kızlar merhaba ;
geçtiğimiz ağustos ta doğum yaptıım ben nerdeyse 1 yıl olacak size şimdi ağustos gelmek bilmiodur tahmin edebiliyorum ....Allah hepinize yardım etsin tez zamanda kurtarsın 2008 de ağustos yapanlarda pek kimse yok bende arada size yazarım :)
Bu arada evriş sparta nedir ?:asigim:
bak simdi teknik su; gobusunu sikica kavriyorsun, sonra kizgin kumlardan serin sulara kostura kostura kendini atiyorsunsırnaşık şey sonra bi bakmissin cocuk pirtlamis, al sana suda kolay dogumsırnaşık şey
kızlar o yesil meyveye muadil ot buldum. adı kuzukulak hatta ondan daha guzel arkadas almıs bana tuzladık yedik. hatta oglu var 5 yasında dioki anne erik otundan getirsene :)
saol canım ee nasılsınız görüşmeyeli geçmişi okumadım 10 sayfayı geçmiş çünküGünaydın herkese.
Baby canım çok geçmiş olsun. Benimde illaki hergün oluyodu dizimden aşağısında 3 hafta önce kasılmalar. Dr. Calsiyum yazdı ondan beri 2 güne 2 düştü kasılmalar.
Eftelya eşinin ve senin gözün aydın.
saol canım ee nasılsınız görüşmeyeli geçmişi okumadım 10 sayfayı geçmiş çünkü
eylemcim benimki kasıntı degil canım kaşıntı
enson 2 ay once olmustu simdi yineledi
benim tenim cok hassastır en ufak biseyde kabarır hemen tepki verir
buda oyle siinek ıssırıgı gibi kabarıyo yasa sivilce cıkmıs gibi
netten baktım zararsızmıs genelde ama yinede dra sorcam
kabartı olmadan olan kasıntılar icten karacigerden geliomus
zeytinyağlı pırasa yapayım dedim bir baktım havuç yok hiç. hemen alt komşumu aradım ondan alayım bir tane diye. o da ille "gel biraz oturalım, alır gidersin" dedi. çok da tatlı bir hatundur, severim. şimdi ben bi yarım saat ona ineyim. sonra çıkarım. hazır sinan yokken evcilik oynayayım. komşuya gitmeler, yemek yapmalar filan... ayyy çok güzel ya. ne güzel çoğunuz bunu hergün yapıyorsunuzdur. ben haftaiçi yoğun çalışıyorum haftasonu da normalde sabahtan çıkarız evden, geceyarısına kadar hep plan vardır.
ohhh beeeeee
bak simdi teknik su; gobusunu sikica kavriyorsun, sonra kizgin kumlardan serin sulara kostura kostura kendini atiyorsunsırnaşık şey sonra bi bakmissin cocuk pirtlamis, al sana suda kolay dogumsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?