2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

güle güle kullansın bebeğin. hayırlı olsun. hangi marka hangi model? benim için hafif olması en önemli kriter olacak. zira kollarım çok güçsüzdür benim.

gunaydin kizlar....
cok guzel gunasli bir sabah, ben super enerjikim, 1 kilo daha almisim ne mutlu bana dimi:))))) 71 olduuummm, boylece 11 kgyu bulduk, ee izmirdede bi haftada 5 kilo alirim:))) doguma beni yuvarlayarak goturucekler, sedyeye falan gerek kalmicak:))))

NAZAN canim insallah sonucun iyi cikar, keske gelebilsen izmir bulusmasina, super olurdu...

AIDAA odaya ve pusete bayildim, iyi gunlerde kullansin kuzun...

akinti bende de var kizlar, bazen su gibi bazen yogun gunden gune degisiyor, hatta bazen altima kacirmisim gibi hissediyorum, gunde 2 ped degisiyor..

nazancim uyurken aynen oyle yap, cok faydasini goruceksin, ben iki bacak arasina yastik koyup, usttekini kiriyorum ve agirligi azaltiyor, burdaki fizik terapist onermisti..
ayrica sirt ustu yatmak istersende bacaklarini dislerinden kir, altina yastik koy dedi, o zaman rahatlikla sirt ustu yatabilirsin demisti...

Burcum yarin iyi haberelerle gel, universite de mi gidiceksin, dokuzeylul'de?
buarada benim de ustten bakinca gorunuyor pit pitlar, ama bizim bucurun babamiza garezi var, adamcagiz daha bi kere hissedebildi, icerde cosuyor, baba elini koyunca tik yok, elini cekiyor tekrara cosuyor, yazik morali bozuluyor esimin:))) kesin annesini kiskaniyor bu cocuk...ne beraber olmamiza izin veriyor, ne baba elini koyunca tepki veriyor, canim oglum benim, annesini kuzusu:))))

:1shok: millet günde ıkı kere yaglanıyor.. kadın banyodan banyoyaa.. e kaşınır anam... şaşırma..

kaydirigubbakcemile3 sen var yaa sennn... akıllı kadınsın veeseellamm :))

Ay annesı cok cici... bıcır bıcır.. tam kız odası olmusss.. amin kuzum güzel dileklerin için.

Bende de olduguna göre.. 10 kısıden 9 unda da goruldugune gore.. normal olarak adlandırabılır mıyız su akıntıyı??

Başakcım evet epiduralle normal doğumun sakıncaları çokmuş. Hatta sitede de bir yerde vardı epiduralle normal yapanlar yaşadıkları sıkıntıları yazmışlardı. Ikınmayı engellediği için doğumu zorlaştırıyor, bebeğin sıkışmasına sebep oluyor, hemşireler aşırı bastırdıkları için annenin karın kasları morarıyor vs.... Sezeryan harici, normal doğumda epidural çok düşünülmeli derim ben. Benim doktor normal doğumdan yana. Sezeryan sadece müdahale edilmesi gereken durumlarda kullanılmalı diyor. Bana da çok cesaret verdi. Bir sorun olmadıkça normal istiyorum artıkın :CüvCüv:

slm kızlarrr
herkes iyidir umarım ben 3 gündür giremedim pek okuyup çıktım benim pcnin kapağı kırıldı ya benneyaptımki kocişinkinden giriyorum sandalye tepesinde belim ağrıyorr çalışan hamisler nasıl yapıyo bütün gün bilmem bir yığında ütüm var bütün gün ütü yapcam :1no2:

Nazanım.. ben bacagım agrıdıgı zaman o bacagımı yüzü koyun yatırıyorum, agrım gecıyor ve rahat rahat uyuyabılıyorum..çok gecmıs olsun sana da kuzumm.. bırde ozelıne gonderdım nuamaranı..

Çatı muayenesi oldun mu yani? ben sordum hem devlet hastanesine hemde özele son zamanlarda bakılıcak dediler yanılmıyosam 2-3 hafta kala. Ona görede sezeryan yada normal doğum olacağı söylenecekmiş. Gönlüm normal doğumdan yana hayırlısı bakalım.

Ya Aidaaa az once dedıgını yaptım.. oglusum kıpırdarken kıpırdadıgı yere bastırdım.. elıme nası kemıklı yerı geldı anlatamam.. ay gozlerımden yaşlar bosaldı.. o arada eşim de aradı... aklımı kacıracaktım az kalsın.. ogluma dokundumm yaa.. oğlumu hıssettimmm.. ay kafayı sıyıracaktımm resmennnn :)))))))

Vee biz bugun 6 ayımızı dolu dolu doldurdukk.. 7. ayımızdan gun almaya basladıkk.. 24+1 deyız bugun itibariyle.. Allahım sonuna kadar yasamamızı nasip etsin inşallaahhh.. hepimizin.

BADİBADE, geçmiş olsun arkadaşım. iyi bak kendine...
SEERNİ ve AİDAA yeni ciciler odalar filan alınmış kuzucuklara. ne güzel. darısı bizim başımıza. güle güle kullansın bebişleriniz. biz de oda araştırıyoruz.

EVROŞ, çatlak olduğundan emin misin? dahah erken değil mi? ben hala kaşınmaya başlamadım. yine de banyolardan sonra biraz yağlanıyorum. bebe yağı ile...

PİNKY, NORAA, biz de babasıyla geçip kızımın tekmelerini kameraya kaydetmeye başladım. dün gece kızım çok formdaydı. takla filan mı atıyordu anlayamadık... hoş nerde atacak, yerleri çok sıkışık yavruların....ama o kadar güçlüydü ki dün gece tekmeler... üzerine kumandayı koyup kameraya çektik. çok şirindi... nasıl oynatıyor kamerayı , büyüyünce izleteceğiz...

sağol NORAA... ben demek ki hep yanlış oturdum ve yanlış yattım bugüne kadar... o yüzden de nodül oldu. herşeyi değiştireceğim...

slm kızlar neeler yapıyosunuz bakalım bende tam son msjlara bakıyorum bişeyler yazıcam yenileri ekleniyoo

aidaa güle güle kullansın kızın belisten aldınız dimi bende ilk başta bu modeli beğendim ama başka aldık resimdeki renkten mi aldınız rengini değiştirdinizmi baby2go araba bende almayı düşünüyorum çok beğendim onunda modelini

aftabru geçmiş olsun sonuçlar iyi çıkar inşallah

Nazanım.. ben bacagım agrıdıgı zaman o bacagımı yüzü koyun yatırıyorum, agrım gecıyor ve rahat rahat uyuyabılıyorum..çok gecmıs olsun sana da kuzumm.. bırde ozelıne gonderdım nuamaranı..

Evrimim sen kendin dönmeden nasıl bacağını yüzü koyun yatırabiliyon gurban olduğum anlatışın sadece bacağını yüzü koyun yatırıyon gibi kafam karıştı vallaa-tatlicadiarzu-

ayy canımbenim minicik şey insan duygulanır tabi bende cook duygusal oldum ama ben öle dokunamıyorum sanki bişey olucak gb geliyo

KIZLARRRR

bir suru alıntı yapmıstım ama gitti ekran kapandı yanıtları yazmamıstım ama bir suru sayfayı tekrar okuyamıycam.

NURDANCIM
sana gozun aydın diyorum. teomanın resmide superrr burun agızne kadar duzgun kuçuçuk burun kafada guzel massallah.

YENİ GELEN ARKADASIMIZ VAR ama adını unuttum onada hosgeldin diyorum listelerimiz falan herbirseyimiz varda hangi sayfalarda bilmiyorum tabi .

Okumaya devam edeyim:) haftasonu gezmekten eve bile girmedim değil internet:) hava malum istanbulda harıkaydi:)

kızlar hepimiz iyiyiz sanırım bende annemdeyım 7 gündür günlerım süper geciyor kocamı o kadar cok ozledımkı ama annem en azından yanımdada kendımı avutuyorum burada hava cok güzel eşimin artvine gitti amcası öldü hepsi apar topar gıttıler bende anneme gelmek ıstedım o acıyla karsı cıkmadılar zaten 18 saat sürüyo yol hava op kadar güzelkı burada annemle gezıyoruz annemde net yok kablosuz bı ağa bağlandım benımkı daha dışarıdan hissedılmıyo ama yaaaaaaaaaaaaa

sağol canım. benim hareket ediş ve yatış pozisyonların hep yanlış çıktı. aman siz dikkat edin bari.... fıtık olmadan kurtarmaya çalışacağım bakalım....

ben de bir kere tam iğneyi batırdım, batırdığım yere kuvvetli bir tekme atınca panikle çıkardım geri iğneyi. başladım ağlamaya... ne duygusal olduk di mi? ben artık bebek görünce gözlerim doluyor. her sabah her gece göbeğimi okşayarak kızımla konuşuyorum.
evet 6 ayımız doldu. çok şükür. hepimize sağlıklı tamamlamayı diliyorum...

aftabru geçmiş olsun sonuçlar iyi çıkar inşallah

sağol canım, inşallah... bu akşam sonuçları alınca sizlerle paylaşacağım.

ben şimdi çıkayım. son kanımı da verip bankaya gideceğim. ama iyi ki bu oda varmış. bir sürü de kitap dergi filan hediye ettiler. yoksa hastanede 4 saat nasıl geçerdi? bankada olsam geçmişi de okuyamazdım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…