başakcığım,izmir buluşması hakkında ne diyorsun,gelebilecek misin?serap,seni de bekleriz.
evet canım yazıkki ne yazık insan 9 karnında taşı sonrada canınla ugraş bebegini alıp koklamak yerine allah saglıkla sıhatle kurtarsın hepimizi canım
saol canım tam kesinleşsin buluşma nerelerde buluşuyorsunuz bakalımmm
kizlar bugun cok gusel bi gun gecirdim, baya yorgunum ama cok mutluyum:))))gezdiimm, cici mamalar yedimmm, ohh misss...
Genelde kuytu köşelerde,köprü altlarında,kayalık diplerinde.. kaydirigubbakcemile3 daha belli değil Serap.. belirleşince yazarız burada yıne..
Gelmene de az kaldı.. değmeyin keyfimize.. süprizzzzz
allahim cok hossun ya...sırnaşık şey. buarada sen ne diyon fistik bulusma yeri icin, onerin nedir???ay onumuuzdeki hafta kesinlestirelim artikin...
inşallah canım ikimizinde sonucları iyi cıkar.bakalım pzartesı alıcaz sonucları inşallah.canım vermezsın inşallah kılo falan,yanı diyete gerek kalmazda seker düşük cıkarbizim şeker değerleri çok yakın çıktı MİNİK, hadi bakalım inşallah sen yarın güzel haberlerle gelirsin de ben de umutlanırım. gerçi çok korkmuyorum şekerden. ama ben bu kadar hamurişi ve tatlı yeyip de böyle görünüyorsam , bunları kesince kilo veririm. insanlar şimdi bile küçük buluyorlar göbeğimi. hatta sırf zayıf hamile olmak için çaba harcadığımı sananlar var. yemiyorum sananların (büyükler özellikle) da ağzını kapatır artık şekerim....
kelebegim inşallah güzel çıkar sonuçların benimde bugün kafam çok karıştı kelebegim eşim sabah göz dr gitti gözlükleri degişmiş arkadaşı vardı gözlükçü ona gittik eşi yeni dogum yapmış izmirde ünlü bir hastanede ama kadıncaza ne olduysa olmuş ameliyat hanede akcigerinde zaatüre başlangıcı olmuş şişmiş kadının cigeri bebegi bırakıp onunla ugraşmışlar hiç sorun yoktu diyor eşi adamın kardeşinin eşi ve kızkardeşide degişik özel hastanelerde dogum yapmışlar ama yapacaklarına bin pişman olmuşlar özel diye gidilen hastanelerden memnuniyeti olmamış bana dikkatli olmamı söyledi ben aynen böyle oldum -tatlicadiarzu- epidual istiyordum ondanda vazgeçtim ıkınma olmadıgı için bebegi vakumlada alabiliyorlarmış ama bundan hiç bahsetmiyor dr lar yok anacım ben çatır çatır dogururum valla yeterki bebişe birşey olmasın
allahim cok hossun ya...sırnaşık şey. buarada sen ne diyon fistik bulusma yeri icin, onerin nedir???ay onumuuzdeki hafta kesinlestirelim artikin...
Amin Kralicemmmm amin,cümlemizin.
Genelde kuytu köşelerde,köprü altlarında,kayalık diplerinde.. kaydirigubbakcemile3 daha belli değil Serap.. belirleşince yazarız burada yıne..
Sana bişi dıycem bayılacaksın :)) Cuma günü Gaziemir de sosteye pazarı da var :)) tam senlık valla Nurdanımmm :)) Gaziemiri bir daha düşün derimmmm, ne dersin kaydirigubbakcemile3 seni, etkilemiş gibi olmayayım ama kaydirigubbakcemile3 Erkenden de bulustuk muuuu... rahat rahat gezerizzz
noraa sen nerde oturuyorsun
kelebeğim listen süpper ama beni almamışsın bende 8 ağustos gb kızım olucak Adı ADA LENA bizide eklersen sevinirim canımm:Saruboceq:
Ben 3 yildir Belcika-Bruksel'deyim ama Izmir dogma buyume:)) ailem orada Balcova tarafindalar, cumaya 1 haftaligina geliyorum gezmeye...:teytey:
Lena ne demek???Ada cok hos bir isim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?