Kabak yemek duygusal açıdan insanı güçlendiriyormuş, yani bir nevi çikolata etkisi yapıyor sanırım. Aklınızda olsun... Tatlı olan değil yemeklik kabak olan :)
Ya ben karıştırdım galiba, senin geçen yıl ağustosta doğmuş bebeğin var sanıyordum, amanın o zeytin miydi yoksa..Pardon..Hoşgeldin..Büzüşük beynimiz işte...
Öğlen yemekte kabak dolması vardı..Çikolata yemiş gibi mi oldum yani. Esrako duy bunları bak. Canın çikolata isteyince kabak dolması, kabay yemeği falan yap...Off ama tadı nolcak. Çikolata çikolata yani..Gerçi ben eskiden tatlı sevmezdim, şimdi heryeri tatlı görüyorum..
3k1m naptın sen canım ya valla ne gunlerdi emegine saglık cok hos olmus
buarada seminerden yeni geldim
genelde bildigimiz seyler
ama su sırtustu yatma meselesi varya 7.aydan sonra tansiyonu dusuruyomus bebege zararı yokmus anneye zararı varmıs. bana birileri kordon bebisin boynuna dolanır demisti alakası yokmus.
kalsiyum meseleside bebek zaten anneden kalsiyum alıyomus bebegin kalsiyumsuz kalması sozkonusu deilmis ama annenin depoları bosaldıgı icin oda anneye zararmıs.
baskada kayda deger bisi yok :)
Psikolojik olarak çikolata etkisine benzer birşey yapmış olması lazım sanırım.. Nasıl hissediyorsun kendini, mutluluk var mı mutluluk :)
buarada seminerden yeni geldim
genelde bildigimiz seyler
ama su sırtustu yatma meselesi varya 7.aydan sonra tansiyonu dusuruyomus bebege zararı yokmus anneye zararı varmıs. bana birileri kordon bebisin boynuna dolanır demisti alakası yokmus.
kalsiyum meseleside bebek zaten anneden kalsiyum alıyomus bebegin kalsiyumsuz kalması sozkonusu deilmis ama annenin depoları bosaldıgı icin oda anneye zararmıs.
baskada kayda deger bisi yok :)
kızlar ya ben zaten hiç sırt üstü yatamıyorum kemiklerim acayip acıyo sizdede varmı böle bişey drumda yatma sakın demişti kemiklerim acıyo deyince
Uçuyorum sadece kanatlarım yok..Hımmm bi düşüneyim. Sanırım kabak değil sebebi. Bugün cumartesiiiiiiiiiii. Son 20 dk. kaldıııııııııııııııııııı. Home sweet home. Evimi özledim.
benim kemikler hep acıyo yan, sırtüstü vs... normal sanırım... yani vücut dengesi değişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?