2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eline sağlık çok güzel olmuş denemek isterim

Aaa ben bunu biliyorum, hep yapmak istiyordum ama fırsat bulamıyorduk..Gerçi bunun üzerine boncuk kelebek falan koymuşlar daha güzel olmuş. Ben sadesini görmüştüm...Yapıcammmmmm

Pinky, biz bi organizasyon yaptık, eşime söyledim kabul etti. Aftabru ve eşini de alıyoz, ben üst kattaki yaramaz çocuklardan birini kapıyorum ve size geliyoruz... Mantı yemeye yani.. Bu arada link açılmıyo..
bize uyar. en alasından ben de bir çocuk bulabilirim TELKIRMA... biz mantıya asla hayır demeyiz...

Pinky, deli misin ne yoruyosun kendini o kadar? tam oklavalıksınız valla...
aaaaaa sana ne oluyor be kuzum? kıskandın mı? siz EVRİŞ le buluşup tıkınırken biz burda salyaları siliyoruz ama.... sen ne karışıyorsun kızııııım, gitcez işte, yapacak PİNKY bize mantı.... hatta yerken bi de foto çekeriz sizin için...

YURUYUSLER HAKKINDA

dr uma ne kadar yurumem gerektiginin iyi olacagını sordum. hiç yurumune gerek yok dedi. yani canının istedgi olcude rahatsız olmayan dek yuruyebilirsin ama yurumen gerek demiyorum dedi. e dedim kalori harcamak için kilo almamak için sekerimin dengelenmesi için yuruyus diyoralr dedim.
o denen yuruyus tempolu ve uzun sureli yuruyustur dedi. sen zaten su anda tempolu yuruyemessin bu sekil agır agır yurumekle kalori yakılmaz. sekere de etkisi olmaz dedi. mantıkıl geliyor banada bu laflar aklıma gelmisti boyle sallana sallana yurumenin ne yararı olcakki ayakta kalmakla aynı sey diye dusunmustum. yan gelip yatarsan tabi daha kilo alırsın ama normal ev içinde hareket bile yeterli bu anlamda ç ıkıp illa yurumene gerek yok canın isterse yuru dedi. çokisime geldi bu olay. ozellikle doum iznine çikana kadar. aksam yemek yiyip etraf toplayıp çıkıp sitenin bahcesnide yarım saatte olsa deli danalar gibi dolanıyordum belli yerlerin etrafında dolanarak. bos yere yorgunluk onun yerine evde ev isi yapmam esdeger se ki oyle bencede o agır aksak yurume ile ne kalori harcayaycaksam evdede harcarım . utu yaparım en azından:)) neyse yurumeyeceğim ozellikle keyfimce yurumek harici.

Son düzenleme:

hergün hergün mantı yemes Pinky, o yüzden sonra gitcekmişiz...O arada ben bakınırım, bikaç yaramaz çocuk daha bulursam tam süper olur..Ohh sen de bi tane buldun muydu değmeyin keyfimize...

EVRıŞ, buarada ben internette CHICCO nun ve NUK un almanyadaki fiyatlarına baktım. burayla çok az fark var. %15 gibi. bu gereçler toplamda 150 tl tutsa fark 22tl civarında oluyor. yani annemlere taşıttığıma değmeyecek. o yüzden o tür şeyleri burdan almaya karar verdim.

sezon fiyatı 66 tl Dido alam ozman sezonunda pahalı olur, eşimde kıskandı "herifin bende çok kıyafeti var "diyor, sensin herif dedim :))
herifçik o..yerim ben onu
hay ağzını öpem nazan..ben de böyle düşünüyorum ama söylemek istemiyorum.doktorlar da ne kadar iyi olsalar babmızın oğlu değiller..bir de sezeryan daha çok para tabii.devlette niye normal doğum? sebebi belli
pinkycim senin haberin yok kaliba onlar bu topikten küsüşüp gidenlerdi.
ayy kardeşim ben de izledim o programı..bir de toprak seriyorlardı bebelere.bir de içkarartıcı niniler söylüyorlardı..depresifti çoook

mantıklı tabiki..şimdi ben yavaş yürürken bile kasıklarıma ağrılar giriyor..nerede tempolu yürüyüş..en iyisi yüzme olurdu..ama yürüyünce açılır insan..hergün değilse de yürümeli

tazefasulyem öperim seni canım aynen dediklerine katılıyorum.
normal dogurdum kızımı çok zor bir dogumum oldu 3100gr dı kızm ama dogmadı işte saatlerce dikişlerim sayısı bile sölemedi ebe.
per perişan oldum. ha sezeryan yeri sızlıyo diyolar bide ya kesilen yer benim hala sızlıyo.dedigin gibi yara sorun hepsi normalde mevcut yaramı geçirdim ikinciye hamile kaldım.. ay çok zor ben düşünemiyorum normel bir dogum birdahaha.
neyse doktorum bu sefer sana kesin sezaryan farz dedi miyomum da oldugu için hakımız da hayorlısı olsun tabi.hepsi zor

canım benim de miyomum var ama bana bir şey demiyor doktorum..gerçi değiştirdim doktoru da bu da demedi birşey..ürkütmek istemiyor şimdiden

Yürümek bana iyi geliyor Esrako, sürekli işte olunca, hava alıyorum, psikolojik olarak rahatlıyorum. Haaa yürüyo musun diyceksin. Çok az(

Ütü yapmaktansa 5 km yürümeyi tercih ederim. Nefreeeeeeet ediyorum ondan..Bak Evriş gibi oldum. O üç harfli ev işini yazmayın buraya sinirlerim geriliyo.. Bide yemek işi Esrako. Off hergün hergün. Sen nasıl başarıyosun. Hem oğlun da var.. Çalışan anne adayları, akşam yemeği işini nasıl yapıyosunuz. Ben bıktım usandım. Ertesi güne yemek yapma işini organize edemiyorum bi türlü. Yapıp aynı gün yiyoruz..Fazla da yapınca ben aynı yemeği yemiyorum ertesi gün..

ınanmayacaksınız ama beni hamilelikte en çok yıpratan şey bu oldu. Annem 10 gün kaldı bende süperdi..

Aaa ben bunu biliyorum, hep yapmak istiyordum ama fırsat bulamıyorduk..Gerçi bunun üzerine boncuk kelebek falan koymuşlar daha güzel olmuş. Ben sadesini görmüştüm...Yapıcammmmmm
bakalım önce kim yapacak, sen daha ip alıp convers yapmadın hatun
Petrik sen ne zaman işten ayrılıyosun??
Haziranın son haftası başlıyor izinim, mayıs sonunda yerime birini alırım, yarım gün çalışırım son 1 ayı böyle planlıyorum kısmet bakalım

Bence bizi böyle korkutmasanız olmaz mı..Yani hassas bi dönem malum, herşeyden tırsarken..Herkesin bünyesi farklı. Milyarlarca insan normal doğum yapmış, çok zor olsa kimse ikinciye cesaret edemezdi..

Alamadım doğru ama şu an telkirma işim var, kızkardeşime şal yapıyorum, hediye yani, çok az kaldı onu bitirmem gerek..Sonra yapıcam aklımda..

Off bizim iş bitti ama beni kovmuyolar. Acaba yazık hamile diye mi:) Yok yok benim yerime alternatifleri yok o yüzden..

yürümek banada iyi geliyor ama çabul yoruluyorum yarımsaat en ffazla
bende herakşam yapıyorum yemeği pratik şeyler, 2 öğünlük yapamıyorum yapsamda eşim evde çalıştıgı için ertesi gün öğlen tüketiyor, mesela canım çeker diyenler okumasın emi :) kıymalı yumurta kahvaltılık yanına yada ıspanaklı yumurta, mantar, snitzel püre, sebzeli pilav ayran, pırasa, fırında makarna böyle hızlı yemekler yapıyorum, elim çabuktur tabi yanına bol yeşil salata yada yogurtlu salata
böyle işte

canım kardeşim üç harfli olayını hamile kaldığımdan beri bıraktım..kociş yapıyor..en çok ütülenecek onun eşyaları oluyor zaten.yemek işine gelince haftasonu yapıyorum 3 çeşit yemek hafta içi onları yiyoruz..8-5 çalışıyorum ben..önceden günlük yapardım ya da ertesi gününkünü de yapardım ama artık yapamıyorum..benim kocişin tek anlamadığı iş yemektir.o yüzden mecburen yapıyorum..ha bazen kahvaltı yapıyoruz..çorba salata takılıyoruz olmadı dışarıda yiyoruz..idare ediyoruz..yaz da geliyor buralar çok sıcak olduğundan yemek da yenmiyor.bol bol meyve ve karpuz peynir yeriz biz artık..

başına bir spoiler yazsaydın bari petrik..alkisalkisalkis

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Yaa şifreli demi yazılar bi tek ben okuyabiliyorum..Süpersin..Ya benim de fena sayılmaz ama eve aç bitap düşünce resmen küfrederek yemek yapıyorum.. Eşim de yanımda ne yapacağını şaşırıyo.. Salçayı ver, offf soğanı soysana be adam falan gibi..Biraz abarttım ama...

Dide, kardeşim çok depresifti o program haklısın..Bizim sıpalar şanslı valla..Nasıl kundak gibi sarıyolardı gördün mü. Kıpırdayamıyo bebişlerin ayacıkları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…