2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Teşekkürler norraa, evet hissetmez mi, sanki anlıyor da gözümün içine bakıyor, e dolayısıyla ben de hamile bir insanım, duygusalım, hormonlarım zirve yapmış ve kedi de (kimileri anlamasa da) evlat benzeri varlıklar... bakalım inşallah rahat edip bizi aramayacağı bir yer olur, ama çok alıştığı için zorlanır belki depresyona girmesin de senağlama

3k 1m o bel ağrıları beni de öldürüyor. Hele azcık kıpırdanayım... Resmen tutuluyorum. Elim belimde göbek önne klasik bir hamile görüntüsü oluşuyor Onur çok gülüyor :)

Sorma tazefasulye, ben epeyce bir zaman oturduğum yerden kalkmak için en az 1 dakikaya ihtiyaç duyuyordum. Hele bir de kazara 15 dakikadan fazla yanı poziyonda oturduysam ohooo sormayın, kalkana kadar zaman akıp gidiyordu :) Geceleri hala kalça kemiklerim vs. ağrıyor... Sağa ve sola dönerken inim inim inliyorum :) Şikayetçi miyim :) Hayır da, komik oluyor işte... ılginç bi his :) Topallayarak falan yürüyorum çoğu kez :)Hoş yani :)

Doğum yapan bir arkadaş mail atmış da, aman peynirini mutlaka ye diyor, sütten de yoğurttan da daha fazla kalsiyum var peyniri atlama sakın diyor...
Ben daha yeni kahvaltı ettim de... :)

tam 3'te çıkmıyor musun? yakalandın..ben 5'e kadar buradayım.
hergün üçte çıkıyorum.bizimki ikili eğitim değil.sabah 8,30 da ders başlar 12 de yemek verilmeye başlar.13,30 da tekrar ders ve üçte ders biter.ama cuma günleri istiklala marşı töreni için çocuklar 10-15 dakika önce çıkıyorlar.bizde törene katılıyoruz.

ya niye ikizler yaaaa..ikizlerin bi günü diğerine uymaz derler, öyle miyim yoksam -tatlicadiarzu-

yalniz simdi de kova olabilir dicektim, ben senin yorularini seviyorum, zekice cevplar veriyosun, dedim olsa olsa ya ikizler ya kovadir:)))

ya niye ikizler yaaaa..ikizlerin bi günü diğerine uymaz derler, öyle miyim yoksam -tatlicadiarzu-

aynen oyleyizdir cicim, ben ikizlerim, dakikan dakikamama uymaz:)) ama yinede neseli, konuskan, hazir cevap bi burctur severim kendimi:)) tek sevmedigim yonum kararsizligim ve maymun istahli olusum,allahtan yukselen terazi, dengeliyr biraz:)))

aslında bi sonraki tercihim de kova olacaktı desem kimse inanmaz şimdi puff..
neyse evet ben de bazen çok gülerken yakalıyorum kendimi telkırmanın mesajlarına da o yüzden sordum yani art bi niyetim yoktu -tatlicadiarzu-

yok yok bir günün diğerine uyuyor ondan değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…