2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Yafrum.. Salı gunu kıyafetli hatay pazarı :)) evet erken bulusalım olabıldıgınce.. saat ne kadar erken olursa o kadar ıyı olur bencede.. o saatlere kalınmaz zatenn.. pazara yakın bır yerde bıraz otururuzz... sonra dalarız pazara.. sonra yıne dınlenır yıne otururuz.. oyle dagılırız.. boylece perısan da olmayız..

evriş sen nerde oturuyosun izmirde siz hep buluşuyomusunuz kızlar ohh ikinizinde erkek olucak teoman ve kuzey ikiside güzel isim

noracım sen ordamı doğum yapcaksın yurt dışında direk normal doğum oluyo bildiğim kadarıyla nasıl yolculuk yapıcaksın yasak değilmi benim dr.um izin vermiyoo

doktorum 28. haftaya kadar izin verdi, eger sorun yoksa 32. haftaya kadarda ozel izinle yolculuk yapabilirsin.. Evet burda dogum normal oluyor, komplikasyon olmadikca sezeryan yapmiyorlar, ama ben zaten normal istiyorum epiduralle, insallah, hayirlisi...dogumdan 1 ay sonra tekrar gelicem izmire 1 ay kalicam...

tamam tatlum, bu hatunlarin okulu tatil olur gibi geliyor bana buyuk ihtimal,isteyen pazar kismina katilir erkenden o zaman, isteyen bulusma kismina:))) istanpullu hatunlar gibi yapicaz bizde:)))once pazar sonra bulusma:)))

evrisim bide gelmeden ben sana tr numarami ozelden aticam...yada gelince kontrol edip oyle atarim, insallah hala calisiyordur:)))))

tamam tatlum, bu hatunlarin okulu tatil olur gibi geliyor bana buyuk ihtimal,isteyen pazar kismina katilir erkenden o zaman, isteyen bulusma kismina:))) istanpullu hatunlar gibi yapicaz bizde:)))once pazar sonra bulusma:)))

Olur.. olur.. ben ve Burcu seni alırız.. biz ikimiz kesiniz.. sen herhalukarda erkenden gel bence de..planını da ona göre yap kuzum ama tüm öğretmenlere ızın var.. kımsenın gec kalacagını sanmıyorum..

evrisim bide gelmeden ben sana tr numarami ozelden aticam...yada gelince kontrol edip oyle atarim, insallah hala calisiyordur:)))))

Demam kuzum.. benim sende var mı?? Yok sanırım.. ben benimkini atayım.. sende bulunsun, ne zaman ıstersen sen bana ulasırsın.

Demam kuzum.. benim sende var mı?? Yok sanırım.. ben benimkini atayım.. sende bulunsun, ne zaman ıstersen sen bana ulasırsın.

bende yok numeroo((
tamam pazar icin ok, dedigim gibi erken bulusmak benim icin daha iyi, hadi bakalim ben size takilicam hayatin tadina varicam...hihoyyythihoyyyt

seni varya yerim bennnnnnŞeniza.s.

seni varya yerim bennnnnnŞeniza.s.

Yok yok tabiki öyle.. olması gereken de bu zaten... baska seklı olmaz ki.. kıyamam sana, bız hep buralardayız.. ama sen ne kadar gelebılıyorsun ki buralara.. ve ben senın neyı sevıp sevmedıgını daha ıyı bılıyorum artık.. elbette boyle olması gerek,lafı bıle olmaz.

Olur.. olur.. ben ve Burcu seni alırız.. biz ikimiz kesiniz.. sen herhalukarda erkenden gel bence de..planını da ona göre yap kuzum ama tüm öğretmenlere ızın var.. kımsenın gec kalacagını sanmıyorum..

ben başbakanın 1 mayısla ilgili açıklamasını kaçırmışım,sonra da müdürüme sorma gafletinde bulundum.hata bende ki ona inandım,resmi tatil dendiyse hepimize tatildir tabi ki...
gaziemir'i çok iyi bilmesem de bana yakın olduğu için çok uygun,pazar gezme işi ayrıca güzel.ne diyeyim ben size,süpersiniz hihoyyyt

O sisssinisss efenimmm :)))

ohh superr, burkoyla basak kaldi simdi geriyee...
onlari da ayarttik mi temamdir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…