2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hımmm, Doğumda kesik atmak kötü değil aksine iyi bişey. Hatta vajina estetiğini korumak, yırtılmayı önlemek amacıyla küçük kesiler atıyo dr.lar diye biliyorum ben. Eski kadınlarda, evde doğumlarda kesik atmıyolar ama bu kez yırtıklar oluşuyomuş. Vajina kendi kendini yenileyebilen nadir organlardan biriymiş.

En hayırlısı, bebek ve bizim için en sağlıklısı hangisi olacaksa öyle doğuralım arkadaşlar..

O kadar ilginç ki..Duygularımız, hamilelikle ilgili aklımıza takılanların sıralaması bile aynı oluyo. Şöyle ki..O hafta aklıma ne takılsa, neler hissetsem bi bakıyorum o haftanın topiği bu oluvermiş...Mesela ben de ilk kez bu hafta sonu doğum videosu izledim, kısacık..Yaptığım doğru değildi aslında, çok şey bilmek istemiyorum doğum konusunda..O anı doğal akışında yaşamak istyordum ama engel olamadım..

defnecim kız buldumda onu ayda bir buyuk temizlik icin alıyorum camdı halıydı fayanslardı vs. yormadan bsiler yapmaya calısıyorum evde baska turlu vakit gecmio o sebepten yavas yavas dinlene dinlene yapıorum biraz tv biraz pc vs oyle gecio zaman.

gypsy demekki yanlız deilmisim den acaba gunduz kackere wcye gidiorum saymadım ama sabahtan oglene kadar bi 4 5 var hem buyuk hem kucuk durmuyo bedenimde ayıptır soylemesi. artık arkayada yetisemiorum temizlikte zor oluyo sanırım bebekler icin olan poposillerden almam gerek.

kızlar benim rahmetli anneannemin 18 tane dogumu var hepside 4-5 kg cocuklar ve hepside evde koy dogumu. diorum allah kuvvet vermis kadıncagıza ama cocuklarından sadece 8i yasamıs digerleri kimi bebekken kimi 3-4 yasında bisekilde rahmetli olmuslar. cokta guzelmis cocukları nazardan ölüyomus diyorlar. yani ben o anneannenin torunuyken 1.5 sene cocugum olmadı şimdide nasıl dogurcam die korkuyom. genlerle pek alakalı deil galiba bu olaylar

günaydınn herkese..alkisalkisalkisumarım herkes iyidir..herşey yolundadır
kızlar ya hayatımda hiiç bukadar yoruldugumu hatırlamyıyorum. haftasonu maceramı anlatayım size..kafamçokkarıştı

eşimin iş ortakları ve eşleri pazar gunu bize yemeğe geleceklerdi bende cumartesiden başladım temizliğe ve cayın yanında vermek için olan ikramları hazırlamaya.saat tam 5.30 bütün işlerim bitti yavaş yavaş yorulmadan yaptım temizlik +hazırlık..ve 5.45 de eşim aradı pazar gunu olan daveti bugune alabilrimiyis aksilik oldu dedi. bende nasıl olsa herşey hazır diye ok dedim.
tabii dinlenmek yok 7 gibi geldi misafirler hoşbeş muhabbe derken yemekler yendi herkes ben yorulmıyayım diye seferber aman sen otur falan diolar ama ben zaten sabahdsan yorgun başlamışım gune..yemekden sonra çay faslı çaydan sonra film mısır ardından meyve derken saat 1.30 da giiti misafirlerimiz.:)ve 2 tane canavar cocuk..Allahım kınamak istemiyorum ama ben böle çocuk görmedim umarım MEHMET AKİF uslu ve beni üzmeyip sözümü dinleyen bir evlat olur..eşimle beraber harpden çıkmış evimizi topladık sadece süpürge tutmak kaldı ertesi gune gece vakti onuda yapmayalım ddik.. sadece yatakda uygun pozisyon bulmaya çalişiyordm belim için uykuya gecmişim..
sabah kalktık kahvaltı ve sonrasında evi süpüreyim dedi nolurnolmaz diye ve iyikide öyle yapmışım.arkadaslarımız aradaı sahile gidelim diye.hazırlandık aprtopar çıktık.. sarıyerde kireç burnu saırım arabayı park ettik yürüyelim dedik eşim ve ben dinlene dinlene yürüyoruz tabii.1 saati geçmiştir herhalde yürüyüşümüz tabi tekrar arabaya döndük ve buraya kadar gelmiş rumeli fenerine gidelim dediler muhteşem bir manzarahırçın bir kardeniz mis gibi oksijen benim resmen uykum geldi..mirmirmirmir
sonra fenerin biras ötesinde bir köy bulduk ayhh çok güzeldi..agaçları olan bir evle muhabbet kurdular bizimkiler tabi bizde eriklerden ve çaga agacından ufak ufak yedik..neyhse eve dönüş yolunda eşimin aklına mantı glmiş bana söledi vebenmde zaten songunlerde yemek konusunda gözum döndüğü için muhteşem canım cekti eve gidince yapalım dedik..:) dışardan yemem en guzel ben yaparımm :)cokacimcoook
tabi arkadaşlarla beraberiz akşmada bizde maç izlicekler napalm olur dedik toplam 6 kişiyiz ve yine 2 tane dun akşamkinden farksız yaramaz çocuk...-tatlicadiarzu-

eve geldik 7 gibi ben hemen başladım matı hazırlıgına diğr kızlar saolsun hiç bilmiolar onlara nasıl kapatılacagını falan ögrettim yap yap bitmio ..beynim döndü bi ara..iyiki evi gece toplamışım ve sabah temizlemişim...delikafadulden

8 de yemeğimizi yedik ardından cay faslı dunden kalan ikramlar vs.. onlar maç izlerken çerez servisi bu arada hekes yürümekden ve temiz hava çarpmasından sersem gibi...ahh canım eşim olmasa napardım kızlardan biri cocuklarıyla ilgilenio diğeride balkonda sigara keyfi yapıyo..herşeye eşim yardım etti ve meyve faslıda bitince yine 1.40 gibi gitti misafirlerimiz...ayyy 2 gun ustuste misafir agırlamak hiç bana göre değilmiş artık bu sabah zor uyandım ... ev hala allak bullak.. bu ahfta annemler gelcek abimler gelcek yarın bi kadın çagırıp dip köşe temizletmek şart oldu...

böle işte biraz uzun oldu ama ben agırlaştıgımı farkettim eskien hiç böle değildi cuma misafirleri geçirip haftasonu tatil kaçamagı için geceden yola çıktıgımızı ve pazartesi işe yetişmek için pazar gece döndüğümüüzü bilirim ..

umarım herkes iyidir..haftasonunuz nasıl geçti kızlar hiiç okuyamadım geçmişi direk daldım konuya..

su konusunu sordum kimse cevap yazmamıs gunde nekadar su iciosunuz ortalama .

İşyerine su getirmeyi unutmadığımda günde 2.5 gibi içiyorum.. (Burdaki su midemi bulandırıyo, mecbur hergün su taşıyorum evden)

valla pinky okurken yoruldum bir acyip oldum sanki oram buram koptu..deli misin sen ayol..hamileliğimden beri temizlik bile yapmıyorum..kaldı ki misafir ağırlamak..hele mantı pasta börek sırtım kopuyor zaten..bir kere zar zor canım çrkti diye mantı yaptım..onda da eşim yardım etti hamuru falan yoğurdu..mümkün değil yapamam.maşallah sana

400 ml lik bardağım var günde 5 bardak içiyorum onunla, yarım lt de süt

pinky çok yorulmuşsundur benokurken yoruldum : ) bize misafir gleince herşey self servis diyorum erkekleride çalıştırıyorum :))

kızlar bürücük mağazasından kışlık pantalon aldım oğluma, birde mont vardı 2 yaş 2,5 yaş 30 TL ucuzmu sizce alayımmı? belden lastikli pantalonun üstüne çok şık olur lacivert rengi, içi kırmızı polar çok beğendim ama almadım alayımmı sizce ?

bence al canım..hem sezonu da değil ucuz o yüzden sanırım..nasıl olsa lazım olacak..ben de aldım kışlık pantolon.2,5 3 yaş

Gülistan çok yorulmuşsun temizliğe artık birini çağır bari.Dikkat et kendine misafire yemek yapmak değilde evi temizlemek temiz tutmak zor

sezon fiyatı 66 tl Dido alam ozman sezonunda pahalı olur, eşimde kıskandı "herifin bende çok kıyafeti var "diyor, sensin herif dedim :))

ohhhh be nihayet bitirdim okumayı.
PıNKY, içime daral geldi, afakanlar bastı okurken... ne maharetli kadınmışsın sen arkadaşım. benim de hareketli geçer haftasonlarım genelde, hiç oturmayız filan... ama işin içine çocuklu misafir ağarlamak girince ki hem yemek hem pasta börek çörek... ufffff hiç bana göre değil valla.... iyi eşin yardım ediyor allahtan.
AıDA, link için thanks.... buarada yatak almışsınız hayırlı uğurlu olsun.
doktordan güzel haberlerle gelen herkesi tebrik ediyor mutluluklarının devamını diliyorum.
BABY sen hala kaşınıyormuşsun, sana da allahtan sabır diliyorum.

ayy gülistannn naptınn sen anamm bi gece önceki yorgunluğuu bırak bide mantı yapp bende sandım dışarda yedinizz delimisinn kuzum hayatta o yorgunluğun üstüne uğraşamam sende bidaha yorma böyle kendiniii hatta artık yemekli misafir felanda almaa ne gerek varr ayyyÇok üzgünüm çoook

Ayy çığlık atacam şimdi, okurken içime daral geldi. Hatun sen hiç mi acımıyorsun kendine. Bir de kızlardan biri geçmiş balkonda sigara keyfi yapıyor diyince hepten sinir oldum. Bize de akşam 9 dan sonra emri vaki misafir geldi. Eşim çok kızdı bu saatte hamile kadının evine misafir gelinir mi diye ama bişey diyemedik tabi, elimizden geldiğince ağırlamaya çalıştık, Allah kabul etsin. Ama bazen insanlar senin durumunu hiç düşünmüyor sırf kendini eğlendirme derdinde oluyorlar ve bu da çok canımı sıkıyor benim.

aman Pinky, nasıl misafir onlar yahu. ben hamile birine misafirliğe gidemezdim herhalde..hem de ne kadar oturmuşlar öyle..

doğumla ilgili herkes bişeyler yazmış... genelde herkes normalden korkuyor ama normal yapmak istiyor anladığım kadarıyla. ve şundan da eminim ki normal isteyenlerin çoğu doğum yaklaştıkça doktorları tarafından sezeryana sevkedilecek. "normal doğumu öneririm" diyen doktorların da çoğunun işine geliyor sezeryan yapmak... ben hep öyle görüyorum. onlar için de daha rahat çünkü. bakalım inşallah kızım uygun pozisyon ve kiloda olur da normalden sapmayız.

VALLA BENıM pinky YE MıSAFıRLıĞE GıDESıM GELDı KIZLAR. BAKSANIZA MANTI YAPMAYA BıLE ÜŞENMEMıŞ O YORGUNLUĞUN ÜSTÜNE. KıMBıLıR NELER NELER DÖKTÜRÜR.

Hangileri? Direk link versene canım

Aslında direkt link yazmıştım ama sistem (nasıl bir sistemse artık) ana sayfaya linke çeviriyor. Fotolarını ekleyeyim aşağıya.

su konusunu sordum kimse cevap yazmamıs gunde nekadar su iciosunuz ortalama .

Mesajını görmedim babymom. Ben su içme özürlüyüm. İçtiğim su kendimi zorlaya zorlaya 1,5 litre var-yok. 4 litreleri duyunca çok şaşırdım. Ben biraz daha zorlayayım bari kendimi.

Eklentiler

• $0341138_I600_200022904626.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $0551064_I600_200034825852.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 24

AYNEN KATILIYORUM...Devlet hastanelerinde öyle olmuyor sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…