bu arada doğum için karar vermek erken çünkü o son dönemlerde çok değişiyo ben normal diye hazırlamıştım kendimi kızımda sezaryen olmak zorunda kalmıştım bundada mecburen öyle olucak ama epiduralli düşünüyorum o anı yaşamak istiyorum libido meselesine gelirsek şu anda bizim hayatımızda gayet yolunda herhangi bir problem yok devam sadece sayısı azaldı o kadar benim eşim korkmuyo aksine faydalı oldugu kanaatinde sadece son ay ve doğumdan sonraki 2 ay yasak
Doğumdan sonra zaten hormonel olarak da istemiycez galiba..
esrako sen doğumdan sonnnra 8 hafta izin yapacaksın yani
ben sağlık problemim olmazsa son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum yoksa kızımı küçücük bırakıp işe dönücem 1 yaşına kadarda süt izni nedeniyle 4 gün işe gelicem emzirebilirsem çok mutlu olacağım
ay gece uykumdan uyandırmadı beni henuz ama sabah erken saatlerde acayip hissedi orum hele yataga yattıgım yerden vuruyor yataktan tekrar hissed uy rum o darbeyi çok keyifli birsey yaaaa.esrako bugun benimkide vurmaya basladı sonra ben karnımı severek onunla konustum sevdim onu yuksek sesle vurma durdu dinledi beni cok guzeldi :))
gece bazen uykumdan uyandıracak sekilde vurursada kalbimden ninni soyluyorum ona uyusun alıssın die. kimbilir belki faydası olur . kalbimizden geceni bile hissediolar ben eminim
ESRAKO, ne güzel ya, hemen ayrılmakta kararlısın. ben 5 haftayı sonuna eklemeyi düşünüyorum. yani ben nerden baksanız 5-10 temmuza kadar çalışırım herhalde. bari kızım sonuna kadar beklese de iznim yanmasa... malum erken doğarlarsa doğum öncesi iznimizden gidiyor. senin adına çok sevindim. çok güzel denk gelmiş karne gününe...
aynen canım..satırı satırına..anne kayınvalide yemek kültürü bile yaneAngeleyes, anneler hep kurtarıcı demi... Ben hep uzakta olmaktan mutluydum. İlk kez hamileliğimde keşke annem ya da kayınvalidemle aynı şehirde olsaymışım dedim. Her akşam birine yemeğe giderdim. Kayınvalidem herhalde zevkten dörtköşe olurdu. Kendisi yemek yapıp yedirmeye bayılıyo.. Çocukları eve gelince ilk önce fırının kapağını açarmış acaba bugün pasta börek ne var diye.. Benim annemse sağlıklı beslenmeye kendini adadığı için bizde misafirden misafire olurdu pasta börek..
güne kötü başaldım kızlar
ÖNCELİKLE BÜTÜN POLİS CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN ALLAH ŞEHİTİMİZE RAHMET GERİDE KALANLARINA SABIR VERSİN.
canlı canlı bu habrelri izledim eşimde evdeydi ve sonuna kadarda baktık ağlayarak izledim şimdide sancım var üzüntü beni mahvetti eşim kapattı ama yinede çok etkilendim
RABBİM TÜM SİLAH ALTINDA OLAN POLİS VE ASKERLERİMİZİ KORUSUN
Angeleyes, anneler hep kurtarıcı demi... Ben hep uzakta olmaktan mutluydum. İlk kez hamileliğimde keşke annem ya da kayınvalidemle aynı şehirde olsaymışım dedim. Her akşam birine yemeğe giderdim. Kayınvalidem herhalde zevkten dörtköşe olurdu. Kendisi yemek yapıp yedirmeye bayılıyo.. Çocukları eve gelince ilk önce fırının kapağını açarmış acaba bugün pasta börek ne var diye.. Benim annemse sağlıklı beslenmeye kendini adadığı için bizde misafirden misafire olurdu pasta börek..
Bendede aynı ağrı var bastırınca acıyor resmen ve şiş gibi akaşm doktoruna bi sor bakalım benim haftaya kontrolüm en azından bilgim olur canım güzel haberlerle gelyardımmmm istiyorum herkes nerde bir yorum yapın ya şimdi netten araştırınca daha bir tırstım.....
dün akşam farkettim birkaç gündür vajinanın girisi değilde üstü üçgen bölge hemen kasığımın altı vajinanın başlangıç yerinde sağ tarafımda birkaç gündür acı var arada acıyor dün akşam baktım orda hafif bir şişlik var bu nedirki böyle birşey yaşayan yada duyan var mı ya korktum ben şimdi akşama dr. gidicem ama akşam olmak bilmez şimdi....,
doğum olayı başlı başına süprüzlerle dou strese gerek yok rahat olsun herkesBence bizi böyle korkutmasanız olmaz mı..Yani hassas bi dönem malum, herşeyden tırsarken..Herkesin bünyesi farklı. Milyarlarca insan normal doğum yapmış, çok zor olsa kimse ikinciye cesaret edemezdi..
kan dolasımı acısından yurumenin faydası goz ardı edilemez tabi çok onemli ben kalori yakmak bu vesile ile sekerim idengelemek amaclı sormustum aslında. ve de çok kila olmayalım egzersiz olmus olur dimi diy esordum olmadıgını anladım. yoksa farklı amaclarla yuruyus tabiki yapan için çok faydalı bende yinede yapcam tabi ama yapamadgıımda eksiklik hissetmiycem ena zından çok gerekli idi çok faydalı idi yapamadım bugun diye uzulmeyeceğim
Sordum dİde, hİÇbİŞey yapmıyormuŞuz bİz. DoĞum yaptıĞın gÜnden İtİbaren doĞum sonrası 8 haftan baŞlamıŞ oluyormuŞ. Yanİ bİzİm uĞraŞmamız yazıŞmamız ÇİzİŞmemİz gerekmİyormuŞ. Ama tabİ bu bİzİm bankadakİ durum. Bİz ssk baĞkur ya da emeklİ sandıĞına baĞlı deĞİlİz. Sİz de durum farklı olabİlİr.
Hımmm diğer anne leylekler de yazar ama şimdilik 2 grup var. "Pratik yemek yapanlar" ve "önceden hazırlayanlar".. Ben ikinci gruba dahil olmalıyım yoksa delircem..Abarttım biraz Petrik bu durumu ama napıyım... Esrakocum ben utanmasam ütüsüz giyicem valla.. Hatta bazen orasından burasından çekiştirip, ahan da ütülü gibi oldu deyip giyiveriyorum.. Burası inşaat şantiyesi olduğu için hep spor takılıyorum zaten..ütü gerektirecek kıyafetler de almamaya özen gösteriyorum. Eşim de gömleklerini kendi ütülüyo...Püfff napıyım..
ÖNCELİKLE BÜTÜN POLİS CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN ALLAH ŞEHİTİMİZE RAHMET GERİDE KALANLARINA SABIR VERSİN.
canlı canlı bu habrelri izledim eşimde evdeydi ve sonuna kadarda baktık ağlayarak izledim şimdide sancım var üzüntü beni mahvetti eşim kapattı ama yinede çok etkilendim
amin canım gerçekten zor meslek etkilendiğin satırlarından belli ama üzülme kendine zarar vermiş olursun kafanı dağıtıcağın bişeyler yapmaya çalış
birde bu günlerde böyle sancılanınca erken doğum korkusu başladı bende uf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?