canim uckuyulardan vardir heralde, kizlar tarif ederler, bende balcovadan gelicem, banada tarif etsinler:))) hic konakla ugrasma, direk uckuyulardan gel...
E oldu mu şimdi:sm_confused:Bana naz yapma şansı bırakmadınızÇok üzgünüm çoook
Ya pazar kısmı beni ayarttı sayılır da, Gaziemir'e gelmek için korkarım benim yine önce Konak'a gitmem lazım:çok üzgünüm:Ben o gün Konak'tan geçmek istemiyorum. Yok mudur bunun başka yolu? Üçkuyular'dan falan gelinmez mi oralara?:uhm:
kiskanma kusuumm haziranda bensiz bulusursunuz siz bi daha....merhaba kızlarrr:.. izmir buluşmasına az kalmış. kıskançlıktan patladımmmmm
seerni bayildim mobilyaya, ikidie guzel nevresimin, ayri ayri cok hos duruyor, digerinide al istersen, nasil olsa degiscek surekli...ne güsel herkes gezmeye gitmiş bu güzel havada topik bomboş tabi
bizimde baba gelse gezsek birazcık sıkıldım valla
biz dün bebek odası aldık sonunda ne zamandır düşünüp duruyoduk ilk başta en büyüğünden başladık yani işe şimdi foto koycam
Kızlar bugün saat 12'de kalktık. Dedik önce pazara bir gidelim, taze taze domates, salatalık ve semizotunu alalım. Ben kahvaltıda zeytinyağına yatırılmış semizotu yemeye bayılırım, ekşi ekşi cokacimcoook . Pazara girdik, ben eriklere sulanırken bir de ne göreyim??? TAZE FASULYE çıkmıııııışşşşşşş !!!!! :teytey: Hem de benim sevdiğim türden. Yassı basık olan değil, küçük parmak kalınlığında ve biçiminde olandan! Hemen atladım. 1 kg aldım, tezgahın üstüne koydum. Ben sevinçten çıldırırken Onurcuğum sevinse mi, üzülse mi bilemedi. Çünkü bu demektir ki artık ben burnumdan çıkana kadar tazefasulye pişiricem, yiycem :))
Yaa yaz meyvesi - sebzesi gibi güzel bişi var mı? Napayım pırsayı, ıspanağı. Bezelye ile bakla da başladı. Yakında börülce de çıkar, arkasından tarla patlıcan OHHhHHHH... Seviyorum yazı, seviyorum :)
Bİr de tarla çileği buldum, ona atladım :) küçük küçük cokacimcoook Sonuncu olarak, pazar yerinden çıkarken bir baktık, lokma dökülüyor. İzmirli kıslar bilir, biz burada lokmaya para vermeyiz. İnsanlar hayır işi yapmak istediğinde sokakta lokma döktürürler. İşte onlardan birine rastladık. Lokmamızı da alıp eve geldik. Akşama balık kızartıcam, mis gibi tazecik yeşilliklerle salata da yapıcam, annemi de çağırdım. Değmeyin keyfime
Norraaam heyecan var mı heyecan
ama ama semiz otu, fasulye hatta lokma, bu benim bittigim andir......bende burnumdan cikana kadar ot yiyem gelince:))semiz otunu cok ozlediiimmmm...
kaydirigubbakcemile3Biliyorum ki haftaya buradasın, o nedenle çekinmeden yazdım :)
arkadaşlar parol gibi ağrı kesici içerken bile içim acıyo ama çok öksürüyorum.ne yapmamı önerirsiniz. siyah turpta bal bekletmeyi okudum burdan ama turp kalmamış pazardabaşka öneriniz vra mı. iyi üşütmüşüm öksürürken boğazım acıyo valla. sizlerden de böyle hasta olan bir iki arkadaş hatırlıyorum . en iyi yöntem hakkında fikriniz varmı.
başakcım fiyat falan ne doruk tıp merkezinde normalmi olcaksın orda nasıl olucak bende ilk özel düşnmştüm ama araştırdım özeller tam donanımlı değilmiş onun için vazgectimm
canım dorukta gerçi fiat vermiyorlarmış dışarıya tlf ama ben kıvırdım biraz baş hemşireden ögrendim :jeyyar: nrmal dogum 210 tl epidural isterseniz 200 tl daha ödersiniz dedi eger ssk varsa ben olmazmı dedim hemide benim adam emekli bilem oldu fiat önemli degilde güzelim iyi duyumlar aldım bakalım doguma kadar neler olur bilemem artık
kızlar şimdi gazemir pazarındamı buluşulacak tam anlamadım ama ama şu pazar tam olarak nerede gelebilirim inşallah benim oturdugum yerden minibüsler var gazemire ama tam yerini ögrenmem gerek tansaşa yakınmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?