annadımm..senin acil izmire gelmen lazım...durum vahim...
:roflol: bence en güzel yorum bu..
Oooo hemde nası.. resmen burada dün miyavladımmmm yaaa... sanki boğazımda çakmak yanıyordu... sıcka bır sey dahi ıcemedım Deryamm.. düşün artık.. yemeğimi yiyemedim yaa.. lokma ındıkce canım acıdı.. şükür bugun daha bısı yok... pekı o ılacı agrı hıssettgıımm zaman mı almalıyım?? Yoksa düzenli mi kullanmalıyım??
Oooo hemde nası.. resmen burada dün miyavladımmmm yaaa... sanki boğazımda çakmak yanıyordu... sıcka bır sey dahi ıcemedım Deryamm.. düşün artık.. yemeğimi yiyemedim yaa.. lokma ındıkce canım acıdı.. şükür bugun daha bısı yok... pekı o ılacı agrı hıssettgıımm zaman mı almalıyım?? Yoksa düzenli mi kullanmalıyım??
nazan bebişi uçak kalkmadan kucağına verip ekstra kemer takacaklar maxicoside olsa öyle yapıyorlar
uçak kalkarken ağlıyor bebekler basınctan dolayı emzik emerse kalakmadan ağzına verirsen sakin oluyorlar buda benden dipnot canım
kizlar geldim ben:) oglusum 470 gr olmus, cok sekerdi, agzini acip kapiyordu, esimle mest olduk...
allah nasip ederse haftaya bu saatlerde IZMIR'deyimmmmkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
her yemek sonrasi al kuzum, onlemini onceden al cunku yemek sonrasi daha articak reflun..
ağrın olunca iç bence ama doktorun daha iyibilir ben kızımda son aylarda şişe şişe bitirdim ölçü mölçü kalmamıştı kafaya dikiyordum zararsız aslında ama dokrorun daha iyi bilir evrişim
karnım taş gibi oldu zor nefes alıyorum, ne yapmam lazım geçmesi için? çok rahatsız ediyor, yürüyüş yapsam geçermii
eeee hepsi bu mu? dur okuyayım bakiim, mutlaka detay yazmışsındır. kızlar ağzından kerpetenle de olsa almışlardır detayları.... ben baya bi arkalardan geliyorum da...
norra maşallah oğluşuna bende 1 ayı bekelmeyeceğim sanırım giderim yakında ösledimmm oğlumu bugünde yeni ciciler aldık ama okadar çoğaldıki ekleyemiyorum birtürlü ama çok yakında kızlar oğluma bi kaç isim düşünüyorum bi fikit verirmisiniz
ALİEREN
MERTALİ
ALPEREN
TUNAHAN
ASLAN bunu kızım istiyor
babasıda bende doğsun görelim aoan gçre ad verelim diyorum ama yinede aklımda bişerde belirsin diyorum
evrişim ben yanma olduğu zaman alıyorum gavisconu...bazen yanmadığı da oluyor...o halde bile 4 bitti 5.ye başladım düşün artık..
Bugun Burcu nun annesinde kahvaltıda idik.. saolsun. Dedi ki Burcu Nurdan da gelecek ıste haftaya.. dedım kı Burcu nun annesıne; bız bu kızı hıc gormedık, bı gecmısımızde yok ama sankı kardesımız gelecekmıs gıbı heyecanlıyız.. aksam da aklıma geldı yatarken dedimm Nurdan da gelecek az kaldı.. ne garip şu topik yaaa.. inan nası bir bağdır anlamıs değilim bu durumu???
.
norra maşallah oğluşuna bende 1 ayı bekelmeyeceğim sanırım giderim yakında ösledimmm oğlumu bugünde yeni ciciler aldık ama okadar çoğaldıki ekleyemiyorum birtürlü ama çok yakında kızlar oğluma bi kaç isim düşünüyorum bi fikit verirmisiniz
ALİEREN
MERTALİ
ALPEREN
TUNAHAN
ASLAN bunu kızım istiyor
babasıda bende doğsun görelim aoan gçre ad verelim diyorum ama yinede aklımda bişerde belirsin diyorum
Rezene içsene Petrikim.. beni o çok rahatlatıyor..
ne yorulması evrişim
bu topik süper azcık kötü bişey olsa hemen aklıma sizleri getiriyorum
doktordan güzel haber alsam hemen sizlerle paylaşmayı daha doktor odasında düşünüyorum
bu arada dün gece kötü bişey oldu ben sırt üstü uyumuş kalmışım bi uyandım zor nefes alıyorum ve oda fır dönüyor aklım çıktı ya kuzuya bişey olduysa diye çok korktum kızlar biraz rahatsızım boğazım ağrıyor ağzımda çok kuruduğu için su içip öyle uzanmıştım ama uyuya kalmışım dakikalrca başım döndü çok korktum sol yanıma dönüp derin derin nefes aldım ama hiç kıpırdayamıyorum soluma dönmek bile ölüm gibi geldi oderece başım dönüyordu sonra rahtlayınca yavaşça kalkıp şekreli süt içtim hiç içmem şekerli ama içtim ama ne korkuydu rabbim birdaha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?