2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

anne kilolu çocuk doğurduysa bizdede öyle bir ihtimalmi olurmuş -tatlicadiarzu- hiç sanmıyorum tatlım ne alakası olucak herkesin kendi bünyesi beslenme şekli ile alakaladır o zaman bende bi tosuncuk doğururum benim anamda hep şişko çocuklar doğurmuşş :CüvCüv:

nesrinimmm vallamı tmm o zaman gidiyom ben antepe sende urfaya gel orta yerde buluşur bebişleri alır döneriz delikafadulden

-
doktora güvenmeyince zor ama yengem bilgi hastanesini çok beğeniyor, batıkentte oturuyorlar. ayrıntılı ile dört boyutlunun ne farkı var ben hala anlamış değilim. ücretler için ne diyorlar?

hastane güzel bi hASTANE ZATEN. ama artık dr a güvenmiyorum. ayrıntılı usg de hastane para almıyo. ve de sadedce siyah beyaz organ larınmın izlediği bi usg türü. 4d boyutlu usgda şu renkli usg . bebeğin renli görüntüsü veren usg. ayrıca hastane bundan 125 tl alıyo.. fark buuu -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar,,
dogum seklı konsulmuş, bne ısrarla normal dogum ıstıyorum epiduralli eger bı aksılık olmazsa,,
epidural ıkınmayı etkılemıyor,cunku tamamıyle uyusturmuyorlar sadece agrınhı azaltıyor ama yıne agrı cekıyorsun ama cok daha az, o agrı da aslında kontraksıyonlar oluyor ve sen ıkınıyorsun,,,
nazancım korkma gucunun yetmemesı gıbı bırsey yok, kabız oluncxa nasıl zorla ıkınıyorsun buda oyle, ama o zaman allah daha farklı bır guc verıyor ve oncelıgın senden once ıcındekı canlı oluyyor, ama acıl durumda zaten hemen sezeryana alıyorlar korkma,,

sona yaklaştıkça dogumu konuşmaya başlıycaz heralde ben dogum yapan 2 arkadaşımın yanında bulunmuştum biri sezaryen digeri normal ikisininde zorlukları ve avantajları var arkadaşlar ama normal dogumda bebekle temas hemencecik oluyo emzirmede felan daha az sıkıntı çekiliyo ve doguma tanık oluyorsun evet dogum zor bi süreç fakat mükafatı süper:lepi:

sizinle zaman su gibi akıp geçiyo yaf ben kalkıyım kahvaltımı yapıyım görüşmek dilegiyle

uçtum ben arkiler kociş evde girebilirsem aranzda katılırım bugün meleklerinize iyi bakın Şeniz

kızlar jojoba yagı ve bugday yagıda hamislikte catlak onlemek icin kullanılıyormus. evde bugday yagım vardı surmeye baslıycam o bitincede jojoba alırım :) catlak kremim var ama ona destek olsun diye eger bilmeden olusuyosa onları engellesin die yapıcam bakalım artık

norraaa hos gittin memleketimize. ay simdi ne mutlusundur sen ya. tadını cıkar bol bol annenin yemeklerini ye ne dese he de sonra insan donunca cok uzuluo. bol bol gor herkesi mutlu mutlu enerji depolayarak don bruksele canım.

kızlar ben burda seminere gitmistim epudralla normal dogumn daha hızlı oldugunu soyledi dr. cunku agrı cekilmedigi icin ıkınma kolay oluyormus diger turlu agrın oldugu icin ıkınamayabiliomussun dolayısıyla dogumu hızlandırıyo dediler. benim aklımada yatmadı degil. bilmiorum ya herseyi zaman gosterecek bakalım ne cıkacak cekilisten sansımıza :)

ben yine temizlik yapıcam dun yagmur vardı dısarı cıkamadık kociste heryeri cekirdek yapmıs mecbur supurcem . dun evde oyle uyuzlandık durduk bugun gunes var ben yuruyuse cıkarım muhakkak. arada gelir bakarım yazdıklarınıza. malum dinlene dinlene.

su konusunu sordum kimse cevap yazmamıs gunde nekadar su iciosunuz ortalama .

cumartesi kavak yellerinde doğum olayları vardı biri ambulasla trafikte mahsur kaldı diğeri de evde doğum yapmak üzereydi insan korkuyor büyük şehirde yaşayınca hem ulaşım sıkıntı hem doğum nasıl başlar konusu ben hiç bilmiyorum mesela?? yanımızda kesin tecrübeli anneler lazım ve elimizin altında hemen bizi doktora götürebilcek bir arkadaş akraba vb ve taksi tlf nosu

Hiç korkmaaaaa, milyarlarca insan gelmiş gitmiş yeryüzüne, hemen hepsi normal yollarla doğmuş. Bu kadar zor bişey olsa kimse ikinciye cesaret edemezdi bile.. Ben de dua ediyorum normal olsa diye.. Eğer çok büyük bir korkun yoksa normal doğuma ılımlı yaklaş bence..

Dr umla konuşmadım henüz, aslında aksini söyler sezeryane yakın bi konuşma sergilerse, drdan iyice uzaklaşır, kendime bu aşamadan sonra başka birini aramak zorunda kalırım diye erteliyorum sormayı..

Hem özel hastanelerde normal diye gidiyosun doğuma, sonra bi şekilde kandırıp sezeryana alıyolar seni. Dr risk almıyor, hastane de para kazanıyo..Bizi düşünen olur mu acep..

Evriş'in doktoru söylemişti sanırım. Doğum evde bile yapılabilecek kadar doğal bir doğa olayıdır, gibi bişeydi sanırım. Doğrusunu Evriş söyler zaten..

VE GÜNAYDIN...

babycim kendini yorma temizlik için birini bulmuştun ne oldu? ben artık makineye bulaşık koymaya bile pöff diyorum. eğilmekde pek iyi değil artık... dikkat et...

kocacımda geçen hafta voleybol maçında belini ve el bileğini sakatladığı için birde kendisi çok nazlı olduğu için haftasonunu bizde yatarak geçirdik.

suyu ben sayamıyorum en az üç litre var onu biliyorumda fazlasıda var.

Esrako, Sen dr'unu bi araştırsana, 4-5 kızı falan mı var, her baktığı yerde erkek bebek görüyor olmasın.. Bilinçaltı ona oyun oynuyor olmasın. aaaaa yani..gırtlağına falan yapışmak gerek..Ben taaaa ikili test için ayrıntılı yapılırken bile görmüştüm pipisini ve testislerini. E şimdi rahat rahat görülüyo olması lazım. Vardır ya da yoktur yani bu kadar..

Kızın olucak senin, dört boyutlu görüntüdeki yüz ifadesinden bile belli anacım..

ayy bende izledim tatlım bebeğin başı göründü dedi yaa bi garip oldum mecbur evde doğurucak ne olucamızı bilmiyoruz işte 8 hafta erken geldi çocuk anneminde öyle olmuş allahtan ebe komşumuzmuş sağlıkla yapmış doğumu yoksa evde yapmak gibi bir niyet tabiki yokmuş en azından tetenozumu oldum diyorum ama kısmett sağlıkla kolaylıkla doğuralımm

babymim bende en az 3 lt içiyorum 1 ltre süt içiyorum bunun yanısıra meyve suyu,o üç harfli içeçecekten felanda içiyorum ve günde ortalama10-12 kere işiyorum geceler hariççç onları hiç sormaa -tatlicadiarzu-

Günaydıın kızlarrr...
1 haftalık bir aradan sonra tekrar dönebildim aranıza :içelim: Ailem buradaydı biliyorsunuz, onlarlaydım sonra yolcu ettim sonra birikmiş işleri toparla fln derken fırsatım olmadı hiç girmeye :1no2: Umarım herkes iyidir, geçmişin tamamını okumam çok zor ama işten fırsat buldukça göz atıcam.. öpüyorum hepinizi, ii haftalar güzel anneler hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…