2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Mert Ali.. acayip güzell yaa.. ne karizmatik.. ne oturaklı isim.. önünde kayınpederimin ismi olmasaydı benimde hayalımdi Mert Ali.. cok güzel bir isim bence.. tam erkek ismi..

yorumun için sağol canım zaten ilk sırada Mert Ali sonra ALPEREN var babası ALPEREN istiyor bu ismi ilk gebeliğimde rüyamda vermişlerdi oğlun olacak adıda ALPEREN olacak hatta çocuğuda gösterdiler tosun gibi esmer bi oğlan ama o gebeliğim düşükle sonuçlandı ben o yüzden pek istemiyorum aklıma hep o günler geliyor

gecmis olsun canim ya niye oldu acaba?? doktoruna sordun mu??gidince bi sor bakalim ne dicek?? kan dolasimi falan bazen sapitabiliyormus, ani bas donmeleri yapabiliyormus ama..

vallahi hiç arayıpta sormadım bebek oynayınca rahatladım bu gün aslında arar ara başım döndü .faranjitim var ve ağrıyoır b oğazım enfeksiyondanmı acaba ateşim filan yok ama diken üzerindeyim

ay masallah ya cok enteresan bi ruya, tuylerim tiken tiken oldu..allah gonlune gore versin canim, dogunca ilk bakista karar verirsin eminim...bende ilk hamile kaldigimi ogrendigimin ertesi oglusumu ruyamda gormustum karnimin ustunde oturuyordu bi erkek cocugu, yuzu hala gozumun onunde, diyorum insallah o dur...

Kızlar merhabalar Öncelıkle gÜn bıtıyo olsada demeden geÇmeyeyım hayırlı cumalar...bır kaÇgÜndÜr yoĞun tempom yÜzÜnden gıremedım vee emınım sız ıyı kaynatmıŞınızdır ve sayfalaaarrr bırıkmıŞtır geÇmıŞı o yÜzden okumuyorum genel olarak yazmayı ıstıyorum zaten alıntılar yapsam sayfalar dolucaktır Öncelıkle yenı dr ıyı haberlerle gelen tÜm arkadaŞlarımın sevınÇlerıne katılıyor gÖzÜnÜz aydın olsun hep bÖyle devam eder ınŞallah dıyorum ..kÖtÜ haberle dÖnen yoktur dıye umut edıyor morelımızı yÜksek tutmaya ÇalıŞalım .... Hasta olan arkadaŞlar varsa her bırıne Çok geÇmıŞ olsun dıyor en kısa zamanda ıyıleŞmelerını dlıyorum...aramıza yenı katılan arkadaŞlarımızda varsa eĞer hoŞgelmıŞler hayırlı ugurlu olsun bebıŞlerı...bendende yaramaz bır durum yok

ayyy evet hatırlıyorum. ben de bir ay kadar önce okumuştum ilk sayfaları. merak etmiştim acaba ben ilk katıldığımda alınganlık filan yapmış mıyım, özel ilgi beklemiş miyim filan diye ama yapmamışım. sadece biraz ticker da ticker diye bunaltmışım milleti. malum teknoloji özürlü olarak bir türlü becerememişim. sağolsun kızlar hep anlatmışlar ama ben yapana kadar ağrıtmışım başlarını.

tesekkurler kuzular, bi scan edebilirsem foto koyucam...
ayyyy evet ya işte bunu bekliyoruz. bakalım TEOMAN bey yakışıklı mı?

hani doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra 8 hafta diye yasal iznimiz var ya... ben onu 1 haziranda hakediyorum ama hemen çıkmak istemiyorum. doğuma 4 hafta çıkarım diye düşünüyorum. doktor 4 hafta daha çalışabilir diye rapor veriyor. işte sen doğum iznini hakettiğin halde çıkmadığın o 4 hafta boyunca herhangibir rapor ya da yıllık izin kullanamıyorsun. yani en azından bizim bankada bu şekilde. o yüzden haziran ayında yıllık izin alamıyorum ben.

geçmiş olsun EVRİŞ. gerçi gaviskonla dindirmişsin acını... ben de başladım gaviscona. çok işe yarıyor. benim gündüz çalışırken bile bazen mide asidim sanki ekşi ekşi ağzıma geliyor. mide kapakçığımın orda ateşten bir top yanıyor... çok sıkıcı bir şey ama genelde tüm hamilelere olurmuş. bi de benimki 3 gün sürüp geçiyor, bir hafta rahat, ondan sonra bir 2 gün daha uğruyor. sonra tekrar terkediyor.... vs vs... sürekli olmuyor yyani korkma...

vallahi hiç arayıpta sormadım bebek oynayınca rahatladım bu gün aslında arar ara başım döndü .faranjitim var ve ağrıyoır b oğazım enfeksiyondanmı acaba ateşim filan yok ama diken üzerindeyim

Deryacım benim de hiç adetim değildir sırtüstü yatmak ama ara ara sırtüstü olarak uyanıyorum geceleri..ve acayip tedirgin oluyorum..senin yaptığın gibi hemen soluma yatıyorum, elimi de karnıma koyuyorum taa ki kıpırtı duyana kadar uyuyamıyorum...tabiki sen biraz da rahatsız olduğun için başın dönmüş olabilir...eğer enfeksiyonun rahatsız ediciyse dr.a git bari bi baksın bakalım...

Mercimekim yarın son mu?? Son çalışma günün mi yani??

zaten şuanda bile çok halsizim yatsam uyurum ama minik kızı mı yanlız bırakmak istemiyorum bu gece rahat uyurum inşallah parol içsem baya boğazım ve kemiklerim ağrıyor

Toplardamara baskı yapınca.. vucudunda kan akışı yavaslamıstır..o da tansıyoununu düşürmüştür.. kötu bırsey dusunme.. olacak bunlar sen bızden daha ıyı bılıyorsun.. tüm duygularımız aynı.. ne yasarsam yasayayım hemen aklıma sizler geliyorsunuz.. iyiki de varsınız..

gecmis olsun canim, oh cayini da al ayaklarini uzat dinlen biraz kuzunla, gecer insallah..

Aman o çay alınsın ele zaten.. eksik kalmasınn Çok üzgünüm çoook

Asıl sen bize danısmaya deger buldugun için saol.. ama Alperen ı dusunme derim.. onun yerı ayrı.. o ısmın sahıbı de varmıs.. o olmaz artık.. nacizane.

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt...........................heyyyooooooooooooooooooooooo..............
öğlen kaçma planlarım var ya hadi bakalım....:jeyyar:

gözümüz yok..ühüüü ühüüüü..ben ben ben ben deeeeeeee istiyorum...

yakisikli oglusum, profilini yerim ben onun, elimizdeki en iyi goruntu, 3 yada 4 boyutlu lukse estetige giriyormus giciklar, ozelde dunyanin parasini almayi biliyorlar, bi 3 boyutlu veremediler...

Aman o çay alınsın ele zaten.. eksik kalmasınn Çok üzgünüm çoook

yok kusum rezene cayi hani sen tavsiye ettin ya, zor geldi uzunca yazmak..normali degil, rezene cayiiii...kotu dusunceleri at kafandan, yok ole bisi, unut...

yakisikli oglusum, profilini yerim ben onun, elimizdeki en iyi goruntu, 3 yada 4 boyutlu lukse estetige giriyormus giciklar, ozelde dunyanin parasini almayi biliyorlar, bi 3 boyutlu veremediler...

MAŞALLAH GÜZEL YAKALAMIŞ YAKINDAN ÇİZGİ GİBİ ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN

Kızlar bu sayfada İsİmler gÖzÜme takıldı benİmde oĞlumun adı yaĞız eren olucak İnŞallah

Adıyla yaşasın ınsallahh.. gercekten gusel ısım.

zaten şuanda bile çok halsizim yatsam uyurum ama minik kızı mı yanlız bırakmak istemiyorum bu gece rahat uyurum inşallah parol içsem baya boğazım ve kemiklerim ağrıyor

Bence uyuma Deryam.. gece delıksız uyursun boylece.. parol da ıc derim.. belkı acını alır.. gecmiş olsun kuzum..

Nazanım tesekkur ederım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…