2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Selam kızlar.
Ben kaşınıyorum:1shok:Göbeğimi ve göğüslerimin altını yırtmak geliyor içimden. Bir duş aldım biraz kendime geldim ama şimdiden böyleyse, ileride ne yapacağım bensenağlama

Bebeğin kakasından hastalıklarının anlaşılabileceği fikri bence doğrudur. Hiç bebek büyütmedimlülülülülülüama seneleeerdir evimde hayvan beslerim. Her çeşit hayvanın (balık hariçyerimseniben) kakasından ne hastalığı olduğunu anlayabilirsin. Koku kısmı da doğrudur, benim bir arkadaş birkaç aylıkken bilmeden azıcık köfte yedirmiş oğluna. Bizim üst katımızda oturuyorlar. Bezlerin kokusu bize kadar gelmiştikafamçokkarıştı

canim uckuyulardan vardir heralde, kizlar tarif ederler, bende balcovadan gelicem, banada tarif etsinler:))) hic konakla ugrasma, direk uckuyulardan gel...

merhaba kızlarrr:.. izmir buluşmasına az kalmış. kıskançlıktan patladımmmmm
kiskanma kusuumm haziranda bensiz bulusursunuz siz bi daha....
seerni bayildim mobilyaya, ikidie guzel nevresimin, ayri ayri cok hos duruyor, digerinide al istersen, nasil olsa degiscek surekli...

ama ama semiz otu, fasulye hatta lokma, bu benim bittigim andir......bende burnumdan cikana kadar ot yiyem gelince:))semiz otunu cok ozlediiimmmm...

oh karinlarini doyurdum bebisimin ve kocisimin, geldiiiimmm...
bu aksam misafirlige gidicez caya, yugoslav gocmeni gidecegimiz kisiler, kadin super borekler yapiyor el acmasi, o yusden biraz erken yedikki cici mamalara yer kalsin:)))))

bugun bizde pazara gitik ama sebze icin degil, cicek almak icin,bol bol menekse ve sardunya aldim, toprak alim, ama uzun balkon saksisi bulamadim, onlari da yarin alip ekicem, balkonum cici olucak:))) bide zemin icin o yapay cim halilardan alip koyucam, 2 de sandalye bi minik masa ohhhh, keyiff bende sonraaa.....

arkadaşlar parol gibi ağrı kesici içerken bile içim acıyo ama çok öksürüyorum.ne yapmamı önerirsiniz. siyah turpta bal bekletmeyi okudum burdan ama turp kalmamış pazarda başka öneriniz vra mı. iyi üşütmüşüm öksürürken boğazım acıyo valla. sizlerden de böyle hasta olan bir iki arkadaş hatırlıyorum . en iyi yöntem hakkında fikriniz varmı.

geçmiş olsun benim bildiğim toz zencefille bal var ve balla limon dene istersen

başakcım fiyat falan ne doruk tıp merkezinde normalmi olcaksın orda nasıl olucak bende ilk özel düşnmştüm ama araştırdım özeller tam donanımlı değilmiş onun için vazgectimm

canım dorukta gerçi fiat vermiyorlarmış dışarıya tlf ama ben kıvırdım biraz baş hemşireden ögrendim :jeyyar: nrmal dogum 210 tl epidural isterseniz 200 tl daha ödersiniz dedi eger ssk varsa ben olmazmı dedim hemide benim adam emekli bilem oldu fiat önemli degilde güzelim iyi duyumlar aldım bakalım doguma kadar neler olur bilemem artık

kızlar şimdi gazemir pazarındamı buluşulacak tam anlamadım ama ama şu pazar tam olarak nerede gelebilirim inşallah benim oturdugum yerden minibüsler var gazemire ama tam yerini ögrenmem gerek tansaşa yakınmı acaba

benim eşim polis emekli sandığı bi türlü karar veremiyorum yaa neresi olsa die

pazardan sonra nereye gidilecek bende izmirli değilimkiii

serapcım dr hangi hastaneyi tavsiye ediyor?bana ssk çalışan dr lar tevsiye ettiler ama doguma girmiyormuş ssk da bende tercih etmedim karataşa tlf ettim fiat alayım diye vermediler oraya gitmem gerkmiş bakıcaz artık.
pazardan sonra yakınlarda biryerde oturulur heralde canım daha kimseyle görüşemedim bu konuda benim 6 yaşında fındık bir kızım var anasınıfına gidiyor yoksa sorun deil her daim her yere giderim ama şimdi okullu olduk fazlada okulu ekmesini istemiyorum ilk sefer onu getirmemde daha sonrakilere getiririm belki malum pazarda gezicez sıkılmasın birde pazara alışık degil benimki kemeraltında gezmeyi seviyor anasının kızı nede olsa

dr.um ege doğum evinden ben özeline gidiyorum nereye istersen gelirim diyo ama araşrırdım oda çok tuzluya maal olucak çınarlıya direk doğuma gitsem nasıl olur öle kabul ederlermi illa önce dr.unamı gitmek gerek çınarlı nasıl sence sen epidurallemi yapıcan

serapcım çınarlı süper bir hastane bende ilk önce oraya gitmeye karar verdim ama hiçbir devlet kuruluşlarıyla anlaşması yok onada razı oldum oranın kendi dr doç dr güngör hoca epidural anestezi uyguluyorlar şimdi bucadaki doruk tıpa gidiyorum memnunda kaldım fazla bir ücret ödemiyorum kontrollerimde sadece 3 boyutlu ultrasonda 60 ytl ödedim dr randevumla beraber çok ilgililer dogumuda konuşucam dr umla.
eger çınarlıda karar kılarsan kendi dr yada oranın dr girer son iki ay konrtole girsen olur heralde karar senin canım

zamanda kısalıyo hızlı hareket etmek lazım sanırım bide benim ilk doğumum olucak catı muayenesi falan olucakmış normalmi yoksa sezeryanmı ne zaman karar veriyolar 24.haftadayım o kontrol nasıl oluyo alttan bakarakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…