ben başbakanın 1 mayısla ilgili açıklamasını kaçırmışım,sonra da müdürüme sorma gafletinde bulundum.hata bende ki ona inandım,resmi tatil dendiyse hepimize tatildir tabi ki...
gaziemir'i çok iyi bilmesem de bana yakın olduğu için çok uygun,pazar gezme işi ayrıca güzel.ne diyeyim ben size,süpersiniz hihoyyyt
E oldu mu şimdi:sm_confused:Bana naz yapma şansı bırakmadınızÇok üzgünüm çoook
Ya pazar kısmı beni ayarttı sayılır da, Gaziemir'e gelmek için korkarım benim yine önce Konak'a gitmem lazım:çok üzgünüm:Ben o gün Konak'tan geçmek istemiyorum. Yok mudur bunun başka yolu? Üçkuyular'dan falan gelinmez mi oralara?:uhm:
doktor hanum yani burda bi helva var. ceviz helvası. kopamıorum. acaba içinde uyuşturucu mu var. ne koymuşlarsa rüyalarıma giriyor. hava nassı izmirde
erdin habarın yokEfrimm dişlesin seni e mii.. taze bakla seniiii??? Sıpa senii.. yarın ben gelıyorumm mısafırlıge.. komsularımı da alıp gelcemm.. olmadı ctesı pazar bolustururrusss ole gelırıs.. cok yuk olmayalım sana dı mı ama :))))) yaziimmm mii haaa evin ne hale geldiiiiiiiiiiiii yazimmm miiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))
Bu arada bız bu sebamed ın losyonu ne ıse yarar dıye soruyorduk ya kuş kuş.. kk kadınlarından bırının doktoru bebe yagını cok onermıyormus çünkü bebe yagı bebegın cildinin nefes almasını engellıyormus, o yuzden de losyon kullan dıyormus doktoru.. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. oku oku uçucamm.. erecemm.. as kaldı karışıcammmmm !!!!!
ulen esra ulen esssraaaaben yatıyorum izmir güzelleri yarın bütün gün giremem günümüz var garılarrr günü yani gün = boll mamaaaa cokacimcoook öpüyorum ikinizide göbişlerinizdennn
bizimki hala kaçıyor babişinden..darısı başımızaslm yavyular nasılsınızz bakalımmm herşey yolundadır inş ben çok iim hatta çok çok iim dün bebeğim sonunda babasına olan nazını bıraktı şöle anlatıyım oğluşum ne zmn oynasa gökhan elini koyduğu an duruyordu dün yattık bu yine başladı oynamaya ama sanki yumruk olup açılıo okadar hareketli gökhana dedim bak seninkine nasıl oynuyor dedim bu sefer durmadı çok şaşırdı ilk defa buluştular temasa geçtiler baba oğul baya hoşuna gitti eşimin sizde ne var ne yokkk
ben almıştım canım..pişik kreminin içinde alimunyum varmış onu kullanmayacağım..fiyatı uygunmuş ben chicconun kendi mağazasından 60 tlye aldım.çanta güzel bence de.rengi biraz çirkin amakızlar bi arkedeş chicco çantalı set almıştı sanırım bende geçen toker bebede buldum 39.50TL ANKARADAKİ ARKEDEŞLER ALMAK İSTERSENİZ ACİTY OUTLETTE ALT KATTA YERİ internetten alacaktık ama 15 tl fark görünce almaya karar verdik çantasıda iyi kullanışlı geldi bana artı bi çok üründe 50 40 30 indirim var ve bebek için gerekli herşey var bi girin toptan alın çıkın park yatağımızı anneanne alacağı için onu bekliyoruz gdip ordan eksikleri alcağım ürünlerde çok kaliteli
burdayım canım Arh- olaraktan..ben de baştan beri arıyırum..sanada yazmıştım anti d ile ilgili..ben yine indirect cooms olucam sınra anti d 28. haftada.senden naber?Helin hivda gel kardeşim..Başka var mı kova.. Ben bide mümkünde rh(-) anne adayları arıyorum. Parmak kaldırsınlar lütfen, şimdi aramayayım
hoşgeldin canım..benimde 8 ağustosta görünüyor takvimlere göre..25 temmuz-8 ağustos arasıkelebeğim listen süpper ama beni almamışsın bende 8 ağustos gb kızım olucak Adı ADA LENA bizide eklersen sevinirim canımm:Saruboceq:
bu modelin 2 kapılısı pembelisini aldık pembesi biraz koyu beyaz yerleri daha fazla olduğu için öyle seçtim. aslında daha önce başka beğenmiştik ama o suntalemde di bu mdf oluğu için bunda karar kıldık
yanında nevresim takımı hediyesi vardı mobilya rengine uygun diye bu modeli seçtim civcivli
ama aklımda
bu model kaldı katologtan baktım sabah acaba nevresimi değiştirsekmi diye düşünüyorum
bebeğe zararının olmamasına sevindim.sıtrüstü yatmak sadece bebeğe giden kan akışını azaltıyor.sola yatmayı önermelerindeki bi diğer neden bebeğe giden akışının daha iyi sağlanması.böylece bebeğe daha fazla besin ve oksijen gidiyor.bbeği zayıf gelişmeyen hastalara sol taraflarına yatıp dinlenmeleri öneriliyor.yani sola yatınca bebek daha iyi besleniyor kan akışı daha iyi sağlanıyor anne için ise tansiyon düşmelerini kalp çarpıntılarını engelliyorbuarada seminerden yeni geldim
genelde bildigimiz seyler
ama su sırtustu yatma meselesi varya 7.aydan sonra tansiyonu dusuruyomus bebege zararı yokmus anneye zararı varmıs. bana birileri kordon bebisin boynuna dolanır demisti alakası yokmus.
kalsiyum meseleside bebek zaten anneden kalsiyum alıyomus bebegin kalsiyumsuz kalması sozkonusu deilmis ama annenin depoları bosaldıgı icin oda anneye zararmıs.
baskada kayda deger bisi yok :)
ikincisi bence çok güzel.ben onu beğendim.
bu modelin 2 kapılısı pembelisini aldık pembesi biraz koyu beyaz yerleri daha fazla olduğu için öyle seçtim. aslında daha önce başka beğenmiştik ama o suntalemde di bu mdf oluğu için bunda karar kıldık
yanında nevresim takımı hediyesi vardı mobilya rengine uygun diye bu modeli seçtim civcivli
ama aklımda
bu model kaldı katologtan baktım sabah acaba nevresimi değiştirsekmi diye düşünüyorum
bende bayılıyorum yaz sebze ve meyvelerine.adana da sebze meyve tarım ürünlerinden zengin olduğu için alışkınım bol sebze meyve yemeğe.bende senin gibi yassı olmayan parmak kalınlığında tazecik tazefasulyeye bayılıyorum.bende pazara gidince çıkmışmı diye bakacağım.akşamki balık ziyafetinde bebişine yarasınKızlar bugün saat 12'de kalktık. Dedik önce pazara bir gidelim, taze taze domates, salatalık ve semizotunu alalım. Ben kahvaltıda zeytinyağına yatırılmış semizotu yemeye bayılırım, ekşi ekşi cokacimcoook . Pazara girdik, ben eriklere sulanırken bir de ne göreyim??? TAZE FASULYE çıkmıııııışşşşşşş !!!!! :teytey: Hem de benim sevdiğim türden. Yassı basık olan değil, küçük parmak kalınlığında ve biçiminde olandan! Hemen atladım. 1 kg aldım, tezgahın üstüne koydum. Ben sevinçten çıldırırken Onurcuğum sevinse mi, üzülse mi bilemedi. Çünkü bu demektir ki artık ben burnumdan çıkana kadar tazefasulye pişiricem, yiycem :))
Yaa yaz meyvesi - sebzesi gibi güzel bişi var mı? Napayım pırsayı, ıspanağı. Bezelye ile bakla da başladı. Yakında börülce de çıkar, arkasından tarla patlıcan OHHhHHHH... Seviyorum yazı, seviyorum :)
Bİr de tarla çileği buldum, ona atladım :) küçük küçük cokacimcoook Sonuncu olarak, pazar yerinden çıkarken bir baktık, lokma dökülüyor. İzmirli kıslar bilir, biz burada lokmaya para vermeyiz. İnsanlar hayır işi yapmak istediğinde sokakta lokma döktürürler. İşte onlardan birine rastladık. Lokmamızı da alıp eve geldik. Akşama balık kızartıcam, mis gibi tazecik yeşilliklerle salata da yapıcam, annemi de çağırdım. Değmeyin keyfime
kızlar kafamı karıştıran bi şey var.bazı oktorlar sen beslenmesende bebek senden gerekli besinleri alır diyor ya bu her besin için söylenebilirmi*mesela c vitamini yannlışım varsa düzeltin ama c vitamini vücutta depolanmayan hatta gün içinde fazlası atılan bi vitamin.una benzer bi çok mineral vitamin vücutta depolanmıyor diye biliyorum.kalsiyum için doğrudur vücutta diş ve kemiklerimizde depolanır ama bazı doktorların açıklamalarını okuyorum hiç bi şey yemesenizde bebeğiniz sizden beslenir kendiniz için besleniyorsunuz dedi.açıkca bu tamamıyle doğru gelmiyor bana.bende bi yazı okumuştum.ordaki doktorda" 4.aydan sonra bebek siz ne yerseniz onunla beslenir depeolarınızı kullanmaz.eğer doğru beslenmezseniz sizin depolarınızdan alacağı besinlerde bi toksit ortaya çıkıyor ve buda bebeğe zararlı.o yüzden doğru ve gerekli besinleri tüketin" diyor.o zaman depeolarımızdaki onlara zararda verebiliyor.bu konuda farklı görüşler var ama en doğrusu yinede bizlerin gerekli besinleri alması
Bu da bizim Burko Burcu'suyla buluştuğumuzun resmidir. Cicilere yeni bişiler ekledim. Bi de göbeeeeemi ekledim. :)
slm kızlar bende 2009 ağustos anne adayıyım inş.ağustos 8 gb kzımı kucağıma alıcam liste falan yapalım kim ne zaman doğuruyo cinsiyeti adı falan yazsın kızlar ne dersiniz
kizlar geldim ben:) oglusum 470 gr olmus, cok sekerdi, agzini acip kapiyordu, esimle mest olduk...
bak simdi teknik su; gobusunu sikica kavriyorsun, sonra kizgin kumlardan serin sulara kostura kostura kendini atiyorsunsırnaşık şey sonra bi bakmissin cocuk pirtlamis, al sana suda kolay dogumsırnaşık şey
Çok merak ediyorum, siz de hapşırınca çişinizi kaçırıyor musunuz ?
Bizim biyoloji hocamız bebeklerin ilk günlerdeki kusmuğu peynir gibidir, yenilebilir bile demişti..(Biliyorum iğrenç oldu ama) Mide asit üretmeye başlamadığından anne sütü peynir oluyomuş mideciklerinde..
E kusmukları kokmuyo mu bu veletlerin ha ikinci anneler??
Nerede doğum yapılacağı gibi konularda doktoru ile konuşmaya başlayan var mı kızlar?
Bir de kök hücre / Kordon kanı'nı saklatacak mısınız bebeğin. Bir özel bir de resmi kuruluşlarca saklanıyormuş sanırım. Özeller tuzlu biraz. Ama çok bilgi sahibi de değilim... Saklatmak çok elzem mi onu da bilmiyorum...
ama aklımda bu model kaldı katologtan baktım sabah acaba nevresimi değiştirsekmi diye düşünüyorum
Kızlar bugün saat 12'de kalktık. Dedik önce pazara bir gidelim, taze taze domates, salatalık ve semizotunu alalım. Ben kahvaltıda zeytinyağına yatırılmış semizotu yemeye bayılırım, ekşi ekşi cokacimcoook . Pazara girdik, ben eriklere sulanırken bir de ne göreyim??? TAZE FASULYE çıkmıııııışşşşşşş !!!!! :teytey: Hem de benim sevdiğim türden. Yassı basık olan değil, küçük parmak kalınlığında ve biçiminde olandan! Hemen atladım. 1 kg aldım, tezgahın üstüne koydum. Ben sevinçten çıldırırken Onurcuğum sevinse mi, üzülse mi bilemedi. Çünkü bu demektir ki artık ben burnumdan çıkana kadar tazefasulye pişiricem, yiycem :))
Yaa yaz meyvesi - sebzesi gibi güzel bişi var mı? Napayım pırsayı, ıspanağı. Bezelye ile bakla da başladı. Yakında börülce de çıkar, arkasından tarla patlıcan OHHhHHHH... Seviyorum yazı, seviyorum :)
Bİr de tarla çileği buldum, ona atladım :) küçük küçük cokacimcoook Sonuncu olarak, pazar yerinden çıkarken bir baktık, lokma dökülüyor. İzmirli kıslar bilir, biz burada lokmaya para vermeyiz. İnsanlar hayır işi yapmak istediğinde sokakta lokma döktürürler. İşte onlardan birine rastladık. Lokmamızı da alıp eve geldik. Akşama balık kızartıcam, mis gibi tazecik yeşilliklerle salata da yapıcam, annemi de çağırdım. Değmeyin keyfime
kızlar kafamı karıştıran bi şey var.bazı oktorlar sen beslenmesende bebek senden gerekli besinleri alır diyor ya bu her besin için söylenebilirmi*mesela c vitamini yannlışım varsa düzeltin ama c vitamini vücutta depolanmayan hatta gün içinde fazlası atılan bi vitamin.una benzer bi çok mineral vitamin vücutta depolanmıyor diye biliyorum.kalsiyum için doğrudur vücutta diş ve kemiklerimizde depolanır ama bazı doktorların açıklamalarını okuyorum hiç bi şey yemesenizde bebeğiniz sizden beslenir kendiniz için besleniyorsunuz dedi.açıkca bu tamamıyle doğru gelmiyor bana.bende bi yazı okumuştum.ordaki doktorda" 4.aydan sonra bebek siz ne yerseniz onunla beslenir depeolarınızı kullanmaz.eğer doğru beslenmezseniz sizin depolarınızdan alacağı besinlerde bi toksit ortaya çıkıyor ve buda bebeğe zararlı.o yüzden doğru ve gerekli besinleri tüketin" diyor.o zaman depeolarımızdaki onlara zararda verebiliyor.bu konuda farklı görüşler var ama en doğrusu yinede bizlerin gerekli besinleri alması
Evet gizzecim. Hoş ben o arkadaş varken de 12 de kalkıyordum. 2 günlüğüne gelse erken kalkmaya özen göstereyim ama, 10 günlük misafirlik olmass !
Ama tabi sütyensiz dolaşma özgürlüğü, göbeğimi açıp da izleme özgürlüğü... Duştan çıkınca mutlaka giyinmek zorunda olmamak falan bunlar güzel şeylermiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?