2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Petrikçim geçmiş olsun canım. Bebişini gördün bol bol en azından. bence de en ufak kuruntuyu bile sonradan keşke dememek için atlamamak lazım. allah bise bebişlerimizi sevdiklerimisi bağışlasın. bol bol dinlen raporun keyfini çıkar. bebişinin fotosuna bak bol bol. bizim için de öp.

Ben o güvecin tarifini istiyoruuuum

nurdancım aynı durum bizdede mevcut hopluyo zıplıyo hele dün gece amuda kalktı sanki bende o arada anormal sesler çıkarıyorum haliyle eşim nerdeyse koşarak geliyo ama o gelince herşey bitiyor kafasını koyuyo eliyle okşuyo konuşuyo ne fayda talihsiz bir durum kendisi için bilmiyorum aidanın dediğini deneyeceğim ....

buda resmimiz : ))

hainler uyurken çekmişsiniz resmini kuzunun maşallah ona
yorulmuşsun ama arada üç gün raporuda kapmışsın iyi dinlenmeler ...

Selam selam kızlar
Size güzel bi haberim var - ama biraz da kızgınım bu duruma
geçen hafta yazmıştım tahlillerim çok kötü çıktı - lökositlerim çok çok fazla (3-5 arası olması gerekirken benimkiler 129) ve antibyottik içmem gerektiğini söylemişti doktor anca bir tahlil daha yapalım tekrarlayalım ona göre yazarım demişti- hatta sağolun siz bana antibyotik içmenin okadar da zararlı olmadığı konusunda içimi ferahlatmıştınız
ışte bugün tekrarladık tahlilleri ve herşey mükemmel üstü çıktı lökositler 1 e düşmüş hemde tedavisiz öyle kendiliğinden !! Şaka gibi resmen nasıl olur bu diye sorduğumda idrarlar karışmış dediler - düşünebiliyomusunuz - bu cumartesi pazar bana zehir oldu - pazartesiyi bekleye bekleye ve bana rahatlıkla "nolcak canım idrarlar karışmıştır" diyolar - Boşuna içecektim antibyotikleri
ışte hem mutlu oldum kuzucuğuma zarar vermicem diye hem de çok sinirli çıktım hastaneden- işin ilginci benimkinle karışan idrarın sahibi herşeyi normal diye düşünüyo halbuki ileri derecede enfeksyonu var - işte Türkiye.......

ay ben zaten kusan gordumu bende baslarım nerdeyse kusmaya yani ogurtu tutar ortamda kalrısam kusarımda ve bebek kusmugda hiç bana oyle sut kokulu gellemdi kendi oglumunkindende hoslanmadım ama ogurmedim sanırım ama su an baska bebegi alayım kucagıma kusarsa sayet birdaha almamaya ozen gosteririm yemek sonrası falan tabi içim fena oluyor. ama yemeklerden sonra kakasıda kusmugada daha pis kokuyor oncesinde hiç koku yok değil az tabi:)))

sagol arkadasım ya sagol valla kabak ve çikolata tatlarıda bir benziyorki sorma çok iyimsersin saol yinede:)))))))
ama benallahtan kabak yemegi severim bu aksamda evde var zaten hehe o niyetle yiyip seni anacagım :))

benim dr um hastanenin kadrolu dr u o yuzden nerde değil ne seklide diye konusabilirim am aseklim belli dr umunda tavsiye ettigi dogum sekli bu epidural sezaryan ilkinide oyle olmustum konuscak birseyim yok budurumda:)

kordon kanı ben saklatmayı dusunumyorum .

canım sana 50 gr yapıldı yuksek çıktı ondanmı 100 gr lik yapıyorsun once direk 100 gr ligi risk grubunda olanlara yapıyorlar çunku sen oyle imisin ??
sonucunu bildir bizlerede sırayla herkes seker yaptırmaya basladı ben ereknden yaptıgırdıgım için dr um tvsiyesi ile çok geride kaldım.

hpiç birsey birkereden birsey olcak kadar kotu değildir zehir değil ya sanmıyorum ama degisik yagları sakın surmeee.
ben grip ken nane yagı almıstım burnuma sureyim diye ay bir okudum surdukten sonra gebelikte kullanmayın burnunuza cekmeyin biryeriniz esurmeyin yazıyordu sok oldumdu nefesle çekince direk beyne etki ediyormus falan filan. yani masum deil bitkisel olan hersey dikkatt

ay nazan ne guzel acıbademin oyle egitim odasımı var beklemek içni medikal park tabi daha vasat hastane kok salmıstım cafe de 4 saat doldurcam diye. sonuç ları hemen alıyormusun ?

jenny cim gözün aydın canım. doktorun allahtan hemen başlatmamış. yoksa boşu boşuna içecektin antibiotiği. ne gerek var hiç bir rahatsızlık yokken kullanmaya. geçmmiş olsun tekrardan

petrikim masallah kuzuna, iyi yapmissin bencede gitmekle hastaneye...
jenny seninde gozun aydin, yirttin antibiyotikten..

Gözün aydın canım e burası Türkiye oluyor böyle. Allahtan bi tahlil daha istemiş.

merhaba kızlar bu gün ankara çok güzel yarında minik kızımın 23 nisan provası var okulda bi kaç gündür 23 nisan cicilerimize filan uğraşıyoruz eksiğimiz kalmadı herşey tamam ama yağmurlu olucak sanırım hava iptal olma durumuda var bu kadar hazırlık boşa gitmez inşallah
biraz geri sayfalara bakayım nevar ne yok

Zaten ben çok tedirgindim - hiç bir şikayetim yoktu - bu derece idrar yollarında ilerlemiş bir enfeksiyon en azından sık sık tuvalete gitmem gerekiyoken bende tık yoktu
Allahıma şükürler ki hata ortaya çıktı

merhaba kızlar bu gün ankara çok güzel yarında minik kızımın 23 nisan provası var okulda bi kaç gündür 23 nisan cicilerimize filan uğraşıyoruz eksiğimiz kalmadı herşey tamam ama yağmurlu olucak sanırım hava iptal olma durumuda var bu kadar hazırlık boşa gitmez inşallah
biraz geri sayfalara bakayım nevar ne yok

kızlar biz son üçüncü kutucuğa geçmişiz :teytey::dance::sm_cool:ALLAH ım az kaldı delikafaduldendarısı sizlerekaydirigubbakcemile5 sanırım bu gidişlede ilk biz doğacağız kayra aftabru helin hepimiz peşpeşe geliyoruz maşallah bebişlere:lepi::teytey:

gözünaydın jenyycim bence doktor bu yüksek ihtimali değerlendirmiş belki daha öncede benzer olay yaşanmıştır:))) gözünaydın allah sevdiği kuluna hesabı olmuş.....

yağmurun yağmadığı 23 nisan hatırlamıyorum ben ya umarım olmazzz

canım aynısını şimdi farkettim. sonra sen yazmışsın. 7. kutucuğa geçmişsin ya. çok heycanlı. inşallah o kutucukları da görürüümmmmmm-tatlicadiarzu-

yafrum benim yaaa..yemezler işte..ne var atlaya atlaya gidiyon tadını çıkar..
benim gibi hesap özürlü gadına anlattıracak mısın kuzu? şöyle izah edeyim ben 24+2 haftalığım yani bebişim öyle.ne demek bu? yani 25. haftanın içindeyim ama tam 25.hafta dolmadı..24+6 olunca tam 25 haftalık oluyoruz yani 25.hafta bitiyor..sonra ne geliyor doğal olarak 26. hafta oda 25+0 ve 25+6 arası yani.anlatabildin mi acaba?

Ben o güvecin tarifini istiyoruuuum

ciddi misin? yoksa şakamı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay evriş alemsin ya çok güldürdün beni
esra senden korkusuna çıkamicak evden dışarı
aidaa çok sağol ya yalova yolunda e bebek diye bi yer var oraya gitmeyi düşünüyordum ama özdilek hiç aklıma gelmemişti gerçi arabasınıda babama aldırıcam ama olsun fazla masraf yapmamış olur..
lalece sağol canım zaten aradım değiştiremeyiz dediler nette fiyatlar aynı gözüküyodu ama fiyat farkı var dedi bende ısrar etmedim. zaten beşikte uzun süre yatacağı için ikinci bir takıma ihtiyaç olacak onuda öyle tüllü falan alırız

petrik geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi
norra sende iyisin dimi bendede oluyo arasıra aç susuz kalma yorulma tansiyon düşüklüğü heralde çünkü benim hep düşük çıkıyo

Ulannn ben boyle işin.. hadı yaaa karışmışmışşşş... ne biçim iştir be kardesımmmm.. şükür Allahın sevgılı kuluymussunn.. yıkmadın mı orayı.. en azından haslamadın mı bırılerını???

Ya Derya.. ay nası heyecanlandım sımdı takvımınıne bakınca.... imdaaaaattttt dedim içimden bir an.. yoksa doguracak mıyısss??? Allahımm sanırımm hamileyimmmmm delikafadulden Çok heyecanlı yaa.. bugunlerı gormek, çok güzel bir duygu.

Tamam nan.. tamam.. öf pöf puffffffffffffff şakkıdı

ay jenny inanamıyorum ya nasıl iştir bu doktorun allahtan ikinci testi istemiş direk antibiyotik te yazabilirdi çok geçmiş olsun
ben yutuyom antibiyotikleri zaten faranjitte vardı onada iyi geliyomuş hala burnum tıkalı boğazımda bi garip sesim farklı çıkıyo kalın biraz ne hastalıkmış uzadıkça uzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…