2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ne güsel herkes gezmeye gitmiş bu güzel havada topik bomboş tabi
bizimde baba gelse gezsek birazcık sıkıldım valla
biz dün bebek odası aldık sonunda ne zamandır düşünüp duruyoduk ilk başta en büyüğünden başladık yani işe şimdi foto koycam

bu modelin 2 kapılısı pembelisini aldık pembesi biraz koyu beyaz yerleri daha fazla olduğu için öyle seçtim. aslında daha önce başka beğenmiştik ama o suntalemde di bu mdf oluğu için bunda karar kıldık
yanında nevresim takımı hediyesi vardı mobilya rengine uygun diye bu modeli seçtim civcivli
ama aklımda

bu model kaldı katologtan baktım sabah acaba nevresimi değiştirsekmi diye düşünüyorum

ayhh şimdiden heyecanlanıyorum....

Yafrum 3 tane otobüs var oradan buraya. 509,510,519 numerolar. 510 üçkuyulardan geçmiyo sanırım ama oradaki terminalden öğrenebilirsin durağın yerini çünkü otobandan geliyo. 15 dk da gaziemirdesin. Biz buradan binip üçkuyular pazar yeri durağında inmiştik ve dediğim gibi 15 dk sürmüştü. Konak'a gitmene hiç gerek yok. a.s.

doktor hanum yani burda bi helva var. ceviz helvası. kopamıorum. acaba içinde uyuşturucu mu var. ne koymuşlarsa rüyalarıma giriyor. hava nassı izmirde

Hmmm, öyle bişi Cide'de (Kastamonu) yemiştim. Süperdi.

Kızlar bugün saat 12'de kalktık. Dedik önce pazara bir gidelim, taze taze domates, salatalık ve semizotunu alalım. Ben kahvaltıda zeytinyağına yatırılmış semizotu yemeye bayılırım, ekşi ekşi cokacimcoook . Pazara girdik, ben eriklere sulanırken bir de ne göreyim??? TAZE FASULYE çıkmıııııışşşşşşş !!!!! :teytey: Hem de benim sevdiğim türden. Yassı basık olan değil, küçük parmak kalınlığında ve biçiminde olandan! Hemen atladım. 1 kg aldım, tezgahın üstüne koydum. Ben sevinçten çıldırırken Onurcuğum sevinse mi, üzülse mi bilemedi. Çünkü bu demektir ki artık ben burnumdan çıkana kadar tazefasulye pişiricem, yiycem :))

Yaa yaz meyvesi - sebzesi gibi güzel bişi var mı? Napayım pırsayı, ıspanağı. Bezelye ile bakla da başladı. Yakında börülce de çıkar, arkasından tarla patlıcan OHHhHHHH... Seviyorum yazı, seviyorum :)

Bır de tarla çileği buldum, ona atladım :) küçük küçük cokacimcoook Sonuncu olarak, pazar yerinden çıkarken bir baktık, lokma dökülüyor. ızmirli kıslar bilir, biz burada lokmaya para vermeyiz. ınsanlar hayır işi yapmak istediğinde sokakta lokma döktürürler. ışte onlardan birine rastladık. Lokmamızı da alıp eve geldik. Akşama balık kızartıcam, mis gibi tazecik yeşilliklerle salata da yapıcam, annemi de çağırdım. Değmeyin keyfime

erdin habarın yok
ben yatıyorum izmir güzelleri yarın bütün gün giremem günümüz var garılarrr günü yani gün = boll mamaaaa cokacimcoook öpüyorum ikinizide göbişlerinizdennn
ulen esra ulen esssraaaa
bizimki hala kaçıyor babişinden..darısı başımıza
ben almıştım canım..pişik kreminin içinde alimunyum varmış onu kullanmayacağım..fiyatı uygunmuş ben chicconun kendi mağazasından 60 tlye aldım.çanta güzel bence de.rengi biraz çirkin ama

Helin hivda gel kardeşim..Başka var mı kova.. Ben bide mümkünde rh(-) anne adayları arıyorum. Parmak kaldırsınlar lütfen, şimdi aramayayım
burdayım canım Arh- olaraktan..ben de baştan beri arıyırum..sanada yazmıştım anti d ile ilgili..ben yine indirect cooms olucam sınra anti d 28. haftada.senden naber?
kelebeğim listen süpper ama beni almamışsın bende 8 ağustos gb kızım olucak Adı ADA LENA bizide eklersen sevinirim canımm:Saruboceq:
hoşgeldin canım..benimde 8 ağustosta görünüyor takvimlere göre..25 temmuz-8 ağustos arası

ikinci çok güzell

kıslar merhaba seerni senin bebişin cinsiyeti kesin ne şimdi? listede göremedim..sırtım çok ağırıyor.ne yapsam acaba? ağırlık merkezim değişti galiba

bebeğe zararının olmamasına sevindim.sıtrüstü yatmak sadece bebeğe giden kan akışını azaltıyor.sola yatmayı önermelerindeki bi diğer neden bebeğe giden akışının daha iyi sağlanması.böylece bebeğe daha fazla besin ve oksijen gidiyor.bbeği zayıf gelişmeyen hastalara sol taraflarına yatıp dinlenmeleri öneriliyor.yani sola yatınca bebek daha iyi besleniyor kan akışı daha iyi sağlanıyor anne için ise tansiyon düşmelerini kalp çarpıntılarını engelliyor

ikincisi bence çok güzel.ben onu beğendim.

bende bayılıyorum yaz sebze ve meyvelerine.adana da sebze meyve tarım ürünlerinden zengin olduğu için alışkınım bol sebze meyve yemeğe.bende senin gibi yassı olmayan parmak kalınlığında tazecik tazefasulyeye bayılıyorum.bende pazara gidince çıkmışmı diye bakacağım.akşamki balık ziyafetinde bebişine yarasın

kız canım bebeğin cinsiyeti niye göremedinki???
taze ya ne güzel anlatmışsın pazarı bizim evin aşşasında pazar var ama kociş yok gitsem nasıl taşicam gidemiyom pencereden bakıyom erik patlıcan falan çok güzel gözüküyo gözüme bide börülce salatasına bitiyorum ben yaa ama yok bursada börülce...bide ben yoğurtlu yapıyorum semizotunu öylede süper oluyo bi kaç kere senin dediğin gibi yaptım ama nedense o şekilde midemi kötü etkiledi bi daha yemedim bende

kızlar sağolun nevresim yorumlarınız için bugün kapalıdır ben yarın gidip değiştiriyim en iyisi zaten eve getirmedik daha mobilyalarla gelcek telefonlada halledebilirim heralde

Sağol HELıNCıM. Valla et bile aramam, otçulumdur ben :)

SEERNı yeşil takıma bayıldım. Çok sade ve hoş.

kızlar kafamı karıştıran bi şey var.bazı oktorlar sen beslenmesende bebek senden gerekli besinleri alır diyor ya bu her besin için söylenebilirmi*mesela c vitamini yannlışım varsa düzeltin ama c vitamini vücutta depolanmayan hatta gün içinde fazlası atılan bi vitamin.una benzer bi çok mineral vitamin vücutta depolanmıyor diye biliyorum.kalsiyum için doğrudur vücutta diş ve kemiklerimizde depolanır ama bazı doktorların açıklamalarını okuyorum hiç bi şey yemesenizde bebeğiniz sizden beslenir kendiniz için besleniyorsunuz dedi.açıkca bu tamamıyle doğru gelmiyor bana.bende bi yazı okumuştum.ordaki doktorda" 4.aydan sonra bebek siz ne yerseniz onunla beslenir depeolarınızı kullanmaz.eğer doğru beslenmezseniz sizin depolarınızdan alacağı besinlerde bi toksit ortaya çıkıyor ve buda bebeğe zararlı.o yüzden doğru ve gerekli besinleri tüketin" diyor.o zaman depeolarımızdaki onlara zararda verebiliyor.bu konuda farklı görüşler var ama en doğrusu yinede bizlerin gerekli besinleri alması

Semizi her türlü çok seviyorum. Hepsi ayrı güzel :) Aman sakın tek başına gitme, gitsen de 2 kg dan fazla taşıma. Yarımşar kg 4 çeşit alabilirsin :))

Bı de patlıcan aldım kızlar. Meyhane usulü bulgur pilavı yapıcam bir ara. Patlıcanlı, biberli. Çok özledim :)

Merhaba Kısslarr,

Geçmişi okuyabildim sonunda... Biraz sonra lıntılarımı da yapıcam. Bu arada nasılsınız? Nasıl geçiyor pazarınız... Okuduğum kadarıyla herkes iidi. Bir de bahar geldi daha ne olsun...kaydirigubbakcemile2

Canım o tez sanırım ilk üç ay geçerli idi. İlk 3 ay ne yediğimizin bir önemi yoktu hatırlarsan. Folik asit çok önemliydi. Gene dediğin gibi kalsiyumu biz almasak da kemiklerden çekiyor sıpa. Ama vitamin önemli.

Bu da bizim Burko Burcu'suyla buluştuğumuzun resmidir. Cicilere yeni bişiler ekledim. Bi de göbeeeeemi ekledim. :)

Çok tatlısınız ikinizde. İzmir’in güssel annelerikaydirigubbakcemile5

Keops ve evros maaşlaah bebişlerinize. Gözünüz aydın…

Şeker kısslar Minik, Aftabru ve Dlkltn. İnş pzt. sonuçlarınızda bir problem olmaz. Ama en büyük derdiniz de şeker olmanız olsun di mi?

slm kızlar bende 2009 ağustos anne adayıyım inş.ağustos 8 gb kzımı kucağıma alıcam liste falan yapalım kim ne zaman doğuruyo cinsiyeti adı falan yazsın kızlar ne dersiniz

Hoşgeldin aramıza Serapa.s.…

kizlar geldim ben:) oglusum 470 gr olmus, cok sekerdi, agzini acip kapiyordu, esimle mest olduk...

Maaşallah oğluşuna Norram. Kocaman olmuş… Proili de çok hoş gerçekten.. Parmağını mı emiyor sanki? Oy yerim ben onun yumuk yumuk parmaklarını...

bak simdi teknik su; gobusunu sikica kavriyorsun, sonra kizgin kumlardan serin sulara kostura kostura kendini atiyorsunsırnaşık şey sonra bi bakmissin cocuk pirtlamis, al sana suda kolay dogumsırnaşık şey

Altıma yaptım nerdeyse gülmekten…sırnaşık şey:roflol:

Çok merak ediyorum, siz de hapşırınca çişinizi kaçırıyor musunuz ?

Kocaman bir EVVEETTT! Ben de çok muzdaribim bu durumdan. Bir de işte olmuşsa ve altıma tuvalet kağıdı koymamışsammm offff….:tomato::tomato::tomato:

Bana da bir arkadaşımın bebek sadece anne sütü emdiği zamanlar kakası bile çok güssel kokuyor demişti.. Hatta kakasının kokusuna göre rahatsızlığı olup olmadığı anlaşılıyormuş? Doğru olabilir mi Norra?:uhm::uhm:

Ben bunu detyalı mı yapan perinatologa sormuştum 3K1M. Ve bana “Ben eskiden göbek yağlarımdan hiç hoşlanmazdım ama şimdi onlardan çok memnunum” demişti. Çünkü yağ hücreleri bol miktada kök hücre bulunudururmuş. Kordon kanının alınıp saklanması ticari bir kaygıymış. Teknoloji geliştikçe çok daha rahat kök hücre edinilebilecekmiş vücuttan.

Bence her ikisde çok güssel tatlım. Ama yine bir değerlendir. Evine gelmeden değiştir bence…

Misafirsiz yaşam ne güsselmiş deil mi Tazem?:sm_cool:

Benim bilgim de senin yorumunla aynı canım. Bebişlerimiz bizim depolarımızdan besleniyorlamış canım ama eski depolarımızdan deil yenisinden. Çünkü eski depolarımızın yakılması sonucu çok fazla toksik madde ortaya çıkarmış ancak yeni depolarda bu olmazmış. O yüzden hamilelikte mutlaka bebek için ayrı bir depo yaparmış vücut ve bebeği ordan beslermiş. Yani yediklerimiz önemli yine....

Aaaa Zeytin sen de hoşgeldin tatlım aramıza.... Bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmaya devam et bizimle nooluurr :Saruboceq:

Evet gizzecim. Hoş ben o arkadaş varken de 12 de kalkıyordum. 2 günlüğüne gelse erken kalkmaya özen göstereyim ama, 10 günlük misafirlik olmass !

Ama tabi sütyensiz dolaşma özgürlüğü, göbeğimi açıp da izleme özgürlüğü... Duştan çıkınca mutlaka giyinmek zorunda olmamak falan bunlar güzel şeylermiş :)

Misafir zaten 3 gün misafir olur. 3. günde sonra misafirliği kalmaz...10 gün kaldılar mı gerçekten sizde? Sanki daha erken gittiler gibi geldi banayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…