktoruma sonuclari gostermeye gidicem, ama o usg cekmiycek...
canım ben de doğumdan önce istiyorum aslında ama eğer 8 haftalık doğum iznimin 5 haftasını doğumdan sonra atmak istiyorum diyorsan o süre zarfında ne yıllık izin ne de rapor filan kullanamıyormuşsun. yanıyormuş iznin. e ben de 1 haziranda hakediyorum yasal doğum iznimi. ama ben temmuza kadar çalışmak istiyorum. dolayısıyla 1 haziran-1 temmuz arası birkaç gün yıllık izin alıp biryerlere gideyim diyemiyorum. belki mayıs ortası olabilir diye düşünüyoruz. bakalım...belki antalya taraflarına gideriz bir hafta...
ayyy evet ya DEFNE, kılpayı yakalandık, fena oldu.
aa dide bende varım ilk sayfalarda hatta basak benden sonra ogendi gebeligini biz onunla ikinciyi isteenler topiginden daha evelnden yazısıyoruk benden sonra ogrendi o. ben 3 haftalıkken gelmistim topige birkaçkisi vardı hatırladıklarım evrim kayra arda ve taze helin deerken gelmisti sanırım
evet canım ya ne günlerdi degilmi heray adet olmayalım diye dua ediyorduk hele ben 2 sene ugraştım hatta aşılama bile oldum zoruma gidiyordu ilk çocugum normal yolla olsunda ikinci için sebep bile yokken tedavi oldum bir sürü hormon ilacı almak zorunda kalmıştım
ümidimi kaybettigim anda adetimde gecikmişti ama testler hep negatif çıkıyordu 6 gün gecikmiştiki sabah uyandıgımda adet sancım vardı hah dedim körolasıca gelicek yine dedim ama gelen giden olmadı öglende test yapınca silikde olsa o pembe çizgiyi görmek harika bir duyguydu allah evlat aratmasın gerçekten zor nerde varsa isteyen versin tez zamanda :Saruboceq:
bende ikinci bebk isteyenler topiğinden geldim kızlar ben fazla beklemedim ilk ay hamiş kalmıştım ama halada bakıyorum ordaki arkadaşlara baya hamiş kalan var
ayrıca kayra ve ardayıda adetine son beş gün kalanlardan tanıyorum geri sayımı yapmıştık ordada ne günlerdi:1hug:
Saol kuzum.. doktor da bana gavıskon verdi.. o da ıyı geldı.. şükür şimdilik ıyıyımm..
rahatlamana sevindim çünkü çok feci resmen ateş var sanki değilmi şükür bende rahatladım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?