2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kansızlıktan ölürüm benn okadar alıyolarmı ve en korktuğum iğnedirrr yaaa sbah olması şart değil dimi

Geçmiş olsun norraacım. Belki tansiyonun yükselmiştir, bence ölçtürmeden önlem alma. Yakınlarında bir sağlık ocağı var mı? Hamile tansiyonu da normal tansiyon gibi ölçlmüyormuş onun için bir sağlıkocağında falan ölçtür. Göz kararması, kulaklarda zonklama, kalbin hızlı atması tansiyon yükselince de oluyor.

Comelycim nerelerdesin yaw, seni düşündüm az önce naptı acaba diye. Özelden mesaj atacaktım ki baktım msj yazmışsın. Ya eskisi kadar girmiyorsun ya da ben senle denk gelmiyorum. Çünkü geçmiş yazıları çok irdelemeye fırsatım olmuyor. Annenle geçen günlerinin tadını çıkar canım. Keyifli olmana çok sevindim.

Seernicim evet belisten aldık, aynı renkte. Aslında zürafalı olan modeli beğenmiştim ama showroomda bunu görünce daha çok hoşuma gitti. Eğer Bursadaysanız Özdilekte bebek indirimi günleri var, bebek arabasını kaçırmayın derim. Piyasada 240-280 arası etiket koymuşlar özdilekte 169 tl.

Evrişim böyle güzel bir duyguyu yaşamana vesile olduğum için çok sevindim. Ben de 6.ayı bitirmeyi iple çekiyorum. Gün sayıyorum. 7-8-9 da göz açıp kapayıncaya kadar geçivercek inşallah. :CüvCüv:

Yok ayol, çatı muayenesi falan olmadım. Doktorumla konuştuk. Kemik yapım kalça vs.. elverişli ama çatıya da bakılmadı. Bebekte ya da benim çatıda bir sorun olmazsa normal olacak inşallah.

Ah ah hasret kaldığım şeyler bunlşar benım eşimle birbirimi,ze yaklaşamıyoruz bıle o kadar üzülüyorumkı eşim ıkıncı bebeğimizi kendı evimizde yaparız o zaman hersey daha farklı olur deyo hep 4 duvar arasındada ılgıyı ben ıstemıyorum ay ay ya cok gıcık bı durum bu vallahı delikafadulden

Aida canim hastane karsi bina, ayni universitede calisiyorum hastaneyle ama cok usendim simdi gitmeye..genelde kalbin hizli carpmasi dusuk tansiyonda olur, bide sekerimi olcucem birazdan bizim laboratuarda, cunku yemek sonrasi daha artiyor, ozellikle dun aksmda, sabahta tatli bisiler yemistim..belkide sadece dolasimla ilgilidir, ayaklarimi uzattim simdi masa altina tabure koyup, biraz daha iyi geldi...

kansızlıktan ölürüm benn okadar alıyolarmı ve en korktuğum iğnedirrr yaaa sbah olması şart değil dimi

canım benım kadar korkan yoktur valla bende oluyodum korkudan ama hıc korkma tampon takıyolar serum ıcın elın üzerıne taktıkları sey varya her dk. iğne sokmuyo oranın vanası var orayı acıp oradan alıyo elın üzerındekı damara sokuyolar onu küçük bi şey ama acıtmıyo emın ol damarda oldugu içinde tamponun tepesını açınca kan kendılıgınden sırıngaya gelıyo cnm ama yanında bırını götrki halsız kalabılır basın dönebilir korkma canım valla bak benkı o kadar ödlek yaptırdıysam sende KORKMAa.s.

Selam kızlar. Okuldayım, 3 saat daha dersim var. :1no2: Gerçi keyfim yerinde, az önce ilk taze fasulyemi yedim. pek lezzetliydi :) cokacimcoook

NAZANCIM umarım sonucun iyi çıkar. Ne iyiymiş gerçekten hastane. Yoksa 4 saat gerçekten çekilmez :)

AIDA o dediğini ben hep yapıyordum da, annem "bastırma, çocuğu rahatsız etme" diyor :))) Ama ben gene de yapıyorum, çok hoşuma gidiyor :)

COMELY nerelerdesin kızım sen yaaa? Özlettin kendini.

Hayde sonra görüşürüz öptüm...

yardımın için saol valla korkuyodum damardan bişey veriyolar dediler bana......neyse aç karınlamı gideyim bende sağlık ocağı yapıyo dimi

Hastaneye gidiceksin aç karnına, su bile içmeden. Korkucak hiçbir şey yok. Biraz acıkıyorsun, ama sonradan yeme kısmı zevkli oluyor. Kendini ödüllendir, hastaneden çıkınca canın ne çekerse gidip ye bence cokacimcoook

Bu kumanda olayını ben kaçırmışım biyerlerde. Hiç okumadım ve çok da merak ettim şimdi. Nedir bu kumanda meselesi, ne yaptınız kumandayla, ay biri anlatsın bana :1shok::uhm:

Pinky oda alırken boyanın organik olmasına ve mdf kaplama olmasına dikkat et. Diğer seçenekler tamamen senin tercihin. Biz de ikinci bebek istiyoruz ama onun cinsiyetine göre bir model seçeriz yatağını diye takım aldık. Dolap vs.. çok var. 2.de sadece yatak alıcaz.

Selamlar herkese

3 gündür yokum herkes nasıl iyimi ? geçmişi okuyamadım, evdeyim bugün
cuma günü karnım şiş diyordumya çok aşırı rahatsız ediyordu zor nefes alıyordum, o akşamda kayınvalideme gitmiştik eşimin abileri eltilerim doktora gidin dediler keşke dememek için bi görün, büyük sözü dinledik gittik, gitmedende rezene çayı içmiştim, neyse bakıldı testler yapıldı birşey yok ama tedbir için bu gece burda kal dediler çok şaşırdık eşimle neden kalıyoruz ki ? sadece tedbir korktuk telaşlandık gereksiz yere sonra kalmamaya karar verdim sabah doktoruma geliriim bakar dedim, şişliğimde geçmişti bu arada, bebeğin eşiginde kan görünüyormuş acil doktoru ondan şüphelenmiş ertesin gün sabah kendi doktorum baktı o görünen kn gayet normal zaten orası kanlı bi böge probem yok dedi sonuç olarak 3 gün rapor aldım tamamen tebir amaçlı : )) boşuna telaşlı bol mafraflı bi gece geçirdik, neydeyse bi osuruk yüzünden hastaneye yatırılıyordum kaydirigubbakcemile3 çok iyiyim evde olmak çok güzel : ))

Petrik olsun, bir sorun çıkıp da telaşlanmaktansa, boşuna vesvese yapmış olun. iyi olmana sevindim. Bir daha tekrarlanmaz inşallah.

pis taze esradan sonra sende başladın bu işlere..ben de söyleyeyim bari de tam olsun..ben de gittim kocişle pazara aldım patlıcanı ,kabağı, biberi ,patatesi harika bir güveç yaptım yanınada pilavla cacık şişirdim göbüşü..yaaaa

inşallah yüksek çıkmaz canım..çıksada diyet yapacaksın artık..tabi hepimiz için aynı ihtimaller söz konusu..önemli olan tespit edilmesi bize ve bebişlerimize zarar vermeden..banada mr çekmemişlerdi zararlı olur diye..sonradan ortapedi uzmanı sinir basısı olduğunu söyledi..rahatlatıcı bir jel verdi kısmen işe yarıyor ben de hep eşimin üstüne koyuyorum bacağımı.ikisi birden tutunca ikisini de koyuyorum.ama bundan bir ay önce öyle bile koyamıyordum yatmam bile ağrıları azdırıyordu..şükür daha iyiyim..fazla kilo almamaya dikkat et dedi bir de doktor..aldığım da 5 kiloydu..ger.i şimdi bir kilo daha aldım ama normal artık.
evriş bu hesapta bi yanlışlık var canım benim..haftayı direk aya dönüştürme..ay ve hafta farklı oluyor..satından itibaren sayman gerekiyor..mesela benim satım 1 kasım ve şu anda 6. ayın içindeyim..senin satın ne? kızma bana ukalalık yapmak istemem doktora da sordum..ya da ben yanlışım bilmiyorum
ahhhh taze ahhh semni yemek lazım...bizim burda kartlak faslyeler..seni yimek lazım seniiiiii

geçmiş olsun petrik..ama iyi yapmışsın gitmekle..ben de gittim 3 hafta önce aynı şikayetle..geceden sabaha kadar böğürmüşüm karnım da taş gibiydi..neticede gazmış işte..bizim bebişler sindirim sistemimizi falanda yavaşlatıyorlarmış ne yapacaksın..

doğru söylüyosun aç aç hiç çekilmiyoo hadi inşallah güzel haberler verirsin canm...
Canım senle hıc denk gelmedık ondan listeye eklememısımdır.neyse ekledım canım.öpüyorum a.s.
bu arada benim oğlumun adı yağız eren olucak eklersen sevinirim...
güle güle kullansın canım bebişin çook güzelll
ohh valla süpersin afiyet olsun sana...
allah kolaylık versin inşallah bu temiz çıkar canım...
güle güle iiyi günlerde kullansın hepsi çok güzell
yardımın için saol valla korkuyodum damardan bişey veriyolar dediler bana......neyse aç karınlamı gideyim bende sağlık ocağı yapıyo dimi
canım aç gitmen gerekiyo artı sağlık ocakları yapmıyo biliyorum ben...

bu arada arkadaşlar araştırdım haftaların ay olarak karşılığı şu şekilde
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9

Gecmiş olsun.. ıyı kı de gıtmıssın gorunmussun.. ole dusunme.. sükürler olsun buna da.

Ya Didooo.. estagfurullahh kuzum.. ama sanırım ben bole daha mutluyum :))) basından berı benım doktor da bole dedı.. alıstık bırbırımıse anlıyor musun?? :))

geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim ne güzel bu vesileyle bol bol dinlenmiş oldun

bu arada arkadaşlar araştırdım haftaların ay olarak karşılığı şu şekilde
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9

Ulan kadın ıkı kuruşluk zevkım vardı.. onun da içini elyaf doldurdunnn Bu arada satım 2 kasım.. pekı aklıma takılan 22 ıle 23. haftadakı arada kalan bır hafta nereye gıdıoo.. bı de onu anlat sahane olacak... yanı hepsı ıcın gecerlı.. arada kalan haftalar neree dittti???

buda resmimiz : ))

Masallahhh kuzumaaaaaa...........

Son düzenleme:
Aidaa, Dide, Angels , Evriş
sağolun kızlar iyiyim çok şükür, doktorumda iyiki geldin dedi tedbirli olmak lazım ben işin komik yanına bakıyorum keyfim yerinde yani : ))

merhaba kızlarrrrr. NAZAN cım inşallah testlerin güsel çıkacak. çıkmasa bile abur cubursuz tatlısız ama daha sağlıklı bir gebelik geçirceksin.
AIDAA cım pusette oda da çok güsel. ii günlerde sağlıkla kullanın canım
SEERNicim sizin oda da çok güsel ama aldığın takım örtü daha şık ve canlı renklerle bence. o filler soluk kalmış biraz.
Herkes iyi maşallah bebetolar da tekme tokat dalıorlar annelerine.onlara da maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…