biz lost izleyeceğiz şimdi..hepinizi öperim..bay bay..evriş seni ayrıetten öperim
Neaaaaa... şimdiden deniz mi?? :1shok: Ahanda kadın cıldırdı :)))
Siz çıldırttınıss beniii, delirttinisssskötükedihüsoŞaka bir yana, geçen sene 25i 26sı gibi Ilıca'da açmıştım ben sezonu. Offf ne müthiş denizdicokacimcoookHafif serin, ama hiç üşütmüyor, çarşaf gibi, berraaak:1rolleyes:
Sevgilim de ben de deniz kuşuyuz. Uzak kalamayız öyle aylarca. Kısmet olursa bebişimizi de kendimize benzetcez:jeyyar:
Siz çıldırttınıss beniii, delirttinisssskötükedihüsoŞaka bir yana, geçen sene 25i 26sı gibi Ilıca'da açmıştım ben sezonu. Offf ne müthiş denizdicokacimcoookHafif serin, ama hiç üşütmüyor, çarşaf gibi, berraaak:1rolleyes:
Sevgilim de ben de deniz kuşuyuz. Uzak kalamayız öyle aylarca. Kısmet olursa bebişimizi de kendimize benzetcez:jeyyar:
Falla giremem.. yemezz.. sıkar bıras :)) ben ole soguk denıze gıremem.. nasla... dayanamam.. beklerim temmuza kadar.. katlanamıyorum ben ole soguk suya..
kızlar merhaba ;
geçtiğimiz ağustos ta doğum yaptıım ben nerdeyse 1 yıl olacak size şimdi ağustos gelmek bilmiodur tahmin edebiliyorum ....Allah hepinize yardım etsin tez zamanda kurtarsın 2008 de ağustos yapanlarda pek kimse yok bende arada size yazarım :)
Bu arada evriş sparta nedir ?:asigim:
kızlar merhaba ;
geçtiğimiz ağustos ta doğum yaptıım ben nerdeyse 1 yıl olacak size şimdi ağustos gelmek bilmiodur tahmin edebiliyorum ....Allah hepinize yardım etsin tez zamanda kurtarsın 2008 de ağustos yapanlarda pek kimse yok bende arada size yazarım :)
bak simdi teknik su; gobusunu sikica kavriyorsun, sonra kizgin kumlardan serin sulara kostura kostura kendini atiyorsunsırnaşık şey sonra bi bakmissin cocuk pirtlamis, al sana suda kolay dogumsırnaşık şey
valla anlatmıım şimdi ben size ...en güzel yanı sabah uyandığında beni gördüğünde gülmesi ...diğer herşey çok zor çokkkkkkkkkkk lülülülülülülülülülülülü
kızlar merhaba ;
hımm çözücem sizi o zaman hadi bakalım ... :)
az önce devam mamasına pirinçli mama koydum en küçük kaseler olur ya onunla yedirmek için neler yaptığımızı anlatmıım size demi :)
Kızlar ne yapın ne edin emdirin sizlerde nolur bu sözüm aklınızdan hiç çıkmasın...Elinizin altında dünyanın en güzel yiyeceği sizlerin ve bebeklerinizin olacak çünkü ..Dünyanın en faydalı ilacı o ...zamanı gelince yine söylerim size yine ben ...bekçiniz olabilrim siz doğuma giderken mesela :)kaydirigubbakcemile2
Efrimm dişlesin seni e mii.. taze bakla seniiii??? Sıpa senii.. yarın ben gelıyorumm mısafırlıge.. komsularımı da alıp gelcemm.. olmadı ctesı pazar bolustururrusss ole gelırıs.. cok yuk olmayalım sana dı mı ama :))))) yaziimmm mii haaa evin ne hale geldiiiiiiiiiiiii yazimmm miiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))
Bu arada bız bu sebamed ın losyonu ne ıse yarar dıye soruyorduk ya kuş kuş.. kk kadınlarından bırının doktoru bebe yagını cok onermıyormus çünkü bebe yagı bebegın cildinin nefes almasını engellıyormus, o yuzden de losyon kullan dıyormus doktoru.. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. oku oku uçucamm.. erecemm.. as kaldı karışıcammmmm !!!!!
Yaz anam yazzz :))) Valla nedensizce bana da losyon daha makul geliyodu zaten. daha hafif bişi sonuçta ama bebe yağını kafalarına sürücez mecburen duştan yarım - 1 saat önce ki, konak olmasın bebişlerin gafası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?