2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yani peynir değil kusmuk gibi mi kokuyolar :bbo: yani üstlerini sık değişmezsek kusmuk gibi kokacaklar, sık değişirsek peynir gibi mi naniknanik

mis onlar misss...

:)) ben de çok güldüm taze fasulye... aslında vaktim olsa daha ne cümleler var da :)) neyse.. )

Ben de şimdi bir göz attım geçmişe :) Çok hoş yaa, çok duygulandım. Ama bir yandan da yazdıklarımı başlarda kimse sallamamış, bir hoşgeldin bile dememişsiniz arkadaşlar. Küstüm :dilcikar: Siz hep kendi aranızda konuşmuşsunuz, yeni gelenleri sallamamışsınız naniknanik

sağol canıma.s.kaydirigubbakcemile3 bence ilk günler bol kusmuklu desek delikafaduldenkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

Hhahaha evet, onu unutmuşum, olmas :)

ya kızlar ben yazıları ve kendi yazdığıklarıma gelen cvpları takip edemiyorum çok hızlı ilerliyo sayfalar sizn direk girip konuştuğunuz yer hep burasımı...ooofff

Evet kuşum, biz her şeyi buradan konuşuyoruz. Ara sıra Evrişle ben buluşup hepinizin dedikodusunu yapıyorusssssss, değil mi efriiiimmm. Fatoş hanım (kayınvalidesi) öpsün seni e mi? Dönsene evine kadın!!!!

taze sende izmirdensin ne güzel ben buraya gelin geldim 8 ay oldu 6 aylıkta hamileyim kimseyi tanımıyorumda şirinyerde oturuyorum sen

ayyy HELİN sen neler diyorsun ya? beyin cerrahı filan... amanin yarabbi inşallah fıtık değildir.

bennnnnnnnnnn izne çıkıyorummmm yuppiiiiiiiiiiiiiii.....................
iyi tatiller, bol istirahat bol keyif bol gıda bol vitamin.... hadi güle güle git gel....

e be telkırmacım, nasıl dayanabiliyorsun. valla ben 70 parça body tulum filan fişman almışım , inan hala alasım geliyor. bir başlayınca tutamıyor insan kendini. bi de EVRİŞ e GYPSY e filan takılıyordum çok alıyorlar diye. ben biraz geç başladım almaya ama sanırım arayı kapadım. bence sen de başla artık. azar azar...

kızlar ben bahsettiğim alt değiştirme ünitesini kaplamayı bitirdim. henüz üstünün tepsisi yapılmadı ama raflarını kapladım. bi de bacakları boyanacak beyaza. tertemiz olacak o zaman. sonra hızımı alamadım dolabı da kaplamaya başladım. bitsin, ikisinin de fotosunu çekip koyarım.

ailem kütahyada oturuyo ordan geldim izmiri biliyodum zaten ama genede iş yaşamaya gelince değişiyo tabi

ben de çok fazla bir şey almayanlardanım, özel bir sebebi de yok, yani bugün pişik için pudra aldım mesela... etraftan birşeyler örenler falan var tabi (gerçi ağustos bebeğine yün hırka giydiremeyiz tabi de) , bir de ailedeki geçmiş bebeklerden kalan bir kısım kıyafet de var. E 3-5 de ben alsam, yeter işte diyorum... hem daha karyola dolap vs. alınacak mı nasıl alınacak nerden alınacak vs. karar vermiş de değilim tam olarak. Aynı odada yatarız diye düşünüyorum. Bir tane bebek karyolası elzem gözüküyor. E ama bizim dolaplar dolu, onun eşyaları nereye girecek, sanırım bir de dolap lazım olacak... işte böyle şeyleri düşündükçe başım döndüğü için, düşünmemeye çalışıyorum delikafadulden

3K1M sen öğrenci misin cidden..Y Lisans mı yapıyosun?? Ben de alınacakları düşündükçe başım dönüyo aynen...

Serapkarakoylu,
Senin bebeğinin adı neydi?? Biz bebeklerimizi doğururken, sen ona doğumgünü yapacaksın kim bilir...

bende bebeğime pek bişey almadım ama annem maaşşallah doldurmuş kıyafetleri kız olucağı için minik elbiseler tulumlar herşey almış bende o alıyo die almıyorum artık bişey bi tek baby sling aldım rahat taşımak için tavsiye ederim sizede

Kabak yemek duygusal açıdan insanı güçlendiriyormuş, yani bir nevi çikolata etkisi yapıyor sanırım. Aklınızda olsun... Tatlı olan değil yemeklik kabak olan :)

ylisans mezunuyum telkırma, doktoramı yapıyorum ve ağlamak istiyorum senağlama

Hangi bölüm?? Hangi aşamadasın..Ben doktora ders aşamasını bitirdikten sonra yani iş sadece teze kalmışken bıraktım. Özel sektöre geçtim çünkü.. Oysa öğr. gör. idim ne güzel!!! Belki bebekten sonra af çıkarsa bitiririm..

Ya ben karıştırdım galiba, senin geçen yıl ağustosta doğmuş bebeğin var sanıyordum, amanın o zeytin miydi yoksa..Pardon..Hoşgeldin..Büzüşük beynimiz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…