nisan annelerinn dogum hkaayelerini okdumda ayyy çok duygulandım.gözyaşlarım beni dinlemedi...
Rabbim bizede böle güzel hikayeler yazmayı nasip etsin..ilk nazandan okurus herhalde dogum öykusunu..:)ve ilk NAZ ın resmi yayınlanır forumda...
evros tahlillerinin iyi cikmasina sevindim canim, gozun aydin..
esrako geçmiş olsun oğluna canım.
hastaneden iyi haberle gelenlere gözünüz aydın diyorum
evriş ve diğer hasta arkadaşlara geçmiş olsun diyorum a.s. kusura bakmayın isimleri tek tek aklımda tutamıyorum malum ben hamileyim affedin beni kafamçokkarıştı
benim seker testim kan değerlerim idrar tahlillerim temiz çıktı çok şükür yani yemeye devaam :teytey:cokacimcoook
bu arada kızlar ben coklu alıntı yapmayı beceremiyorum teknoloji özürlü olduğumdan tekrar ösür dilerim
ben çıkamadım, takıldım kaldım. birazdan büyük bir kase dolusu meyve yemeyi düşünüyorum. hasretle beklediğimiz o yeşil meyve güzelleşmeye irileşmeye başladı. tuza banıp banıp yiycem şimdi.
MertAli yi bende beğeniyorum .yok kuzu ya üç haftalıktı daha hamileliği yeni öğrenmiştik ateşim çıktı 2 gün düşüremedik onun için düşükle sonuçlandıhoşgeldin aramıza o liste aylardır var zatiii gerçi yazmış ve gitmişsn devamı gelmemiş ama..devamını getirirsen minik kelebek arkadaşımız var ona hatırlat senide listeye alsın
ayyy rüyaya bakkk tam benlikkk kokoreçç bayılırımm cokacimcoook
defnecim geçenlerde ben bi işkembe çorbası içtim üfff süperrr valla kızarsınız die burda sölemek istemedim bildiğim kadarı ile doğru diil sanırım o tür besinler tüketmek kokoreç işkembe vs ama dayanamadım zatii gebelik boyunca ilk kez içtim doğurtuktan sonra içerim rahat rahat delikafadulden
ayy ne heyecan verici yaa sırf böle bişi için bi yerlere gitmek gerekk yaşı dolmasın baride beleş gidelim kaydirigubbakcemile3
yürüüü çok iyi geliyooo ben yeni geldim yürüyüştenn ohh nesef aldım valla
Mert Ali çok hoşşş karizmatik bide Ali ismi var güzel isim halife ismi ben çok beğendim ikisini bi arada..
ya deryam ben anlamadım okuyorum ama kafam karıştı sen bebeğini doğduktan sonramı kaybettin rüyandamı gördün anlayamadım
nurdanımmm maşallah yaa o minicikk burnun güzelliğine bak yaaa yakışıklı teomannn..ay sen izmire gelcen ya sankii istanbula gelicende bende görücem gibi hissediyorum bende bilem heyecan varr keşke bendee gelsemm yaa ankara antalya herkesin buluşmasına gelimm delikafadulden
evet aynen bende eşime diyorum Alperen siyasi çocuk bide onunla uğraşmasınayyyyok valla bugun forumun bana gıcıgı var kesiiiiin..
dido ve gypsy esranın hafızam hakkındaki yorumunun ardından sinir oldu herhal.. bu arada teşekkür edrim hafızam gercekten iyidir...inş. oglumunda bana çeker hafızası..hoş babasıda zeki..meeendis omuş adam..zaten zeki diye aldım ben onu ya..neyhse girmiyelim ayrıntıya..:)
esrako afacan ogluna gecmiş olsun allah beterinden saklasın ayyy bide sorunca kem kum ederler dimi...
norraa maşallahh teomana ayy poz da ne hoş tam yan profil..yeim onu ben..kuzuuuuuuu
nazan ya ne guzel biletide almışsın Rabbim hayllarini yaşamyı nasip etsin kızınla..:)tatil ahh ahhh
anacım benim ruyalarda sapıttı valla ama en güzelleri golumu gördüğüm ruyalar..bende bi kaç kez emzirirken gördum taze senn gibi..çok harikaydı hatta yuzume gülüseme bile yanısmış olmalıkı eşim sabah bahsetti...
yeni bir arkadas gelmiş SERAPKOYLU mu neydi tam hatırlamadım ama wellcome tatlım..bizim listemiz herbişeyimiz var zaten....
derya cım bence Allperen sisyasi bi isim MERTALİ çok güzel bi isim... bak oglunun gelecegini düşün benim ablamın adı hatice eylem..ve okul hayatında yaaşadıklarını sen bi hayal et..herkes ona eylem dioduda...
evriş ve taze nin buluşmalarından artık çat diye çatladık..ohhhhhh kahvaltıya bile gitmişler..evrişcim miden nasıl oldu...
ben şimdi mutfakdan yayın yapıyorum..yemek hazılrıgı.. izmir köfte pilav çorba veeeee cacık..:)
parol içtim ateşim yükelmeden yattım uyudum şimdi biraz iyyim ama erken yatıcambunların içinde en iyisi MERALİ, ama ben KEMAL ve FERİT isimlerini de severim.
canım, o femur ölçüleri amerikalılara göre filanmış. e türklerde bacak boyu genetik olarak onlara oranla daha kısa olduğu için sanki normalden kısaymış gibi görünüyormuş. ama öyle değilmiş... bana da doktorum söylemişti. benim kız da kısa bacak gibi çıkmıştı da bir ölçümde. hem zaten bu ölçüler zamanla mutlaka değişecektir. örneğin ayağının büyümesi yavaşlayıp bacakları daha hızlı uzayacaktır... kimbilir... bekleyelim ve görelim.
geçmiş olsun şeker... kendine iyi bak. istirahat etsene sen...
yerim ben bu sıpayı yaaa.... valla çok yakışıklı olacak. kafa biçimi çok hoş. burun desen minnacık, büyür gerçi o daha.... bence foto da gayet güzel ve net... boşver sen 4 boyutluyu. orda daha kötü görünüyorlar. korkunç görüntüler çıkabiliyor. ben 4d ye ilk baktığımda şok olmuştum "ayyy ne çirkin kız bu böle" diye, hatta size de anlatmışımdır. öcü gibi görünüyordu. oysa nasıl da tatlıymış benim kızım...
Ben hala Güzelyalı diyorum:hooray:Çoook büyük bir ihtimalle tatil olacak ama Milli Eğitim sağolsun hiçbir evrakı zamanında göndermez kiklava:5 Mayıs'ta 1 Mayıs tatil diyebilirler o derecekafamçokkarıştı
Off bee ne rüyaymış:asigim:Kokoreçi boşver de, tekne turu hayatta yapmayı en çok sevdiğim şey. Hele ki sizin gibi bir grupla. Yeme de yenında yat vallahicokacimcoook
Oy maşallah kuzucuğa. Daha ne güzel fotoğrafı istiyorsun Nurdanım ya. Mis gibi foto vermiş oğluşun sana
Ah canıımsenağlamaAllah iki kuzuna da sağlıklı uzuuuuuun ömürler versin. Sabırlı annelerine bağışlasın onları:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Eh be güzelim, ayıp ettin sen deklava:Sen İzmir'e geleceksin de herhangi birimiz yok yerim yok diyeceğiz. Paylaşılamazsın da, bir gün onda bir gün bunda kalırsın demedi deme:lepi:
ben çıkamadım, takıldım kaldım. birazdan büyük bir kase dolusu meyve yemeyi düşünüyorum. hasretle beklediğimiz o yeşil meyve güzelleşmeye irileşmeye başladı. tuza banıp banıp yiycem şimdi.
SAĞOL CANIM AMİN RABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq:
Ateşim çıktı evriş parol içtim biraz uzanacağımsenağlama sizlerle sohbet etmek çok zevkli manen rahatlatıyorsunuz insanı hepinizi öpüyorum kızlar kaydirigubbakcemile5Şeniz
ayyyyok valla bugun forumun bana gıcıgı var kesiiiiin..
dido ve gypsy esranın hafızam hakkındaki yorumunun ardından sinir oldu herhal.. bu arada teşekkür edrim hafızam gercekten iyidir...inş. oglumunda bana çeker hafızası..hoş babasıda zeki..meeendis omuş adam..zaten zeki diye aldım ben onu ya..neyhse girmiyelim ayrıntıya..:)
esrako afacan ogluna gecmiş olsun allah beterinden saklasın ayyy bide sorunca kem kum ederler dimi...
norraa maşallahh teomana ayy poz da ne hoş tam yan profil..yeim onu ben..kuzuuuuuuu
nazan ya ne guzel biletide almışsın Rabbim hayllarini yaşamyı nasip etsin kızınla..:)tatil ahh ahhh
anacım benim ruyalarda sapıttı valla ama en güzelleri golumu gördüğüm ruyalar..bende bi kaç kez emzirirken gördum taze senn gibi..çok harikaydı hatta yuzume gülüseme bile yanısmış olmalıkı eşim sabah bahsetti...
yeni bir arkadas gelmiş SERAPKOYLU mu neydi tam hatırlamadım ama wellcome tatlım..bizim listemiz herbişeyimiz var zaten....
derya cım bence Allperen sisyasi bi isim MERTALİ çok güzel bi isim... bak oglunun gelecegini düşün benim ablamın adı hatice eylem..ve okul hayatında yaaşadıklarını sen bi hayal et..herkes ona eylem dioduda...
evriş ve taze nin buluşmalarından artık çat diye çatladık..ohhhhhh kahvaltıya bile gitmişler..evrişcim miden nasıl oldu...
ben şimdi mutfakdan yayın yapıyorum..yemek hazılrıgı.. izmir köfte pilav çorba veeeee cacık..:)
esram cingenem catalkaram, keske gelebilsen valla cok isterim gorusebilmeyi...dedigim gibi senle ben biaraya bi gelebilsek evrisi tam delirtiriz yemek konusunda:)))
belli mi olur guzelim, bu sene olmaz ama seneye yapariz yaza cesmeden gunu birlik bi tur, cesme dedigin yarim saat, turlar 10 da basliyor 5 e kadar, super olur, bebislerde buyur, cipir cipir yuzer:))...
Aaah ah hatırlamaz mıyın Nazancığım. Yaz yaklaştıkça o hayallere yenilerini ekliyorum zaten. Benim gibi su kuşuna yapılır mı bu bea! Yok yok ben Mayıs'ı zor beklerim bu gidişle.
Birkaç haftaya atarım kendimi denizedelikafadulden
esrako geçmiş olsun oğluna canım.
hastaneden iyi haberle gelenlere gözünüz aydın diyorum
evriş ve diğer hasta arkadaşlara geçmiş olsun diyorum a.s. kusura bakmayın isimleri tek tek aklımda tutamıyorum malum ben hamileyim affedin beni kafamçokkarıştı
benim seker testim kan değerlerim idrar tahlillerim temiz çıktı çok şükür yani yemeye devaam :teytey:cokacimcoook
bu arada kızlar ben coklu alıntı yapmayı beceremiyorum teknoloji özürlü olduğumdan tekrar ösür dilerim
SAKALEYN isim konusuna baska bir boyut getireyim Tugra koy oglunun adını. o isimlerin tazrında bir isim.
NORRA cok ama cok yakısıklı senin tepükçü masallah :)))
EVRIS bende gecen sabah seni ve babanı gordum ruyamda bakuye gelmissiniz. ama sanırım babanın gencligiydi simsiyah saclar simsiyah bıyıklar . su cemberimde guloyadaki aktorlerden birine benziodu :)
kızlar o yesil meyveye muadil ot buldum. adı kuzukulak hatta ondan daha guzel arkadas almıs bana tuzladık yedik. hatta oglu var 5 yasında dioki anne erik otundan getirsene :)
kızlar o yesil meyveye muadil ot buldum. adı kuzukulak hatta ondan daha guzel arkadas almıs bana tuzladık yedik. hatta oglu var 5 yasında dioki anne erik otundan getirsene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?