benim kardesim 3900 dogurdu sezeryanla ama normal olacaktı olmadı sancı gelmedi cocugunda vakti doldu hemen sez aldılar.
en kucuk kardesimi annem 4950 sez dogurdu 99 senesinde benimde iri cocuk dogurma ihtimalim yuksek o yuzden kilosuna gore karar vericem yoksa tercihim normalden yana
doktora güvenmeyince zor ama yengem bilgi hastanesini çok beğeniyor, batıkentte oturuyorlar. ayrıntılı ile dört boyutlunun ne farkı var ben hala anlamış değilim. ücretler için ne diyorlar?
günaydın morlavanta avatarın ne şekermiş :))
kızlar ben bugün doğumla ilgili fikrimi yazmıştım ama çıkmamış... yazar yazmam çıkmıştım topikten ama sonra bulamadım. kaydetmedi herhalde. tekrar yazayım;
geçen gün youtube da doğum görüntüleri izledik. ben hep normal doğum yapmak istiyordum. doktor da onayladı "sen istedikten sonra ben de tercih ederim" dedi. inşallah herşey yolunda giderse normal yapacağım. ama o youtube daki görüntüleri izleyince çok gözüm korktu. yani acı ve ağrı eşiğim yüksektir, dayanırım o kızmı sorun değil de... hani şu ıkınma olayı var ya, ya gücüm yetmez taakatim kalmaz da pes edersem doğumun ortasında? işte bu beni çok korkuttu , birden kendime olan güvenimi kaybedip sezeryana yöneldim. sonra birkaç sezeryan görüntüsü izledim... ki içim kalktı... ayyy o ne öle, mezbanedeymişsin gibi... tüylerim ürperdi... ayyyy yok yok valla ben sezeryandan da korktum...
eee napcaz şimdi? kafamçokkarıştı
bir üçüncü alternatif varmıdır ki? ben duymadım... ya sezeryan ya da normal di mi? nolcek şimdi? ben ikisini de istemiyorum kafamçokkarıştı allahım sen yardım et.... normal olsun diye çok isterim ama diyelim ki olmadı , güçlü ıkınamıyorum ve bebek yarı yolda kaldı, benim daha fazla gücüm kalmadı... devam edemeyeceğim. hemen o dakkada sezeryana filan alabiliyorlar mı acaba?
ben yine temizlik yapıcam dun yagmur vardı dısarı cıkamadık kociste heryeri cekirdek yapmıs mecbur supurcem . dun evde oyle uyuzlandık durduk bugun gunes var ben yuruyuse cıkarım muhakkak. arada gelir bakarım yazdıklarınıza. malum dinlene dinlene.
su konusunu sordum kimse cevap yazmamıs gunde nekadar su iciosunuz ortalama .
cumartesi kavak yellerinde doğum olayları vardı biri ambulasla trafikte mahsur kaldı diğeri de evde doğum yapmak üzereydi insan korkuyor büyük şehirde yaşayınca hem ulaşım sıkıntı hem doğum nasıl başlar konusu ben hiç bilmiyorum mesela?? yanımızda kesin tecrübeli anneler lazım ve elimizin altında hemen bizi doktora götürebilcek bir arkadaş akraba vb ve taksi tlf nosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?