2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar ben bugun iyi hosum ama basim donuyor cok fazla, kendimi dinlememeye calisiyorum, ama kalp atislarimi duyuyorum resmen, biraz fazala hizli atiyor ve basim donuyor,.. birazdan tuzlu bi yogurt yiycem, belki tansiyonum dusmustur, ama dun aksamda oldu aynisi, ozellikle yemekten sonra, misafirlikteydik....

ESRAKO ben de birazdan seni arayacaktım. merak ettim. sen her sabah girerdin mutlaka yazardın. bugün geç mi geldin yoksa işe?
ben de şimdi acıbademdeyim, son tüpü verip bankaya geçiyorum.
buarada acıbadem kozyatağında doğum ünitesi yokmuş, kadıköydekinde doğum yapacağım.

gecmiş olsun canım tansiyonunu falan ölç bakalım hamilelikte her gün kontrol edilmeli deniyor.

kızlar bu geçmiş oku oku bitmez benkii noktasına kadar okuyan biriydim ama keyfim yok bugün nedense dün çok yoruldum sabah 9 da evden çıktık sabah çamlıcaya kahvaltıya gittik ordan ikeya gittik gez gezz eve gelip eşüfmen giyip tekrar çıktık emirganda lale şenliği vardı onun son günüymüş hava kararana kadarda orda gezdik kocam diyor ben bittim sen hala ayakta durabliyosun iki canla..bende bugün yamuldum artıkın bi ağırlık sanki her yerim ağrıyo eski enerji kalmadı artık..bende tepikleniyorum 7\24 drumaksızın eskiden yorulunca tekmelemezdi artık oda durdurak bilmiyor, bütün gece yatamadım bel ağrısından doktora sorucam napcam bilmiyorum bu ağrıları..
doktora giden herkes güzel haberlerle gelir inşallah ben kaçar kendimde güç bulursam ütü yapcam yoksa yatıcam öpüyorum hepinizi..

Evrimim sen kendin dönmeden nasıl bacağını yüzü koyun yatırabiliyon gurban olduğum anlatışın sadece bacağını yüzü koyun yatırıyon gibi kafam karıştı vallaa-tatlicadiarzu-

Vallahı de ole bıllahı de ole.. sadece o bacagı yüzü koyun yatırıp, yanımdakı minik yastıgımla gögus kısmımı doldurupp, dıger bacagımıda kendıme cekerek yatıyorum... bu yatısı bulmak bıraz sıkıntı yaratsa da.. ben buldugumdan berı bır dabah agrı sıkıntısı cekmedım.. bı baktım sızlamaya mı baslıoo.. hemen bu pozısyonu alıyorum,agrı anında dınıyor.. boyle uyuyp kalıyorumm... yoksa resmen canıma okumustu benım o agrılar yaaa..

ayy canımbenim minicik şey insan duygulanır tabi bende cook duygusal oldum ama ben öle dokunamıyorum sanki bişey olucak gb geliyo

Aidaa yapmamızı onerdı.. bende ılk kez yaptımm.. ınanılmaz bır duygu ıdı.

KIZLARRRR

bir suru alıntı yapmıstım ama gitti ekran kapandı yanıtları yazmamıstım ama bir suru sayfayı tekrar okuyamıycam. :)

Sen dün gece uyurken.. bende seninle ruyamda ucakta bırlıkte seyahat edıyor durumda idik.. ama ucagın ıcı otobus gıbıydı koltukları.. boylece bu topıkte herkes benı ruyasında bol bol gorurken bende senı gormus oldumm Esra :))))

eee erkek çocuk anneye düşkün olur. Daha doğmadan böyle. Yalnız dikkat et de baba-oğul araları şimdiden açılmasın. Baba şimdilik aldırış etmez gibi görünse de için için kıskanabilir. Bir de doğumdan sonra babaya ait olanlar oğulun olmaya başlayacak. (Memeler gibi mesela) kaydirigubbakcemile3 valla bilmiyorum yani savaş bile çıkabilir.

güle güle kullansın bebeğin. hayırlı olsun. hangi marka hangi model? benim için hafif olması en önemli kriter olacak. zira kollarım çok güçsüzdür benim.

Nazancım baby2go nun tango modelini aldık. Çok abartılacak bir ağırlığı yok ama katlanıp elle taşınması zor.

Farkında olmadan doğru yapıyormuşum, hep bir bacağım kocamın üstünde yatıyorum. a.s

geçmiş olsun sende kendini o kadar yormasana bel ağrısıda insanı mahvediyo krem falan sürseydin

Kıyamam sana :))))

Hıc doktora felan gıtme kadın.. ben sana çözümünü soyleyeyım.. hamile gibi davran yeter anamm.... ipinden kopmus danalar gıbı her gun kendını bı yerlere atarsan değil bel.. cocuk ta bıle takat kalmaz.. aslında yakında olsan ben senı bi gusel evire cevire bi dövsemm o da sana ıyı gelecek te.. şükür Allahımın sevgili kulusun

kızlar buarada ben bugün şeker testi yaptırcam nasıl oluyo bileniniz varmı bana yardımcı olun

Serapcım ben sabah aç karnına hiçbirşey yiyip içmeden gittim, bana bir bardağa 50 gr şeker ve su koyup karıştırıp verdiler. Onu içtim ve tam bir saat sonra benden kan aldılar. Sonra kan sonuçlarını doktoruna götürüyorsun. bu kadarcık canım.

maşallah ya sanada KUZEY E de..
kumanda testini akşam eşime söledim artık bizimde kumanda vaktimiz geldi diye cümleye başladım..adama kal geldi o ne demek diye??? sonra anlattım tabii dioki ya ne kadar orjinal fikir varsa kk nın agustos topiğinde herhalde diyo....:enbuyukkk:

hee canım ya ösledik seni... nasılsın bakalım..bugun benmde çamaşır gunum ve yılın balkon açılışını yaptım önce güsell bi yıkadım foşur foşur.. sonrada çamaşırlarımı astım ohhh mis gibi güneşde kurucaklar...tabi sabah 9 da bitmişti tüm bu işlemler..inş nazar degmes yan paartmandaki komsu kadınlar bu saatte maşallahın vra gibi laflar ettiler çaktırmadan totomu kaşıdım...delikafadulden

dün biras bebek mobilyalarına baktık snrada ikea ya gittik..kızlar ben buyuyen beşik almakdan vazgeçtim.. normal sallanma mekanizmalı altı çekmeceli tek beşik alıcam.ikeaan 2 kapılı dolap ve birde şifonyer.çünkü oglumdogdukdan inş. 2 yıl sonra kardeş planımız var..dolayısıyla beşik kardeşine kalır oglumada yatak alırıs diye düşündük diğer türlü 2.ci için tekrar beşik almak gerekecek falan?? hem çocuk 6-7 yaşına kadar aynı yatak takımında sıkılır diye düşüdük...
siz neler düşünüyosunuz..yaa eşim bebek mobilyaları ve eşyalrı konusunda tüm yuku bana attıı..sen araştır en kullanışlı hangisiyseonu alalım diyo..malum sen forum forum geziosun diyo..ben yabancı forum sitelerinede üyeyim de o yusden öle diyo....

yardımın için saol valla korkuyodum damardan bişey veriyolar dediler bana......neyse aç karınlamı gideyim bende sağlık ocağı yapıyo dimi

noracım bende bu gun ıyıyım ama hep yatmak istiyorum AıDAACIM hayırlı olsun aman katlanmasada olur görüntüsü ve konforu ii olsunda önemli o benceAFTABRUM bende bacagım eşimin üzerinde oluyodu şimdi eşimde yok persembe yada cuma yola cıkıcaklarmış onu öyle özledimkiiii SERAPCIM şeker yüklemeyse dediğin eğer sana limonlu şekerlı bı tadı andıran su içiriyolar onun bi ismi vardıda unuttum onu içince her 30 dk. bı kan alıyolar tam emın değilim ama galıba 5 defa falan yada 6 defa kan veriyosun EVRıŞ o üşündüm kurgu kurdum yok anam yok anlayamadım senın şu pozisyonu valla büyük başarıı GYPESRACIM aslında bende hemen yoruluyorum ama bellı etmıyorum sırf inadımdan

cok hossun aidaa, koptummm:roflol: ama bisi soyliyiimmi bi yandan haklisin, esim biraz cocuk gibi olmaya basladi, surekli bana sirnasip sevgi istiyor, hep oglusu seviyorsun birazda beni sev diyor, ki bizim birbirimizi minciklamadigims 5 dk yoktur, asikla masuk gibiyiz ama yinede yetmiyor ona..hatta bu bahsettigim konuyla ilgili tuhaf bi konusma gecti aramizda, burda anlatmiyim ama dedim kiskaniyor mu neee:))))cok guldum o zman icimden ve ara arada bunu konuyu sakayla karisik tekrarliyor, diyorum her sakanin icinde bi ciddiyet payi vardirCADIARZU

SERAPCIM ONU sağlık ocakları yapmıyor mecbur hastanede yaptıracaksın ama sen yınede bı sor bakalım ne dicekler bıde bana da dopler yaptır dedıler nerede yaptırıcam ne kadar fıyatlar bılmıyorum ya bıde kjızlar ben her gun taqnsıyon olçtürüyorumya neden bılmıyorum ama hep 16 cıkıyo sonra düşüyo yavas yavas yarım saat sağlık merkezınde kalıyom annemle bırlıkde allaha şükür düşüyo ama

kaydirigubbakcemile3 hale bak yaaa

Bir de doğumdan sonra babaya ait olanlar oğulun olmaya başlayacak. (Memeler gibi mesela) kaydirigubbakcemile3 valla bilmiyorum yani savaş bile çıkabilir.
kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…