Yürümek bana iyi geliyor Esrako, sürekli işte olunca, hava alıyorum, psikolojik olarak rahatlıyorum. Haaa yürüyo musun diyceksin. Çok az(
Ütü yapmaktansa 5 km yürümeyi tercih ederim. Nefreeeeeeet ediyorum ondan..Bak Evriş gibi oldum. O üç harfli ev işini yazmayın buraya sinirlerim geriliyo.. Bide yemek işi Esrako. Off hergün hergün. Sen nasıl başarıyosun. Hem oğlun da var.. Çalışan anne adayları, akşam yemeği işini nasıl yapıyosunuz. Ben bıktım usandım. Ertesi güne yemek yapma işini organize edemiyorum bi türlü. Yapıp aynı gün yiyoruz..Fazla da yapınca ben aynı yemeği yemiyorum ertesi gün..
İnanmayacaksınız ama beni hamilelikte en çok yıpratan şey bu oldu. Annem 10 gün kaldı bende süperdi..
Bence bizi böyle korkutmasanız olmaz mı..Yani hassas bi dönem malum, herşeyden tırsarken..Herkesin bünyesi farklı. Milyarlarca insan normal doğum yapmış, çok zor olsa kimse ikinciye cesaret edemezdi..
ESRAKO, ne güzel ya, hemen ayrılmakta kararlısın. ben 5 haftayı sonuna eklemeyi düşünüyorum. yani ben nerden baksanız 5-10 temmuza kadar çalışırım herhalde. bari kızım sonuna kadar beklese de iznim yanmasa... malum erken doğarlarsa doğum öncesi iznimizden gidiyor. senin adına çok sevindim. çok güzel denk gelmiş karne gününe...
Sordum dİde, hİÇbİŞey yapmıyormuŞuz bİz. DoĞum yaptıĞın gÜnden İtİbaren doĞum sonrası 8 haftan baŞlamıŞ oluyormuŞ. Yanİ bİzİm uĞraŞmamız yazıŞmamız ÇİzİŞmemİz gerekmİyormuŞ. Ama tabİ bu bİzİm bankadakİ durum. Bİz ssk baĞkur ya da emeklİ sandıĞına baĞlı deĞİlİz. Sİz de durum farklı olabİlİr.
Hımmm diğer anne leylekler de yazar ama şimdilik 2 grup var. "Pratik yemek yapanlar" ve "önceden hazırlayanlar".. Ben ikinci gruba dahil olmalıyım yoksa delircem..Abarttım biraz Petrik bu durumu ama napıyım... Esrakocum ben utanmasam ütüsüz giyicem valla.. Hatta bazen orasından burasından çekiştirip, ahan da ütülü gibi oldu deyip giyiveriyorum.. Burası inşaat şantiyesi olduğu için hep spor takılıyorum zaten..ütü gerektirecek kıyafetler de almamaya özen gösteriyorum. Eşim de gömleklerini kendi ütülüyo...Püfff napıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?