2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

başakcım fiyat falan ne doruk tıp merkezinde normalmi olcaksın orda nasıl olucak bende ilk özel düşnmştüm ama araştırdım özeller tam donanımlı değilmiş onun için vazgectimm

kizlar bugun cok gusel bi gun gecirdim, baya yorgunum ama cok mutluyum:))))gezdiimm, cici mamalar yedimmm, ohh misss...

evet canım yazıkki ne yazık insan 9 karnında taşı sonrada canınla ugraş bebegini alıp koklamak yerine allah saglıkla sıhatle kurtarsın hepimizi canım

Amin Kralicemmmm amin,cümlemizin.

saol canım tam kesinleşsin buluşma nerelerde buluşuyorsunuz bakalımmm

Genelde kuytu köşelerde,köprü altlarında,kayalık diplerinde.. kaydirigubbakcemile3 daha belli değil Serap.. belirleşince yazarız burada yıne..

Genelde kuytu köşelerde,köprü altlarında,kayalık diplerinde.. kaydirigubbakcemile3 daha belli değil Serap.. belirleşince yazarız burada yıne..

allahim cok hossun ya...sırnaşık şey. buarada sen ne diyon fistik bulusma yeri icin, onerin nedir???ay onumuuzdeki hafta kesinlestirelim artikin...

allahim cok hossun ya...sırnaşık şey. buarada sen ne diyon fistik bulusma yeri icin, onerin nedir???ay onumuuzdeki hafta kesinlestirelim artikin...

Sana bişi dıycem bayılacaksın :)) Cuma günü Gaziemir de sosteye pazarı da var :)) tam senlık valla Nurdanımmm :)) Gaziemiri bir daha düşün derimmmm, ne dersin kaydirigubbakcemile3 seni, etkilemiş gibi olmayayım ama kaydirigubbakcemile3 Erkenden de bulustuk muuuu... rahat rahat gezerizzz

inşallah canım ikimizinde sonucları iyi cıkar.bakalım pzartesı alıcaz sonucları inşallah.canım vermezsın inşallah kılo falan,yanı diyete gerek kalmazda seker düşük cıkar

saol canım inşallah sonuclar güzel cıkar.
ya böyle seyler duyunca cok üzülüyoruö.gercekten kendımızı emanet edıyoruz am maalesef ufak bı hataya bakıyor bazen hersey.hepimiz hayırlısıyla dogururz inşalah saglıla kucagımıza alırız

Amin Kralicemmmm amin,cümlemizin.

çok alemsin valla güldürdün beni ben izmirli değilim zatende onun için soruyorum ok.canım kesinleşsinde

]2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ DENİZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

Tamamdir, karar verilmistir, Gaziemir'dir bulusma yeri:))) süprizzzzz canim insan bunu en bastan soyler dimii...valla ben 4 e 5 e kadar bekliyemem o zaman, erken bulusalim birass, pazar gezelim, ay cok ozledim, siraya bile koydum carsamba bostanli pazari, persembe hatay pazari ama onu ikiye bolmusler kiyafet salimi persembemi ogrenicem, cumada gaziemir pazari superr..

kelebeğim listen süpper ama beni almamışsın bende 8 ağustos gb kızım olucak Adı ADA LENA bizide eklersen sevinirim canımm:Saruboceq:

Ben 3 yildir Belcika-Bruksel'deyim ama Izmir dogma buyume:)) ailem orada Balcova tarafindalar, cumaya 1 haftaligina geliyorum gezmeye...:teytey:

noracım sen ordamı doğum yapcaksın yurt dışında direk normal doğum oluyo bildiğim kadarıyla nasıl yolculuk yapıcaksın yasak değilmi benim dr.um izin vermiyoo

Lena ne demek???Ada cok hos bir isim..

kuranda birçok yerde geçiyo okurken hep dikkatimi çkmişti araştırdım ayyüzlü ,insandan gelen i,nsancıl ,güzel insan ve bereketli anlamına geliyomuş canım anlamıda çok hoşuma gitti daha hamile kalmadan koymuştum kızımın ismini ADA yıda babam istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…