2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esram cingenem catalkaram, keske gelebilsen valla cok isterim gorusebilmeyi...dedigim gibi senle ben biaraya bi gelebilsek evrisi tam delirtiriz yemek konusunda:)))
ayyy varyaa marmara bölgesii olsa inan düşünmeden şıp diye gelirimm bursa adapazarı vs olsa bi feribota bakar ben üşenmem erinmem gideirm her yere günübirlik olduktan sonra ama izmirlere nasıl gelcemm anacımmm önceden uçak filan ayarlasamda kalıcak bi akraba yok aslında tazemde kalırım nasılsa alışık o yatılı misafire kaydirigubbakcemile3 neysee belkim o taraflara tatile gidebilme şansım olursaa kesinlikleee görüşmek istiyorum izmirin güzel hamisleri ile..

ben mutfağa doğru yol alayım midem dalağıma yapıştı açlıktan (nasıl bi cümle kurduysam topikte bunca öğretmen varken kurduğum absürt cümleye bak) bu arada nurdanım kızartma yapıcam dün yapamadığımdannn ayyyy cokacimcoook

gel norracım mrcimek maydonos patates ve havuç karışımından yaptıgım gül_ay çorbası.. eşim çok sever bu karışımı ismin hikayesi şu:

eşim aydın ben gülistan benim yaptıgım ve eşimin çok sevdiği çorba..:)

ben dun ve bugun saglikli yemek takiliyorum, benim zibitma gunum yarin:))) afiyet olsun...

cok hossun gulistan:))) afiyet olsun size de , bende tavuk gogus izgara, firinda karnibahar-pataes-havuc, yaninada salata var... ay lokanta gibi hatunum, menuye bak:)))

evet malesef benim bulantılarım yeniden basladı zaten reflüyü 2 yıldır çekiyorum.sabahları bir görseniz halimi evden bi an önce çıkıp otobüse yetişebilmek için bir elimde limon kolanyam bi elim ağzımda senağlamakafamçokkarıştı

Ben hala Güzelyalı diyorum:hooray:Çoook büyük bir ihtimalle tatil olacak ama Milli Eğitim sağolsun hiçbir evrakı zamanında göndermez kiklava:5 Mayıs'ta 1 Mayıs tatil diyebilirler o derecekafamçokkarıştı

Off bee ne rüyaymış:asigim:Kokoreçi boşver de, tekne turu hayatta yapmayı en çok sevdiğim şey. Hele ki sizin gibi bir grupla. Yeme de yenında yat vallahicokacimcoook

yakisikli oglusum, profilini yerim ben onun, elimizdeki en iyi goruntu, 3 yada 4 boyutlu lukse estetige giriyormus giciklar, ozelde dunyanin parasini almayi biliyorlar, bi 3 boyutlu veremediler...
Oy maşallah kuzucuğa. Daha ne güzel fotoğrafı istiyorsun Nurdanım ya. Mis gibi foto vermiş oğluşun sana
Ah canıımsenağlamaAllah iki kuzuna da sağlıklı uzuuuuuun ömürler versin. Sabırlı annelerine bağışlasın onları:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Eh be güzelim, ayıp ettin sen deklava:Sen İzmir'e geleceksin de herhangi birimiz yok yerim yok diyeceğiz. Paylaşılamazsın da, bir gün onda bir gün bunda kalırsın demedi deme:lepi:

norra gerçekdende diyet menu gibi olmuş ohhh afiyet olsun..nazanın çok oşuna gidiyor biz böle yemek yazdıkça...en azından bi zamanlr öyleydi... norra sen şimdi bizden kaç saat öndesin şeker

norra gerçekdende diyet menu gibi olmuş ohhh afiyet olsun..nazanın çok oşuna gidiyor biz böle yemek yazdıkça...en azından bi zamanlr öyleydi... norra sen şimdi bizden kaç saat öndesin şeker

1 saat ondeyim suan saat 7 burda, esim 9 gibi geliyor, yemegim hazir sayilir, o salatayi yaparken ben tavuklari halederim, bittiiiiii... beyimiz benim yaptigim salatayi begenmez...evde belli basli seyleri o yapar, oyle tikleri var, benimde isime gelir:)))

bravo sana şeker.... :enbuyukkk:

ayyy ben de bugün pazara gittim öğle paydosunda, patlıcan, semizotu ve pırasa aldım. eve gelene kadar patlıcanı kızarmış olarak hayal ettim. üstünde de sarmısaklı yoğurt. yap de ye afiyet olsun be gypsy. ben eve gelince makarna yaptım mantarlı tavuklu kremalı filan, nefis oldu onu yedim. yarına muhakkak semizotu yapacağım.

evet PİNKY, valla keşke hep yemeklerden filan söz etsek. en sevdiğim topik...

belli mi olur guzelim, bu sene olmaz ama seneye yapariz yaza cesmeden gunu birlik bi tur, cesme dedigin yarim saat, turlar 10 da basliyor 5 e kadar, super olur, bebislerde buyur, cipir cipir yuzer:))...

HELıNCıM, gerçekten benim anlattığım ağrı fıtığa mı benziyor. doktor da fıtık başlangıcı olabileceğini söylemişti ama ben pek kondurmak istemedim. o kadar ciddi bir ağrı değil çünkü. istediğim kadar gezip tozuyorum. durup dururken ağrımıyor. sadece belli pozisyonlarda anlık şiddetli ağrılar saplanıyor. böyle mi oluyor fıtık ağrısı?

belli mi olur guzelim, bu sene olmaz ama seneye yapariz yaza cesmeden gunu birlik bi tur, cesme dedigin yarim saat, turlar 10 da basliyor 5 e kadar, super olur, bebislerde buyur, cipir cipir yuzer:))...

EVET delikafaduldenEVETdelikafadulden EVET delikafaduldenEVETdelikafadulden

nazn suan biyandan neye bakiyorum bil bakalim, yeni bi yemek istesi buldum ona:))) benim favorilerde b suru yemek sitesi vardir, yeni bidene kesfettim, onu inceliyorum, allahim aklimi koru:))))

norra ohhh afiyet olsun..ama sankim tavuk yemioduk diye biliyorum hiiiiç almıyorum eve...bizdede et balık türü yemeklerde kesinlikle eşim darmadagın eder mutfagı..çok sveer mutfagı hele ben bişeyler yaparken gelip yanımda durmasına bayılır bide çok karışır mutfakda bende uyus olurum..ya varya babamın hangi huynu kınadıysam aynıları aydın da mevcut..kesinlikle..mesela meyve al 1 kilo derim giderkaç çeşit varsa en az 2 kilo alır aynı babam...

kıs sen çok zekisin..valla şu gece sagdıgın sütü bebegee eşinin vermesi fikrinden beri acayip tutum seni.. sende cin fikirler var

NORRAA, sen de yüzdürecek misin bu yaz oğlunu? bizim belçikada yaşayan yazlık komşumuz var, orda oto galerileri var. onların çocuklarının mayolarında bel kısımlarında sünger barlar vardı. çok güzeldi. yıllar önce burda öle şeyler yokken o çocuklar çok havalı görünüyorlardı. ben de kızıma öle bişey alacağım. batmayan mayo...bu yaz giymeyecek tabi. bu yaz sadece ıslatıp çıkartacağım, kafasını sokmasını filan beklemiyorum. yeter ki sudan korkmasın. biraz da vücudu güneş görsün. kremliycem tabi ki... koruyacağım güneşten...

BURKO bizim seninle şezlong komşuluğu hayalimiz vardı hatırladın mı? hani çocuklar kavga ediyorlardı hayalin sonunda da biz birbirimize giriyorduk.... son kısmı şaka tabi ama belki bir yaz bu da olur...

al bendede var bitane ondan:)) gercekten bende bazen diyorum babamda neye off dediysem guzel allahim verdi basima bitane, sen misin kinayan diye:))) tuzuna karisir, miktarina karisir, dedigin gibi yeter 1 kilo dersin 2-3 kilo alir, onu yalniz markete yollamam zaten, hele misafir gelecegi zaman sanki ordu geliyor eve, o yetmez bu yetmez sunu da yap, offf off..

guselim bende daha ne fikirlar var ama urkutmeden yavas yavas:jeyyar:

bende Izmire gelince yazliga gecicem biraz Cesmeye annemlerin yanina, ben sokayim diyorum eylulde cesmenin denizi cok guzel olur dumduzz, sicacik, ama Tibet izin vermiyor bakalim, cocugun bunyesine bagli biraz, dogduktan sonra anlasilir....

BURKO bizim seninle şezlong komşuluğu hayalimiz vardı hatırladın mı? hani çocuklar kavga ediyorlardı hayalin sonunda da biz birbirimize giriyorduk.... son kısmı şaka tabi ama belki bir yaz bu da olur...

Aaah ah hatırlamaz mıyın Nazancığım. Yaz yaklaştıkça o hayallere yenilerini ekliyorum zaten. Benim gibi su kuşuna yapılır mı bu bea! Yok yok ben Mayıs'ı zor beklerim bu gidişle. Birkaç haftaya atarım kendimi denizedelikafadulden

nisan annelerinn dogum hkaayelerini okdumda ayyy çok duygulandım.gözyaşlarım beni dinlemedi...

Rabbim bizede böle güzel hikayeler yazmayı nasip etsin..ilk nazandan okurus herhalde dogum öykusunu..:)ve ilk NAZ ın resmi yayınlanır forumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…