2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok sağol canım. valla o günler yaklaşsın senden daha çooook şey öğreniriz.

nazan sonuclari ne zaman alicaktin 100gr icin , ben atlamisim orayi??
yok canım daha yaptırmadım, pzts günü gideceğim

karnım taş gibi oldu zor nefes alıyorum, ne yapmam lazım geçmesi için? çok rahatsız ediyor, yürüyüş yapsam geçermii

gaz sancısıdır. bana da oldu geçen akşam. dik duramıyordum, taş gibiydi. ama sonra yavaş yavaş gaz çıktıkça rahatladım.

Çok tatlı Norra..Hihi ne günlere kaldık ultrason görüntüsünden bebek seviyoruz..

Ben kaçırdım mı neden sırtüstü yatamıyoruz??

canım hamileliğin ilerleyen dönemlerinde sırtüstü yatmak tavsiye edilmiyor...çünkü büyüyen rahim ve yavrumuz damarlarımıza baskı yaparak ani tansiyon düşmesine sebebiyet verebiliyo...zaten zamanla rahatsızlık verecektir o koca karnımız...sola yatmak en iyi pozisyon....

Norra ben bu fotoyu yenı gordum desemm sana.. düdük makarnalık etmiş olmam di mi.. burun yapısı, kafa yapısı ne kadar güzel.. zarif bir oglun olacak demek ki.. maşallahh kuzumun kuzusunaa....

sağol evrişim iyiki sizlerde varsınız bütün yanlızlığımı ssevincimi gerektiğinde sıkıntılarımızı paylaşmak ve paylaşacak arkadaşların olması insanı rahatlatıyor isme gelince doğunca bebeğimi görüp ona göre karar vermek istememiz ondan
ben biraz değişik biriyimdir olayları rüyamda görürüm bişey olamadan önce haberdar olurum onun için bazı olaylarınıza yorum yaptığımda söylediklerim boşa değildir yazdığım şeyelere genellemeli olarak yazıyorum ama sonuclarındanda haberdar olabiliyorum
kızımı doğmadan aynen gördüm hemde daha bebek arabası filan ortada yokken aylar sonra aldığımız arabanın içinde sonra ikinciye karar verdik hamişde kaldım ve o nuda gördüm adınıda yine verdiler metehan ama düşeceğinide gördüm kendi arabamızın içinde bebek oturuyor gece kızımda yanında arabanın kapsını açamadan isim ver öyle aç diyor bi ses METEHAN diyor ve açıyorum oda sarışın mavi gözlü bi oğlan kayınpederim sarışındır deniz mavisi gözleri vardır eşim tam tersi esmer buğday tenli yeşil gözlü neyse çocuğu kucağıma tam alıyorum bi ses annneeeeeeeeeeeeee yakından uzağa doğru ses yok oldu gitti kucağımdaki kızım oldu ve o bebişimde yüksek ateşten gitti
bu kuzumada gebe kalacağım güne kadar haberim vardı cinsiyetinede tabi ama YİNE GAYBI ALLAH BİLİR diyelim niye yazxdım bilemiyorum içimden sizlere anlatmak geldi.

yakisikli oglusum, profilini yerim ben onun, elimizdeki en iyi goruntu, 3 yada 4 boyutlu lukse estetige giriyormus giciklar, ozelde dunyanin parasini almayi biliyorlar, bi 3 boyutlu veremediler...

MAŞLLAH OĞLUŞUNA ANNESİ ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞ YA BU AVRUPANINDA İŞİNE AKIL SIR ERMİYOR NE LÜKSÜ CANIM delikafadulden

Ahh yaa kıyamam.. Allahım sonunu hayırlısıyla gostersın sana bu sefer kuzumm benım yaa.. Rabbım evlatlarını ve seni korusun.. iyi ki de anlattın,paylastın.

canım ya çook zor allah nazrlardan korusun sizleri inşallah bundan sonra sıkıntı yaşamazssın

Ahh yaa kıyamam.. Allahım sonunu hayırlısıyla gostersın sana bu sefer kuzumm benım yaa.. Rabbım evlatlarını ve seni korusun.. iyi ki de anlattın,paylastın.

SAĞOL CANIM AMİN RABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq:
Ateşim çıktı evriş parol içtim biraz uzanacağımsenağlama sizlerle sohbet etmek çok zevkli manen rahatlatıyorsunuz insanı hepinizi öpüyorum kızlar kaydirigubbakcemile5Şeniz

slm kızlar bende 2009 ağustos anne adayıyım inş.ağustos 8 gb kzımı kucağıma alıcam liste falan yapalım kim ne zaman doğuruyo cinsiyeti adı falan yazsın kızlar ne dersiniz
hoşgeldin aramıza o liste aylardır var zatiii gerçi yazmış ve gitmişsn devamı gelmemiş ama..devamını getirirsen minik kelebek arkadaşımız var ona hatırlat senide listeye alsın

ayyy rüyaya bakkk tam benlikkk kokoreçç bayılırımm cokacimcoook
defnecim geçenlerde ben bi işkembe çorbası içtim üfff süperrr valla kızarsınız die burda sölemek istemedim bildiğim kadarı ile doğru diil sanırım o tür besinler tüketmek kokoreç işkembe vs ama dayanamadım zatii gebelik boyunca ilk kez içtim doğurtuktan sonra içerim rahat rahat delikafadulden
ayy ne heyecan verici yaa sırf böle bişi için bi yerlere gitmek gerekk yaşı dolmasın baride beleş gidelim kaydirigubbakcemile3

karnım taş gibi oldu zor nefes alıyorum, ne yapmam lazım geçmesi için? çok rahatsız ediyor, yürüyüş yapsam geçermii
yürüüü çok iyi geliyooo ben yeni geldim yürüyüştenn ohh nesef aldım valla
Mert Ali çok hoşşş karizmatik bide Ali ismi var güzel isim halife ismi ben çok beğendim ikisini bi arada..
ya deryam ben anlamadım okuyorum ama kafam karıştı sen bebeğini doğduktan sonramı kaybettin rüyandamı gördün anlayamadım

nurdanımmm maşallah yaa o minicikk burnun güzelliğine bak yaaa yakışıklı teomannn..ay sen izmire gelcen ya sankii istanbula gelicende bende görücem gibi hissediyorum bende bilem heyecan varr keşke bendee gelsemm yaa ankara antalya herkesin buluşmasına gelimm delikafadulden

ayyyyok valla bugun forumun bana gıcıgı var kesiiiiin..
dido ve gypsy esranın hafızam hakkındaki yorumunun ardından sinir oldu herhal.. bu arada teşekkür edrim hafızam gercekten iyidir...inş. oglumunda bana çeker hafızası..hoş babasıda zeki..meeendis omuş adam..zaten zeki diye aldım ben onu ya..neyhse girmiyelim ayrıntıya..:)

esrako afacan ogluna gecmiş olsun allah beterinden saklasın ayyy bide sorunca kem kum ederler dimi...

norraa maşallahh teomana ayy poz da ne hoş tam yan profil..yeim onu ben..kuzuuuuuuu

nazan ya ne guzel biletide almışsın Rabbim hayllarini yaşamyı nasip etsin kızınla..:)tatil ahh ahhh

anacım benim ruyalarda sapıttı valla ama en güzelleri golumu gördüğüm ruyalar..bende bi kaç kez emzirirken gördum taze senn gibi..çok harikaydı hatta yuzume gülüseme bile yanısmış olmalıkı eşim sabah bahsetti...

yeni bir arkadas gelmiş SERAPKOYLU mu neydi tam hatırlamadım ama wellcome tatlım..bizim listemiz herbişeyimiz var zaten....

derya cım bence Allperen sisyasi bi isim MERTALı çok güzel bi isim... bak oglunun gelecegini düşün benim ablamın adı hatice eylem..ve okul hayatında yaaşadıklarını sen bi hayal et..herkes ona eylem dioduda...

evriş ve taze nin buluşmalarından artık çat diye çatladık..ohhhhhh kahvaltıya bile gitmişler..evrişcim miden nasıl oldu...

ben şimdi mutfakdan yayın yapıyorum..yemek hazılrıgı.. izmir köfte pilav çorba veeeee cacık..:)

Norra bi ısırık alsam o yanaktan olmamı?? tü tü tüüüüüü maşallah...

Norra ben bu fotoyu yenı gordum desemm sana.. düdük makarnalık etmiş olmam di mi.. burun yapısı, kafa yapısı ne kadar güzel.. zarif bir oglun olacak demek ki.. maşallahh kuzumun kuzusunaa....

MAŞALLAH GÜZEL YAKALAMIŞ YAKINDAN ÇİZGİ GİBİ ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN

Çok tatlı Norra..Hihi ne günlere kaldık ultrason görüntüsünden bebek seviyoruz..

MAŞLLAH OĞLUŞUNA ANNESİ ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞ YA BU AVRUPANINDA İŞİNE AKIL SIR ERMİYOR NE LÜKSÜ CANIM delikafadulden

norraa maşallahh teomana ayy poz da ne hoş tam yan profil..yeim onu ben..kuzuuuuuuu

usekkurler teyzelerimizzz, bis de size masallah diyos:)) allahim oglusum sag saglim dogsa, biraz buyuse, herkese mavi boncuk dagitsa, en buyuk hayalim boyle bi erkek cocuga sahip olmak, cilveli, sempatik, sam seytani bisi...

pinky corba ne corbasiii..bu aksamda sizdeyiss o zaman:)))afiyet olsun..

esram cingenem catalkaram, keske gelebilsen valla cok isterim gorusebilmeyi...dedigim gibi senle ben biaraya bi gelebilsek evrisi tam delirtiriz yemek konusunda:)))

bunların içinde en iyisi MERALİ, ama ben KEMAL ve FERİT isimlerini de severim.

canım, o femur ölçüleri amerikalılara göre filanmış. e türklerde bacak boyu genetik olarak onlara oranla daha kısa olduğu için sanki normalden kısaymış gibi görünüyormuş. ama öyle değilmiş... bana da doktorum söylemişti. benim kız da kısa bacak gibi çıkmıştı da bir ölçümde. hem zaten bu ölçüler zamanla mutlaka değişecektir. örneğin ayağının büyümesi yavaşlayıp bacakları daha hızlı uzayacaktır... kimbilir... bekleyelim ve görelim.

vallahi hiç arayıpta sormadım bebek oynayınca rahatladım bu gün aslında arar ara başım döndü .faranjitim var ve ağrıyoır b oğazım enfeksiyondanmı acaba ateşim filan yok ama diken üzerindeyim

geçmiş olsun şeker... kendine iyi bak. istirahat etsene sen...

yakisikli oglusum, profilini yerim ben onun, elimizdeki en iyi goruntu, 3 yada 4 boyutlu lukse estetige giriyormus giciklar, ozelde dunyanin parasini almayi biliyorlar, bi 3 boyutlu veremediler...
yerim ben bu sıpayı yaaa.... valla çok yakışıklı olacak. kafa biçimi çok hoş. burun desen minnacık, büyür gerçi o daha.... bence foto da gayet güzel ve net... boşver sen 4 boyutluyu. orda daha kötü görünüyorlar. korkunç görüntüler çıkabiliyor. ben 4d ye ilk baktığımda şok olmuştum "ayyy ne çirkin kız bu böle" diye, hatta size de anlatmışımdır. öcü gibi görünüyordu. oysa nasıl da tatlıymış benim kızım...

nazan sagol canim icim rahatladi simdi biraz..gerci benimde bacaklar uzun degildir, ama yinede kafam takildi iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…