2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam herkese,
dün de fazla kalamamıştım,erken yatmam gerekiyordu.bu topikte devamsızlıktan kalanlar olursa biri de ben olurum herhalde...
bugün öğrencilerimizi ızmir Doğal Yaşam Parkı'na götürdük.güzel fakat yorucu bir gündü.hamilelerin hayvana bakmamasının gerektiği,bebeğin o hayvana benzeyeceği yönünde bir hurafe vardır ya,merak ediyorum oğluşum file mi,zürafaya mı,su aygırına mı yoksa anakondaya mı benzeyecek?
hepinisi öptüm güsel anneler...

Ay çok romantik yasenağlamaSnıff!Gözlerim doldusenağlama

Neye benzerse benzesin o dünyanın eeeeen güzel bebeği olacak. Çünkü bizim bir parçamız olacak. Çok saçma geliyor bana böyle inanışlar. Sanki insan kendi bebeğine bakıp "aa maymuna benziyor" diyecekmiş gibi. Pöh:dilcikar:

aslında batıl inanc ama eskilerin anlattılarını dinlersen mutlaka etkisi olmuş gb buda insanı etkiliyo geneede ama bişey olmaz fazla dikkatli bakmasaydın

aslında batıl inanc ama eskilerin anlattılarını dinlersen mutlaka etkisi olmuş gb buda insanı etkiliyo geneede ama bişey olmaz fazla dikkatli bakmasaydın

selam canım sen izmirde hangi dr gidiyorsun ve nerede dogum yapmayı düşünüyorsun ben bornova tarafındayım birkaç hastane araştırdım kontrollerime bucadaki doruk tıp merkezine gidiyorum büyük ihtimalle dogumuda orada düşünecegim daha önce çınarlıyı düşünüyordum ama gittigim merkezden memnun kalınca degiştirmek istemedim

başakcığım,izmir buluşması hakkında ne diyorsun,gelebilecek misin?serap,seni de bekleriz.

canım zannedersem 1 mayıs diye kararlaştırıldı ama yer daha belli degil sanırım bakalım o gün eşim evde olmassa neden olmasın

slm kızlar bugun 100grlık yüklemem yapıldı,doktorum pazartesı sonucu öğrenıp benı bılgılendırcek aclık nornmal cıktı dedı kız.diğerlerını beklemedık,zaten mıdem altüst oldu
o nebıcım bı suydu öyle,ben cayı bıle sekersız içerken o0 suyu nasıl içtim anlamadım valla

kelebegim inşallah güzel çıkar sonuçların benimde bugün kafam çok karıştı kelebegim eşim sabah göz dr gitti gözlükleri degişmiş arkadaşı vardı gözlükçü ona gittik eşi yeni dogum yapmış izmirde ünlü bir hastanede ama kadıncaza ne olduysa olmuş ameliyat hanede akcigerinde zaatüre başlangıcı olmuş şişmiş kadının cigeri bebegi bırakıp onunla ugraşmışlar hiç sorun yoktu diyor eşi adamın kardeşinin eşi ve kızkardeşide degişik özel hastanelerde dogum yapmışlar ama yapacaklarına bin pişman olmuşlar özel diye gidilen hastanelerden memnuniyeti olmamış bana dikkatli olmamı söyledi ben aynen böyle oldum -tatlicadiarzu- epidual istiyordum ondanda vazgeçtim ıkınma olmadıgı için bebegi vakumlada alabiliyorlarmış ama bundan hiç bahsetmiyor dr lar yok anacım ben çatır çatır dogururum valla yeterki bebişe birşey olmasın

kızlar azonce biberiye yagı surdum bacaklarıma kasıntımı alsın die meger rahimde kasılma yapıomus hamileler kesinlikle kullanmasın yazıo , yıkamaya gittigimdede yagı coktan emmişti vucudum ins bisey olmaz cok korkuyorum

canım inşallah birşey olmaz gerçi bir defalık kullanımdan zarar gelmez heralde keşke kullanmadan okusaydın be gülüm neyse olmuş bir kere inşallah birşey olmaz dikkat et kendine canım

canım üzülme,pek bilgi sahibi değilim ama bir kez kullanımda sorun olmaz herhalde.içini ferah tut,iyi düşün,iyi olsun...

e peki bebişe masaj yaparken losyonlomu yapcaz hangi yağ bu uykum geldi galiba kafam basmıyo

:roflol:

ya kızlar zeytin ne demiş kimse kalmadı felan demiş biz böyle olmalayalım asla ve asla çok üzülürüm ben koparsak senağlama

inşallah olmayıs...

Sanırım hamılesın sen Furcum.. bı test felan al.. adetin en son ne zamandı?? merak ettım bak sımdı kaydirigubbakcemile3

Çok merak ediyorum, siz de hapşırınca çişinizi kaçırıyor musunuz ?

:)

:) hehe oldu işte :)

evriş bile acemiymiş, beklenen doğum tarihi kavramı yok tabi daha dimağında :))
o atom tarifi henüz ortalıkta yok iken :)) evriş'in imdat çığlıkları... :)).[/B] a.s.

Ya var ya cok duygulandım.. cok tesekkur ederım emeklerıne saglık... nereden nereye hakıkaten..

Evet kuşum, biz her şeyi buradan konuşuyoruz. Ara sıra Evrişle ben buluşup hepinizin dedikodusunu yapıyorusssssss, değil mi efriiiimmm. Fatoş hanım (kayınvalidesi) öpsün seni e mi? Dönsene evine kadın!!!!

Hem de nası.. çekim çekim çekiştiriyoruss.. sündürüyorusss... ben sise heryerden ulaşırımm :)))

Gecmiş olsun kuzum.. ınsallah bır tatsızlık cıkmaz..

Adını yazar mısın kuzum hastanenın.. bılen bılsın kı ona göre gardını alsın ınsanlar.. ah yaa.. yazık kadına.. Allah yardımcısı olsun.. evladına bagıslasın.

Kuzum.. duzenlı kullanımda olur.. korkma bişi olmaz bi kereden.bır de rahımde kasılma yapması ıcın kasıklarına karınlarına surmen gerek.. bişi olmaz, boşuna stres etme kendıne.

Son düzenleme:
evrişim gözlükçü arkadaşım hanımı ilk dogumunu karataşta yapmış 10 yaşında oglu sorun olmadı güzeldi dedi ikincisini şifa hastanesinde yapmış tabiki memnun kalmamış kardeşinin eşinde gazide yapmış genel anestezi ile ama anesteziyi fazla vermişler galiba beyninde norkozdan dolayı ödem oluşmuş kadın durmadan sebepsizce bayılıyormuş bunun yüzünden bu bayanın ikiz kardeşide ege dogum evinde dogum yapmış epidural anestezi ile ama çok acı çekmiş epiduralin faydası yerine kalıcı bir bel agrısı kalmış şimdi çok korkuyorlar bana sıkı sıkı tembih etti sakın yenge iyi araştır bizim gibi madur olma diye ay resmen korktum kontrole gidince dr umla bir konuşayım hangi hastanede dogum yaptırıcak diye

Anladım Kralicem.. ben Çınarlı da olacagım.. yazık kadınlara.. Rabbım herseyın hayırlısını naip etsin..

Baybmmm sevindimm rahatlamana..

evet canım yazıkki ne yazık insan 9 karnında taşı sonrada canınla ugraş bebegini alıp koklamak yerine allah saglıkla sıhatle kurtarsın hepimizi canım

henüz tam karar vermiş değilim ben zaten şirinyerdeyim özel dr.umahmet güler ege doğum evinden bu konular şimdiden geriyoo zaten

3K1M cok iyi dusunmussun, ben de cok duygulandim...
DERYA cim cok seker aldiklarin, takimi tamamlamissin, masallah..
KELEBEK im iyi cikar sonuclarin insallah
MERCIMEKIM ohh miss gibim dinlen, ben gun sayiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…