ohh superr, burkoyla basak kaldi simdi geriyee...
onlari da ayarttik mi temamdir....
Onlar Karsıyaka da dıye hatırlıyorum.. Başak için gelmek zor olur ama Burko nun bısı dıyecegını sanmam..
Noırramm cıkıyorum sımdılık... kayınvalıdemlerdeyıs.. eve gececegız sımdı.. eger eve gectıgımde burada olursan gorusuruss kuzumm.. optum sımdlık..
kelebeğim listen süpper ama beni almamışsın bende 8 ağustos gb kızım olucak Adı ADA LENA bizide eklersen sevinirim canımm:Saruboceq:
E oldu mu şimdi:sm_confused:Bana naz yapma şansı bırakmadınızÇok üzgünüm çoookSana bişi dıycem bayılacaksın :)) Cuma günü Gaziemir de sosteye pazarı da var :)) tam senlık valla Nurdanımmm :)) Gaziemiri bir daha düşün derimmmm, ne dersin kaydirigubbakcemile3 seni, etkilemiş gibi olmayayım ama kaydirigubbakcemile3 Erkenden de bulustuk muuuu... rahat rahat gezerizzz
ohh superr, burkoyla basak kaldi simdi geriyee...
onlari da ayarttik mi temamdir....
Canım senle hıc denk gelmedık ondan listeye eklememısımdır.neyse ekledım canım.öpüyorum a.s.
Günaydın kızlar
merhaba kızlarrr:.. izmir buluşmasına az kalmış. kıskançlıktan patladımmmmm
gelicem ben az kaldı 2 ay sonra doğum için geliorum :ecrin_bebek: ama eşim gelemio . olsun o da doğuma gelecek.buluşmaya gelemicem tabi. helva yemek şekeri arttırır mı ki.
gelicem ben az kaldı 2 ay sonra doğum için geliorum :ecrin_bebek: ama eşim gelemio . olsun o da doğuma gelecek.buluşmaya gelemicem tabi. helva yemek şekeri arttırır mı ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?