2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Neaaaaa... şimdiden deniz mi?? :1shok: Ahanda kadın cıldırdı :)))

Siz çıldırttınıss beniii, delirttinisssskötükedihüsoŞaka bir yana, geçen sene 25i 26sı gibi Ilıca'da açmıştım ben sezonu. Offf ne müthiş denizdicokacimcoookHafif serin, ama hiç üşütmüyor, çarşaf gibi, berraaak:1rolleyes:

Sevgilim de ben de deniz kuşuyuz. Uzak kalamayız öyle aylarca. Kısmet olursa bebişimizi de kendimize benzetcez:jeyyar:

Falla giremem.. yemezz.. sıkar bıras :)) ben ole soguk denıze gıremem.. nasla... dayanamam.. beklerim temmuza kadar.. katlanamıyorum ben ole soguk suya..

eskiden hep ozenirdim bebeleriyle denize giren ciftlere, o minnacik seyi bi simitin ustune oturtup yuzdururlerdi, ayy simdi bizz yapicaz aynisini:)))

kızlar merhaba ;
geçtiğimiz ağustos ta doğum yaptıım ben nerdeyse 1 yıl olacak size şimdi ağustos gelmek bilmiodur tahmin edebiliyorum ....Allah hepinize yardım etsin tez zamanda kurtarsın 2008 de ağustos yapanlarda pek kimse yok bende arada size yazarım :)
Bu arada evriş sparta nedir ?:asigim:

Falla giremem.. yemezz.. sıkar bıras :)) ben ole soguk denıze gıremem.. nasla... dayanamam.. beklerim temmuza kadar.. katlanamıyorum ben ole soguk suya..

bak simdi teknik su; gobusunu sikica kavriyorsun, sonra kizgin kumlardan serin sulara kostura kostura kendini atiyorsunsırnaşık şey sonra bi bakmissin cocuk pirtlamis, al sana suda kolay dogumsırnaşık şey

hosgeldin canim, cok mutlu oluruz, hatta tecrubelerini bizimle paylasirsan daha da mutlu oluruzz...:CüvCüv:

valla anlatmıım şimdi ben size ...en güzel yanı sabah uyandığında beni gördüğünde gülmesi ...diğer herşey çok zor çokkkkkkkkkkk lülülülülülülülülülülülü

Merhaba.. üzüldüm kimsenin olmadıgına.. o kadar zamanı birlikte gecirdikten sonra bu noktada olmak kötü bir sey olsa gerek..

Sparta.. 300 Spartalı diye bir film vardı.. oradaki bir sözden alıntıdır.. - Sadece sparta kadınları gercek erkek dogurur dıye.. bizde basından beri erkek bebek annesi demiyoruz,kısaca sparta annesi dıyoruzz.. anlasıyoruz :)

bak simdi teknik su; gobusunu sikica kavriyorsun, sonra kizgin kumlardan serin sulara kostura kostura kendini atiyorsunsırnaşık şey sonra bi bakmissin cocuk pirtlamis, al sana suda kolay dogumsırnaşık şey

Hehh.. dedene rahmet.. saolasın yaff.. mutlaka denıycıgımm agustos bası gıbı.. gelir haber verırımm sana Norraamm.. yok yok kosarken ben yanımda senı de goturruumm buyuk ıhtımalle denize.. :))) kesinlikle itirasss istemem.. geliyosun,koşuyoruss :)))

valla anlatmıım şimdi ben size ...en güzel yanı sabah uyandığında beni gördüğünde gülmesi ...diğer herşey çok zor çokkkkkkkkkkk lülülülülülülülülülülülü

Ben bu cümleden kompozisyon yazarımm yaa kaydirigubbakcemile3 ... kısaca herseye değer kısmını anlayayım ben :))) saolasın zeytın.. :)) Rabbım bıze de o gunlerı nasıp etsın.

tabi kiz annelerine de Isparta annesi diyoruzsırnaşık şey....

hımm çözücem sizi o zaman hadi bakalım ... :)

az önce devam mamasına pirinçli mama koydum en küçük kaseler olur ya onunla yedirmek için neler yaptığımızı anlatmıım size demi :)

Kızlar ne yapın ne edin emdirin sizlerde nolur bu sözüm aklınızdan hiç çıkmasın...Elinizin altında dünyanın en güzel yiyeceği sizlerin ve bebeklerinizin olacak çünkü ..Dünyanın en faydalı ilacı o ...zamanı gelince yine söylerim size yine ben ...bekçiniz olabilrim siz doğuma giderken mesela :)kaydirigubbakcemile2

canım devam mamasına başka birşey koyarsan yemez bebegin çünki onun tad alma duyusu çoktan gelişti büyük insan gibi sevdigi şeyleri yer şahsen ben kızıma ek gıdalara başlayınca herşeyden her yemekten yediricegim ve biberon asla kullanmıyacagım kaşıga alışması daha iyi en azından agzında çignemeyi ögreniyor büyük kızımda oldukça zorlandım bu konuda şuan 6,5 yaşında ve halen ben beslemek zorunda kalıyorum bazen koca danamı cokacimcoookcokacimcoook

Misafir misafir misafir benim hayatımın özeti oldu kıslar... Bu akşam da dedeler dayılar vardı. Annem sağ olsun koşturdu her şeyime. Çay servisiymiş, tatlı servisiymiş...

Dolgumu yenilettim bugün kızlar ve düşlerimin aralarında minik minik griler gördük. Bir de kocaman çatlamış bir diş !!! Haftaya gidip yaptırıcam. Çok yorgunum. Hepi,nisi kocaman öpüyorum

NURDAN oğlun gerçekten yakışıklı olacak :)

PİNKY çatlama şekerim, çok eğleniyoruz evrimcimle.. Kol kola girip sebamed falan araştuırıyoruz, güzel oluyo :) Bizi gören satıcılar şoka giriyo, 2 tane aynı boy hamile :))) :CüvCüv: :CüvCüv: :1shok:

BURKO ben de su kuşuyumdur. Hele buz gibi suya girmeye bayılırım. Nisan başında denize girip ateşlendiğimi bilirim. Normal sınırım mayıs sonu :) Hava iyi olursa 19 mayısları değerlendiririm. :)

BABYMOM kuzu kulağını ben de çok severim. Azcık tuzla nefis olur ama papaz erik varken de ona bakmam yaneeeee

ZEYTİN bizimle deneyimlerini paylaşmana gerçekten çok seviniriz. Teşekkürler.

O HEPİMİZDEN cinsiyet bekleyen arkadaşa; ben sata göre 18 ağustosta doğuracağım canım. Listeyi de neden daha önce düşünemedik biz yaa? MİNİK KELEBEK??? Bu işi de sen yap bari :) Allaaaam sen yardım et yareppim. :)

GYPSY gel anam gel, bizim ev han oldu zaten. EVRİM'in konuyla ilgili kötü bir benzetmesi var (Musti sevgilisiyle geldiği için) ama söylemiycem tabii :) Kötü kadın efrim lülülülülülü

Efrimm dişlesin seni e mii.. taze bakla seniiii??? Sıpa senii.. yarın ben gelıyorumm mısafırlıge.. komsularımı da alıp gelcemm.. olmadı ctesı pazar bolustururrusss ole gelırıs.. cok yuk olmayalım sana dı mı ama :))))) yaziimmm mii haaa evin ne hale geldiiiiiiiiiiiii yazimmm miiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))

Bu arada bız bu sebamed ın losyonu ne ıse yarar dıye soruyorduk ya kuş kuş.. kk kadınlarından bırının doktoru bebe yagını cok onermıyormus çünkü bebe yagı bebegın cildinin nefes almasını engellıyormus, o yuzden de losyon kullan dıyormus doktoru.. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. oku oku uçucamm.. erecemm.. as kaldı karışıcammmmm !!!!!

Yaz anam yazzz :))) Valla nedensizce bana da losyon daha makul geliyodu zaten. daha hafif bişi sonuçta ama bebe yağını kafalarına sürücez mecburen duştan yarım - 1 saat önce ki, konak olmasın bebişlerin gafası :)

Demam eyvallah.. onun ıcın sebamed ın bebe yagını almamız sart mı?? sadece kafa ıcın kullanacaksak?? ne düşünüyorsun??

şimdi bide losyonmu alıcaz anlamadımki ben yatim bari çok yedim galiba ekmek beyinli oldum -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…