kizlar ben bugun iyi hosum ama basim donuyor cok fazla, kendimi dinlememeye calisiyorum, ama kalp atislarimi duyuyorum resmen, biraz fazala hizli atiyor ve basim donuyor,.. birazdan tuzlu bi yogurt yiycem, belki tansiyonum dusmustur, ama dun aksamda oldu aynisi, ozellikle yemekten sonra, misafirlikteydik....
Evrimim sen kendin dönmeden nasıl bacağını yüzü koyun yatırabiliyon gurban olduğum anlatışın sadece bacağını yüzü koyun yatırıyon gibi kafam karıştı vallaa-tatlicadiarzu-
ayy canımbenim minicik şey insan duygulanır tabi bende cook duygusal oldum ama ben öle dokunamıyorum sanki bişey olucak gb geliyo
KIZLARRRR
bir suru alıntı yapmıstım ama gitti ekran kapandı yanıtları yazmamıstım ama bir suru sayfayı tekrar okuyamıycam. :)
Burcum yarin iyi haberelerle gel, universite de mi gidiceksin, dokuzeylul'de?
buarada benim de ustten bakinca gorunuyor pit pitlar, ama bizim bucurun babamiza garezi var, adamcagiz daha bi kere hissedebildi, icerde cosuyor, baba elini koyunca tik yok, elini cekiyor tekrara cosuyor, yazik morali bozuluyor esimin:))) kesin annesini kiskaniyor bu cocuk...ne beraber olmamiza izin veriyor, ne baba elini koyunca tepki veriyor, canim oglum benim, annesini kuzusu:))))
güle güle kullansın bebeğin. hayırlı olsun. hangi marka hangi model? benim için hafif olması en önemli kriter olacak. zira kollarım çok güçsüzdür benim.
................... yatarken de yan yatmak ve bir bacağı kırmak, hatta eşin ya da bir yastığın üstüne koymak iyi olurmuş. bazı tavsiyelerde bulundu. asıl tetkik doğumdan sonra mr çekerek koyulacak. ağrı geçerse ona da gerek kalmayacak inşallah
kızlar bu geçmiş oku oku bitmez benkii noktasına kadar okuyan biriydim ama keyfim yok bugün nedense dün çok yoruldum sabah 9 da evden çıktık sabah çamlıcaya kahvaltıya gittik ordan ikeya gittik gez gezz eve gelip eşüfmen giyip tekrar çıktık emirganda lale şenliği vardı onun son günüymüş hava kararana kadarda orda gezdik kocam diyor ben bittim sen hala ayakta durabliyosun iki canla..bende bugün yamuldum artıkın bi ağırlık sanki her yerim ağrıyo eski enerji kalmadı artık..bende tepikleniyorum 7\24 drumaksızın eskiden yorulunca tekmelemezdi artık oda durdurak bilmiyor, bütün gece yatamadım bel ağrısından doktora sorucam napcam bilmiyorum bu ağrıları..
doktora giden herkes güzel haberlerle gelir inşallah ben kaçar kendimde güç bulursam ütü yapcam yoksa yatıcam öpüyorum hepinizi..
sağol canım. benim hareket ediş ve yatış pozisyonların hep yanlış çıktı. aman siz dikkat edin bari.... fıtık olmadan kurtarmaya çalışacağım bakalım....
ben de bir kere tam iğneyi batırdım, batırdığım yere kuvvetli bir tekme atınca panikle çıkardım geri iğneyi. başladım ağlamaya... ne duygusal olduk di mi? ben artık bebek görünce gözlerim doluyor. her sabah her gece göbeğimi okşayarak kızımla konuşuyorum.
evet 6 ayımız doldu. çok şükür. hepimize sağlıklı tamamlamayı diliyorum...sağol canım, inşallah... bu akşam sonuçları alınca sizlerle paylaşacağım.
kızlar bu geçmiş oku oku bitmez benkii noktasına kadar okuyan biriydim ama keyfim yok bugün nedense dün çok yoruldum sabah 9 da evden çıktık sabah çamlıcaya kahvaltıya gittik ordan ikeya gittik gez gezz eve gelip eşüfmen giyip tekrar çıktık emirganda lale şenliği vardı onun son günüymüş hava kararana kadarda orda gezdik kocam diyor ben bittim sen hala ayakta durabliyosun iki canla..bende bugün yamuldum artıkın bi ağırlık sanki her yerim ağrıyo eski enerji kalmadı artık..bende tepikleniyorum 7\24 drumaksızın eskiden yorulunca tekmelemezdi artık oda durdurak bilmiyor, bütün gece yatamadım bel ağrısından doktora sorucam napcam bilmiyorum bu ağrıları..
doktora giden herkes güzel haberlerle gelir inşallah ben kaçar kendimde güç bulursam ütü yapcam yoksa yatıcam öpüyorum hepinizi..
kızlar buarada ben bugün şeker testi yaptırcam nasıl oluyo bileniniz varmı bana yardımcı olun
maşallah ya sanada KUZEY E de..Ya Aidaaa az once dedıgını yaptım.. oglusum kıpırdarken kıpırdadıgı yere bastırdım.. elıme nası kemıklı yerı geldı anlatamam.. ay gozlerımden yaşlar bosaldı.. o arada eşim de aradı... aklımı kacıracaktım az kalsın.. ogluma dokundumm yaa.. oğlumu hıssettimmm.. ay kafayı sıyıracaktımm resmennnn :)))))))
Vee biz bugun 6 ayımızı dolu dolu doldurdukk.. 7. ayımızdan gun almaya basladıkk.. 24+1 deyız bugun itibariyle.. Allahım sonuna kadar yasamamızı nasip etsin inşallaahhh.. hepimizin.
hee canım ya ösledik seni... nasılsın bakalım..bugun benmde çamaşır gunum ve yılın balkon açılışını yaptım önce güsell bi yıkadım foşur foşur.. sonrada çamaşırlarımı astım ohhh mis gibi güneşde kurucaklar...tabi sabah 9 da bitmişti tüm bu işlemler..inş nazar degmes yan paartmandaki komsu kadınlar bu saatte maşallahın vra gibi laflar ettiler çaktırmadan totomu kaşıdım...delikafaduldenslm kızlarrr
herkes iyidir umarım ben 3 gündür giremedim pek okuyup çıktım benim pcnin kapağı kırıldı ya benneyaptımki kocişinkinden giriyorum sandalye tepesinde belim ağrıyorr çalışan hamisler nasıl yapıyo bütün gün bilmem bir yığında ütüm var bütün gün ütü yapcam :1no2:
Serapcım ben sabah aç karnına hiçbirşey yiyip içmeden gittim, bana bir bardağa 50 gr şeker ve su koyup karıştırıp verdiler. Onu içtim ve tam bir saat sonra benden kan aldılar. Sonra kan sonuçlarını doktoruna götürüyorsun. bu kadarcık canım.
bizim saglıkocagı yapmıyo sen yinede bi sor...hastanede yaptırcam bende...:1no2:yardımın için saol valla korkuyodum damardan bişey veriyolar dediler bana......neyse aç karınlamı gideyim bende sağlık ocağı yapıyo dimi
eee erkek çocuk anneye düşkün olur. Daha doğmadan böyle. Yalnız dikkat et de baba-oğul araları şimdiden açılmasın. Baba şimdilik aldırış etmez gibi görünse de için için kıskanabilir. Bir de doğumdan sonra babaya ait olanlar oğulun olmaya başlayacak. (Memeler gibi mesela) kaydirigubbakcemile3 valla bilmiyorum yani savaş bile çıkabilir.
Vallahı de ole bıllahı de ole.. sadece o bacagı yüzü koyun yatırıp, yanımdakı minik yastıgımla gögus kısmımı doldurupp, dıger bacagımıda kendıme cekerek yatıyorum... bu yatısı bulmak bıraz sıkıntı yaratsa da.. ben buldugumdan berı bır dabah agrı sıkıntısı cekmedım.. bı baktım sızlamaya mı baslıoo.. hemen bu pozısyonu alıyorum,agrı anında dınıyor.. boyle uyuyp kalıyorumm... yoksa resmen canıma okumustu benım o agrılar yaaa..
Şükür bende çok ağrı olmuyor yani ayakta çok kalırsam 3 saat filan oluyo tabiki ayakta 3 saatte eve gidip yemek hazırlarken oluyo hep. bende ayaklarımı karnıma doğru çeker yatarım genelde, sağıma yattığımda çok rahat ederdim, şimdi zorunluluk olduğu için soluma yatıyorum. 2 dizimide kırarak uyuyorum , 2 gündürde artık geceleri 3 kere kalkar oldum bebişin gelmesi yaklaşıyor ya hazırlık yaptırıyo uykunun bölünmesine anladığım kadarıyla.
cok hossun aidaa, koptummm:roflol: ama bisi soyliyiimmi bi yandan haklisin, esim biraz cocuk gibi olmaya basladi, surekli bana sirnasip sevgi istiyor, hep oglusu seviyorsun birazda beni sev diyor, ki bizim birbirimizi minciklamadigims 5 dk yoktur, asikla masuk gibiyiz ama yinede yetmiyor ona..hatta bu bahsettigim konuyla ilgili tuhaf bi konusma gecti aramizda, burda anlatmiyim ama dedim kiskaniyor mu neee:))))cok guldum o zman icimden ve ara arada bunu konuyu sakayla karisik tekrarliyor, diyorum her sakanin icinde bi ciddiyet payi vardirCADIARZU
Vallahı de ole bıllahı de ole.. sadece o bacagı yüzü koyun yatırıp, yanımdakı minik yastıgımla gögus kısmımı doldurupp, dıger bacagımıda kendıme cekerek yatıyorum... bu yatısı bulmak bıraz sıkıntı yaratsa da.. ben buldugumdan berı bır dabah agrı sıkıntısı cekmedım.. bı baktım sızlamaya mı baslıoo.. hemen bu pozısyonu alıyorum,agrı anında dınıyor.. boyle uyuyp kalıyorumm... yoksa resmen canıma okumustu benım o agrılar yaaa..
Şükür bende çok ağrı olmuyor yani ayakta çok kalırsam 3 saat filan oluyo tabiki ayakta 3 saatte eve gidip yemek hazırlarken oluyo hep. bende ayaklarımı karnıma doğru çeker yatarım genelde, sağıma yattığımda çok rahat ederdim, şimdi zorunluluk olduğu için soluma yatıyorum. 2 dizimide kırarak uyuyorum , 2 gündürde artık geceleri 3 kere kalkar oldum bebişin gelmesi yaklaşıyor ya hazırlık yaptırıyo uykunun bölünmesine anladığım kadarıyla.
ben bu çözümü bulmasam görmüştüm ebemi her gece valllaaa delikafadulden
noracım bende bu gun ıyıyım ama hep yatmak istiyorum AİDAACIM hayırlı olsun aman katlanmasada olur görüntüsü ve konforu ii olsunda önemli o benceAFTABRUM bende bacagım eşimin üzerinde oluyodu şimdi eşimde yok persembe yada cuma yola cıkıcaklarmış onu öyle özledimkiiii SERAPCIM şeker yüklemeyse dediğin eğer sana limonlu şekerlı bı tadı andıran su içiriyolar onun bi ismi vardıda unuttum onu içince her 30 dk. bı kan alıyolar tam emın değilim ama galıba 5 defa falan yada 6 defa kan veriyosun EVRİŞ o üşündüm kurgu kurdum yok anam yok anlayamadım senın şu pozisyonu valla büyük başarııGYPESRACIM aslında bende hemen yoruluyorum ama bellı etmıyorum sırf inadımdan
Mersi cicimmm kaydirigubbakcemile3 bende bacagım kafasını karıstırıpp o arada uykuya dalıyorum ıste :)))
kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey:jeyyar:Bir de doğumdan sonra babaya ait olanlar oğulun olmaya başlayacak. (Memeler gibi mesela) kaydirigubbakcemile3 valla bilmiyorum yani savaş bile çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?