2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hıhı ben hissediyorum neredeyse 3 haftadır ama çok az.Hırpalasın, canımı acıtsın istiyorum.. mazoşist miyim nee:)
Minik mucizelerimiz bizim onlar...

Günaydın Defnedamla, sesin pek bi neşeli geliyo..Güneşli bir Ankara sabahı galiba hı??

kızlar bi haftadır ara ara hafif sulu bi akıntım var.öyle çok çok sulu değil ama çamaşırıma geçiyor.biraz korktum doktorumda şehir dışında.ama sanırım bazı arkadaşlarımızda da olmuştu.amniyon sıvısı daha fazla olur diye düşünüyorum.artık cuma kontrolümde doktoruma soracağım.hatta eğer isterse enfeksiyon testi yaptıracağım.gerçi bu haftalardan sonra akıntı miktarı artıyormuş

Günaydın Defnedamla, sesin pek bi neşeli geliyo..Güneşli bir Ankara sabahı galiba hı??

günaydın telkırmacım ben ankaralıyım ama sinop ayancıkta yaşıyorum. haftasonundan bu yana burada hava çok güzel. aslında sıkıcı bir sabah ama ben güneşle keyiflenmeye çalışıyorum:))))

günaydın telkırmacım ben ankaralıyım ama sinop ayancıkta yaşıyorum. haftasonundan bu yana burada hava çok güzel. aslında sıkıcı bir sabah ama ben güneşle keyiflenmeye çalışıyorum:))))

Farkındayım, mesajı gönderir göndermez hatırladım sinopta yaşadığını ama iş işten geçmişti Büzüşük beyin deyip kendimi kurtarabilirim hihi..
Pzt sendromu yaşıyoruz..

helincim benim sürekli oluyor ben hala günlük ped kullanmaya devam ediyorum ancak evde olursam tuvalet kağıdı koyabiliyorum arttığını bende farkediyorum daha sık değiştiriyorum. kontrolündede zaten sıvı miktarına bakılır, onun dışındada ben şüphelenirsem hastaneye gidip idrar tetkiki istiyorum, aynı gün doktora gösterip rahatlıyorum. belirti vermeyen enfeksiyondan söz etmişlerdi ya arkadaşlar, onun için.
ultrasona martın ortasında gitmiştim en son, mayıs ortasına kadarda gitmeyeceğim kendimi tutabilirsem, çok kurcalıyorum çünkü, hareketlerinide hissediyorum kıpır kıpır.

Helincim korkma büyük ihtimalle normal bir akıntıdır. Bende de oluyor. Cumaya kadar sıvıda artma vs. hissedersen cumayı beklemeden birine kontrol için git bence.

Hıhı ben hissediyorum neredeyse 3 haftadır ama çok az.Hırpalasın, canımı acıtsın istiyorum.. mazoşist miyim nee:)
Minik mucizelerimiz bizim onlar...

Ben özellikle son 2-3 gündür şiddetli şekilde hissetmeye başladım canım. Hatta C.tesi gecesi defalarca uykumdan inleyerek uyandırdı, galiba karnımda yer değiştiriyordu, göbeğimde bir sızı hissettim ki anlatamam. Şu anda da pıt pıt vuruyor haspam benim. Bir de iki gündür ben elimi karnımda gezdirirken bir şey yok ama eşim elini koyduğu zaman çıldırıyor. Bir hareket, tekme-yumruk, fıldır fıldır dönüyor içerde. Arkadaşlar yazıyordu böyle şeyler yaşadıklarını, ben de neden hala ben hissedemiyorum, bende hareket yok diye üzülüyordum. Bir kaç gündür çok mutluyum.

Bir belgeselde izledim kızlar, hareket ettiği sırada kadın karnına yavaşça parmaklarını bastırıyordu, bebeğin hissedeceği şekilde, bebek de tekmeyle cevap veriyordu. Bunu bebeğin anneyle iletişim kurmak için yaptığını, bebeğin 6.aydan sonra bu tip oyunlara bilinçli cevap vermeye başladığını söylüyorlardı. Deniyorum ve hakikaten bana tepki vermeye başladı.

anneyle bebeğin iletişimini duymuştum hatta göbek şovda bi anne yazmıştı bizim topiğimize 7 aylık hamileyken bebeğine sag ayagını vur annem dediğinde vuruyomuş .. bi çok şey yazmıştı ve ben hiiç şaşrımadım çünkü içimizde bir canlının büyümesine izin veren Rabbim elbette ona o aklı da vermiştir..
ben çok konuşuyorum oglumla hep ismiyle hitap ediyorum..ona sürekli telkinlerde bulunuyorum bu ok önemliymiş.doktorum söylemişti..özellikle cinsiyet ögrenecegimiz gunun öncesinde çok konuşmuştum bizi merakda bırakma bacaklarını sakın kapatma aç annecim utanma falan diye vee gerçekdende öle oldu direk açmıştı bacaklarını oluşum..şimdilerde sürekli akıllı oglum zeki oglum.normal dogumla annesine gelcek oglum,inş. gaz problemi olmıcak vs.. vs.. liste uzadıkça uzuyor...
ben hamileliğimden çok zevk almaya başladım kızlar...eşime b şey yaptırcagım zaman bak oglum senin baban bu kadar becerikli sende onun gibi ol falan diyorum eşim hiiç ikiletmio lafımı süpperr...:asigim:

Ayyy geçmiş olsun canım, okurken içim sızladı. En kısa zamanda toparlanırsın inşallah.

:tomato: Taze fasulye seni kıtır kıtır yesinler emi ?! Kıs semiz otunu sevmem ama onu bile istettin canıma. Erik mi, nerede çıkmış ki erik, her hafta pazarda tırım tırım erik arıyorum.cokacimcoook Ha yalnız taze fasulyeden ben de aldım, yerken bol bol seni anacağım, kulakların çınlasın olur mu a.s

günaydın kızlar,
ben bu satırların hastanenin eğitim odasından yazıyorum. bugün 100grlık şeker yüklemem var. 4 saat hastanedeyim. allahtan bu oda var. bir sürü bebek ve doğum kitabı, dergisi, videosu filan. bol bol okuyacağım. okuyup öğrendiklerimi sizinle de paylaşırım. gerçi siz maşallah benden çok öndesiniz araştırmacılıkta ama olsun...
çok yavaş yazabiliyorum buarada. kolumu pek kırmamam gerekiyor, stand mı nedir bişey var damarımda. tekrar tekrar iğne batırmaları gerekmesin diye. huylanıyorum hareket ettirirken.
inşallah şekerim yüksek çıkmaz.
fizik tedavi doktoruna da uğradım beklerken. o da hamileydi. çok şirin bayandı. bel fıtığı gibi görünmüyor ama mr çekmeden kesin bişey diyemeyiz dedi. mr ı da hamileyken yapmasak iyi olur dedi. yani fıtık olup olmadığım doğumdan sonra belli olacak. şimdilik bir nodül buldu. onu yumuşatmaya çalışacağız.
MİNİK KELEBEK ne yaptın? şekerin sonucu ne çıktı senin?

Kızımın odasını aldııııık. Siparişini verdik 20 gün sonra gelecekmiş. Fotosunu ekliyorum. Uygun fiyata bulunca pusetini de aldık baby2godan.

Allah sağlıkla hayırla içinde büyütmeyi nasip etsin hepimize.

Eklentiler

• $3458102031_266a5114bf.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 54

AİDAA arkadaşım erik artık heryerde var. kilosu 8-10 arası değişiyor. rahat bulursun artık. hele çağla da ucuzladı. ben en son 4 tl/kg dan aldım.

İnşallah güsel haberler alıp bizimle paylaşırsın canım :Saruboceq::Saruboceq:

Çok güzel güle güle kullansın kızın inşallah. Pusetle araba aynı şey değil mi ? Pusetinin fotosunuda eklesen yada modelini yazsan olar mı?

Aftabrucum geçmiş olsun hasta olduğunu bilmiyordum. İnşallah fizik tedavi iyi gelir. Vücut ağırlığı arttıkça bel ağrıları da başlıyor. Bende de kuyruk sokumunda başladı. Uzun süre popomun üstünde oturamıyorum .

Pinkycim gelişi güzel telkinlerde bulunuyordum ama bugünden itibaren daha sistemli ve düzenli telkinlere başlıyorum canım yerimseniben

Çok güzel güle güle kullansın kızın inşallah. Pusetle araba aynı şey değil mi ? Pusetinin fotosunuda eklesen yada modelini yazsan olar mı?

Harikacım pusetle araba aynı şey, artık arabaya puset deniyor diye öyle yazdım. Aslında bebek arabası demem daha doğru olur :1rolleyes:
Daha önce de alayım mı almayayım mı diye bi fotosunu eklemiştim , aldığımız model ve rengin fotosunu da ekliyorum. Almamızdaki en büyük neden çok uygun bir indirim yapılmış olmasıydı. Gözüme çarpan tek eksikliği biraz ağır. Şehir içinde özellikle otobüse indi bindi yapacaksanız, bununla epey zorlanırsınız tavsiye etmem. Ama bizim bulunduğumuz yerde her yer düz ayak. Taşıta indi- bindi yapmayacağım. Sürüşü, tekerleklerin hareketi çok rahat. Onun için taşınabilirliğine pek aldırış etmedim ben.

Eklentiler

• $pusetimiz.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 44
teşekkürler baby...

bir kereden hiçbirşe olmaz şeker. üzme tatlı canını.

kizlar bugun cok gusel bi gun gecirdim, baya yorgunum ama cok mutluyum:))))gezdiimm, cici mamalar yedimmm, ohh misss...
ohhh afiyet bal şeker olsun, teomana löp löp yağ olsun.

offf yaa acayip canım çekti. ucuza uçak bılsam da atlayıp gelsem... 1 mayıs resmi tatil oldu mu buarada? belki o zaman gelebilirim.

Demam kuzum.. benim sende var mı?? Yok sanırım.. ben benimkini atayım.. sende bulunsun, ne zaman ıstersen sen bana ulasırsın.
bana da atsana... ben de var sanıyordum ama geçenlerde aramak istedim, baktım yok. kaydetmememişim.

sahi mi? hayırlı uğurlu olsun. bebeğin güle güle yayaşın odasında...

Tamam canım ben bunu hep sormak istiyodum unutuyodum nettede bebek arabası ararken aynı sayfada birinde araba diğerinde puset yazınca kafam karıştı o yüzden sordum sana. Arabasınında fotosunu görünce hatırladım evt daha öncede eklemiştin güle güle kullansın bebiş inşallah

EYLEM AıDAA TELKIRMA
teşekkürler arkadaşlar. fizik tedaviye başlamıyorum. sadece ağrımın ciddi bişey olup olmadığını öğrenmek için gittim. sürekli bir ağrı değil. sadece pozisyon değiştirirken spazm seklinde saplanan bir ağrı vardı sol kalçamda. meğer nodül oluşmuş. eğilmemek gerekiyormuş. yerden bişey alacağımız vakit diz çökerek alçalacakmışız. yatarken de yan yatmak ve bir bacağı kırmak, hatta eşin ya da bir yastığın üstüne koymak iyi olurmuş. bazı tavsiyelerde bulundu. asıl tetkik doğumdan sonra mr çekerek koyulacak. ağrı geçerse ona da gerek kalmayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…