ohhhhhhhhhh ne güzel bugün ben tüm gün evdeyim eşim nöbetçi bende komsuculuk mu oynasam acep CADIARZUzeytinyağlı pırasa yapayım dedim bir baktım havuç yok hiç. hemen alt komşumu aradım ondan alayım bir tane diye. o da ille "gel biraz oturalım, alır gidersin" dedi. çok da tatlı bir hatundur, severim. şimdi ben bi yarım saat ona ineyim. sonra çıkarım. hazır sinan yokken evcilik oynayayım. komşuya gitmeler, yemek yapmalar filan... ayyy çok güzel ya. ne güzel çoğunuz bunu hergün yapıyorsunuzdur. ben haftaiçi yoğun çalışıyorum haftasonu da normalde sabahtan çıkarız evden, geceyarısına kadar hep plan vardır.
ohhh beeeeee
sanada günaydın ee hafta sonu herkes kocişiyle uzun kahvaltı sonra da gezmeler Şenizgünaydın hepinize arkadaşlar bugün çok sessiz burası neden???
geçmiş olsun canımgunaydın kızlar felaket bi gece gecirdim
kasın kasın öldüm bacaklarım cok fena yolundu
bugun seminer var gidince dra sorcam
cikolata yedigim zaman oluyor bunu anladık esimle
oda uyandı zavallım
uzerimde saten pij vardı cıkardım pamuklu giydim biraz rahatladım
yani hava soguk olmasa sortla yada altım cıplak yatıcam geceleri o denli yatıorum o ustumdeki pijama fazla gelio..
bide yine kocis gittikten sonra uyudum ama bisuru kabus gordum busefer. bıcaklananlar camdan atılananlar simdi mal gibiyim tabiri caizse.
yastıgımın altında dua vardı onu kaldırdım kabuslar basladı tekrar koycam
valla tazefasulye senin bu misafirlerden kurtulusun yok mu be? buluşmalar ne güzel ya özeniyorum size bende istanbul yada izmire mi taşınsam:uhm: plmadı buluşma zamanı tasımı tarağımı toplayıp sana misafir olurum dimi ama :roflol:Misafir misafir misafir benim hayatımın özeti oldu kıslar... Bu akşam da dedeler dayılar vardı. Annem sağ olsun koşturdu her şeyime. Çay servisiymiş, tatlı servisiymiş...
Dolgumu yenilettim bugün kızlar ve düşlerimin aralarında minik minik griler gördük. Bir de kocaman çatlamış bir diş !!! Haftaya gidip yaptırıcam. Çok yorgunum. Hepi,nisi kocaman öpüyorum
NURDAN oğlun gerçekten yakışıklı olacak :)
PİNKY çatlama şekerim, çok eğleniyoruz evrimcimle.. Kol kola girip sebamed falan araştuırıyoruz, güzel oluyo :) Bizi gören satıcılar şoka giriyo, 2 tane aynı boy hamile :))) :CüvCüv: :CüvCüv: :1shok:
BURKO ben de su kuşuyumdur. Hele buz gibi suya girmeye bayılırım. Nisan başında denize girip ateşlendiğimi bilirim. Normal sınırım mayıs sonu :) Hava iyi olursa 19 mayısları değerlendiririm. :)
BABYMOM kuzu kulağını ben de çok severim. Azcık tuzla nefis olur ama papaz erik varken de ona bakmam yaneeeee
ZEYTİN bizimle deneyimlerini paylaşmana gerçekten çok seviniriz. Teşekkürler.
O HEPİMİZDEN cinsiyet bekleyen arkadaşa; ben sata göre 18 ağustosta doğuracağım canım. Listeyi de neden daha önce düşünemedik biz yaa? MİNİK KELEBEK??? Bu işi de sen yap bari :) Allaaaam sen yardım et yareppim. :)
GYPSY gel anam gel, bizim ev han oldu zaten. EVRİM'in konuyla ilgili kötü bir benzetmesi var (Musti sevgilisiyle geldiği için) ama söylemiycem tabii :) Kötü kadın efrim lülülülülülü
kızlar siz deniz konusunda ciddimisiniz yaa delikafadulden benim doktor şimdiden 20 haziran dan sonra yolculukları yasakladı da hatta kaynımın düğününe bile gidemicem.aman dikkdtli olun kızlare tabi sizin imkanınız var BURKO hanım, biz istanbulda biraz şansısız. gerçi ben de haziran 15den sonra havuza girmeye başlayacağım ama deniz gibi olmaz tabi. en azından güneşlenme ve serinleme fırsatım olacak. birkaç haftasonu da belki saroza filan kaçarız. ama istanbul trafiğinde haftasonu kaçamak yapmak bile işkenceye dönüşebiliyor. örneğin ağvaya filan bi gidiyorsun bin pişman oluyorsun.
aftabru teşekkür ederim umarım olmuştur :sm_cool:a.s.hani altta üç tane kırmızı kutucuk var ya , ortadakinde MQ yazıyor, işte alıntı yapmak istediğin her mesajda o kutucuğa bas ve devam et okumaya. en son alıntı yapacağın mesajda ama MQ ya değil de ALINTI YAP kutucuğuna basarsın. sonra tablona bütün alıntı yaptığın mesajlar gelecektir. herbirinin altına ( yani QUOTE ......UNQUOTE ibarelerinden sonra ) yazmak istediklerini yaz.