2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kızlar
nazancım elinde sonunda çıkıyolar içinde kalamayacağına göre :)) bence sen bunları düşünme ne kadar normal istesende son hafta bi ters dönüyolar mecbur sezeryan oluyor bu yüzden kendini belli bir yönteme odaklama hayırlısı nasıl ise öyle gelsin de bende normal düşünürüm ama kısmette sezeryan varsa sezeryan oluruz..bende tazenin dediği gibi kesiklerden korkuyorum aslında umarım rahat açılırrr kesilmemize gerek kalmazz..
burkoo ay o nasıll tabirr patlamışşş bizde öle patlıcazz -tatlicadiarzu-
benim abimde 4.600 gr doğmuş hemde evde ebe doğurmuşş şaka gibi yaa -tatlicadiarzu-

harkese günaydın..yine pazartesi ve benim çok işim var..ama yapmak istemiyorum

Günaydıııın, boş ver hayatım, ömür biter işler bitmez. Canını sıkmadan, yapabildiğin kadar yap. Aheste aheste. Arada çayını, kahveni iç (eğer böyle kötü şeyler yapıyorsan tabi, ben şimdi içiyorum mesela)

- oooo ha !! (pardon çok içimden geldi de, 4,900'ü duyunca... Kabus gibi)

aa bu arada kızlar hafta sonu kızıma büyüyen karyolasını aldık iyikide almışık hem kdv indirimden faydalandık hemde renklerini bize göre değiştiriyorlar yani siparişe göre yapacaklar anca 25 gün yada 1 ay sonra gelir dediler üzerimden büyük bir yük kalktı geriye bir odasının badanası birde dolabı kaldı onlarda olsa tam rahatlıcam ama en azından her ihtimale karşı bir yatağı var artık:))))9

yardımmmm istiyorum herkes nerde bir yorum yapın ya şimdi netten araştırınca daha bir tırstım.....

dün akşam farkettim birkaç gündür vajinanın girisi değilde üstü üçgen bölge hemen kasığımın altı vajinanın başlangıç yerinde sağ tarafımda birkaç gündür acı var arada acıyor dün akşam baktım orda hafif bir şişlik var bu nedirki böyle birşey yaşayan yada duyan var mı ya korktum ben şimdi akşama dr. gidicem ama akşam olmak bilmez şimdi....,

nazancım her dogum kendi capında zor yani bu isin kolayı yok. benim gozum yemiyor o agrılara falan normali asla dusunmuyorum zaten ilk dogumum da sezaryandı o ayrı konu. ama ıkınamayan birsuru insan vardır onların çocuklar içerde kalmıyor ya oyle kuskuların olmasın mutlaka bir yolu vardır allah gucunude verir inanıyorum ben . sen karar vercen agrıalır çekmek mi uzun saatler yoksa dkisli olup hareketlerinin kisitlenmasımı dogum anını gormekmi yoksa uyuyarak yasamakmı yada epidauralle gorebiliyorusnda falan
mezbaha gibi falan diye dusunme sezaryanda sen o kısmı gormuyorsun anacı sanane kesme bicme anlarından

dogru soyluyorsun dogum izninde ikeng orusuruz yaa sen temmuz dan sonra evde olcam diyorsun insalah dogurmayız da o arada gorusurnuz :)

ya kesi atılması giyi birsey ve korkunç birsey değil oyle dusunme nazan. kesi atılmazsa gelisiguzel yirtik olması daha kotu imis . genelde kesi atıyorlar hele ilk dogumlarda ama o kesiyi korkunç diye dusunme çogu kisi bebegi kucagnıda iken dikilmeyi bekliyor ve hisetmediklerini soyluyorlar bebekleri kucakta iken o kısım isin en kolay kısmı bence. en zor kisim agrılar ve ıkınma.

burko gozun aydın olsun aman leke falan olmasın yaaa

patlamıs ha tabire bakın kimbilir baska neler diy orlar hakkımızda:))

esracım bu yazını okuyunca hemen benim olayım geldi aklıma. biliyosun benimde başımdan böle saçama sapan bi olay geçtiii...sinir bozmaktan başka biişe yaramıyo bu dr lar.kötükedihüso.. ama canım emin ol bazı şeyleri kendi menfaatleri için yapıyolar. en azından benim dr öle ben onu anladım...a.s içinden ne geçiyosa o doğru oluyo canım. sen merak etme. ben bi ara çok kafaya takıyodum amam artık takmıyorum çünkü eminim herşeyden.

seninle bu dr lardan çektiğimiz nedir esrakocuumm yaaaaalaelaelaelaelae

herşeyin hayırlısı tabii.ama şu normal doğumda alttan kesik olayı canımı sıkıyor..diyorum madem onda da dikiş var hem de çok abes yerde sezeryan mı daha iyi..herkesin yapısına ve hamilelik seyrine göre en doğrusu olsun inşallah..fakat ben kendi adıma kim olursa olsun bize ne kadar iyi davranırlarsa davransınlar kaç para verirsek varelim doktorlara tam anlamıyla güvenemiyorum..ama başka çaremiz de yok
canım onlar hayatlarında tek yaşadıkları önemli şey hamilelik olanlar..zor oluyormuş da neler çekiliyormuş da öyleyse ne yapalım göze aldık ki hamile kaldık.
hayırlı olsun..

Günaydın herkese,
geçmişi tamamen okuyamadım biraz göz attım
dün eşimle fuardaydık tüm gün tıkınıp durdum şimdi biraz midem ağrıyor :), değişik bi gündü benim için yardım ettim sefgilime :)
Esrako sinir etmiş doktorun bence boşverdiğinden kız olsa kordonu gördüm deyip yırtacak, sen diğer doktorları ciddiye al sonuçta perinatolog da kız demiş onlar çok tecrübeli dimi
Aftabru korkma normal doğumdan bende sezeryandan korkuyorum, hasta gibi yatmayı hiç sevmem normal doğum olur inşallah hemen ayaklanayım istiyorum her akşam dua ediyorum normal normal doğurayım diye :))
Gyps doğuda kesik atmadan doğuyorlar teyzemin kızı ikizlerini normal doğumla hemde kesiksiz doğurdu, ben doğuma Urfaya gideyim en iyisi, sende antep'e gidersin : ))
Milkshake güzel haberlerle gel, hayırlı olsun bebişinin yatağı, bende alsam rahatalıyacam ama önce odayı boşaltmam lazım pcyi satıyoruz bilgmasasını sandalyesini bu hafta satılacak inş.geriye çekyat kalıyor onu verecek birini arıyorum çok yeni belki onuda satarım sonra ev boyanacak ooo çok iş var

aidacım benim arkadaşım 4.900 ve normal doğurdu. ama tabi bebeğin 4.900 olduğu doğunca ortaya çıktı. son 1,5 ayı buradaki doktor kontrolünde geçirdiği için, onun cihazıda ağırlığı vermediği için, bebeğin bu kadar büyük olduğunu kimse tahmin bile edemedi. 3 gün sancı çekti, açlıktan uykusuzluktan o kadar yorulmuştu ki, üstelik doktor doğuma bile gelmedi, (normal doğuma gelmiyor) iki tane ebenin üstün çabalarıyla ve tabiki bol kesikle... şimdi bebeği 6 aylık ama çok zor günler geçirdi. kendiyle ilgili. ben işte o gün sezaryana karar verdim:))) aslında benim annemin 3 tane normal doğumu var, üçümüzüde çok kolay doğurmuş hemde dikişsiz , ama ben anneme çekmiş olma ihtimalini göze alamayacağım. tabi birde üç kardeş olarak biz 8 aylık doğmuşuz. yani birde erken doğum hikayemiz var.
yani ben sezaryan istiyorum diye ortalıkta dolaşırken kızım pat diye geliverirsede yapcak birşey yok...

Canım hayırlı olsun kızının karyolası. Bebişin güzel günler, geceler geçirsin yatağında :)Biz de geçen hafta pazar günü oda takımının siparişini verdik. Aynı şeyi söylediler. 20 günü bulur, boyanacak edecek vs... dediler ve dün aradılar siparişiniz geldi yarın getiriyoruz diye. yani çok güvenme o 20 gün lafına.

Vajinadan bacağına ya da kasıklarına doğru uzayan bir acı mı? Bende de var. Doktora sordum. "6. aydan sonra çok hissedeceksin böyle acıları, çünkü rahmindeki büyüme artacak ve rahmi tutan kaslar gerilecek bu da rahimin altında, kasıklarında ağrılara sebep olacak. Yatıp dinlendiğinde hafifleyip geçmezse ağrılar, gelirsin bakarız" demişti. Muhtemelen seninki de böyle bir ağrıdır canım. Panik yapma. Özellikle uzun yürüyüşlerde artıyor benim ağrılar.

behiyecim cinsiyette son durum ne oldu? ben kaçırmış olabilirim. sen bilgi hastanesine gidiyordun, değiştirdinmi memnunmusun? doğum için orayı düşünüyormusun????

benim kardesim 3900 dogurdu sezeryanla ama normal olacaktı olmadı sancı gelmedi cocugunda vakti doldu hemen sez aldılar.

en kucuk kardesimi annem 4950 sez dogurdu 99 senesinde benimde iri cocuk dogurma ihtimalim yuksek o yuzden kilosuna gore karar vericem yoksa tercihim normalden yana

canım evet arada öylede kasıklarımdan vajinama doğru ağrı oluyor ama bu başka nasıl anlatacağımı bilmiyorum.... kasığımızın hemen altından vajinamız başlıyor ya alt taraf değil üst kısım hemen kasığımın yanı vajinamın üstü orası biraz acıyor ve çok hafif şişlik var...

behiyecim cinsiyette son durum ne oldu? ben kaçırmış olabilirim. sen bilgi hastanesine gidiyordun, değiştirdinmi memnunmusun? doğum için orayı düşünüyormusun????

cinsiyette son durum ne bende bilmiyorum açıkçası ayrıntılı usg de dr erkek dedi kendi dr ben kız gibi görüyorum ama 4d usg ye de girmeni istiyorum dedi...

ama ben erkek olduğuna eminim ayrıntılı usgede çok net ben de gördüm cnm.

hala bilgiye gidiyorum doğum için orayı düşünüyorum çünkü fiyatları çok uygun. ama memnun olup olmadığımı bilmiyorummm:dilcikar:en azından dr a güvenim kalmadı:a015:

kızlar günaydın
doğum konusu ve korkusu bizler tatlı sona yaklaştıkça artmış bende tv de sezeryan izlemiştim epidural olandan gözüm korktu ama sezeryan olacaksa beni tamamen bayıltsınlar normal olacaksa da başa gelen çekilir hiçbir bebek içerde kalmamış dimi ama hayırlısı olsun herkes için bizler sağlıklı olalım bebişler sağlıklı olsun da çekilen acı birkaç saat sürer maksimum katlanırız arkadaşlar

milshakecim kızın mışıl mışıl uyusun yatağında ne güzel yatağını almışsın ya dolap sorun değil , ben sepetle idare etmeyi bile düşünüyorum dolap alana dek...

ağrın içinde aidanın yazdıkları çok mantıklı, bende de kızım başaşağı durduğu dönemde ankaradaydım ve çok yoruluyordum gezmekten o dönemde olmuştu, birkaç gün dinlenince ,pozisyonunu değiştirince geçmişti.

Defne benim de bir arkadaşım 4,5 kiloyu normal doğrudu. 18 saat sürdü doğumu. Sıcak küvetlere falan yatırdılar ağrıları hafifletmek için. Normal yapıcam diye inat etti ve becerdi valla. Ben hala o kadar cesur değilim. 4 kilo üstünde olursa sezeryan isterim (istemem yan cebime koy hesabı). 3-3,5 kilodan fazla olacak diye ödüm kopuyor.

Esracım komik falan olduğun yok, aynı kaygıları ben de yaşıyorum. Hem kendi doktorum hemde 4 boyutluda bakan kız demesine rağmen içimde "ya erkek olursa" diye bir kuşku oluyor. Çocukcağızın herşeyi pembe, süslü püslü rezil oluruz valla. Ettiğin masrafa mı yanarsın, yenisini nasıl yapacağına mı, bilemiyorum valla.

Untitled Document sitesine bakan varsa, çocuk kıyafetleri 174. sayfadan başlıyor

doktora güvenmeyince zor ama yengem bilgi hastanesini çok beğeniyor, batıkentte oturuyorlar. ayrıntılı ile dört boyutlunun ne farkı var ben hala anlamış değilim. ücretler için ne diyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…