pis taze esradan sonra sende başladın bu işlere..ben de söyleyeyim bari de tam olsun..ben de gittim kocişle pazara aldım patlıcanı ,kabağı, biberi ,patatesi harika bir güveç yaptım yanınada pilavla cacık şişirdim göbüşü..yaaaa..
Burcum yarin iyi haberelerle gel, universite de mi gidiceksin, dokuzeylul'de?
buarada benim de ustten bakinca gorunuyor pit pitlar, ama bizim bucurun babamiza garezi var, adamcagiz daha bi kere hissedebildi, icerde cosuyor, baba elini koyunca tik yok, elini cekiyor tekrara cosuyor, yazik morali bozuluyor esimin:))) kesin annesini kiskaniyor bu cocuk...ne beraber olmamiza izin veriyor, ne baba elini koyunca tepki veriyor, canim oglum benim, annesini kuzusu:))))
Selamlar herkese
3 gündür yokum herkes nasıl iyimi ? geçmişi okuyamadım, evdeyim bugün
cuma günü karnım şiş diyordumya çok aşırı rahatsız ediyordu zor nefes alıyordum, o akşamda kayınvalideme gitmiştik eşimin abileri eltilerim doktora gidin dediler keşke dememek için bi görün, büyük sözü dinledik gittik, gitmedende rezene çayı içmiştim, neyse bakıldı testler yapıldı birşey yok ama tedbir için bu gece burda kal dediler çok şaşırdık eşimle neden kalıyoruz ki ? sadece tedbir korktuk telaşlandık gereksiz yere sonra kalmamaya karar verdim sabah doktoruma geliriim bakar dedim, şişliğimde geçmişti bu arada, bebeğin eşiginde kan görünüyormuş acil doktoru ondan şüphelenmiş ertesin gün sabah kendi doktorum baktı o görünen kn gayet normal zaten orası kanlı bi böge probem yok dedi sonuç olarak 3 gün rapor aldım tamamen tebir amaçlı : )) boşuna telaşlı bol mafraflı bi gece geçirdik, neydeyse bi osuruk yüzünden hastaneye yatırılıyordum kaydirigubbakcemile3 çok iyiyim evde olmak çok güzel : ))
buda resmimiz : ))
Bizim biyoloji hocamız bebeklerin ilk günlerdeki kusmuğu peynir gibidir, yenilebilir bile demişti..(Biliyorum iğrenç oldu ama) Mide asit üretmeye başlamadığından anne sütü peynir oluyomuş mideciklerinde..
E kusmukları kokmuyo mu bu veletlerin ha ikinci anneler??
Öğlen yemekte kabak dolması vardı..Çikolata yemiş gibi mi oldum yani. Esrako duy bunları bak. Canın çikolata isteyince kabak dolması, kabay yemeği falan yap...Off ama tadı nolcak. Çikolata çikolata yani..Gerçi ben eskiden tatlı sevmezdim, şimdi heryeri tatlı görüyorum..
Nerede doğum yapılacağı gibi konularda doktoru ile konuşmaya başlayan var mı kızlar?
Bir de kök hücre / Kordon kanı'nı saklatacak mısınız bebeğin. Bir özel bir de resmi kuruluşlarca saklanıyormuş sanırım. Özeller tuzlu biraz. Ama çok bilgi sahibi de değilim... Saklatmak çok elzem mi onu da bilmiyorum...
slm kızlar bugun 100grlık yüklemem yapıldı,doktorum pazartesı sonucu öğrenıp benı bılgılendırcek aclık nornmal cıktı dedı kız.diğerlerını beklemedık,zaten mıdem altüst oldu
o nebıcım bı suydu öyle,ben cayı bıle sekersız içerken o0 suyu nasıl içtim anlamadım valla
kızlar azonce biberiye yagı surdum bacaklarıma kasıntımı alsın die meger rahimde kasılma yapıomus hamileler kesinlikle kullanmasın yazıo , yıkamaya gittigimdede yagı coktan emmişti vucudum ins bisey olmaz cok korkuyorum
günaydın kızlar,
ben bu satırların hastanenin eğitim odasından yazıyorum. bugün 100grlık şeker yüklemem var. 4 saat hastanedeyim. allahtan bu oda var. bir sürü bebek ve doğum kitabı, dergisi, videosu filan. bol bol okuyacağım. okuyup öğrendiklerimi sizinle de paylaşırım. gerçi siz maşallah benden çok öndesiniz araştırmacılıkta ama olsun...
çok yavaş yazabiliyorum buarada. kolumu pek kırmamam gerekiyor, stand mı nedir bişey var damarımda. tekrar tekrar iğne batırmaları gerekmesin diye. huylanıyorum hareket ettirirken.
inşallah şekerim yüksek çıkmaz.
fizik tedavi doktoruna da uğradım beklerken. o da hamileydi. çok şirin bayandı. bel fıtığı gibi görünmüyor ama mr çekmeden kesin bişey diyemeyiz dedi. mr ı da hamileyken yapmasak iyi olur dedi. yani fıtık olup olmadığım doğumdan sonra belli olacak. şimdilik bir nodül buldu. onu yumuşatmaya çalışacağız.
MİNİK KELEBEK ne yaptın? şekerin sonucu ne çıktı senin?
Selam selam kızlar
Size güzel bi haberim var - ama biraz da kızgınım bu duruma
geçen hafta yazmıştım tahlillerim çok kötü çıktı - lökositlerim çok çok fazla (3-5 arası olması gerekirken benimkiler 129) ve antibyottik içmem gerektiğini söylemişti doktor anca bir tahlil daha yapalım tekrarlayalım ona göre yazarım demişti- hatta sağolun siz bana antibyotik içmenin okadar da zararlı olmadığı konusunda içimi ferahlatmıştınız
İşte bugün tekrarladık tahlilleri ve herşey mükemmel üstü çıktı lökositler 1 e düşmüş hemde tedavisiz öyle kendiliğinden !! Şaka gibi resmen nasıl olur bu diye sorduğumda idrarlar karışmış dediler - düşünebiliyomusunuz - bu cumartesi pazar bana zehir oldu - pazartesiyi bekleye bekleye ve bana rahatlıkla "nolcak canım idrarlar karışmıştır" diyolar - Boşuna içecektim antibyotikleri
İşte hem mutlu oldum kuzucuğuma zarar vermicem diye hem de çok sinirli çıktım hastaneden- işin ilginci benimkinle karışan idrarın sahibi herşeyi normal diye düşünüyo halbuki ileri derecede enfeksyonu var - işte Türkiye.......
Selam selam kızlar
geçen hafta yazmıştım tahlillerim çok kötü çıktı - lökositlerim çok çok fazla (3-5 arası olması gerekirken benimkiler 129) ve antibyottik içmem gerektiğini söylemişti doktor anca bir tahlil daha yapalım tekrarlayalım ona göre yazarım demişti- hatta sağolun siz bana antibyotik içmenin okadar da zararlı olmadığı konusunda içimi ferahlatmıştınız
İşte bugün tekrarladık tahlilleri ve herşey mükemmel üstü çıktı lökositler 1 e düşmüş hemde tedavisiz öyle kendiliğinden !! Şaka gibi resmen nasıl olur bu diye sorduğumda idrarlar karışmış dediler - düşünebiliyomusunuz - bu cumartesi pazar bana zehir oldu - pazartesiyi bekleye bekleye ve bana rahatlıkla "nolcak canım idrarlar karışmıştır" diyolar - Boşuna içecektim antibyotikleri
İşte hem mutlu oldum kuzucuğuma zarar vermicem diye hem de çok sinirli çıktım hastaneden- işin ilginci benimkinle karışan idrarın sahibi herşeyi normal diye düşünüyo halbuki ileri derecede enfeksyonu var - işte Türkiye.......
merhaba kızlar bu gün ankara çok güzel yarında minik kızımın 23 nisan provası var okulda bi kaç gündür 23 nisan cicilerimize filan uğraşıyoruz eksiğimiz kalmadı herşey tamam ama yağmurlu olucak sanırım hava iptal olma durumuda var bu kadar hazırlık boşa gitmez inşallah
biraz geri sayfalara bakayım nevar ne yok
kızlar biz son üçüncü kutucuğa geçmişiz :teytey::dance::sm_cool:ALLAH ım az kaldı delikafaduldendarısı sizlerekaydirigubbakcemile5 sanırım bu gidişlede ilk biz doğacağız kayra aftabru helin hepimiz peşpeşe geliyoruz maşallah bebişlere:lepi::teytey:
yafrum benim yaaa..yemezler işte..ne var atlaya atlaya gidiyon tadını çıkar..Gecmiş olsun.. ıyı kı de gıtmıssın gorunmussun.. ole dusunme.. sükürler olsun buna da.
Ya Didooo.. estagfurullahh kuzum.. ama sanırım ben bole daha mutluyum :))) basından berı benım doktor da bole dedı.. alıstık bırbırımıse anlıyor musun?? :))
benim gibi hesap özürlü gadına anlattıracak mısın kuzu? şöyle izah edeyim ben 24+2 haftalığım yani bebişim öyle.ne demek bu? yani 25. haftanın içindeyim ama tam 25.hafta dolmadı..24+6 olunca tam 25 haftalık oluyoruz yani 25.hafta bitiyor..sonra ne geliyor doğal olarak 26. hafta oda 25+0 ve 25+6 arası yani.anlatabildin mi acaba?Ulan kadın ıkı kuruşluk zevkım vardı.. onun da içini elyaf doldurdunnnBu arada satım 2 kasım.. pekı aklıma takılan 22 ıle 23. haftadakı arada kalan bır hafta nereye gıdıoo.. bı de onu anlat sahane olacak... yanı hepsı ıcın gecerlı.. arada kalan haftalar neree dittti???
Masallahhh kuzumaaaaaa...........
Ben o güvecin tarifini istiyoruuuum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay evriş alemsin ya çok güldürdün beniHıc doktora felan gıtme kadın.. ben sana çözümünü soyleyeyım.. hamile gibi davran yeter anamm.... ipinden kopmus danalar gıbı her gun kendını bı yerlere atarsan değil bel.. cocuk ta bıle takat kalmaz.. aslında yakında olsan ben senı bi gusel evire cevire bi dövsemm o da sana ıyı gelecek te.. şükür Allahımın sevgili kulusun
aidaa çok sağol ya yalova yolunda e bebek diye bi yer var oraya gitmeyi düşünüyordum ama özdilek hiç aklıma gelmemişti gerçi arabasınıda babama aldırıcam ama olsun fazla masraf yapmamış olur..Seernicim evet belisten aldık, aynı renkte. Aslında zürafalı olan modeli beğenmiştim ama showroomda bunu görünce daha çok hoşuma gitti. Eğer Bursadaysanız Özdilekte bebek indirimi günleri var, bebek arabasını kaçırmayın derim. Piyasada 240-280 arası etiket koymuşlar özdilekte 169 tl.
.
lalece sağol canım zaten aradım değiştiremeyiz dediler nette fiyatlar aynı gözüküyodu ama fiyat farkı var dedi bende ısrar etmedim. zaten beşikte uzun süre yatacağı için ikinci bir takıma ihtiyaç olacak onuda öyle tüllü falan alırızmerhaba kızlarrrrr. NAZAN cım inşallah testlerin güsel çıkacak. çıkmasa bile abur cubursuz tatlısız ama daha sağlıklı bir gebelik geçirceksin.
AIDAA cım pusette oda da çok güsel. ii günlerde sağlıkla kullanın canım
SEERNicim sizin oda da çok güsel ama aldığın takım örtü daha şık ve canlı renklerle bence. o filler soluk kalmış biraz.
Herkes iyi maşallah bebetolar da tekme tokat dalıorlar annelerine.onlara da maşallah.
Selam selam kızlar
kızlar biz son üçüncü kutucuğa geçmişiz :teytey::dance::sm_cool:ALLAH ım az kaldı delikafaduldendarısı sizlerekaydirigubbakcemile5 sanırım bu gidişlede ilk biz doğacağız kayra aftabru helin hepimiz peşpeşe geliyoruz maşallah bebişlere:lepi::teytey:
yafrum benim yaaa..yemezler işte..ne var atlaya atlaya gidiyon tadını çıkar..
benim gibi hesap özürlü gadına anlattıracak mısın kuzu? şöyle izah edeyim ben 24+2 haftalığım yani bebişim öyle.ne demek bu? yani 25. haftanın içindeyim ama tam 25.hafta dolmadı..24+6 olunca tam 25 haftalık oluyoruz yani 25.hafta bitiyor..sonra ne geliyor doğal olarak 26. hafta oda 25+0 ve 25+6 arası yani.anlatabildin mi acaba?
ciddi misin? yoksa şakamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?