canım bu kaçırma olayı hamilelikten sonra oldu daha önce böyle bişey yoktu
bu arada çiş kaçırma diyince size bişi anlatayım :)
doğuma 2 hafta kala ben balkondayken annemin anlattığı bişeye gülerken resmen altıma yaptımm...
bunlar neki bir iki damladan bişicik olmaz :)naniknanik
Çok merak ediyorum, siz de hapşırınca çişinizi kaçırıyor musunuz ?
Aftabru, havuza girecek misin gerçekten. Bizim de sitenin havuzu var ama yazın mikrop kapar mıyım diye endişeleniyorum. Gidicem tabi ama sürekli duşa girer oturur güneşlenirim diye düşünüyordum. Bir taraftan da e spor yapmak gerek ve yüzmek çok iyi bir fırsat..Ne biliyim..Ama ben orda tığla bişi yapamam valla gülerler bana:)
Bu arada ben de balkonumda saksıda cherry domates, sivri biber, maydanoz ve dereotu yetiştiriyorum. Maydanozlar süper oldu. Geçen yıl da dereotuna hiç para vermemiştim. Seneye yelpazeyi biraz daha genişleticem, çilek falan ekebilirim.Bide oğluşa civciv alıcam balkonda oynasın dursunlar. Geçtiğimiz yaz 2 civcivim vardı epey büyüttüm sonra verdim bi yere..Sitede otlatmaya çıkarıyordum civcivleri, herkes bana bakıp aa çocuk için mi aldınız diye soruyorlardı. yoooo diyodum, çocuğum yokki..e artık seneye evet çocuğa aldım diyebileceğim:)))
NAZAN seni "fahri İzmirli" ilan etsem ayıp olur mu, yoksa zaten sn kendini ilan etmiş miydin :) Arkadaşım ne işin var oralarda -biliyorum, bir süre burada yaşamıştın- ama sen daha çok Ege'ye aitmişsin gibi hissettim :)
QUOTE]
tabi tabi, ben tam egeli damak zevkine sahibim. etobur değilimdir, her sebzeyi ve meyveyi çok severek yerim. şuan örneğin yoğurtlu semizotu yiyorum. birazdan da pırasam ılımış olacak bol limonla onu yiyeceğim.
ama bi de içanadolulu tarafım var ki hamurişine çok çok çok düşkünüm. kim sevmez böreği çöreği ama di mi?
sağol canım, göz atacağım ilk fırsatta...Hapşuruken çiş kaçırma olayına karşı KEGEL EGZERSİZLERİ yapmak gerekiyo..şimdi alıntı yapayım bi yerlerden
canim ben gaziemiri hic bilmiyorum, nerde inicem, nerde bulusucaz, semt olarak hic bilmiyorum orayi, gelirken kaybolma ihtimalim olabilir, ama yinede orada bulusalim derseniz kac numarali otobasla nasil, nereye gelecegimi tarif edersiniz,gelirim, ben balcovadan gelicem, annemler orada oturuyor.. inciralti yada guzel yali super olur ama oda size ters duser mi?, ben cogunluga uyarim hic sorun degil...ama bence de Onur hakli kemeraltini yada alsancagi es gecelim, nolmas nolmasİZMİRLİ KIZLAR Onur "Konak olmaz, delirdin mi sen" diyor. İnciraltını öneriyorum ya da Gaziemir'i ? Gaziemir diyorum, çünkü Evrim'e, Nevin'e ve bana çok uygun. Burko'ya da çok uzak değil? Nurdancım seninkiler nerede oturuyodu? Burada da hoş cafeler var, bahçe içinde falan? Ayrıca KADRİYE bi ses ver !!!
Aftabru,
Bu arada ben de balkonumda saksıda cherry domates, sivri biber, maydanoz ve dereotu yetiştiriyorum. Maydanozlar süper oldu. Geçen yıl da dereotuna hiç para vermemiştim. Seneye yelpazeyi biraz daha genişleticem, çilek falan ekebilirim.Bide oğluşa civciv alıcam balkonda oynasın dursunlar. Geçtiğimiz yaz 2 civcivim vardı epey büyüttüm sonra verdim bi yere..Sitede otlatmaya çıkarıyordum civcivleri, herkes bana bakıp aa çocuk için mi aldınız diye soruyorlardı. yoooo diyodum, çocuğum yokki..e artık seneye evet çocuğa aldım diyebileceğim:)))
erkek bebekler için önermediklerini duymamıştım. ama zaten benimki kız olacak. kesin alacağım. belki önce diğer markalara da bakarım. arkadaş bunu önerdi ama pratiklik de kişiden kişiye değişen bişeydir. belki bana daha ucuz bişey de pratik gelebilir. değişik markalara bakmakta fayda var. sağol canım tavsiyen için.Ben carrefourdan aldım kangurumuzu tek elle de kızıımı koyuyorum valla hemde 15 liraydı kangurum... ne kadarlık alırsak alalım hepsi aynı diyen birini dinlemiştim bende senin gibi yoksa markalı bişiler alırken mağazada o pahalıyı alıp çıkıcaktım .Ama sanırım erkek çocuklarına pek önermiyorlarmış kanguruyu.belkide doğru değildir bilgim ...Bilmiyorum...
gerçekten mi? ben de 8 kiloya ulaştım diye çok sanıyordum. gerçi sen benden öndesin. bakalım ben iki haftada arayı kapatabilirim. gerçi şeker çıkarsa bu kadar yiyemeyeceğim. onca hamurişi ve tatlıyı kestiğim taktirde nasıl kilo alacağım ben? inşallah şeker çıkmaz.tünaydın kızlar nasılsınız bugün iyiym çok şükür sadece az halsizim ve bugün itibariyle 13 kiloya ulaştım evdede takım gebe kıyafeti giyiyorum of kocişde diyor sabah hanım sen baya irileşeceksin koca göbişli oldum bu arada esrako geçmişi okuyamadım sanırım oğlun rahatsız yazılanlardan anladığım kadarıyla çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah
NURDANcım, Balçova'dan direkt Gaziemir'e otobüsler var. Gene bakalım ne diyecek millet ? İnciraltı da olabilir ama bize 2 vesait orası...
90 D oldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?