zamanda kısalıyo hızlı hareket etmek lazım sanırım bide benim ilk doğumum olucak catı muayenesi falan olucakmış normalmi yoksa sezeryanmı ne zaman karar veriyolar 24.haftadayım o kontrol nasıl oluyo alttan bakarakmı
öncelikle hoş geldin polis eşiymişsin bende öyle
çatı muayenesi 30 lu haftalarda oluyordu sanırım tam hatırlamıyorum alttan bakılyor kısacık normal doğum yapıp yapamayacağına bakılıyor
polis eşi olmak zormuş geceleri evde yalnız olmak neyse artık kızım olucak yalnız kalmıycam sende polis eşisin demek ben yeniyim 8 aylık evliyiz yardımın için saol nasıl yapıldığını merak ediyodum sen doğum yapmadın dimi
AYNEN bendede dediğin gb oluyo bizde izmirli değilim burda kimsem yok akrabalar olsa gidersin falan korkmazsın ben tekbaşıma kaldığımda tv karsısında odada uyuyorum yada odama küçük tv yi eşim gitmeden getirtiyorum sabaha kadar o acık kalıyo öle uyuyorum artık bebeğim olunca dediğin gb olur onunla uğraşmaktan anlamam sanırım
Kızlar bugün saat 12'de kalktık. Dedik önce pazara bir gidelim, taze taze domates, salatalık ve semizotunu alalım. Ben kahvaltıda zeytinyağına yatırılmış semizotu yemeye bayılırım, ekşi ekşi cokacimcoook . Pazara girdik, ben eriklere sulanırken bir de ne göreyim??? TAZE FASULYE çıkmıııııışşşşşşş !!!!! :teytey: Hem de benim sevdiğim türden. Yassı basık olan değil, küçük parmak kalınlığında ve biçiminde olandan! Hemen atladım. 1 kg aldım, tezgahın üstüne koydum. Ben sevinçten çıldırırken Onurcuğum sevinse mi, üzülse mi bilemedi. Çünkü bu demektir ki artık ben burnumdan çıkana kadar tazefasulye pişiricem, yiycem :))
Yaa yaz meyvesi - sebzesi gibi güzel bişi var mı? Napayım pırsayı, ıspanağı. Bezelye ile bakla da başladı. Yakında börülce de çıkar, arkasından tarla patlıcan OHHhHHHH... Seviyorum yazı, seviyorum :)
Bİr de tarla çileği buldum, ona atladım :) küçük küçük cokacimcoook Sonuncu olarak, pazar yerinden çıkarken bir baktık, lokma dökülüyor. İzmirli kıslar bilir, biz burada lokmaya para vermeyiz. İnsanlar hayır işi yapmak istediğinde sokakta lokma döktürürler. İşte onlardan birine rastladık. Lokmamızı da alıp eve geldik. Akşama balık kızartıcam, mis gibi tazecik yeşilliklerle salata da yapıcam, annemi de çağırdım. Değmeyin keyfime
kızlar kafamı karıştıran bi şey var.bazı oktorlar sen beslenmesende bebek senden gerekli besinleri alır diyor ya bu her besin için söylenebilirmi*mesela c vitamini yannlışım varsa düzeltin ama c vitamini vücutta depolanmayan hatta gün içinde fazlası atılan bi vitamin.una benzer bi çok mineral vitamin vücutta depolanmıyor diye biliyorum.kalsiyum için doğrudur vücutta diş ve kemiklerimizde depolanır ama bazı doktorların açıklamalarını okuyorum hiç bi şey yemesenizde bebeğiniz sizden beslenir kendiniz için besleniyorsunuz dedi.açıkca bu tamamıyle doğru gelmiyor bana.bende bi yazı okumuştum.ordaki doktorda" 4.aydan sonra bebek siz ne yerseniz onunla beslenir depeolarınızı kullanmaz.eğer doğru beslenmezseniz sizin depolarınızdan alacağı besinlerde bi toksit ortaya çıkıyor ve buda bebeğe zararlı.o yüzden doğru ve gerekli besinleri tüketin" diyor.o zaman depeolarımızdaki onlara zararda verebiliyor.bu konuda farklı görüşler var ama en doğrusu yinede bizlerin gerekli besinleri alması
Semizi her türlü çok seviyorum. Hepsi ayrı güzel :) Aman sakın tek başına gitme, gitsen de 2 kg dan fazla taşıma. Yarımşar kg 4 çeşit alabilirsin :))
Bİ de patlıcan aldım kızlar. Meyhane usulü bulgur pilavı yapıcam bir ara. Patlıcanlı, biberli. Çok özledim :)
Selam kızlar.
Ben kaşınıyorum:1shok:Göbeğimi ve göğüslerimin altını yırtmak geliyor içimden. Bir duş aldım biraz kendime geldim ama şimdiden böyleyse, ileride ne yapacağım bensenağlama
Bebeğin kakasından hastalıklarının anlaşılabileceği fikri bence doğrudur. Hiç bebek büyütmedimlülülülülülüama seneleeerdir evimde hayvan beslerim. Her çeşit hayvanın (balık hariçyerimseniben) kakasından ne hastalığı olduğunu anlayabilirsin. Koku kısmı da doğrudur, benim bir arkadaş birkaç aylıkken bilmeden azıcık köfte yedirmiş oğluna. Bizim üst katımızda oturuyorlar. Bezlerin kokusu bize kadar gelmiştikafamçokkarıştı
kızlar şimdi gazemir pazarındamı buluşulacak tam anlamadım ama ama şu pazar tam olarak nerede gelebilirim inşallah benim oturdugum yerden minibüsler var gazemire ama tam yerini ögrenmem gerek tansaşa yakınmı acaba
doğum konuşmuşsunuz ben hep özlede muayene oldum ama devlet hastanesinde doğum yapmaya karar verdim benim mecburi sezeryan özellerde çok uçuk fiyatlar çıkıyor artı bebek bakımı iin gerekli techizatları olmaya biliyor riske atmak istemiyorum kadın doğum hastanesinde epüdiral sezeryan olacak büyük ihtimalle
ben çıkıyorum iyi akşamlar kimsecikler deyok topik kimsesiz kalmış of nirdesiniz be arkedeşler
:1no2:kızlar ya ben accccayiip çatlamışım fafisfisfis:farrkında olmadan yoksa hepsi 1 gecede mi oldu karnımın alt tarafı berbat sayılamayacak kadar çokdaha dün yoktu ya bu catlaklar için ben yağ kullanıyodum krem falan bileniniz var mı?evrişl sen bilirsin yağdan başka ne yapabilirim zaten kaşınmasından belliydi amasenağlamaallahım nolur daha fazla çatlamasın:Saruboceq:
günaydın....
oglum artık güçlü kuvvetli bi erkek olmuş yavvv tekmeleri nerdeyse canımı acıtıyor hele bide beklenmedik bir anda yakalarsa beni..dün bu anlardan birini yaşadık üstelik sahilde yürürken. düşünüyorumda ilk 3 ay midem bulandıkça rahatlıyordum,şimdilerlde ise hareketlerini hissettikçe.. ne büyük mucize ya her haftanın ayrı bir tadı var..
Günaydın...
ya nasıl oluyo yaa, ben öyle acıtacak kadar güçlü bişey hissedemiyorum kiiiiiii. Ara ara minik kıpırdanmalar var sadece..Erkek bebekler daha az hareketli olurmuş diye kendimi avutuyorum, yoksa doğar doğmaz çekicem kulaklarını bizim sıpanın...
ayça cım benm oglumda normalde acıtmıyor ama aniden olunca yani şöle söliyim ben normalde içerde kıpırdanmalarını hissediyorum ne tarafda yogunluk oluyorsa az sonra tekme geliyor ordan ama dün yürürken malum aklım oglumda değil ya birden canım acıdı hızlı bir tekme:) ama çok tatlı ya...valla hisseetmek cok başkaymış...
canım hiç merak etme.sende de yakındır o tekmeleri hissetmek.ben bi çoğunuzdan öndeyim ama bazılarından daha geç öyle tekmeler hissetmeye başladım.bende de başlarda kıpırtı halindeydi.22.haftamdan sonra ben tekme hissetmeye başladım.şimdi çıplak gözle bile eşim arkadaşlarım görebiliyorlar tekmeleriniGünaydın...
ya nasıl oluyo yaa, ben öyle acıtacak kadar güçlü bişey hissedemiyorum kiiiiiii. Ara ara minik kıpırdanmalar var sadece..Erkek bebekler daha az hareketli olurmuş diye kendimi avutuyorum, yoksa doğar doğmaz çekicem kulaklarını bizim sıpanın...
bende önceleri midem bulandıkça göğüslerim sızladıkça rahatlar bi kaç gün midem bulanmasa korkardım.şimdi ise sabah uyandığımda onun hareketlerini hissettiğim ilk an içim bi huzurla doluyor ve rahatlıyorumgünaydın.... burcu bi sen varsın sanırım topikde..ee malum sabah daha erken..ama bende uyku yok napiim.. hele yaz geldimi bizim yatak odasında hayatta yatılmaz sabah güneş doğar dogms uyandırıyor bisi..
oglum artık güçlü kuvvetli bi erkek olmuş yavvv tekmeleri nerdeyse canımı acıtıyor hele bide beklenmedik bir anda yakalarsa beni..dün bu anlardan birini yaşadık üstelik sahilde yürürken.
düşünüyorumda ilk 3 ay midem bulandıkça rahatlıyordum,şimdilerlde ise hareketlerini hissettikçe.. ne büyük mucize ya her haftanın ayrı bir tadı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?