doğumla ilgili herkes bişeyler yazmış... genelde herkes normalden korkuyor ama normal yapmak istiyor anladığım kadarıyla. ve şundan da eminim ki normal isteyenlerin çoğu doğum yaklaştıkça doktorları tarafından sezeryana sevkedilecek. "normal doğumu öneririm" diyen doktorların da çoğunun işine geliyor sezeryan yapmak... ben hep öyle görüyorum. onlar için de daha rahat çünkü. bakalım inşallah kızım uygun pozisyon ve kiloda olur da normalden sapmayız.
buyur gel şeker ne demek canınız ne isterse.. çocukda yok raha rahat olurus ...beklerim..:)alkisalkisalkisVALLA BENİM pinky YE MİSAFİRLİĞE GİDESİM GELDİ KIZLAR. BAKSANIZA MANTI YAPMAYA BİLE ÜŞENMEMİŞ O YORGUNLUĞUN ÜSTÜNE. KİMBİLİR NELER NELER DÖKTÜRÜR.
Telkırma o eşimin aklında yapacak, bizim wc ye tv takacak yada muzik yayının sıkılmayayım diye düşünmüş dahi kocam kaydirigubbakcemile3
kızlar benim rahmetli anneannemin 18 tane dogumu var hepside 4-5 kg cocuklar ve hepside evde koy dogumu. diorum allah kuvvet vermis kadıncagıza ama cocuklarından sadece 8i yasamıs digerleri kimi bebekken kimi 3-4 yasında bisekilde rahmetli olmuslar. cokta guzelmis cocukları nazardan ölüyomus diyorlar. yani ben o anneannenin torunuyken 1.5 sene cocugum olmadı şimdide nasıl dogurcam die korkuyom. genlerle pek alakalı deil galiba bu olaylar
Kızlar valla ben NAZAN'la aynı fikirdeyim. Zamanı gelince "normal" düşünen arkadaşların hemen hemen hepsi, kuzu gibi kesilmeye gidecek, ahanda buraya yazıyorum.
Benim annem beni 4900, kardeşimi 5500 normal yoldan dünyaya getirmiş ve yıllarca derdi bitmemiş. Kesik, rahim ağzı yırtığı, yara... Sadece birkaçı. Yakın zamana kadar miyomları da vardı. Allahtan menapoza girdi de dertleri bitti. Şimdi senede 2 defa kontrollerine gidiyor. Ben tırsıyorum valla normal doğumdan. Ve spinal (epidural sezaryen) doğum yapan 5-6 arkadaşım var, normal doğum yapan da 3 arkadaşım var. Onlardan dinlediklerim doğrultusunda mümkünse normal istemiyorum. Doktorlar bile kendileri çoğunlukla sezaryen oluyorlar. Başkasına gelince "aslında en iyisi normal, doğal olanı vs" diyorlar. Yemezlerrrrr :jeyyar:
:1shok: :1shok: 18??? Hani hatırlar mısınız bilmem, Zeki Alasya ile Metin Akpınar'ın bir skeci vardı. "Haydi çocuklar aşıya" diye. Orda soruyodu; kaç çocuğunuz var? Diğeri: onsekiiiisssss diyordu. O senin anneannen mi yoğsam???
aslında dikkatsiz bi muhasebeciyim :)) hele bu günlerde işten çıkıcamya öyle saldım işleri duruyo faturalar cariler :) eşim webci ben biraz anlarım oyüzden dikkatimi çekerBebek olunca bol bol banyoda yıkanacaklar vakit geçecek demi..ıyi fikir..
Gözünden bişey kaçmıyo tü tü maşallah.. mesleğinin etkisi olabilir mi acaba..hımm açıldı link..
merhaba kızlar incelemek isterseniz
bebek odası yada yatak odası için avize yapımı (resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Taze nasıl ayakta yapıyosun yaw ?
cinsiyette son durum ne bende bilmiyorum açıkçasıayrıntılı usg de dr erkek dedi kendi dr ben kız gibi görüyorum ama 4d usg ye de girmeni istiyorum dedi...
ama ben erkek olduğuna eminim ayrıntılı usgede çok net ben de gördüm cnm.
hala bilgiye gidiyorum doğum için orayı düşünüyorum çünkü fiyatları çok uygun. ama memnun olup olmadığımı bilmiyorummm:dilcikar:en azından dr a güvenim kalmadı:a015:
Esrako, Sen dr'unu bi araştırsana, 4-5 kızı falan mı var, her baktığı yerde erkek bebek görüyor olmasın.. Bilinçaltı ona oyun oynuyor olmasın. aaaaa yani..gırtlağına falan yapışmak gerek..Ben taaaa ikili test için ayrıntılı yapılırken bile görmüştüm pipisini ve testislerini. E şimdi rahat rahat görülüyo olması lazım. Vardır ya da yoktur yani bu kadar..
Kızın olucak senin, dört boyutlu görüntüdeki yüz ifadesinden bile belli anacım..
günaydınn herkese..alkisalkisalkisumarım herkes iyidir..herşey yolundadır
kızlar ya hayatımda hiiç bukadar yoruldugumu hatırlamyıyorum. haftasonu maceramı anlatayım size..kafamçokkarıştı
böle işte biraz uzun oldu ama ben agırlaştıgımı farkettim eskien hiç böle değildi cuma misafirleri geçirip haftasonu tatil kaçamagı için geceden yola çıktıgımızı ve pazartesi işe yetişmek için pazar gece döndüğümüüzü bilirim ..
umarım herkes iyidir..haftasonunuz nasıl geçti kızlar hiiç okuyamadım geçmişi direk daldım konuya..
400 ml lik bardağım var günde 5 bardak içiyorum onunla, yarım lt de süt
pinky çok yorulmuşsundur benokurken yoruldum : ) bize misafir gleince herşey self servis diyorum erkekleride çalıştırıyorum :))
kızlar bürücük mağazasından kışlık pantalon aldım oğluma, birde mont vardı 2 yaş 2,5 yaş 30 TL ucuzmu sizce alayımmı? belden lastikli pantalonun üstüne çok şık olur lacivert rengi, içi kırmızı polar çok beğendim ama almadım alayımmı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?