:)) ben de çok güldüm taze fasulye... aslında vaktim olsa daha ne cümleler var da :)) neyse..)
sağol canıma.s.kaydirigubbakcemile3 bence ilk günler bol kusmuklu desek delikafaduldenkafamçokkarıştılaelaelaelaelae
ya kızlar ben yazıları ve kendi yazdığıklarıma gelen cvpları takip edemiyorum çok hızlı ilerliyo sayfalar sizn direk girip konuştuğunuz yer hep burasımı...ooofff
yani peynir değil kusmuk gibi mi kokuyolar :bbo: yani üstlerini sık değişmezsek kusmuk gibi kokacaklar, sık değişirsek peynir gibi mi naniknanik
mis onlar misss...
ayyy HELİN sen neler diyorsun ya? beyin cerrahı filan... amanin yarabbi inşallah fıtık değildir.nazan tam olarak bilmiyorum MR çekiliyormu gebelikte.bana bi sürü şey çektiler o zaman.zaten teşhisi koyduktan sonra duruma göre ameliyat yada fizik tedavi diyorlar.bacağa vuran şiddetli ağrılarda ameliyat deniliyor.bi de bu işle beyin cerrahları da ilgileniyorlar.hatta fizik tedavicilerden daha iyiler alanla ilgili olarak.zaten bi ameliyat durumunda fizik tedavici değil beyin cerrahisi yapıyor ameliyatı
iyi tatiller, bol istirahat bol keyif bol gıda bol vitamin.... hadi güle güle git gel....bennnnnnnnnnn izne çıkıyorummmm yuppiiiiiiiiiiiiiii.....................
Ya sizin aldıklarınızı görünce benim oğluş öksüz yetim gibi kalıyo( Hepsi çok güzel şakaleyn..Bir puset aldık, bi patik ördüm, etyze iki üç parça hediye getirdi o kadar..Nolcak benim bu halim..
taze sende izmirdensin ne güzel ben buraya gelin geldim 8 ay oldu 6 aylıkta hamileyim kimseyi tanımıyorumda şirinyerde oturuyorum sen
e be telkırmacım .!.:Beni fena korkuttular da o yüzden. Bebekler hızla büyüyo, çok bişey alma sakın diye.. Bebeğin kilolu doğar bak hiçbirini giyemez sonra diye..Beni çok korkuttular çoook.
Ben de doğurur doğurmaz gitcem almaya, o mağaza senin bu mağaza benim, ameliyatlı mı olcam artık normal mi yapmış kim bilir. Bebek ağlar süt ister. Dur oğlum, seni bilemedik nasıl doğacaksın diye bişey almadık üstüne başına, gidip ciciler alalım sana..
Perperişan halde...Yooooooook yarından tezi yok ben de alıyorum..
Şaka bi yana vakitsizlikten benimkisi.. Hayatımı düzene sokamıyorum bi türlü..
ylisans mezunuyum telkırma, doktoramı yapıyorum ve ağlamak istiyorum senağlama
bende bebeğime pek bişey almadım ama annem maaşşallah doldurmuş kıyafetleri kız olucağı için minik elbiseler tulumlar herşey almış bende o alıyo die almıyorum artık bişey bi tek baby sling aldım rahat taşımak için tavsiye ederim sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?