2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

öncelikle hoş geldin polis eşiymişsin bende öyle
çatı muayenesi 30 lu haftalarda oluyordu sanırım tam hatırlamıyorum alttan bakılyor kısacık normal doğum yapıp yapamayacağına bakılıyor

öncelikle hoş geldin polis eşiymişsin bende öyle
çatı muayenesi 30 lu haftalarda oluyordu sanırım tam hatırlamıyorum alttan bakılyor kısacık normal doğum yapıp yapamayacağına bakılıyor

polis eşi olmak zormuş geceleri evde yalnız olmak neyse artık kızım olucak yalnız kalmıycam sende polis eşisin demek ben yeniyim 8 aylık evliyiz yardımın için saol nasıl yapıldığını merak ediyodum sen doğum yapmadın dimi

evet canım bende ilk aylarda çok zorlanmıştım geceleri yanlız kalamak hiç hoşuma gitmiyordu çok korkuyordum o yüzden televizyonun karşısında iyice uykum gelene kadar oturuyordum sonrada yatağa gidiyordum tabi ama uykum kaçıyordu bu seferde odada tv izlemeye devam ediyordum kumanda elimde gözlerim kapandığı an kapatıyordum neyse zordu açıkçası ama bebeğin olduğu an ne korkusu bütün zamanını alıyor herşeyi unutuyorsun çok güzel yani
bu ikinci benim canım 6 yaşında bir kızım var eşim şimdide görevde küçük arkadaşım o benim bebişin olunca artık yanlız olmayacaksın

AYNEN bendede dediğin gb oluyo bizde izmirli değilim burda kimsem yok akrabalar olsa gidersin falan korkmazsın ben tekbaşıma kaldığımda tv karsısında odada uyuyorum yada odama küçük tv yi eşim gitmeden getirtiyorum sabaha kadar o acık kalıyo öle uyuyorum artık bebeğim olunca dediğin gb olur onunla uğraşmaktan anlamam sanırım

bebeğin olunca herşey çok değişiyor gerçekten birkere yanlız değilsin o küçücük canıyla heryeri dolduruyor kuzu sen kaç haftalıksın cinsiyeti bellimi

doğum konuşmuşsunuz ben hep özlede muayene oldum ama devlet hastanesinde doğum yapmaya karar verdim benim mecburi sezeryan özellerde çok uçuk fiyatlar çıkıyor artı bebek bakımı iin gerekli techizatları olmaya biliyor riske atmak istemiyorum kadın doğum hastanesinde epüdiral sezeryan olacak büyük ihtimalle
ben çıkıyorum iyi akşamlar kimsecikler deyok topik kimsesiz kalmış of nirdesiniz be arkedeşler

Yaw kadın naptın beaa... milletin bi tarafı düşmesin dua et dee delikafadulden

Goruslerıne sonuna kadar katılıyorum..

Devam edıyor hala kadın :1shok:

Yaglanıyorsun degıl mı Furkoo.. yaw kofte ısıne de cok güldüm bu arada kaydirigubbakcemile3

Yafrum.. sen gelmeye karar ver... kızın konusunu netlestır, ben sana ayrıntılı tarıf ederım Kralicem..

E bugun pazar.. millet gezdi gezdi bayıldı.. bızde yazlık kıslık degımısı yaptık evde esımle.. resmen topuklarımın altı sızlıyor desem yalan olmaz.. bugun gunduz cıkıp su yenıdogan mendıllerınden falan aldık,dısarıya bır yere gıdıldıgınde alt degıstırrıken mılletten bır çanak su ısteyemecegımızden bulunsun dedım :)))

:1no2:kızlar ya ben accccayiip çatlamışım fafisfisfis:farrkında olmadan yoksa hepsi 1 gecede mi oldu karnımın alt tarafı berbat sayılamayacak kadar çok daha dün yoktu ya bu catlaklar için ben yağ kullanıyodum krem falan bileniniz var mı?evrişl sen bilirsin yağdan başka ne yapabilirim zaten kaşınmasından belliydi amasenağlamaallahım nolur daha fazla çatlamasın:Saruboceq:

ben badem yağı kullanıyorum.çok kaşınıyorlar ama ben henüz çatlak görmedim.daha çok erken değilmi çatlaman için?ama çatlaklar genetik yapıyla ilgiliymiş.eğer çatlak oluşacaksa ne kullansanda çare olmuyormuş.yinede sen yağlan derim.en az düzeye indirirsin hiç değilse.lierac diye bi krem var.işe yaradığı söyleniyor.benim annemde kız kardeşlerimde hiç bi şey kullanmadıkları halde çatlak oluşmamış.ama halalarımda korkunç derecede çatlak var.inşallah annemlere çekerim

Son düzenleme:
Valla 3 farklı krem var kullandığım. Canım neyi isterse onu kullanıyorum.

1) Lierac
2) Bebak acı badem kremi
3) Fındık + badem + susam + kakao yağlarını karıştırdım. Bunların kendilerini aynı zamanda yiyorum da.. Çok severim çerezi :)

Daha da çatlarsam başım gözüm üstüne. Ortalama günde 2 defa yağlanıyorum.

Günaydın kızlar. Umarım herkes için çoook güzel bir hafta olur. Ben yarın ayrıntılıya gireceğim. Adamakıllı bakarsa ne ala, beğenmezsem bir de özelde baktırayım diyorum. Haftaya 22. haftam. Geç olmaz umarım:uhm:Bu hafta da alabilirim bir randevu ama haftada iki kez ultrasona girme fikri pek hoşuma gitmiyor. İnşallah iyidir benim minik kuzucuğum:Saruboceq:Hareketlerini çok net hissediyorum, bazen dışarıdan görebiliyorum bile ama bakalım.
Evrişim ben banyodan banyoya bebeyağı sürüyorum karnım ve göğüslerime. Göğüslerimde problem yok, yumuşacık duruyorlar. Ama göbeğim müthiş kaşınıyorkafamçokkarıştıBir de terlediğimde göğüslerimin altları kızarıp kaşınıyor. Anane memesi gibi oldular tabiilülülülülülüAnnem onu bile sürmemiş iki hamileliğinde de. "Kaşınırdı, ben de hatır hutur kaşırdım" diyor. Hiç çatlağı yok. Darısı başıma ne diyeyim:1shok:

günaydın.... burcu bi sen varsın sanırım topikde..ee malum sabah daha erken..ama bende uyku yok napiim.. hele yaz geldimi bizim yatak odasında hayatta yatılmaz sabah güneş doğar dogms uyandırıyor bisi..
oglum artık güçlü kuvvetli bi erkek olmuş yavvv tekmeleri nerdeyse canımı acıtıyor hele bide beklenmedik bir anda yakalarsa beni..dün bu anlardan birini yaşadık üstelik sahilde yürürken.

düşünüyorumda ilk 3 ay midem bulandıkça rahatlıyordum,şimdilerlde ise hareketlerini hissettikçe.. ne büyük mucize ya her haftanın ayrı bir tadı var..

Günaydın...
ya nasıl oluyo yaa, ben öyle acıtacak kadar güçlü bişey hissedemiyorum kiiiiiii. Ara ara minik kıpırdanmalar var sadece..Erkek bebekler daha az hareketli olurmuş diye kendimi avutuyorum, yoksa doğar doğmaz çekicem kulaklarını bizim sıpanın...

günaydınnnn güzel ağustos anneleri.....

güneşli bir havada uyanınca insan kendini çok enerjik ve mutlu hissediyor.... bu sabah bende kuzumun tekmeleriyle uyandım sabah 7'de sanırım benimki erkenci olacak:))))) umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım.......

ayça cım benm oglumda normalde acıtmıyor ama aniden olunca yani şöle söliyim ben normalde içerde kıpırdanmalarını hissediyorum ne tarafda yogunluk oluyorsa az sonra tekme geliyor ordan ama dün yürürken malum aklım oglumda değil ya birden canım acıdı hızlı bir tekme:) ama çok tatlı ya...valla hisseetmek cok başkaymış...

Yok bizimki daha canımı acıtamadı. Bi varlık tarafından acıtılmayı dilemek de ne komik değil mi..Bazen yalvarıyorum oğlum azcık annene tekme atsana diye..Ihh yok. Tembel mi ne...Evet canım çok bambaşka bi duygu..

Maşallah bebişlereTam bir mucize gerçekten bu yaşadıklarımız. Telkırma canım moral bozulacak birşey yok. Benim bebiş bayağı erkenciydi zaten. 12-13. haftada gitmiştim doktora, o zaman hissediyorum demiştim de doktorum çok şaşırmıştı. 22. haftada olup da daha hissetmeyenler varmış:1shok:Sen en azından hissediyormuşsun bak. Benim kuzucuğum da geçen hafta hafif vuruyordu, 2 günde birden kuvvetlendi vuruşları:sm_cool:

canım hiç merak etme.sende de yakındır o tekmeleri hissetmek.ben bi çoğunuzdan öndeyim ama bazılarından daha geç öyle tekmeler hissetmeye başladım.bende de başlarda kıpırtı halindeydi.22.haftamdan sonra ben tekme hissetmeye başladım.şimdi çıplak gözle bile eşim arkadaşlarım görebiliyorlar tekmelerini

bende önceleri midem bulandıkça göğüslerim sızladıkça rahatlar bi kaç gün midem bulanmasa korkardım.şimdi ise sabah uyandığımda onun hareketlerini hissettiğim ilk an içim bi huzurla doluyor ve rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…