noracım bende bu gun ıyıyım ama hep yatmak istiyorum AİDAACIM hayırlı olsun aman katlanmasada olur görüntüsü ve konforu ii olsunda önemli o benceAFTABRUM bende bacagım eşimin üzerinde oluyodu şimdi eşimde yok persembe yada cuma yola cıkıcaklarmış onu öyle özledimkiiii SERAPCIM şeker yüklemeyse dediğin eğer sana limonlu şekerlı bı tadı andıran su içiriyolar onun bi ismi vardıda unuttum onu içince her 30 dk. bı kan alıyolar tam emın değilim ama galıba 5 defa falan yada 6 defa kan veriyosun EVRİŞ o üşündüm kurgu kurdum yok anam yok anlayamadım senın şu pozisyonu valla büyük başarııGYPESRACIM aslında bende hemen yoruluyorum ama bellı etmıyorum sırf inadımdan
kizlar ben bugun iyi hosum ama basim donuyor cok fazla, kendimi dinlememeye calisiyorum, ama kalp atislarimi duyuyorum resmen, biraz fazala hizli atiyor ve basim donuyor,.. birazdan tuzlu bi yogurt yiycem, belki tansiyonum dusmustur, ama dun aksamda oldu aynisi, ozellikle yemekten sonra, misafirlikteydik....
kızlar hepimiz iyiyiz sanırım bende annemdeyım 7 gündür günlerım süper geciyor kocamı o kadar cok ozledımkı ama annem en azından yanımdada kendımı avutuyorum burada hava cok güzel eşimin artvine gitti amcası öldü hepsi apar topar gıttıler bende anneme gelmek ıstedım o acıyla karsı cıkmadılar zaten 18 saat sürüyo yol hava op kadar güzelkı burada annemle gezıyoruz annemde net yok kablosuz bı ağa bağlandım benımkı daha dışarıdan hissedılmıyo ama yaaaaaaaaaaaaa
aidaa güle güle kullansın kızın belisten aldınız dimi bende ilk başta bu modeli beğendim ama başka aldık resimdeki renkten mi aldınız rengini değiştirdinizmi baby2go araba bende almayı düşünüyorum çok beğendim onunda modelini
Ya Aidaaa az once dedıgını yaptım.. oglusum kıpırdarken kıpırdadıgı yere bastırdım.. elıme nası kemıklı yerı geldı anlatamam.. ay gozlerımden yaşlar bosaldı.. o arada eşim de aradı... aklımı kacıracaktım az kalsın.. ogluma dokundumm yaa.. oğlumu hıssettimmm.. ay kafayı sıyıracaktımm resmennnn :)))))))
Vee biz bugun 6 ayımızı dolu dolu doldurdukk.. 7. ayımızdan gun almaya basladıkk.. 24+1 deyız bugun itibariyle.. Allahım sonuna kadar yasamamızı nasip etsin inşallaahhh.. hepimizin.
Çatı muayenesi oldun mu yani? ben sordum hem devlet hastanesine hemde özele son zamanlarda bakılıcak dediler yanılmıyosam 2-3 hafta kala. Ona görede sezeryan yada normal doğum olacağı söylenecekmiş. Gönlüm normal doğumdan yana hayırlısı bakalım.
cok hossun aidaa, koptummm:roflol: ama bisi soyliyiimmi bi yandan haklisin, esim biraz cocuk gibi olmaya basladi, surekli bana sirnasip sevgi istiyor, hep oglusu seviyorsun birazda beni sev diyor, ki bizim birbirimizi minciklamadigims 5 dk yoktur, asikla masuk gibiyiz ama yinede yetmiyor ona..hatta bu bahsettigim konuyla ilgili tuhaf bi konusma gecti aramizda, burda anlatmiyim ama dedim kiskaniyor mu neee:))))cok guldum o zman icimden ve ara arada bunu konuyu sakayla karisik tekrarliyor, diyorum her sakanin icinde bi ciddiyet payi vardirCADIARZU
kansızlıktan ölürüm benn okadar alıyolarmı ve en korktuğum iğnedirrr yaaa sbah olması şart değil dimi
yardımın için saol valla korkuyodum damardan bişey veriyolar dediler bana......neyse aç karınlamı gideyim bende sağlık ocağı yapıyo dimi
maşallah ya sanada KUZEY E de..
kumanda testini akşam eşime söledim artık bizimde kumanda vaktimiz geldi diye cümleye başladım..adama kal geldi o ne demek diye??? sonra anlattım tabii dioki ya ne kadar orjinal fikir varsa kk nın agustos topiğinde herhalde diyo....:enbuyukkk:
....
Selamlar herkese
3 gündür yokum herkes nasıl iyimi ? geçmişi okuyamadım, evdeyim bugün
cuma günü karnım şiş diyordumya çok aşırı rahatsız ediyordu zor nefes alıyordum, o akşamda kayınvalideme gitmiştik eşimin abileri eltilerim doktora gidin dediler keşke dememek için bi görün, büyük sözü dinledik gittik, gitmedende rezene çayı içmiştim, neyse bakıldı testler yapıldı birşey yok ama tedbir için bu gece burda kal dediler çok şaşırdık eşimle neden kalıyoruz ki ? ...............
pis taze esradan sonra sende başladın bu işlere..ben de söyleyeyim bari de tam olsun..ben de gittim kocişle pazara aldım patlıcanı ,kabağı, biberi ,patatesi harika bir güveç yaptım yanınada pilavla cacık şişirdim göbüşü..yaaaaSemizi her türlü çok seviyorum. Hepsi ayrı güzel :) Aman sakın tek başına gitme, gitsen de 2 kg dan fazla taşıma. Yarımşar kg 4 çeşit alabilirsin :))
Bİ de patlıcan aldım kızlar. Meyhane usulü bulgur pilavı yapıcam bir ara. Patlıcanlı, biberli. Çok özledim :)
günaydın kızlar,
ben bu satırların hastanenin eğitim odasından yazıyorum. bugün 100grlık şeker yüklemem var. 4 saat hastanedeyim. allahtan bu oda var. bir sürü bebek ve doğum kitabı, dergisi, videosu filan. bol bol okuyacağım. okuyup öğrendiklerimi sizinle de paylaşırım. gerçi siz maşallah benden çok öndesiniz araştırmacılıkta ama olsun...
çok yavaş yazabiliyorum buarada. kolumu pek kırmamam gerekiyor, stand mı nedir bişey var damarımda. tekrar tekrar iğne batırmaları gerekmesin diye. huylanıyorum hareket ettirirken.
inşallah şekerim yüksek çıkmaz.
fizik tedavi doktoruna da uğradım beklerken. o da hamileydi. çok şirin bayandı. bel fıtığı gibi görünmüyor ama mr çekmeden kesin bişey diyemeyiz dedi. mr ı da hamileyken yapmasak iyi olur dedi. yani fıtık olup olmadığım doğumdan sonra belli olacak. şimdilik bir nodül buldu. onu yumuşatmaya çalışacağız.
MİNİK KELEBEK ne yaptın? şekerin sonucu ne çıktı senin?
inşallah yüksek çıkmaz canım..çıksada diyet yapacaksın artık..tabi hepimiz için aynı ihtimaller söz konusu..önemli olan tespit edilmesi bize ve bebişlerimize zarar vermeden..banada mr çekmemişlerdi zararlı olur diye..sonradan ortapedi uzmanı sinir basısı olduğunu söyledi..rahatlatıcı bir jel verdi kısmen işe yarıyor ben de hep eşimin üstüne koyuyorum bacağımı.ikisi birden tutunca ikisini de koyuyorum.ama bundan bir ay önce öyle bile koyamıyordum yatmam bile ağrıları azdırıyordu..şükür daha iyiyim..fazla kilo almamaya dikkat et dedi bir de doktor..aldığım da 5 kiloydu..ger.i şimdi bir kilo daha aldım ama normal artık.EYLEM AİDAA TELKIRMA
teşekkürler arkadaşlar. fizik tedaviye başlamıyorum. sadece ağrımın ciddi bişey olup olmadığını öğrenmek için gittim. sürekli bir ağrı değil. sadece pozisyon değiştirirken spazm seklinde saplanan bir ağrı vardı sol kalçamda. meğer nodül oluşmuş. eğilmemek gerekiyormuş. yerden bişey alacağımız vakit diz çökerek alçalacakmışız. yatarken de yan yatmak ve bir bacağı kırmak, hatta eşin ya da bir yastığın üstüne koymak iyi olurmuş. bazı tavsiyelerde bulundu. asıl tetkik doğumdan sonra mr çekerek koyulacak. ağrı geçerse ona da gerek kalmayacak inşallah
evriş bu hesapta bi yanlışlık var canım benim..haftayı direk aya dönüştürme..ay ve hafta farklı oluyor..satından itibaren sayman gerekiyor..mesela benim satım 1 kasım ve şu anda 6. ayın içindeyim..senin satın ne? kızma bana ukalalık yapmak istemem doktora da sordum..ya da ben yanlışım bilmiyorumYa Aidaaa az once dedıgını yaptım.. oglusum kıpırdarken kıpırdadıgı yere bastırdım.. elıme nası kemıklı yerı geldı anlatamam.. ay gozlerımden yaşlar bosaldı.. o arada eşim de aradı... aklımı kacıracaktım az kalsın.. ogluma dokundumm yaa.. oğlumu hıssettimmm.. ay kafayı sıyıracaktımm resmennnn :)))))))
Vee biz bugun 6 ayımızı dolu dolu doldurdukk.. 7. ayımızdan gun almaya basladıkk.. 24+1 deyız bugun itibariyle.. Allahım sonuna kadar yasamamızı nasip etsin inşallaahhh.. hepimizin.
ahhhh taze ahhh semni yemek lazım...bizim burda kartlak faslyeler..seni yimek lazım seniiiiiiSelam kızlar. Okuldayım, 3 saat daha dersim var. :1no2: Gerçi keyfim yerinde, az önce ilk taze fasulyemi yedim. pek lezzetliydi :) cokacimcoook
NAZANCIM umarım sonucun iyi çıkar. Ne iyiymiş gerçekten hastane. Yoksa 4 saat gerçekten çekilmez :)
AIDA o dediğini ben hep yapıyordum da, annem "bastırma, çocuğu rahatsız etme" diyor :))) Ama ben gene de yapıyorum, çok hoşuma gidiyor :)
COMELY nerelerdesin kızım sen yaaa? Özlettin kendini.
Hayde sonra görüşürüz öptüm...
Selamlar herkese
cuma günü karnım şiş diyordumya çok aşırı rahatsız ediyordu zor nefes alıyordum, o akşamda kayınvalideme gitmiştik eşimin abileri eltilerim doktora gidin dediler keşke dememek için bi görün, büyük sözü dinledik gittik, gitmedende rezene çayı içmiştim, neyse bakıldı testler yapıldı birşey yok ama tedbir için bu gece burda kal dediler çok şaşırdık eşimle neden kalıyoruz ki ? sadece tedbir korktuk telaşlandık gereksiz yere sonra kalmamaya karar verdim sabah doktoruma geliriim bakar dedim, şişliğimde geçmişti bu arada, bebeğin eşiginde kan görünüyormuş acil doktoru ondan şüphelenmiş ertesin gün sabah kendi doktorum baktı o görünen kn gayet normal zaten orası kanlı bi böge probem yok dedi sonuç olarak 3 gün rapor aldım tamamen tebir amaçlı : )) boşuna telaşlı bol mafraflı bi gece geçirdik, neydeyse bi osuruk yüzünden hastaneye yatırılıyordum kaydirigubbakcemile3 çok iyiyim evde olmak çok güzel : ))
doğru söylüyosun aç aç hiç çekilmiyoo hadi inşallah güzel haberler verirsin canm...slm kızlar bugun 100grlık yüklemem yapıldı,doktorum pazartesı sonucu öğrenıp benı bılgılendırcek aclık nornmal cıktı dedı kız.diğerlerını beklemedık,zaten mıdem altüst oldu
o nebıcım bı suydu öyle,ben cayı bıle sekersız içerken o0 suyu nasıl içtim anlamadım valla
bu arada benim oğlumun adı yağız eren olucak eklersen sevinirim...Canım senle hıc denk gelmedık ondan listeye eklememısımdır.neyse ekledım canım.öpüyorum a.s.
güle güle kullansın canım bebişin çook güzelll
bu modelin 2 kapılısı pembelisini aldık pembesi biraz koyu beyaz yerleri daha fazla olduğu için öyle seçtim. aslında daha önce başka beğenmiştik ama o suntalemde di bu mdf oluğu için bunda karar kıldık
yanında nevresim takımı hediyesi vardı mobilya rengine uygun diye bu modeli seçtim civcivli
ama aklımda
bu model kaldı katologtan baktım sabah acaba nevresimi değiştirsekmi diye düşünüyorum
ohh valla süpersin afiyet olsun sana...Kızlar bugün saat 12'de kalktık. Dedik önce pazara bir gidelim, taze taze domates, salatalık ve semizotunu alalım. Ben kahvaltıda zeytinyağına yatırılmış semizotu yemeye bayılırım, ekşi ekşi cokacimcoook . Pazara girdik, ben eriklere sulanırken bir de ne göreyim??? TAZE FASULYE çıkmıııııışşşşşşş !!!!! :teytey: Hem de benim sevdiğim türden. Yassı basık olan değil, küçük parmak kalınlığında ve biçiminde olandan! Hemen atladım. 1 kg aldım, tezgahın üstüne koydum. Ben sevinçten çıldırırken Onurcuğum sevinse mi, üzülse mi bilemedi. Çünkü bu demektir ki artık ben burnumdan çıkana kadar tazefasulye pişiricem, yiycem :))
Yaa yaz meyvesi - sebzesi gibi güzel bişi var mı? Napayım pırsayı, ıspanağı. Bezelye ile bakla da başladı. Yakında börülce de çıkar, arkasından tarla patlıcan OHHhHHHH... Seviyorum yazı, seviyorum :)
Bİr de tarla çileği buldum, ona atladım :) küçük küçük cokacimcoook Sonuncu olarak, pazar yerinden çıkarken bir baktık, lokma dökülüyor. İzmirli kıslar bilir, biz burada lokmaya para vermeyiz. İnsanlar hayır işi yapmak istediğinde sokakta lokma döktürürler. İşte onlardan birine rastladık. Lokmamızı da alıp eve geldik. Akşama balık kızartıcam, mis gibi tazecik yeşilliklerle salata da yapıcam, annemi de çağırdım. Değmeyin keyfime
allah kolaylık versin inşallah bu temiz çıkar canım...günaydın kızlar,
ben bu satırların hastanenin eğitim odasından yazıyorum. bugün 100grlık şeker yüklemem var. 4 saat hastanedeyim. allahtan bu oda var. bir sürü bebek ve doğum kitabı, dergisi, videosu filan. bol bol okuyacağım. okuyup öğrendiklerimi sizinle de paylaşırım. gerçi siz maşallah benden çok öndesiniz araştırmacılıkta ama olsun...
çok yavaş yazabiliyorum buarada. kolumu pek kırmamam gerekiyor, stand mı nedir bişey var damarımda. tekrar tekrar iğne batırmaları gerekmesin diye. huylanıyorum hareket ettirirken.
inşallah şekerim yüksek çıkmaz.
fizik tedavi doktoruna da uğradım beklerken. o da hamileydi. çok şirin bayandı. bel fıtığı gibi görünmüyor ama mr çekmeden kesin bişey diyemeyiz dedi. mr ı da hamileyken yapmasak iyi olur dedi. yani fıtık olup olmadığım doğumdan sonra belli olacak. şimdilik bir nodül buldu. onu yumuşatmaya çalışacağız.
MİNİK KELEBEK ne yaptın? şekerin sonucu ne çıktı senin?
güle güle iiyi günlerde kullansın hepsi çok güzellKızımın odasını aldııııık. Siparişini verdik 20 gün sonra gelecekmiş. Fotosunu ekliyorum. Uygun fiyata bulunca pusetini de aldık baby2godan.
Allah sağlıkla hayırla içinde büyütmeyi nasip etsin hepimize.
canım aç gitmen gerekiyo artı sağlık ocakları yapmıyo biliyorum ben...yardımın için saol valla korkuyodum damardan bişey veriyolar dediler bana......neyse aç karınlamı gideyim bende sağlık ocağı yapıyo dimi
Selamlar herkese
cuma günü karnım şiş diyordumya çok aşırı rahatsız ediyordu zor nefes alıyordum, o akşamda kayınvalideme gitmiştik eşimin abileri eltilerim doktora gidin dediler keşke dememek için bi görün, büyük sözü dinledik gittik, gitmedende rezene çayı içmiştim, neyse bakıldı testler yapıldı birşey yok ama tedbir için bu gece burda kal dediler çok şaşırdık eşimle neden kalıyoruz ki ? sadece tedbir korktuk telaşlandık gereksiz yere sonra kalmamaya karar verdim sabah doktoruma geliriim bakar dedim, şişliğimde geçmişti bu arada, bebeğin eşiginde kan görünüyormuş acil doktoru ondan şüphelenmiş ertesin gün sabah kendi doktorum baktı o görünen kn gayet normal zaten orası kanlı bi böge probem yok dedi sonuç olarak 3 gün rapor aldım tamamen tebir amaçlı : )) boşuna telaşlı bol mafraflı bi gece geçirdik, neydeyse bi osuruk yüzünden hastaneye yatırılıyordum kaydirigubbakcemile3 çok iyiyim evde olmak çok güzel : ))
Selamlar herkese
bu arada arkadaşlar araştırdım haftaların ay olarak karşılığı şu şekilde
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?