2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım bu kaçırma olayı hamilelikten sonra oldu daha önce böyle bişey yoktu

benim de öyle maviş..hatta 3 aylık hamileyken arabadan indim, otoparkta öğürmeye başladım, yanımdan hiç ayırmadığım poşetime çıkarmaya çalışırken, bizim sarı sıvı bacaklarımın arasından sızmaya başladı...Çok öğürmüştüm ama..Çok fena ya...başıma hayatta gelmeyeceğini sanırdım..Napıyım sonra gülmeye başladım. Yerlere bulaştırmadan eve çıktım hemen. Çok kaçırmamışım aslında ama komikti yani..

ah annem ah ben nasıl güldüm sana..

tünaydın kızlar nasılsınız bugün iyiym çok şükür sadece az halsizim ve bugün itibariyle 13 kiloya ulaştım evdede takım gebe kıyafeti giyiyorum of kocişde diyor sabah hanım sen baya irileşeceksin koca göbişli oldum bu arada esrako geçmişi okuyamadım sanırım oğlun rahatsız yazılanlardan anladığım kadarıyla çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah

bendede oldu bir iki damla hapşuruırken olmuştu daha önceden bildiğim için ara ara kegel egzersizi yaptım şimdi sorun yok
şimdi burda yazarken bile alt tarafınızı sıkıp sıkıp bırakın çalıştırmış olursunuz özel zaman ayırmanıza gerek yok özellikle idrarınızı yaperken biraz yapın sonra tutun sonra tekrar iyi çalışmalar

Çok merak ediyorum, siz de hapşırınca çişinizi kaçırıyor musunuz ?

e kızım biz de hamile değil miyiz? tabi ki bizim de oluyor. hatta ben kusarken bile azcık kaçırıyordum. bence normal.

sizin ev de maşallah çiftlik gibiymiş. havuzun var bahçeniz var, civcivler var.... ben asla çocuğuma civciv almam. annem bize hep alırdı, ömrü çok kısa oluyor ya, onlar ölünce ben çok kötü olurdum. çok ağlardım. mezar filan yapardık civcivimize. baktı biz çok üzülüyoruz annem de vazgeçti almadı bir daha. nedense büyütemiyorduk biz, çok narin oluyorlar, herkes bakamaz... iyi sen büyütmeyi becermişsin. ben ne balık, ne kuş ne de civciv almam valla kızıma. olsa olsa köpek, o da bahçeli evimiz olursa birgün... ben hayvanlara çok bağlanıyorum ve ölümlerine filan dayanamıyorum.

kızlar bi arkedeş chicco çantalı set almıştı sanırım bende geçen toker bebede buldum 39.50TL ANKARADAKİ ARKEDEŞLER ALMAK İSTERSENİZ ACİTY OUTLETTE ALT KATTA YERİ internetten alacaktık ama 15 tl fark görünce almaya karar verdik çantasıda iyi kullanışlı geldi bana artı bi çok üründe 50 40 30 indirim var ve bebek için gerekli herşey var bi girin toptan alın çıkın park yatağımızı anneanne alacağı için onu bekliyoruz gdip ordan eksikleri alcağım ürünlerde çok kaliteli

canim ben gaziemiri hic bilmiyorum, nerde inicem, nerde bulusucaz, semt olarak hic bilmiyorum orayi, gelirken kaybolma ihtimalim olabilir, ama yinede orada bulusalim derseniz kac numarali otobasla nasil, nereye gelecegimi tarif edersiniz,gelirim, ben balcovadan gelicem, annemler orada oturuyor.. inciralti yada guzel yali super olur ama oda size ters duser mi?, ben cogunluga uyarim hic sorun degil...ama bence de Onur hakli kemeraltini yada alsancagi es gecelim, nolmas nolmas
civciv mi ay yerim ben onu cok seker...o civcivin arkasindan badik badik kosan pampersli bir sipa daha da guzel....

erkek bebekler için önermediklerini duymamıştım. ama zaten benimki kız olacak. kesin alacağım. belki önce diğer markalara da bakarım. arkadaş bunu önerdi ama pratiklik de kişiden kişiye değişen bişeydir. belki bana daha ucuz bişey de pratik gelebilir. değişik markalara bakmakta fayda var. sağol canım tavsiyen için.

gerçekten mi? ben de 8 kiloya ulaştım diye çok sanıyordum. gerçi sen benden öndesin. bakalım ben iki haftada arayı kapatabilirim. gerçi şeker çıkarsa bu kadar yiyemeyeceğim. onca hamurişi ve tatlıyı kestiğim taktirde nasıl kilo alacağım ben? inşallah şeker çıkmaz.

Ama NAZAN Kill Bıll 2 yi izledin mi bilmiyorum. Ama ölümün de öğrenlmesi gerekmez mi? Orada Bill kızına balığın ölümü ile ölümü öğrettiğini anlatıyordu. Çok hoşuma gitmişti. Fazla mı etkilenmişim acaba?

bende bugun itibariyle 70kg yu gordum.. alahim ben bikac sene once 51-52 kilo citir bi kizdim, ne hale geldim(( heryerim bingil bingil...
gecen sutyenlerim tam gelmiyor artik diye bi dene sutyen alayim dedim, normalde benim memisler kucuktur 75 A giyerim, indirimde yapmislar sutyenlerde, ay ne sevindim aldim tabi 75 A olmadi, 75 B olmadi, 75 C olmadi, 80 A olmadi, 80 B nihayet oldu son kopcada bagladim, ama 85 B de olsa daha iyi olucakti.. ha sikayetim yok memislerden ,hayatimda gormedigim kadar guzeller, ama doger cikintilar aldi basini gidiyor, doguma kadar bi boy ddaha buyur 85 C olurum...

NURDANcım, Balçova'dan direkt Gaziemir'e otobüsler var. Gene bakalım ne diyecek millet ? ınciraltı da olabilir ama bize 2 vesait orası...

NURDANcım, Balçova'dan direkt Gaziemir'e otobüsler var. Gene bakalım ne diyecek millet ? İnciraltı da olabilir ama bize 2 vesait orası...

Tamam canim size bagli, ben cogunluga uyarim, siz hangi durakta inecegimi soyleyin, bide kac numarayi alacagimi problem degil, maksat gonuller bir olsun:))))a.s.

Tünaydın anne kuşlar...

Giremedim epeydir... Çok sayfa olmuş...

Aklımda kalanlardan; esrako geçmiş olsun oğluna, inşallah kolayca acısız atlatır kırık vakasını...

Norraa, Teoman'ın profilden fotoğrafını gördüm, maşallah... çok şirin...

Dr'dan gelen iyi haber alan herkesin gözü aydın... Şekeri olanlar ve benim gibi sınıra yakın çıkanlara da ne diyeyim, tutacağız biraz ağzımızı... Peki şekeri sınırda olanlar bu mevsimin meyvelerinden bolca yersek bir sorun olur mu acaba? Yani bolca derken canım çekiyor da ondan... Gerçi ben daha çilek hiç yemedim. Yemeye de niyetim yok. Hepsi hormonlu, elma kadar çilekler var hep...

Kızlar buluşma da güzel geçmiş anladığım kaadrıyla, sizler adına çok sevindim... Gelemediğim için üzgünüm.

Birkaç haftadır çok şiddetli bel ağrılarım var kızlar. Şimdi biraz hafifledi ama sanırım bebeğin duruş şekline bağlı olarak değişiyor.

Kedimin evden ayrılma zamanı yaklaşıyor ve ben çok üzülüyorum
Neyse benden şimdilik bu kadar kızlar...
Biraz daha buralardayım.

3k 1m hosgeldin canim, belin icin gecmis olsun, evet bebgin pozisyonuyla degisiyor, insallah azalir,
benim kedise hala yer ariyoruz, bakalim bulursak mayis sonu gidecek, bende uzuluyorum,o da hissediyor...

Evet sitedeki çocuklar niyeyse ördeeeeeeeek diye civcivlerimin peşinden koşturuyorlardı. Hayır onlar civciv ördek değil diyodum ama ıhhh..

Evet aftabru herkes civciv aldığını ve öldüklerini söylüyor. Benim geçen yıl ikinci alışımdı büyütüyorum ne hikmetse. Ama çok ilgileniyordum, geceleri sıcak kalsınlar diye ampul yakıyordum tepelerine, ona yaslanıp ısınıp uyuyorlardı.

Evet sıpalar civcivleri boğmaya meraklı oluyolar ama Norracım..Ya da üstlerine basmaya. ıccccck

ESRAKO senin oğlunun kolu mu kırıldı? Bir ara çok birikmişti, gözümden kaçmış sanırım. Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…