2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

birmax bebek şekerleri diye bir site var kızlar şekerler için malzemeler falan çok uygun geldi fiyatları bana sekerini kendisi yapmak isteyen ler varsa çok güzel malzemeler var

bennnnnnnnnnn izne çıkıyorummmm yuppiiiiiiiiiiiiiii.....................

ara ara yazarım.............özlerim yoksa sizi.......öptüm hepinizin göbüşlerinden.....................

ben yengecim bu arada...

İyi tatiller mercimekim oh ne güsellllll tadını çıkar 10 gün mü tatilin çarşambadan sonra muğlaya gidicen galiba 1 haftada ordasın demi?

3k1m hoşgeldin canım geçmişden alıntılarda süper ne günler geçmiş ya
helincim 3.trimestire girdin canım 2 .değil hadi hayırlı olsun az kaldı kızlar hepimize maşallah

hoşbulduk canum :) evet geçmiş süpermiş :)

haklısın eylemcim dikkat etmemiz lazım. Ben çok ihmalkar birisiyimdir de o yüzden pek ilgilenmem taki zaruri oluncaya kadar ama sen de haklısın... sağolasın...

mercimekim
iyi tatillleer delikafadulden

bu arada siz ilk tanışmalarınızı yaparken bende sizi gizlice misafir olarak takip ediyordum okulda her fırsat bulduğumda net yoktu evde napıyım :çok üzgünüm:bide ilk bebeğini kaybetmiş olaraktan duracagınıda düşünmüyodum ha ditti ha dittcek korkusuyla 6 ayı bitirmişiz.allah inşallah zamanında sağlıklı sıhatli sekilde kucağımıza da almayı nasip eder hepimize

şakaleyn ben bakamıyorum, arkadaş değiliz ya
teklif ediyorum sana, benimle arkadaş olur musun??

mercimekim bol bol eğlen gez dolaş ohhhhhhhhhh..Kürkçü dükkanına geri döneceksin sonra nasılsa..

Derya albümünden baktım cicilere. Güle güle giysin oğlun. Bol salyalı ve çişli günler dileriz :)

3K1M harikasın. :) Çok güzel olmuş :))) Çok güldüm :)

Ya sizin aldıklarınızı görünce benim oğluş öksüz yetim gibi kalıyo( Hepsi çok güzel şakaleyn..Bir puset aldık, bi patik ördüm, etyze iki üç parça hediye getirdi o kadar..Nolcak benim bu halim..

Derya albümünden baktım cicilere. Güle güle giysin oğlun. Bol salyalı ve çişli günler dileriz :)

3K1M harikasın. :) Çok güzel olmuş :))) Çok güldüm :)

sağol canıma.s.kaydirigubbakcemile3 bence ilk günler bol kusmuklu desek delikafaduldenkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

Bizim biyoloji hocamız bebeklerin ilk günlerdeki kusmuğu peynir gibidir, yenilebilir bile demişti..(Biliyorum iğrenç oldu ama) Mide asit üretmeye başlamadığından anne sütü peynir oluyomuş mideciklerinde..

E kusmukları kokmuyo mu bu veletlerin ha ikinci anneler??

Ay onun tulumlarını , akkabısını, şappalarını sefsinler. İyi günlerde kullansın hepsini annesi.
sağol canım amin

ağır ağır alalım dedik bence hepsini bi güne bırakma tek tek ala ala böyle birikti tabi tek dediğim en az üç parça oluyor delikafaduldendaha çok eksik var bebek arabamız banyo küvetimiz pusetimiz var yatakda varda ilk günler için sallanan bişey alalım dedk onun içinde park yatak alıcaz

ya kızlar ben yazıları ve kendi yazdığıklarıma gelen cvpları takip edemiyorum çok hızlı ilerliyo sayfalar sizn direk girip konuştuğunuz yer hep burasımı...ooofff

yeniyim ya tam oturtamadım herşeyi resim koyamıyorum siz gb ve benim yaşadığım yer falan çıkmıyo nedennnki burda suan hava çok güsell

temiz bakarsan üstünü filan değişirsen sürekli kokmaz yoksa kokar pasaklı bebişleri hiç sevmem yavrucaklar temiz mis gibi kokusunu niye kusmuk kokusuyla bastıralım dimi
ben çıkıyorum öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…