2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben çıkıyorum şekerler..:)iyi akşamlar hepinize...iyi haftasonları..umarım güzel bir haftasonu geçirirsiniz..

e tabi sizin imkanınız var BURKO hanım, biz istanbulda biraz şansısız. gerçi ben de haziran 15den sonra havuza girmeye başlayacağım ama deniz gibi olmaz tabi. en azından güneşlenme ve serinleme fırsatım olacak. birkaç haftasonu da belki saroza filan kaçarız. ama istanbul trafiğinde haftasonu kaçamak yapmak bile işkenceye dönüşebiliyor. örneğin ağvaya filan bi gidiyorsun bin pişman oluyorsun.

aslında SAKALEYN, HELİN ve KAYRA hatta GYPSY benden öndeler. ama benim pıhtılaşma riskim artacağından erken alınma ihtimali olabili. inşallah olmaz da ben de ağustos başında doğururum. hoş ben temmuzun 10undan itibaren herhangi bir güne razıyım. o kadar beklese yeter kızım.

esrako geçmiş olsun oğluna canım.
hastaneden iyi haberle gelenlere gözünüz aydın diyorum
evriş ve diğer hasta arkadaşlara geçmiş olsun diyorum a.s. kusura bakmayın isimleri tek tek aklımda tutamıyorum malum ben hamileyim affedin beni kafamçokkarıştı
benim seker testim kan değerlerim idrar tahlillerim temiz çıktı çok şükür yani yemeye devaam :teytey: cokacimcoook
bu arada kızlar ben coklu alıntı yapmayı beceremiyorum teknoloji özürlü olduğumdan tekrar ösür dilerim

evros tahlillerinin iyi cikmasina sevindim canim, gozun aydin..

evros tahlillerinin iyi cikmasina sevindim canim, gozun aydin..

saol canım
bu arada rüya konusunda da yazcaktım unutmuşum her gece bir sürü rüya görüyorum çoğu zaman kabus eşimi uyandırıyorum korkudan anlatıp uyuyomusum yazık adama :1no2: her gün hergece.neyse artık oda sallamıyo yat yat diyo bende uyuyormuşum her sabahta k.çın açıkta kaldı gene :roflol: bu gece diyo haklı lafa ne denir ki:roflol: kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçtım kızlar öptüm

hani altta üç tane kırmızı kutucuk var ya , ortadakinde MQ yazıyor, işte alıntı yapmak istediğin her mesajda o kutucuğa bas ve devam et okumaya. en son alıntı yapacağın mesajda ama MQ ya değil de ALINTI YAP kutucuğuna basarsın. sonra tablona bütün alıntı yaptığın mesajlar gelecektir. herbirinin altına ( yani QUOTE ......UNQUOTE ibarelerinden sonra ) yazmak istediklerini yaz.

SAKALEYN isim konusuna baska bir boyut getireyim Tugra koy oglunun adını. o isimlerin tazrında bir isim.

NORRA cok ama cok yakısıklı senin tepükçü masallah :)))

EVRIS bende gecen sabah seni ve babanı gordum ruyamda bakuye gelmissiniz. ama sanırım babanın gencligiydi simsiyah saclar simsiyah bıyıklar . su cemberimde guloyadaki aktorlerden birine benziodu :)

BABYMOM eşin işinden memnun mu diye sormuştum sayfalar önce ama sen görmedin. yeni işi nasılmış? sen de çalışmıyor olduğun için sıkma artık canını. bak çalışanların hepsi özeniyor sana. bebek 1 yaşına gelince yeniden iş bulursun.

ben çıkamadım, takıldım kaldım. birazdan büyük bir kase dolusu meyve yemeyi düşünüyorum. hasretle beklediğimiz o yeşil meyve güzelleşmeye irileşmeye başladı. tuza banıp banıp yiycem şimdi.

off demeee, son 1 hafta, ya sabirr, sonra katur kutur dalicam ben o meyveye..

MertAli yi bende beğeniyorum .yok kuzu ya üç haftalıktı daha hamileliği yeni öğrenmiştik ateşim çıktı 2 gün düşüremedik onun için düşükle sonuçlandı
evet aynen bende eşime diyorum Alperen siyasi çocuk bide onunla uğraşmasın
parol içtim ateşim yükelmeden yattım uyudum şimdi biraz iyyim ama erken yatıcam

Amin canım sağol

bende aldım bende iri iri hemde yedimde ama fazla tuzlama canım iyi değil
neyse kızlar azbi takıldım şimdi yatıp dinleneceğim hepinize iyi akşamlar

aftabru evet memnun yani cok memnun olmasada ii soyleki pozisyon aynı yine g.mudur ve sektor de aynı. yani aynı sektorden rakip bir firmada. ama sorun su diger firmayı bakkal dukkanından sirkete cevirmisti bunda olay daha dukkan hesabında. yapacak cok işi var ama gucu yok.

benim keyfim yerinde aslında geziorum surekli ama koparsam bidaha toparlayamam gibime gelio. ben dis ticaret alanında calısıyorum 5 senedir hem yabancı dilden hem sektorden kopmak hosuma gitmior. tr de olsaydım bisekilde home office isler yapardım ama burdan trye is yapmak cok zor. saol canım ilgine

kızlar o yesil meyveye muadil ot buldum. adı kuzukulak hatta ondan daha guzel arkadas almıs bana tuzladık yedik. hatta oglu var 5 yasında dioki anne erik otundan getirsene :)

İyi yapmıssın kuzum.. aman atesini kontrol altında tut.. Allah korusun.Parolu falan ıc her hıssetıgınde,boşlama sakın.

Saol kuzum.. yakın dostum gaviskon ile atlatıyoruzz :)))

esram cingenem catalkaram, keske gelebilsen valla cok isterim gorusebilmeyi...dedigim gibi senle ben biaraya bi gelebilsek evrisi tam delirtiriz yemek konusunda:)))

Şükür, Allah'ın sevgili kuluyuzz :)))

belli mi olur guzelim, bu sene olmaz ama seneye yapariz yaza cesmeden gunu birlik bi tur, cesme dedigin yarim saat, turlar 10 da basliyor 5 e kadar, super olur, bebislerde buyur, cipir cipir yuzer:))...

Ahhh ahhhhhhhhhhhhh inşallahhhhh..

Neaaaaa... şimdiden deniz mi?? :1shok: Ahanda kadın cıldırdı :)))

Saol tatlım güzel dileklerin için.

Babamı mı :))) Benim babam sarışın yeşil gözlü bir adam.. :)) bir de asker oldugu ıcın belki hayatımda ıkı kere bıyıklı gormusumdur.. o da ızındeyken bırakmıstı.. ama işte hamilesin, gönül kapıların açık.. kırgınız bıraz, sana da malum olmuş :)

kızlar o yesil meyveye muadil ot buldum. adı kuzukulak hatta ondan daha guzel arkadas almıs bana tuzladık yedik. hatta oglu var 5 yasında dioki anne erik otundan getirsene :)

Allaaammm ya.. kuzukulağı tuza batırıp mı yıyorsunuz.. düşünürken bile ağzım kamış kamış oldu :)) Delüsünüz kısımm sis :)))

ayyy çok güzel olur o ot..hele salatada limonlu limonlu..kayınvalidemlerin kocaman bir bahçesi var.herşey yetişir orada hrle o organik domatesler nefistir. bu kuzukulağı da bolca oluyor bahçede.burada bulamadım 2 hafta aradım pazarda..afiyet olsun.

biz lost izleyeceğiz şimdi..hepinizi öperim..bay bay..evriş seni ayrıetten öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…