ayyy varyaa marmara bölgesii olsa inan düşünmeden şıp diye gelirimm bursa adapazarı vs olsa bi feribota bakar ben üşenmem erinmem gideirm her yere günübirlik olduktan sonra ama izmirlere nasıl gelcemm anacımmm önceden uçak filan ayarlasamda kalıcak bi akraba yok aslında tazemde kalırım nasılsa alışık o yatılı misafire kaydirigubbakcemile3 neysee belkim o taraflara tatile gidebilme şansım olursaa kesinlikleee görüşmek istiyorum izmirin güzel hamisleri ile..esram cingenem catalkaram, keske gelebilsen valla cok isterim gorusebilmeyi...dedigim gibi senle ben biaraya bi gelebilsek evrisi tam delirtiriz yemek konusunda:)))
ben dun ve bugun saglikli yemek takiliyorum, benim zibitma gunum yarin:))) afiyet olsun...ben mutfağa doğru yol alayım midem dalağıma yapıştı açlıktan (nasıl bi cümle kurduysam topikte bunca öğretmen varken kurduğum absürt cümleye bak) bu arada nurdanım kızartma yapıcam dün yapamadığımdannn ayyyy cokacimcoook
gel norracım mrcimek maydonos patates ve havuç karışımından yaptıgım gül_ay çorbası.. eşim çok sever bu karışımı ismin hikayesi şu:
eşim aydın ben gülistan benim yaptıgım ve eşimin çok sevdiği çorba..:)
evet malesef benim bulantılarım yeniden basladı zaten reflüyü 2 yıldır çekiyorum.sabahları bir görseniz halimi evden bi an önce çıkıp otobüse yetişebilmek için bir elimde limon kolanyam bi elim ağzımda senağlamakafamçokkarıştıEvriş bunu nasıl atladın inanamıyorum sanaaaaaaaa..Evrişim, 6 aydan sonra doğuma kadar reflü yakamızı bırakmayacak ki..Hatta bazılarımızda tekrar bulantılar bile başlayabilirmiş..Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyo, mide kapakçığı açılıp asit yukarı kaçıyor..Bende de yeni başladı Evriş..Ne fena acıtıyo demi..Uyurken yüksek yastık işe yarıyormuş..
Ben hala Güzelyalı diyorum:hooray:Çoook büyük bir ihtimalle tatil olacak ama Milli Eğitim sağolsun hiçbir evrakı zamanında göndermez kiBURKO canim bende senin gibi dusunuyorum, merkezden uzak durmakda fayda var, ne olur ne olmaz bilemiyorum, biz yillardir hic 1 mayisda merkeze inmezdik, konak ve gundogdu hic belli olmuyor.. guzelyali yada inciralti mi yapsak bilmiyorum, gerci saat 5e gosteri kalirmi onuda bilmiyorum??
sizin izin isi ne zaman kesinlesir, resmi tatilmi degilmi diye??
Off bee ne rüyaymış:asigim:Kokoreçi boşver de, tekne turu hayatta yapmayı en çok sevdiğim şey. Hele ki sizin gibi bir grupla. Yeme de yenında yat vallahicokacimcoookBuarada ruya mevzusuna girilmis, esracim, cok hossun:))) ama dun gece sanirim ruya gorme gecesiydi, ben totoyu acikta birakma olayini astim dun gece, ruyami anlatiyoru; ruyamin kahramanlari IZMIRli HATUNLAR....
simdi evrim, fasulye ve burko bide ben tekne turuna cikicakmisiz, eslerde varmis...evrim ve burcular hemen tekneye binmisler yer kapmislar, bende siz gidin ben hemen yetisirim daha vakirt var kalkmasina diyorum..esimide yollluyorum tekneye...teknenin oldugu limanin onundede yan yana bi suru yiyecek sattan seyyar saticilar varmis, sekerci, kofteciii, deniz urunleri vee kokoreccii....bende hemen bi yarim kokorec yaptirayim diyorum denizie cikicaz malum acikicaz, bide cerez aliyim karisik hepberaber yeriz diyorum, ben onlari paket yaptirirken, teknenin dudugu caliyor ve beni almadan yola cikiyor, bende elimde kokrecle teknenin arkasindan bakakaliyorum(((
tabi bi uyandim nasill aciiimmmm, bi bardak sut ictim yattim:))))
nasi ama???
Oy maşallah kuzucuğa. Daha ne güzel fotoğrafı istiyorsun Nurdanım ya. Mis gibi foto vermiş oğluşun sana
Ah canıımsenağlamaAllah iki kuzuna da sağlıklı uzuuuuuun ömürler versin. Sabırlı annelerine bağışlasın onları:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sağol evrişim iyiki sizlerde varsınız bütün yanlızlığımı ssevincimi gerektiğinde sıkıntılarımızı paylaşmak ve paylaşacak arkadaşların olması insanı rahatlatıyor isme gelince doğunca bebeğimi görüp ona göre karar vermek istememiz ondan
ben biraz değişik biriyimdir olayları rüyamda görürüm bişey olamadan önce haberdar olurum onun için bazı olaylarınıza yorum yaptığımda söylediklerim boşa değildir yazdığım şeyelere genellemeli olarak yazıyorum ama sonuclarındanda haberdar olabiliyorum
kızımı doğmadan aynen gördüm hemde daha bebek arabası filan ortada yokken aylar sonra aldığımız arabanın içinde sonra ikinciye karar verdik hamişde kaldım ve o nuda gördüm adınıda yine verdiler metehan ama düşeceğinide gördüm kendi arabamızın içinde bebek oturuyor gece kızımda yanında arabanın kapsını açamadan isim ver öyle aç diyor bi ses METEHAN diyor ve açıyorum oda sarışın mavi gözlü bi oğlan kayınpederim sarışındır deniz mavisi gözleri vardır eşim tam tersi esmer buğday tenli yeşil gözlü neyse çocuğu kucağıma tam alıyorum bi ses annneeeeeeeeeeeeee yakından uzağa doğru ses yok oldu gitti kucağımdaki kızım oldu ve o bebişimde yüksek ateşten gitti
bu kuzumada gebe kalacağım güne kadar haberim vardı cinsiyetinede tabi ama YİNE GAYBI ALLAH BİLİR diyelim niye yazxdım bilemiyorum içimden sizlere anlatmak geldi.
ayyy varyaa marmara bölgesii olsa inan düşünmeden şıp diye gelirimm bursa adapazarı vs olsa bi feribota bakar ben üşenmem erinmem gideirm her yere günübirlik olduktan sonra ama izmirlere nasıl gelcemm anacımmm önceden uçak filan ayarlasamda kalıcak bi akraba yok aslında tazemde kalırım nasılsa alışık o yatılı misafire kaydirigubbakcemile3 neysee belkim o taraflara tatile gidebilme şansım olursaa kesinlikleee görüşmek istiyorum izmirin güzel hamisleri ile..
norra gerçekdende diyet menu gibi olmuş ohhh afiyet olsun..nazanın çok oşuna gidiyor biz böle yemek yazdıkça...en azından bi zamanlr öyleydi... norra sen şimdi bizden kaç saat öndesin şeker
DİGER RUYAM
Bu da masum ruyam kızlar:) ruyamda tatildeyiz tatil koyuned acık bufe tatlı reyonunun onundeyim. profiteroller var birde cikolatalı donut var çok severim onlar yan y ana. alayımmı yesemmi yemesemmi diye çok dusunuyorum yiyceklerin basında sonra yemeden arkamı donup gidiyorum kendimi tebrik ettim uyanınca:)))
ayyy ben de bugün pazara gittim öğle paydosunda, patlıcan, semizotu ve pırasa aldım. eve gelene kadar patlıcanı kızarmış olarak hayal ettim. üstünde de sarmısaklı yoğurt. yap de ye afiyet olsun be gypsy. ben eve gelince makarna yaptım mantarlı tavuklu kremalı filan, nefis oldu onu yedim. yarına muhakkak semizotu yapacağım.ben mutfağa doğru yol alayım midem dalağıma yapıştı açlıktan (nasıl bi cümle kurduysam topikte bunca öğretmen varken kurduğum absürt cümleye bak) bu arada nurdanım kızartma yapıcam dün yapamadığımdannn ayyyy cokacimcoook
norra gerçekdende diyet menu gibi olmuş ohhh afiyet olsun..nazanın çok oşuna gidiyor biz böle yemek yazdıkça...en azından bi zamanlr öyleydi... norra sen şimdi bizden kaç saat öndesin şeker
Ben hala Güzelyalı diyorum:hooray:Çoook büyük bir ihtimalle tatil olacak ama Milli Eğitim sağolsun hiçbir evrakı zamanında göndermez kiklava:5 Mayıs'ta 1 Mayıs tatil diyebilirler o derecekafamçokkarıştı
Off bee ne rüyaymış:asigim:Kokoreçi boşver de, tekne turu hayatta yapmayı en çok sevdiğim şey. Hele ki sizin gibi bir grupla. Yeme de yenında yat vallahicokacimcoook
:
belli mi olur guzelim, bu sene olmaz ama seneye yapariz yaza cesmeden gunu birlik bi tur, cesme dedigin yarim saat, turlar 10 da basliyor 5 e kadar, super olur, bebislerde buyur, cipir cipir yuzer:))...
norra ohhh afiyet olsun..ama sankim tavuk yemioduk diye biliyorum hiiiiç almıyorum eve...bizdede et balık türü yemeklerde kesinlikle eşim darmadagın eder mutfagı..çok sveer mutfagı hele ben bişeyler yaparken gelip yanımda durmasına bayılır bide çok karışır mutfakda bende uyus olurum..ya varya babamın hangi huynu kınadıysam aynıları aydın da mevcut..kesinlikle..mesela meyve al 1 kilo derim giderkaç çeşit varsa en az 2 kilo alır aynı babam...
kıs sen çok zekisin..valla şu gece sagdıgın sütü bebegee eşinin vermesi fikrinden beri acayip tutum seni.. sende cin fikirler var
NORRAA, sen de yüzdürecek misin bu yaz oğlunu? bizim belçikada yaşayan yazlık komşumuz var, orda oto galerileri var. onların çocuklarının mayolarında bel kısımlarında sünger barlar vardı. çok güzeldi. yıllar önce burda öle şeyler yokken o çocuklar çok havalı görünüyorlardı. ben de kızıma öle bişey alacağım. batmayan mayo...bu yaz giymeyecek tabi. bu yaz sadece ıslatıp çıkartacağım, kafasını sokmasını filan beklemiyorum. yeter ki sudan korkmasın. biraz da vücudu güneş görsün. kremliycem tabi ki... koruyacağım güneşten...
BURKO bizim seninle şezlong komşuluğu hayalimiz vardı hatırladın mı? hani çocuklar kavga ediyorlardı hayalin sonunda da biz birbirimize giriyorduk.... son kısmı şaka tabi ama belki bir yaz bu da olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?