yalniz simdi de kova olabilir dicektim, ben senin yorularini seviyorum, zekice cevplar veriyosun, dedim olsa olsa ya ikizler ya kovadir:)))
Helin hivda gel kardeşim..Başka var mı kova.. Ben bide mümkünde rh(-) anne adayları arıyorum. Parmak kaldırsınlar lütfen, şimdi aramayayım
ben ölümü civcivimin ölümüyle öğrenmiştim. gömmeyi, onun için dua etmeyi filan öğrendim doğru... belki de bunu öğrenmem iyi oldu ama hala aklıma geldikçe ağlarım. ben hayvanlara hiç mi hiç dayanamam. natgeo wild ı izleyemem mesela. belgesellerde hayvanlar birbirini yiyorsa hemen kanal değiştiririm. allah daha uzun ömür versin ama 17 yaşında bir köpeğimiz var, fotosunu çoğunuz gördü. onun çok vakti kalmadığını düşündükçe bile gözlerim sulanıyor. aklıma getirmek istemiyorum. kızım da lizin sevgisiyle büyür belki. sonra da büyük ihtimalle onun ölümüyle öğrenir ölümü. ayyy ne fenalar şeyler konuşur oldum. tövbe tövbe allah herkese uzun ve sağlıklı ömür versin.Ama NAZAN Kill Bİll 2 yi izledin mi bilmiyorum. Ama ölümün de öğrenlmesi gerekmez mi? Orada Bill kızına balığın ölümü ile ölümü öğrettiğini anlatıyordu. Çok hoşuma gitmişti. Fazla mı etkilenmişim acaba?
hadi ya? gerçekten büyüyümüş. iyi de sen şanslısın, çok küçüklermiş. ben 70d giyiyordum, şimdi 70dd giyiyorum. sarkacaklar diye korkuyorum.bende bugun itibariyle 70kg yu gordum.. alahim ben bikac sene once 51-52 kilo citir bi kizdim, ne hale geldim(( heryerim bingil bingil...
gecen sutyenlerim tam gelmiyor artik diye bi dene sutyen alayim dedim, normalde benim memisler kucuktur 75 A giyerim, indirimde yapmislar sutyenlerde, ay ne sevindim aldim tabi 75 A olmadi, 75 B olmadi, 75 C olmadi, 80 A olmadi, 80 B nihayet oldu son kopcada bagladim, ama 85 B de olsa daha iyi olucakti.. ha sikayetim yok memislerden ,hayatimda gormedigim kadar guzeller, ama doger cikintilar aldi basini gidiyor, doguma kadar bi boy ddaha buyur 85 C olurum...
e o zmaan sana da maaşallahhhhhhh90 D oldum :)))
geçmiş olsun canım, bende de benzer ağrılar oluyor pozisyon değiştirirken. yürürken çok iyiyim de eğilip doğrulurken bi de yatakta sol tarafıma dönerken ağrı saplanıyor tek taraflı. doktor bel fıtığı başlangıcı olabilir dedi. sen de bir danış bakalım. komik olmayabilir yani...Sorma tazefasulye, ben epeyce bir zaman oturduğum yerden kalkmak için en az 1 dakikaya ihtiyaç duyuyordum. Hele bir de kazara 15 dakikadan fazla yanı poziyonda oturduysam ohooo sormayın, kalkana kadar zaman akıp gidiyordu :) Geceleri hala kalça kemiklerim vs. ağrıyor... Sağa ve sola dönerken inim inim inliyorum :) Şikayetçi miyim :) Hayır da, komik oluyor işte... İlginç bi his :) Topallayarak falan yürüyorum çoğu kez :)Hoş yani :)
süper... ben günde 4 kibrit kutusu kadar peynir muhakkak yerim. bayılırım peynire. ama az yağlısını yemek lazım. ben asla az yağlı yoğurt ve az yağlı peynir yiyemem. en yağlısını seçerim hatta.Doğum yapan bir arkadaş mail atmış da, aman peynirini mutlaka ye diyor, sütten de yoğurttan da daha fazla kalsiyum var peyniri atlama sakın diyor...
Ben daha yeni kahvaltı ettim de... :)
bana beş yıl önce kondu bu teşhis.babamdada vardır bel fıtığı zaten o yüzden belirtilerimden anlamıştım bel fıtığı olduğumu.hatta doktora gittiğimde ben bel fıtığı oldum dedim direk doktor gülüp nerden biliyorsun dedi.ilk belirtilerim otururken doğrulamam iki büklüm kalmam oldu.sandalyeden kalkerken iki büklüm kalıyorum hala.hele yere oturmuşsam zaten kalkana çok zorlanıyorum.sol bacağıma kalçamın içinden vuran bi ağrım var.yürürken bacağıma çekip atmakta zorlanırım.dönem dönem şiddeti artar hatta yürüyüş şeklim bozulur.ama bel ile ilgili şikayetler birbirine benziyor o yüzden başka bi şeyde olabilir.gerçi film çekilmeden bu tanıyı koyamazlar diye düşünüyorum.şu anda film çektiremezsin şikayetlerinden bi yorum yaparlar
bel ağrıları demeyin kızlar.ben resmen sabaha kadar işkence çekiyorum.ağlayacak noktaya geliyorum.şu an bile sizlere zor yazıyorum.artık okulda koltukta oturmak bile işkence.ince belimden başlayıp sırtıma kadar vuran bi ağrı var.bu bel fıtığıyla işim çok zor.bende senin gibi elim belimde dolaşıyorum.çok geçmiş olsun.çekeceğiz artık
ya hiçmi ağustosta anne olacak yok.hadi gelin birşeyleri paylaşmanın hazzına varalım..
Tebrik ederim arkadaşlar. Hikayenizi diğer topikten okudum. Allah ikinize de sağlıklı hamilelikler, sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallaha.s.
Bu topiği ben açsam diye ummuştum ama bu sefer kısmet olmadı. Hala umudum var ama Ağustos annesi olmak için. Hayırlısı:Saruboceq::asigim:
Herkese selam, bügün sabah, oglen ve aksam yapılan testlerle hamileğimi öğrenmiş bulunuyorum. Umarım sonuna kadar aynı kararlılık vede huzurla nasip olur. Bayramdan sonra dr a gorunmeyi düşünüyorum. Sanırım şu an gitsem de ortada görünecek bişi yok.
Tahmini hamilelik tarihim 11 Agustos..
sadece ikiniz değilsiniz ben de varım. Siz herhalde yeni öğrendiniz. Ben 1 haftadır biliyordum. 4hafta 2 günlük daha. Hepime sağlıklı 9 ay diliyorum. Umarım hepimiz bebeklerimizi kucaklarız.
Arkadaşlar İMDATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
Nezle oluyorum galiba!!!!!! Burnum hafif hafif akmaya başladı, napıcam ben, acil önerilerinizi bekliyorum, eyvahlar olsun yaa, sakınan göze çöp batarmış, iyi mi???!!!!
*Ihlamurun içine karabiber attım, limon sıktım boğazlarım için, mikrobu öldürsün diye
*Bol da su içiyorum
*Meyve deseniz ganiiii yiyorum.... Başka ne yapılır peki??
gunaydın canlarım benimde sat 1 kasım bugun gidiyorum ilk randevuma umarım keseyi gorurum cok heycanlıyım dunden beri
Kizlar bugun bitane ani defteri aldim bebisime:)) Ilk test gununden ilk doktorda gorusume kadar herseyi yazicam..9 gun sonrada kalp sesi icin randevu verdi doktor 2 ocak'a.Doguma kadar her onemli anini bu deftere yazicam.Ileride ona da okuturum..Acaba bunu yapmak icin biraz erken mi davrandim, kalp sesini duyduktan sonra mi alsaydim dedim bugun ama gorunce dayanamadim. Ilk bebisim ve onu ogrendigimiz gunle ilgili bi suru animiz var, bunlarin hepsini ilerde bilsin istiyorum:))) Allahim su 9 gun cabucak gecse de pit pitlari duysam:)))
kızlar ben geldımmm,doktora gıttık maslesef sansıma vajınal bakamadık.üstten baktı ve kesem gözüktü:dance:.cıktıda 22mm yazıyor doktor kesen 2cm dedı.kalp atısını duyamadık üstten bakıldıgı için vajınal ultrasonda arıza vardı şansıma.ama yınede mutluyum bugun 6+4 üm gec dölelenme oldugu için üstten gözükmemesı normal dedı doktorum.tazefasulye gelmedımı onu merak ettım
bu arada en başından beri bebeğimin cinsiyeti kızmış gibi hissediyorum. Netten yaptığım her teste göre de kız çıkıyor. Ve ben kız çocuklarına bayılırım. Tabii ki sağlıklı olması en büyük isteğimiz, ama benim bir sonraki isteğim kız olması
Kızlar iyi akşamlar bu kulüpte eskiyim fakat bu topicte yeniyim allah nasip kısmet ederse bende ağustos annesi olacağım benide aranıza alırmısınız sizlere bişeyler sormak istiyorum ben henüz 3 haftalık hamişim ama son adet tarihime göre 5 haftalık dün doktora gitiim henüz kese felan görülmedi sadece kalınlık başlamış dedi daha toplu iğne ucu kadar dedi kızlar keseyi ne zaman görürüm sizce
bende kovayım telkırma ama +
geçmiş olsun canım, bende de benzer ağrılar oluyor pozisyon değiştirirken. yürürken çok iyiyim de eğilip doğrulurken bi de yatakta sol tarafıma dönerken ağrı saplanıyor tek taraflı. doktor bel fıtığı başlangıcı olabilir dedi. sen de bir danış bakalım. komik olmayabilir yani...
süper... ben günde 4 kibrit kutusu kadar peynir muhakkak yerim. bayılırım peynire. ama az yağlısını yemek lazım. ben asla az yağlı yoğurt ve az yağlı peynir yiyemem. en yağlısını seçerim hatta.
3K1M hihi süper oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?