Maşallah bebişlereTam bir mucize gerçekten bu yaşadıklarımız. Telkırma canım moral bozulacak birşey yok. Benim bebiş bayağı erkenciydi zaten. 12-13. haftada gitmiştim doktora, o zaman hissediyorum demiştim de doktorum çok şaşırmıştı. 22. haftada olup da daha hissetmeyenler varmış:1shok:Sen en azından hissediyormuşsun bak. Benim kuzucuğum da geçen hafta hafif vuruyordu, 2 günde birden kuvvetlendi vuruşları:sm_cool:
Günaydın Defnedamla, sesin pek bi neşeli geliyo..Güneşli bir Ankara sabahı galiba hı??
günaydın telkırmacım ben ankaralıyım ama sinop ayancıkta yaşıyorum. haftasonundan bu yana burada hava çok güzel. aslında sıkıcı bir sabah ama ben güneşle keyiflenmeye çalışıyorum:))))
kızlar bi haftadır ara ara hafif sulu bi akıntım var.öyle çok çok sulu değil ama çamaşırıma geçiyor.biraz korktum doktorumda şehir dışında.ama sanırım bazı arkadaşlarımızda da olmuştu.amniyon sıvısı daha fazla olur diye düşünüyorum.artık cuma kontrolümde doktoruma soracağım.hatta eğer isterse enfeksiyon testi yaptıracağım.gerçi bu haftalardan sonra akıntı miktarı artıyormuş
kızlar bi haftadır ara ara hafif sulu bi akıntım var.öyle çok çok sulu değil ama çamaşırıma geçiyor.biraz korktum doktorumda şehir dışında.ama sanırım bazı arkadaşlarımızda da olmuştu.amniyon sıvısı daha fazla olur diye düşünüyorum.artık cuma kontrolümde doktoruma soracağım.hatta eğer isterse enfeksiyon testi yaptıracağım.gerçi bu haftalardan sonra akıntı miktarı artıyormuş
Hıhı ben hissediyorum neredeyse 3 haftadır ama çok az.Hırpalasın, canımı acıtsın istiyorum.. mazoşist miyim nee:)
Minik mucizelerimiz bizim onlar...
anneyle bebeğin iletişimini duymuştum hatta göbek şovda bi anne yazmıştı bizim topiğimize 7 aylık hamileyken bebeğine sag ayagını vur annem dediğinde vuruyomuş .. bi çok şey yazmıştı ve ben hiiç şaşrımadım çünkü içimizde bir canlının büyümesine izin veren Rabbim elbette ona o aklı da vermiştir..Bir belgeselde izledim kızlar, hareket ettiği sırada kadın karnına yavaşça parmaklarını bastırıyordu, bebeğin hissedeceği şekilde, bebek de tekmeyle cevap veriyordu. Bunu bebeğin anneyle iletişim kurmak için yaptığını, bebeğin 6.aydan sonra bu tip oyunlara bilinçli cevap vermeye başladığını söylüyorlardı. Deniyorum ve hakikaten bana tepki vermeye başladı.
arkadaşlar parol gibi ağrı kesici içerken bile içim acıyo ama çok öksürüyorum.ne yapmamı önerirsiniz. siyah turpta bal bekletmeyi okudum burdan ama turp kalmamış pazardabaşka öneriniz vra mı. iyi üşütmüşüm öksürürken boğazım acıyo valla. sizlerden de böyle hasta olan bir iki arkadaş hatırlıyorum . en iyi yöntem hakkında fikriniz varmı.
Kızlar bugün saat 12'de kalktık. Dedik önce pazara bir gidelim, taze taze domates, salatalık ve semizotunu alalım. Ben kahvaltıda zeytinyağına yatırılmış semizotu yemeye bayılırım, ekşi ekşi cokacimcoook . Pazara girdik, ben eriklere sulanırken bir de ne göreyim??? TAZE FASULYE çıkmıııııışşşşşşş !!!!! :teytey: Hem de benim sevdiğim türden. Yassı basık olan değil, küçük parmak kalınlığında ve biçiminde olandan! Hemen atladım. 1 kg aldım, tezgahın üstüne koydum. Ben sevinçten çıldırırken Onurcuğum sevinse mi, üzülse mi bilemedi. Çünkü bu demektir ki artık ben burnumdan çıkana kadar tazefasulye pişiricem, yiycem :)) Bİr de tarla çileği buldum, ona atladım :) küçük küçük cokacimcoook Sonuncu olarak, pazar yerinden çıkarken bir baktık, lokma dökülüyor. İzmirli kıslar bilir, biz burada lokmaya para vermeyiz. İnsanlar hayır işi yapmak istediğinde sokakta lokma döktürürler. İşte onlardan birine rastladık. Lokmamızı da alıp eve geldik. Akşama balık kızartıcam, mis gibi tazecik yeşilliklerle salata da yapıcam, annemi de çağırdım. Değmeyin keyfime
:tomato: Taze fasulye seni kıtır kıtır yesinler emi ?! Kıs semiz otunu sevmem ama onu bile istettin canıma. Erik mi, nerede çıkmış ki erik, her hafta pazarda tırım tırım erik arıyorum.cokacimcoook Ha yalnız taze fasulyeden ben de aldım, yerken bol bol seni anacağım, kulakların çınlasın olur mu a.s
günaydın kızlar,
ben bu satırların hastanenin eğitim odasından yazıyorum. bugün 100grlık şeker yüklemem var. 4 saat hastanedeyim. allahtan bu oda var. bir sürü bebek ve doğum kitabı, dergisi, videosu filan. bol bol okuyacağım. okuyup öğrendiklerimi sizinle de paylaşırım. gerçi siz maşallah benden çok öndesiniz araştırmacılıkta ama olsun...
çok yavaş yazabiliyorum buarada. kolumu pek kırmamam gerekiyor, stand mı nedir bişey var damarımda. tekrar tekrar iğne batırmaları gerekmesin diye. huylanıyorum hareket ettirirken.
inşallah şekerim yüksek çıkmaz.
fizik tedavi doktoruna da uğradım beklerken. o da hamileydi. çok şirin bayandı. bel fıtığı gibi görünmüyor ama mr çekmeden kesin bişey diyemeyiz dedi. mr ı da hamileyken yapmasak iyi olur dedi. yani fıtık olup olmadığım doğumdan sonra belli olacak. şimdilik bir nodül buldu. onu yumuşatmaya çalışacağız.
MİNİK KELEBEK ne yaptın? şekerin sonucu ne çıktı senin?
Kızımın odasını aldııııık. Siparişini verdik 20 gün sonra gelecekmiş. Fotosunu ekliyorum. Uygun fiyata bulunca pusetini de aldık baby2godan.
Allah sağlıkla hayırla içinde büyütmeyi nasip etsin hepimize.
günaydın kızlar,
ben bu satırların hastanenin eğitim odasından yazıyorum. bugün 100grlık şeker yüklemem var. 4 saat hastanedeyim. allahtan bu oda var. bir sürü bebek ve doğum kitabı, dergisi, videosu filan. bol bol okuyacağım. okuyup öğrendiklerimi sizinle de paylaşırım. gerçi siz maşallah benden çok öndesiniz araştırmacılıkta ama olsun...
çok yavaş yazabiliyorum buarada. kolumu pek kırmamam gerekiyor, stand mı nedir bişey var damarımda. tekrar tekrar iğne batırmaları gerekmesin diye. huylanıyorum hareket ettirirken.
inşallah şekerim yüksek çıkmaz.
fizik tedavi doktoruna da uğradım beklerken. o da hamileydi. çok şirin bayandı. bel fıtığı gibi görünmüyor ama mr çekmeden kesin bişey diyemeyiz dedi. mr ı da hamileyken yapmasak iyi olur dedi. yani fıtık olup olmadığım doğumdan sonra belli olacak. şimdilik bir nodül buldu. onu yumuşatmaya çalışacağız.
MİNİK KELEBEK ne yaptın? şekerin sonucu ne çıktı senin?
anneyle bebeğin iletişimini duymuştum hatta göbek şovda bi anne yazmıştı bizim topiğimize 7 aylık hamileyken bebeğine sag ayagını vur annem dediğinde vuruyomuş .. bi çok şey yazmıştı ve ben hiiç şaşrımadım çünkü içimizde bir canlının büyümesine izin veren Rabbim elbette ona o aklı da vermiştir..
ben hamileliğimden çok zevk almaya başladım kızlar...eşime b şey yaptırcagım zaman bak oglum senin baban bu kadar becerikli sende onun gibi ol falan diyorum eşim hiiç ikiletmio lafımı süpperr...:asigim:
Çok güzel güle güle kullansın kızın inşallah. Pusetle araba aynı şey değil mi ? Pusetinin fotosunuda eklesen yada modelini yazsan olar mı?
teşekkürler baby...buarada seminerden yeni geldim
genelde bildigimiz seyler
ama su sırtustu yatma meselesi varya 7.aydan sonra tansiyonu dusuruyomus bebege zararı yokmus anneye zararı varmıs. bana birileri kordon bebisin boynuna dolanır demisti alakası yokmus.
kalsiyum meseleside bebek zaten anneden kalsiyum alıyomus bebegin kalsiyumsuz kalması sozkonusu deilmis ama annenin depoları bosaldıgı icin oda anneye zararmıs.
baskada kayda deger bisi yok :)
bir kereden hiçbirşe olmaz şeker. üzme tatlı canını.kızlar azonce biberiye yagı surdum bacaklarıma kasıntımı alsın die meger rahimde kasılma yapıomus hamileler kesinlikle kullanmasın yazıo , yıkamaya gittigimdede yagı coktan emmişti vucudum ins bisey olmaz cok korkuyorum
ohhh afiyet bal şeker olsun, teomana löp löp yağ olsun.kizlar bugun cok gusel bi gun gecirdim, baya yorgunum ama cok mutluyum:))))gezdiimm, cici mamalar yedimmm, ohh misss...
Tamamdir, karar verilmistir, Gaziemir'dir bulusma yeri:))) süprizzzzz canim insan bunu en bastan soyler dimii...valla ben 4 e 5 e kadar bekliyemem o zaman, erken bulusalim birass, pazar gezelim, ay cok ozledim, siraya bile koydum carsamba bostanli pazari, persembe hatay pazari ama onu ikiye bolmusler kiyafet salimi persembemi ogrenicem, cumada gaziemir pazari superr..
Yafrum.. Salı gunu kıyafetli hatay pazarı :)) evet erken bulusalım olabıldıgınce.. saat ne kadar erken olursa o kadar ıyı olur bencede.. o saatlere kalınmaz zatenn.. pazara yakın bır yerde bıraz otururuzz... sonra dalarız pazara.. sonra yıne dınlenır yıne otururuz.. oyle dagılırız.. boylece perısan da olmayız..
bana da atsana... ben de var sanıyordum ama geçenlerde aramak istedim, baktım yok. kaydetmememişim.Demam kuzum.. benim sende var mı?? Yok sanırım.. ben benimkini atayım.. sende bulunsun, ne zaman ıstersen sen bana ulasırsın.
sahi mi? hayırlı uğurlu olsun. bebeğin güle güle yayaşın odasında...ne güsel herkes gezmeye gitmiş bu güzel havada topik bomboş tabi
bizimde baba gelse gezsek birazcık sıkıldım valla
biz dün bebek odası aldık sonunda ne zamandır düşünüp duruyoduk ilk başta en büyüğünden başladık yani işe şimdi foto koycam
Harikacım pusetle araba aynı şey, artık arabaya puset deniyor diye öyle yazdım. Aslında bebek arabası demem daha doğru olur :1rolleyes:
Daha önce de alayım mı almayayım mı diye bi fotosunu eklemiştim , aldığımız model ve rengin fotosunu da ekliyorum. Almamızdaki en büyük neden çok uygun bir indirim yapılmış olmasıydı. Gözüme çarpan tek eksikliği biraz ağır. Şehir içinde özellikle otobüse indi bindi yapacaksanız, bununla epey zorlanırsınız tavsiye etmem. Ama bizim bulunduğumuz yerde her yer düz ayak. Taşıta indi- bindi yapmayacağım. Sürüşü, tekerleklerin hareketi çok rahat. Onun için taşınabilirliğine pek aldırış etmedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?