2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kabak yemek duygusal açıdan insanı güçlendiriyormuş, yani bir nevi çikolata etkisi yapıyor sanırım. Aklınızda olsun... Tatlı olan değil yemeklik kabak olan :)

Öğlen yemekte kabak dolması vardı..Çikolata yemiş gibi mi oldum yani. Esrako duy bunları bak. Canın çikolata isteyince kabak dolması, kabay yemeği falan yap...Off ama tadı nolcak. Çikolata çikolata yani..Gerçi ben eskiden tatlı sevmezdim, şimdi heryeri tatlı görüyorum..

Ya ben karıştırdım galiba, senin geçen yıl ağustosta doğmuş bebeğin var sanıyordum, amanın o zeytin miydi yoksa..Pardon..Hoşgeldin..Büzüşük beynimiz işte...

olsun canım olabilir ben yeni ye sayılırım aslında hep takip ediyordum ama üye olmamıştım baktım olmıcak bende konuşmak istedim sizlerle hemen üye oldum .beişim daha 6 aylık agustos annesi olucam onun için hep buraya giriyorum işte

Psikolojik olarak çikolata etkisine benzer birşey yapmış olması lazım sanırım.. Nasıl hissediyorsun kendini, mutluluk var mı mutluluk :)

Nerede doğum yapılacağı gibi konularda doktoru ile konuşmaya başlayan var mı kızlar?

Bir de kök hücre / Kordon kanı'nı saklatacak mısınız bebeğin. Bir özel bir de resmi kuruluşlarca saklanıyormuş sanırım. Özeller tuzlu biraz. Ama çok bilgi sahibi de değilim... Saklatmak çok elzem mi onu da bilmiyorum...

buarada seminerden yeni geldim
genelde bildigimiz seyler
ama su sırtustu yatma meselesi varya 7.aydan sonra tansiyonu dusuruyomus bebege zararı yokmus anneye zararı varmıs. bana birileri kordon bebisin boynuna dolanır demisti alakası yokmus.
kalsiyum meseleside bebek zaten anneden kalsiyum alıyomus bebegin kalsiyumsuz kalması sozkonusu deilmis ama annenin depoları bosaldıgı icin oda anneye zararmıs.
baskada kayda deger bisi yok :)

3k1m naptın sen canım ya valla ne gunlerdi emegine saglık cok hos olmus

:) sağolasın baby'm..
daha alıntılamak istediğim çok cümle vardı aslında :) mesela esrakonun bebeği 2 cm. olmuş bir yerde onu yazmış falan, ama kaybettim birkaç sayfayı daha ekleyecektim... bu kadarını alıntılayabildim. Geri dönüp okursanız çok hoş yaa :)

e iyiymiş o zaman :) birkaç gecedir farkında olmadan sırtüstü yatıyorum uyandığımda çektiğim vicdan azabını anlatamam... bir de demek ki tansiyonumuz çok yükselse falan sırtüstü yatmak işimize yarayabilir...

benim dr da demişti bebek alaacğı herşeyi alır, olan sana olur diye... dolayısıyla kendimiz için yiyoruz sanırım...

Psikolojik olarak çikolata etkisine benzer birşey yapmış olması lazım sanırım.. Nasıl hissediyorsun kendini, mutluluk var mı mutluluk :)

Uçuyorum sadece kanatlarım yok..Hımmm bi düşüneyim. Sanırım kabak değil sebebi. Bugün cumartesiiiiiiiiiii. Son 20 dk. kaldıııııııııııııııııııı. Home sweet home. Evimi özledim.

Bak bu sırtüstü meselesinden aydınlandım saolasın.

Ben hep söylüyorum ya doğa öyle bi şekilde bebeği koruyor ki şaşılacak şey. Annenin kanını, kalsiyumunu, ne var ne yok sömürüyo. Bizim kullandığımız ilaçlar ve vitaminler aslında hep kendimiz için. Benim rahatlığım da biraz bundan olsa gerek...Her çocuk anneden bir diş götürür derler ya..E biz bilinçli anneler olduğumuz için ilaçlarla desteklediğimiz için dişlerimiz dökülmeyecek belki..Eskiden bebekler kalsiyumsuz mu kalırdı yane. Anneler mahvolurdu o kadar..

Seminerler de keyifli oluyo galiba..

kızlar ya ben zaten hiç sırt üstü yatamıyorum kemiklerim acayip acıyo sizdede varmı böle bişey drumda yatma sakın demişti kemiklerim acıyo deyince

selam kızlar.birkaç gün yokum.misafirlerim var.beni merak etmeyin diye yazdım.
hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…