2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Helin hivda gel kardeşim..Başka var mı kova.. Ben bide mümkünde rh(-) anne adayları arıyorum. Parmak kaldırsınlar lütfen, şimdi aramayayım

ben ölümü civcivimin ölümüyle öğrenmiştim. gömmeyi, onun için dua etmeyi filan öğrendim doğru... belki de bunu öğrenmem iyi oldu ama hala aklıma geldikçe ağlarım. ben hayvanlara hiç mi hiç dayanamam. natgeo wild ı izleyemem mesela. belgesellerde hayvanlar birbirini yiyorsa hemen kanal değiştiririm. allah daha uzun ömür versin ama 17 yaşında bir köpeğimiz var, fotosunu çoğunuz gördü. onun çok vakti kalmadığını düşündükçe bile gözlerim sulanıyor. aklıma getirmek istemiyorum. kızım da lizin sevgisiyle büyür belki. sonra da büyük ihtimalle onun ölümüyle öğrenir ölümü. ayyy ne fenalar şeyler konuşur oldum. tövbe tövbe allah herkese uzun ve sağlıklı ömür versin.

hadi ya? gerçekten büyüyümüş. iyi de sen şanslısın, çok küçüklermiş. ben 70d giyiyordum, şimdi 70dd giyiyorum. sarkacaklar diye korkuyorum.

e o zmaan sana da maaşallahhhhhhh

geçmiş olsun canım, bende de benzer ağrılar oluyor pozisyon değiştirirken. yürürken çok iyiyim de eğilip doğrulurken bi de yatakta sol tarafıma dönerken ağrı saplanıyor tek taraflı. doktor bel fıtığı başlangıcı olabilir dedi. sen de bir danış bakalım. komik olmayabilir yani...

Doğum yapan bir arkadaş mail atmış da, aman peynirini mutlaka ye diyor, sütten de yoğurttan da daha fazla kalsiyum var peyniri atlama sakın diyor...
Ben daha yeni kahvaltı ettim de... :)
süper... ben günde 4 kibrit kutusu kadar peynir muhakkak yerim. bayılırım peynire. ama az yağlısını yemek lazım. ben asla az yağlı yoğurt ve az yağlı peynir yiyemem. en yağlısını seçerim hatta.

geçmiş olsun HELİNcim. keşke kurtulsan şu fıtıktan. ben korkuyorum valla inşallah bel fıtığı çıkmaz benimki. seninki istirahatle filan düzelen türden mi? yoksa ameliyat filan olman gerekecek mi bir süre sonra?
mr çekemezler mi gebelikte? ben sanki internette MR çekilebilir diye okumuştum. ama doktorum da "anlatına göre teşhis koyarlar, hafif fizik tedavi uygularlar, asıl tanıyı doğumdan sonra koyarlar" demişti.

aftabru
bel fıtığı için ameliyar dediler ama ben olmak istemedim.çünkü babamda ameliyar oldu ama yinede dönem dönem ağrılat çekiyor.doğumdan sonra tekrar doktora görüneceğim.

kızlar bugün 26.haftam bitti ve 27.haftaya adım attık.üçüncü tirimistere girmiş olduk.

Son düzenleme:
ya hiçmi ağustosta anne olacak yok.hadi gelin birşeyleri paylaşmanın hazzına varalım..

:)

:) hehe oldu işte :)

evriş bile acemiymiş, beklenen doğum tarihi kavramı yok tabi daha dimağında :))

sadece ikiniz değilsiniz ben de varım. Siz herhalde yeni öğrendiniz. Ben 1 haftadır biliyordum. 4hafta 2 günlük daha. Hepime sağlıklı 9 ay diliyorum. Umarım hepimiz bebeklerimizi kucaklarız.

:)

o atom tarifi henüz ortalıkta yok iken :)) evriş'in imdat çığlıkları... :))

gunaydın canlarım benimde sat 1 kasım bugun gidiyorum ilk randevuma umarım keseyi gorurum cok heycanlıyım dunden beri

:))

:) ohoo o 9 günün üstünden ne günler geçti :) şimdi değil pıt pıt, tepükler duyuluyor :)

o kese kaç 2 cm'dir şimdi :)

hıı evet iyi tahminmiş :) hehe

:) göreli çok oldu sanırım :)

Aslında daha alıntı yapacak çoook cümle var ama abartmayayım dedim... Az geçmişe döndüm, başta neler olmuş baktım :)

Nerdeeeen nereyeee :) Size de az bir nostalji olur sanırım :) Ben çok eğlendim geçmiş yazılara bugün alıntı yapmaktan :) İnşallah daha çok güzel günler görürüz hep birlikte... a.s.

nazan tam olarak bilmiyorum MR çekiliyormu gebelikte.bana bi sürü şey çektiler o zaman.zaten teşhisi koyduktan sonra duruma göre ameliyat yada fizik tedavi diyorlar.bacağa vuran şiddetli ağrılarda ameliyat deniliyor.bi de bu işle beyin cerrahları da ilgileniyorlar.hatta fizik tedavicilerden daha iyiler alanla ilgili olarak.zaten bi ameliyat durumunda fizik tedavici değil beyin cerrahisi yapıyor ameliyatı

Komik olsun ve komik olarak kalsın nooluur... Fıtık benim de aklıma gelmedi değil de, şimdilik düşünmemeye çalışıyorum. Bana da bir dr. fizik tedaviye bir görün demişti ve ihmal ettim. Halim yok gidecek... Boşvermekteyim şu ara... İnşallah değildir fıtık tabii... :çok üzgünüm:

bennnnnnnnnnn izne çıkıyorummmm yuppiiiiiiiiiiiiiii.....................

ara ara yazarım.............özlerim yoksa sizi.......öptüm hepinizin göbüşlerinden.....................

ben yengecim bu arada...

3k1m hoşgeldin canım geçmişden alıntılarda süper ne günler geçmiş ya
helincim 3.trimestire girdin canım 2 .değil hadi hayırlı olsun az kaldı kızlar hepimize maşallah

Fıtık ihtimalinden bahseden arkadaşlar inşallah hiç birinizde fıtık çıkmaz ama eğer çıkarsa nolur ihmal etmeyin. Annemdede aynı sorun vardı ki hala var ameliyat olmasına rağmen geçmedi maalesef dahada kötü oldu şu an yürümekte zorlanıyo ilk teşhis konulduğunda bizde bugün yarın aman bi şey olmaz diye ihmal ettik maalesef. ıyi dr ları araştırın bu konuda doğumdan sonra ilgilenin mutlaka kendinizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…