Tamamdir, karar verilmistir, Gaziemir'dir bulusma yeri:))) süprizzzzz canim insan bunu en bastan soyler dimii...valla ben 4 e 5 e kadar bekliyemem o zaman, erken bulusalim birass, pazar gezelim, ay cok ozledim, siraya bile koydum carsamba bostanli pazari, persembe hatay pazari ama onu ikiye bolmusler kiyafet salimi persembemi ogrenicem, cumada gaziemir pazari superr..
kelebeğim listen süpper ama beni almamışsın bende 8 ağustos gb kızım olucak Adı ADA LENA bizide eklersen sevinirim canımm:Saruboceq:
evriş sen nerde oturuyosun izmirde siz hep buluşuyomusunuz kızlar ohh ikinizinde erkek olucak teoman ve kuzey ikiside güzel isim
gercekten güzel bir isim.. adıyla yaşasın..
noracım sen ordamı doğum yapcaksın yurt dışında direk normal doğum oluyo bildiğim kadarıyla nasıl yolculuk yapıcaksın yasak değilmi benim dr.um izin vermiyoo
Yafrum.. Salı gunu kıyafetli hatay pazarı :)) evet erken bulusalım olabıldıgınce.. saat ne kadar erken olursa o kadar ıyı olur bencede.. o saatlere kalınmaz zatenn.. pazara yakın bır yerde bıraz otururuzz... sonra dalarız pazara.. sonra yıne dınlenır yıne otururuz.. oyle dagılırız.. boylece perısan da olmayız..
tamam tatlum, bu hatunlarin okulu tatil olur gibi geliyor bana buyuk ihtimal,isteyen pazar kismina katilir erkenden o zaman, isteyen bulusma kismina:))) istanpullu hatunlar gibi yapicaz bizde:)))once pazar sonra bulusma:)))
evrisim bide gelmeden ben sana tr numarami ozelden aticam...yada gelince kontrol edip oyle atarim, insallah hala calisiyordur:)))))
Demam kuzum.. benim sende var mı?? Yok sanırım.. ben benimkini atayım.. sende bulunsun, ne zaman ıstersen sen bana ulasırsın.
siz kesinleştirdinizmii buluşmayıı
Su an Norra ıcın Gazıemır uygun.. dıger arkadasların da goruslerını almamız lazım.. ama Norraa cok uzaklardan gelıyor.. onun ne dusundugu bıraz oncelık tasıyor.. hepımız ona seve seve uyabılırız..
ok.kızlar herşey kesinleşsin ozaman ben şimdi çıkıyorum yarın görüşmek üzerebyee
seni varya yerim bennnnnnŞeniza.s.
Olur.. olur.. ben ve Burcu seni alırız.. biz ikimiz kesiniz.. sen herhalukarda erkenden gel bence de..planını da ona göre yap kuzum ama tüm öğretmenlere ızın var.. kımsenın gec kalacagını sanmıyorum..
ben başbakanın 1 mayısla ilgili açıklamasını kaçırmışım,sonra da müdürüme sorma gafletinde bulundum.hata bende ki ona inandım,resmi tatil dendiyse hepimize tatildir tabi ki...
gaziemir'i çok iyi bilmesem de bana yakın olduğu için çok uygun,pazar gezme işi ayrıca güzel.ne diyeyim ben size,süpersiniz hihoyyyt
ben başbakanın 1 mayısla ilgili açıklamasını kaçırmışım,sonra da müdürüme sorma gafletinde bulundum.hata bende ki ona inandım,resmi tatil dendiyse hepimize tatildir tabi ki...
gaziemir'i çok iyi bilmesem de bana yakın olduğu için çok uygun,pazar gezme işi ayrıca güzel.ne diyeyim ben size,süpersiniz hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?