Harikacım pusetle araba aynı şey, artık arabaya puset deniyor diye öyle yazdım. Aslında bebek arabası demem daha doğru olur :1rolleyes:
Daha önce de alayım mı almayayım mı diye bi fotosunu eklemiştim , aldığımız model ve rengin fotosunu da ekliyorum. Almamızdaki en büyük neden çok uygun bir indirim yapılmış olmasıydı. Gözüme çarpan tek eksikliği biraz ağır. Şehir içinde özellikle otobüse indi bindi yapacaksanız, bununla epey zorlanırsınız tavsiye etmem. Ama bizim bulunduğumuz yerde her yer düz ayak. Taşıta indi- bindi yapmayacağım. Sürüşü, tekerleklerin hareketi çok rahat. Onun için taşınabilirliğine pek aldırış etmedim ben.
EYLEM AİDAA TELKIRMA
teşekkürler arkadaşlar. fizik tedaviye başlamıyorum. sadece ağrımın ciddi bişey olup olmadığını öğrenmek için gittim. sürekli bir ağrı değil. sadece pozisyon değiştirirken spazm seklinde saplanan bir ağrı vardı sol kalçamda. meğer nodül oluşmuş. eğilmemek gerekiyormuş. yerden bişey alacağımız vakit diz çökerek alçalacakmışız. yatarken de yan yatmak ve bir bacağı kırmak, hatta eşin ya da bir yastığın üstüne koymak iyi olurmuş. bazı tavsiyelerde bulundu. asıl tetkik doğumdan sonra mr çekerek koyulacak. ağrı geçerse ona da gerek kalmayacak inşallah
Günaydın kızlar. Umarım herkes için çoook güzel bir hafta olur. Ben yarın ayrıntılıya gireceğim. Adamakıllı bakarsa ne ala, beğenmezsem bir de özelde baktırayım diyorum. Haftaya 22. haftam. Geç olmaz umarım:uhm:Bu hafta da alabilirim bir randevu ama haftada iki kez ultrasona girme fikri pek hoşuma gitmiyor. İnşallah iyidir benim minik kuzucuğum:Saruboceq:Hareketlerini çok net hissediyorum, bazen dışarıdan görebiliyorum bile ama bakalım.
Evrişim ben banyodan banyoya bebeyağı sürüyorum karnım ve göğüslerime. Göğüslerimde problem yok, yumuşacık duruyorlar. Ama göbeğim müthiş kaşınıyorkafamçokkarıştıBir de terlediğimde göğüslerimin altları kızarıp kaşınıyor. Anane memesi gibi oldular tabiilülülülülülüAnnem onu bile sürmemiş iki hamileliğinde de. "Kaşınırdı, ben de hatır hutur kaşırdım" diyor. Hiç çatlağı yok. Darısı başıma ne diyeyim:1shok:
anneyle bebeğin iletişimini duymuştum hatta göbek şovda bi anne yazmıştı bizim topiğimize 7 aylık hamileyken bebeğine sag ayagını vur annem dediğinde vuruyomuş .. bi çok şey yazmıştı ve ben hiiç şaşrımadım çünkü içimizde bir canlının büyümesine izin veren Rabbim elbette ona o aklı da vermiştir..
ben çok konuşuyorum oglumla hep ismiyle hitap ediyorum..ona sürekli telkinlerde bulunuyorum bu ok önemliymiş.doktorum söylemişti..özellikle cinsiyet ögrenecegimiz gunun öncesinde çok konuşmuştum bizi merakda bırakma bacaklarını sakın kapatma aç annecim utanma falan diye vee gerçekdende öle oldu direk açmıştı bacaklarını oluşum..şimdilerde sürekli akıllı oglum zeki oglum.normal dogumla annesine gelcek oglum,inş. gaz problemi olmıcak vs.. vs.. liste uzadıkça uzuyor...
ben hamileliğimden çok zevk almaya başladım kızlar...eşime b şey yaptırcagım zaman bak oglum senin baban bu kadar becerikli sende onun gibi ol falan diyorum eşim hiiç ikiletmio lafımı süpperr...:asigim:
Kızımın odasını aldııııık. Siparişini verdik 20 gün sonra gelecekmiş. Fotosunu ekliyorum. Uygun fiyata bulunca pusetini de aldık baby2godan.
Allah sağlıkla hayırla içinde büyütmeyi nasip etsin hepimize.
gunaydin kizlar....
cok guzel gunasli bir sabah, ben super enerjikim, 1 kilo daha almisim ne mutlu bana dimi:))))) 71 olduuummm, boylece 11 kgyu bulduk, ee izmirdede bi haftada 5 kilo alirim:))) doguma beni yuvarlayarak goturucekler, sedyeye falan gerek kalmicak:))))
NAZAN canim insallah sonucun iyi cikar, keske gelebilsen izmir bulusmasina, super olurdu...
AIDAA odaya ve pusete bayildim, iyi gunlerde kullansin kuzun...
akinti bende de var kizlar, bazen su gibi bazen yogun gunden gune degisiyor, hatta bazen altima kacirmisim gibi hissediyorum, gunde 2 ped degisiyor..
kelebegim inşallah güzel çıkar sonuçların benimde bugün kafam çok karıştı kelebegim eşim sabah göz dr gitti gözlükleri degişmiş arkadaşı vardı gözlükçü ona gittik eşi yeni dogum yapmış izmirde ünlü bir hastanede ama kadıncaza ne olduysa olmuş ameliyat hanede akcigerinde zaatüre başlangıcı olmuş şişmiş kadının cigeri bebegi bırakıp onunla ugraşmışlar hiç sorun yoktu diyor eşi adamın kardeşinin eşi ve kızkardeşide degişik özel hastanelerde dogum yapmışlar ama yapacaklarına bin pişman olmuşlar özel diye gidilen hastanelerden memnuniyeti olmamış bana dikkatli olmamı söyledi ben aynen böyle oldum -tatlicadiarzu- epidual istiyordum ondanda vazgeçtim ıkınma olmadıgı için bebegi vakumlada alabiliyorlarmış ama bundan hiç bahsetmiyor dr lar yok anacım ben çatır çatır dogururum valla yeterki bebişe birşey olmasın
normal bence ama mesela hamileligin basinda farkliydi, simdi daha farkli sanki, bide bi gun su gibi ertesi gun daha koyu, anlamadim???doktorum normal dedi, kotu koku, ve sari olmadigi surece...ama mesela bi arada hic olmamisti, cok kuruydu, anlamadim???
Başakcım evet epiduralle normal doğumun sakıncaları çokmuş. Hatta sitede de bir yerde vardı epiduralle normal yapanlar yaşadıkları sıkıntıları yazmışlardı. Ikınmayı engellediği için doğumu zorlaştırıyor, bebeğin sıkışmasına sebep oluyor, hemşireler aşırı bastırdıkları için annenin karın kasları morarıyor vs.... Sezeryan harici, normal doğumda epidural çok düşünülmeli derim ben. Benim doktor normal doğumdan yana. Sezeryan sadece müdahale edilmesi gereken durumlarda kullanılmalı diyor. Bana da çok cesaret verdi. Bir sorun olmadıkça normal istiyorum artıkın :CüvCüv:
nazancim uyurken aynen oyle yap, cok faydasini goruceksin, ben iki bacak arasina yastik koyup, usttekini kiriyorum ve agirligi azaltiyor, burdaki fizik terapist onermisti..
ayrica sirt ustu yatmak istersende bacaklarini dislerinden kir, altina yastik koy dedi, o zaman rahatlikla sirt ustu yatabilirsin demisti...
aidaa güle güle kullansın kızın belisten aldınız dimi bende ilk başta bu modeli beğendim ama başka aldık resimdeki renkten mi aldınız rengini değiştirdinizmi baby2go araba bende almayı düşünüyorum çok beğendim onunda modeliniKızımın odasını aldııııık. Siparişini verdik 20 gün sonra gelecekmiş. Fotosunu ekliyorum. Uygun fiyata bulunca pusetini de aldık baby2godan.
Allah sağlıkla hayırla içinde büyütmeyi nasip etsin hepimize.
Nazanım.. ben bacagım agrıdıgı zaman o bacagımı yüzü koyun yatırıyorum, agrım gecıyor ve rahat rahat uyuyabılıyorum..çok gecmıs olsun sana da kuzumm.. bırde ozelıne gonderdım nuamaranı..
Ya Aidaaa az once dedıgını yaptım.. oglusum kıpırdarken kıpırdadıgı yere bastırdım.. elıme nası kemıklı yerı geldı anlatamam.. ay gozlerımden yaşlar bosaldı.. o arada eşim de aradı... aklımı kacıracaktım az kalsın.. ogluma dokundumm yaa.. oğlumu hıssettimmm.. ay kafayı sıyıracaktımm resmennnn :)))))))
Vee biz bugun 6 ayımızı dolu dolu doldurdukk.. 7. ayımızdan gun almaya basladıkk.. 24+1 deyız bugun itibariyle.. Allahım sonuna kadar yasamamızı nasip etsin inşallaahhh.. hepimizin.
Nazanım.. ben bacagım agrıdıgı zaman o bacagımı yüzü koyun yatırıyorum, agrım gecıyor ve rahat rahat uyuyabılıyorum..çok gecmıs olsun sana da kuzumm.. bırde ozelıne gonderdım nuamaranı..
Ya Aidaaa az once dedıgını yaptım.. oglusum kıpırdarken kıpırdadıgı yere bastırdım.. elıme nası kemıklı yerı geldı anlatamam.. ay gozlerımden yaşlar bosaldı.. o arada eşim de aradı... aklımı kacıracaktım az kalsın.. ogluma dokundumm yaa.. oğlumu hıssettimmm.. ay kafayı sıyıracaktımm resmennnn :)))))))
aftabru geçmiş olsun sonuçlar iyi çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?