sağol tatlım hemen almaya gidiyorum, çok rahatsız ediyor ama inş. iyi gelir
iyi akşamlar herkese
Mert Ali.. acayip güzell yaa.. ne karizmatik.. ne oturaklı isim.. önünde kayınpederimin ismi olmasaydı benimde hayalımdi Mert Ali.. cok güzel bir isim bence.. tam erkek ismi..
ama ben aglarim simdi, gozlerim doldu benimsenağlama ben sisi seviyom biliyonus dimiiisenağlama
gecmis olsun canim ya niye oldu acaba?? doktoruna sordun mu??gidince bi sor bakalim ne dicek?? kan dolasimi falan bazen sapitabiliyormus, ani bas donmeleri yapabiliyormus ama..
yorumun için sağol canım zaten ilk sırada Mert Ali sonra ALPEREN var babası ALPEREN istiyor bu ismi ilk gebeliğimde rüyamda vermişlerdi oğlun olacak adıda ALPEREN olacak hatta çocuğuda gösterdiler tosun gibi esmer bi oğlan ama o gebeliğim düşükle sonuçlandı ben o yüzden pek istemiyorum aklıma hep o günler geliyor
ayyy evet hatırlıyorum. ben de bir ay kadar önce okumuştum ilk sayfaları. merak etmiştim acaba ben ilk katıldığımda alınganlık filan yapmış mıyım, özel ilgi beklemiş miyim filan diye ama yapmamışım. sadece biraz ticker da ticker diye bunaltmışım milleti. malum teknoloji özürlü olarak bir türlü becerememişim. sağolsun kızlar hep anlatmışlar ama ben yapana kadar ağrıtmışım başlarını.dido ben de hatırlıyorum aranıza katılışımı...sanırım 70-80 li sayfalardaydı..(ben şu an 2153 teyim) .ilk nazan cevap vermişti...avatarımı kardeşinin bebekliğine benzetmişti...
hey gidi günler heeeeeeeeeyyyy..:
ayyyy evet ya işte bunu bekliyoruz. bakalım TEOMAN bey yakışıklı mı?tesekkurler kuzular, bi scan edebilirsem foto koyucam...
nazan bu izin olayı benim kafamı karıştırdı ya da cuma saat 17.05 itibariyle büzüşük beynim iyice büzüştü almıyor... doğum iznini bölemiyorsun onu biliyorum. 1 haziranda başlıyorsa yasal iznin kullanacakmısın yani???
Oooo hemde nası.. resmen burada dün miyavladımmmm yaaa... sanki boğazımda çakmak yanıyordu... sıcka bır sey dahi ıcemedım Deryamm.. düşün artık.. yemeğimi yiyemedim yaa.. lokma ındıkce canım acıdı.. şükür bugun daha bısı yok... pekı o ılacı agrı hıssettgıımm zaman mı almalıyım?? Yoksa düzenli mi kullanmalıyım??
vallahi hiç arayıpta sormadım bebek oynayınca rahatladım bu gün aslında arar ara başım döndü .faranjitim var ve ağrıyoır b oğazım enfeksiyondanmı acaba ateşim filan yok ama diken üzerindeyim
Mercimekim yarın son mu?? Son çalışma günün mi yani??
Deryacım benim de hiç adetim değildir sırtüstü yatmak ama ara ara sırtüstü olarak uyanıyorum geceleri..ve acayip tedirgin oluyorum..senin yaptığın gibi hemen soluma yatıyorum, elimi de karnıma koyuyorum taa ki kıpırtı duyana kadar uyuyamıyorum...tabiki sen biraz da rahatsız olduğun için başın dönmüş olabilir...eğer enfeksiyonun rahatsız ediciyse dr.a git bari bi baksın bakalım...
ne yorulması evrişim
bu topik süper azcık kötü bişey olsa hemen aklıma sizleri getiriyorum
doktordan güzel haber alsam hemen sizlerle paylaşmayı daha doktor odasında düşünüyorum
bu arada dün gece kötü bişey oldu ben sırt üstü uyumuş kalmışım bi uyandım zor nefes alıyorum ve oda fır dönüyor aklım çıktı ya kuzuya bişey olduysa diye çok korktum kızlar biraz rahatsızım boğazım ağrıyor ağzımda çok kuruduğu için su içip öyle uzanmıştım ama uyuya kalmışım dakikalrca başım döndü çok korktum sol yanıma dönüp derin derin nefes aldım ama hiç kıpırdayamıyorum soluma dönmek bile ölüm gibi geldi oderece başım dönüyordu sonra rahtlayınca yavaşça kalkıp şekreli süt içtim hiç içmem şekerli ama içtim ama ne korkuydu rabbim birdaha yaşatmasın
gecmis olsun canim, oh cayini da al ayaklarini uzat dinlen biraz kuzunla, gecer insallah..
yorumun için sağol canım zaten ilk sırada Mert Ali sonra ALPEREN var babası ALPEREN istiyor bu ismi ilk gebeliğimde rüyamda vermişlerdi oğlun olacak adıda ALPEREN olacak hatta çocuğuda gösterdiler tosun gibi esmer bi oğlan ama o gebeliğim düşükle sonuçlandı ben o yüzden pek istemiyorum aklıma hep o günler geliyor
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt...........................heyyyooooooooooooooooooooooo..............
öğlen kaçma planlarım var ya hadi bakalım....:jeyyar:
Aman o çay alınsın ele zaten.. eksik kalmasınn Çok üzgünüm çoook
Kızlar bu sayfada İsİmler gÖzÜme takıldı benİmde oĞlumun adı yaĞız eren olucak İnŞallah
zaten şuanda bile çok halsizim yatsam uyurum ama minik kızı mı yanlız bırakmak istemiyorum bu gece rahat uyurum inşallah parol içsem baya boğazım ve kemiklerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?