su konusunu sordum kimse cevap yazmamıs gunde nekadar su iciosunuz ortalama .
günaydınn herkese..alkisalkisalkisumarım herkes iyidir..herşey yolundadır
kızlar ya hayatımda hiiç bukadar yoruldugumu hatırlamyıyorum. haftasonu maceramı anlatayım size..kafamçokkarıştı
eşimin iş ortakları ve eşleri pazar gunu bize yemeğe geleceklerdi bende cumartesiden başladım temizliğe ve cayın yanında vermek için olan ikramları hazırlamaya.saat tam 5.30 bütün işlerim bitti yavaş yavaş yorulmadan yaptım temizlik +hazırlık..ve 5.45 de eşim aradı pazar gunu olan daveti bugune alabilrimiyis aksilik oldu dedi. bende nasıl olsa herşey hazır diye ok dedim.
tabii dinlenmek yok 7 gibi geldi misafirler hoşbeş muhabbe derken yemekler yendi herkes ben yorulmıyayım diye seferber aman sen otur falan diolar ama ben zaten sabahdsan yorgun başlamışım gune..yemekden sonra çay faslı çaydan sonra film mısır ardından meyve derken saat 1.30 da giiti misafirlerimiz.:)ve 2 tane canavar cocuk..Allahım kınamak istemiyorum ama ben böle çocuk görmedim umarım MEHMET AKİF uslu ve beni üzmeyip sözümü dinleyen bir evlat olur..eşimle beraber harpden çıkmış evimizi topladık sadece süpürge tutmak kaldı ertesi gune gece vakti onuda yapmayalım ddik.. sadece yatakda uygun pozisyon bulmaya çalişiyordm belim için uykuya gecmişim..
sabah kalktık kahvaltı ve sonrasında evi süpüreyim dedi nolurnolmaz diye ve iyikide öyle yapmışım.arkadaslarımız aradaı sahile gidelim diye.hazırlandık aprtopar çıktık.. sarıyerde kireç burnu saırım arabayı park ettik yürüyelim dedik eşim ve ben dinlene dinlene yürüyoruz tabii.1 saati geçmiştir herhalde yürüyüşümüz tabi tekrar arabaya döndük ve buraya kadar gelmiş rumeli fenerine gidelim dediler muhteşem bir manzarahırçın bir kardeniz mis gibi oksijen benim resmen uykum geldi..mirmirmirmir
sonra fenerin biras ötesinde bir köy bulduk ayhh çok güzeldi..agaçları olan bir evle muhabbet kurdular bizimkiler tabi bizde eriklerden ve çaga agacından ufak ufak yedik..neyhse eve dönüş yolunda eşimin aklına mantı glmiş bana söledi vebenmde zaten songunlerde yemek konusunda gözum döndüğü için muhteşem canım cekti eve gidince yapalım dedik..:) dışardan yemem en guzel ben yaparımm :)cokacimcoook
tabi arkadaşlarla beraberiz akşmada bizde maç izlicekler napalm olur dedik toplam 6 kişiyiz ve yine 2 tane dun akşamkinden farksız yaramaz çocuk...-tatlicadiarzu-
eve geldik 7 gibi ben hemen başladım matı hazırlıgına diğr kızlar saolsun hiç bilmiolar onlara nasıl kapatılacagını falan ögrettim yap yap bitmio ..beynim döndü bi ara..iyiki evi gece toplamışım ve sabah temizlemişim...delikafadulden
8 de yemeğimizi yedik ardından cay faslı dunden kalan ikramlar vs.. onlar maç izlerken çerez servisi bu arada hekes yürümekden ve temiz hava çarpmasından sersem gibi...ahh canım eşim olmasa napardım kızlardan biri cocuklarıyla ilgilenio diğeride balkonda sigara keyfi yapıyo..herşeye eşim yardım etti ve meyve faslıda bitince yine 1.40 gibi gitti misafirlerimiz...ayyy 2 gun ustuste misafir agırlamak hiç bana göre değilmiş artık bu sabah zor uyandım ... ev hala allak bullak.. bu ahfta annemler gelcek abimler gelcek yarın bi kadın çagırıp dip köşe temizletmek şart oldu...
böle işte biraz uzun oldu ama ben agırlaştıgımı farkettim eskien hiç böle değildi cuma misafirleri geçirip haftasonu tatil kaçamagı için geceden yola çıktıgımızı ve pazartesi işe yetişmek için pazar gece döndüğümüüzü bilirim ..
umarım herkes iyidir..haftasonunuz nasıl geçti kızlar hiiç okuyamadım geçmişi direk daldım konuya..
quelle.com.tr şu linkteki thishirtlere bakar mısınız, bayıldım bayıldım.
günaydınn herkese..alkisalkisalkisumarım herkes iyidir..herşey yolundadır
kızlar ya hayatımda hiiç bukadar yoruldugumu hatırlamyıyorum. haftasonu maceramı anlatayım size..kafamçokkarıştı
eşimin iş ortakları ve eşleri pazar gunu bize yemeğe geleceklerdi bende cumartesiden başladım temizliğe ve cayın yanında vermek için olan ikramları hazırlamaya.saat tam 5.30 bütün işlerim bitti yavaş yavaş yorulmadan yaptım temizlik +hazırlık..ve 5.45 de eşim aradı pazar gunu olan daveti bugune alabilrimiyis aksilik oldu dedi. bende nasıl olsa herşey hazır diye ok dedim.[/COLOR]
Hangileri? Direk link versene canım
su konusunu sordum kimse cevap yazmamıs gunde nekadar su iciosunuz ortalama .
doğumla ilgili herkes bişeyler yazmış... genelde herkes normalden korkuyor ama normal yapmak istiyor anladığım kadarıyla. ve şundan da eminim ki normal isteyenlerin çoğu doğum yaklaştıkça doktorları tarafından sezeryana sevkedilecek. "normal doğumu öneririm" diyen doktorların da çoğunun işine geliyor sezeryan yapmak... ben hep öyle görüyorum. onlar için de daha rahat çünkü. bakalım inşallah kızım uygun pozisyon ve kiloda olur da normalden sapmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?