hergün üçte çıkıyorum.bizimki ikili eğitim değil.sabah 8,30 da ders başlar 12 de yemek verilmeye başlar.13,30 da tekrar ders ve üçte ders biter.ama cuma günleri istiklala marşı töreni için çocuklar 10-15 dakika önce çıkıyorlar.bizde törene katılıyoruz.tam 3'te çıkmıyor musun? yakalandın..ben 5'e kadar buradayım.
kizlar geldim ben:) oglusum 470 gr olmus, cok sekerdi, agzini acip kapiyordu, esimle mest olduk...
gözünaydın canım.maşallah teomana
hoşgeldin aramızaslm kızlar bende 2009 ağustos anne adayıyım inş.ağustos 8 gb kzımı kucağıma alıcam liste falan yapalım kim ne zaman doğuruyo cinsiyeti adı falan yazsın kızlar ne dersiniz
bence çok güzel bi poz vermiş annesi.kafası burnu çok biçimli duruyor.dört boyutluda ben ilk gördüğümde korkmuştum çok çirkin diye.doktor korkma böyle kalmayacak dahada netleşecek demişti.şimdide hiç yüzünü göstermiyor.böyle bi görüntü bile yakalayamıyoruz
bana beş yıl önce kondu bu teşhis.babamdada vardır bel fıtığı zaten o yüzden belirtilerimden anlamıştım bel fıtığı olduğumu.hatta doktora gittiğimde ben bel fıtığı oldum dedim direk doktor gülüp nerden biliyorsun dedi.ilk belirtilerim otururken doğrulamam iki büklüm kalmam oldu.sandalyeden kalkerken iki büklüm kalıyorum hala.hele yere oturmuşsam zaten kalkana çok zorlanıyorum.sol bacağıma kalçamın içinden vuran bi ağrım var.yürürken bacağıma çekip atmakta zorlanırım.dönem dönem şiddeti artar hatta yürüyüş şeklim bozulur.ama bel ile ilgili şikayetler birbirine benziyor o yüzden başka bi şeyde olabilir.gerçi film çekilmeden bu tanıyı koyamazlar diye düşünüyorum.şu anda film çektiremezsin şikayetlerinden bi yorum yaparlarHELİNCİM, gerçekten benim anlattığım ağrı fıtığa mı benziyor. doktor da fıtık başlangıcı olabileceğini söylemişti ama ben pek kondurmak istemedim. o kadar ciddi bir ağrı değil çünkü. istediğim kadar gezip tozuyorum. durup dururken ağrımıyor. sadece belli pozisyonlarda anlık şiddetli ağrılar saplanıyor. böyle mi oluyor fıtık ağrısı?
bel ağrıları demeyin kızlar.ben resmen sabaha kadar işkence çekiyorum.ağlayacak noktaya geliyorum.şu an bile sizlere zor yazıyorum.artık okulda koltukta oturmak bile işkence.ince belimden başlayıp sırtıma kadar vuran bi ağrı var.bu bel fıtığıyla işim çok zor.bende senin gibi elim belimde dolaşıyorum.çok geçmiş olsun.çekeceğiz artık3k 1m o bel ağrıları beni de öldürüyor. Hele azcık kıpırdanayım... Resmen tutuluyorum. Elim belimde göbek önne klasik bir hamile görüntüsü oluşuyor Onur çok gülüyor :)
telkırma sen hangi burcun mensubusun arkideş :)
Önce bir tahmin alayım sonra söylerim olur muuuu.. Söyle bakalım ben ne burcuyum
Önce bir tahmin alayım sonra söylerim olur muuuu.. Söyle bakalım ben ne burcuyum
hımm, komik bir burç olmalı orası ayrı da, aslan ya da yay olmandan şüphelendim, olmadı koç veya terazi ?? isabet etti mi ?
ya niye ikizler yaaaa..ikizlerin bi günü diğerine uymaz derler, öyle miyim yoksam -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?