2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Angeleyes, ya sendedemi misafir var.. Daha önce söyledim tek misafir annem olabilir!!!

Ben de çok severim gelsin arkadaşlarım ama eski düzenimi sağlayamıyorum, bazen banyoda ayağımdan fırlamış bir çorap teki bi köşede, iç çamaşırlarım salonda gezintiye çıkmış olabilir..Hele pat diye biri gelirse yandım ki ne yandım..

Doğumdan sonra zaten hormonel olarak da istemiycez galiba..

yemek konusunda ben aperatif bölümündeyim eşim geç geldiği için pek yemek yemeğe yanaşmaz zaten ben hala soğanla barışık değilim o işleri annem hallediyo kızlar yemek sorunum olmuyo bu yüzden ama ev işleri konusunda biraz sıkıntılıyım 15 de bir kadın alıyorum diğer zamanlar ben yapıyorum eşim geç ve yorgun gelince kıyamıyorum bişey diyemiyorum evde çocuk oluncada iş bitmiyo maşallah kızımda pek anlayışlı değil dağınıkkk dikkatsiz döker saçar :çok üzgünüm:işler bana bakıyo anlayıcağınız

Doğumdan sonra zaten hormonel olarak da istemiycez galiba..

canım o kişiden kişiye değişim gösterebilir zaten sezaryen olununca istesende yapamazsın artı evet bir çok kadın annelik iç güdüsüyle bebeğe çok odaklanıyo bazen eşler bile unutulabiliyo (peki doğrumu değil yanlış ama malesef oluyo) bide lohusalıgı agır geçiren var kolay atlatan herşey herkese göre değişebiliyo anlayacağınn

Benim de ddoğum iznim 25 haziran gibi başlayabilir..Ama o kadar çalışacağımı sanmıyorum. Çünkü iş bitti diyorum ya..Burada zaten bebekle aynı süredir çalışıyoruz. 6 aya yaklaştı.. KOVUN ARTIK BENı!!!!

Burda işe başlayacağım zaman proje müdürü, bebek düşünüyo musun diye sormuştu. Adamın içine mi doğdu ne.. O zaman bilmiyodum bebişi tabi..Yoook dedim. Tam o aralar ya bebek olmuştu veya olmak üzereydi..3 ay sonra adam hamileleiğimi duyunca "ama ben ona sormuştum, bana hayır demişti" demiş feryat etmiş..NAPIYIM izin mi alcaktım.. Hem hiçbir işlerini eksik bırakmadım. Ofiste herkes gitti, gene bana güvenip bıraktılar..

Yani buradaki çalışma hayatımla, bebeğimin ayı hemen hemen aynı..

Angeleyes, anneler hep kurtarıcı demi... Ben hep uzakta olmaktan mutluydum. ılk kez hamileliğimde keşke annem ya da kayınvalidemle aynı şehirde olsaymışım dedim. Her akşam birine yemeğe giderdim. Kayınvalidem herhalde zevkten dörtköşe olurdu. Kendisi yemek yapıp yedirmeye bayılıyo.. Çocukları eve gelince ilk önce fırının kapağını açarmış acaba bugün pasta börek ne var diye.. Benim annemse sağlıklı beslenmeye kendini adadığı için bizde misafirden misafire olurdu pasta börek..

canım benim ise donusum hemen olmaycak ondan rahat rahat izinleri kullanıyorum. soyle ki benim iste bu 4 ay yasal izin hani bebek normal zamanında doguarsa tabi:) dogum sonrası 2 ay iznim var ya ona +2 ay sut izni ekleniyor 52 gun sanırım kabaca iki ay ediyor bana toplu kullanmamı oneriyorlar yerime adam alıncak çunku. etti 4 a y dogum sornasyı evdeyim. yillikiznim var birikmis onuda toplu kullan diyorlar 1 ay kadarda yıllık iznim vare 5 ay lık olmus oluyor bebek. ondan sonra:))) bizim bukriz nedeni ile ikramiyelerimiz odenmedi mart ayında uç ayda bir cift maas alıyorduk muhtemelen haziran ikramiyeside verilmeycek eylul bilinmiyor falan. isteyene ikramiye yerine bir ay izin kullandırıyorlar. islerine daha çok geliyor busekilde. ben bu sekilde mart haziran eylul ve aralık ikramiye paramı almiycam diycem 5 ay etmisti ya +4 ay da boyle koyunca uzerine ediyor dogum sonrası bebek 9 aylık. yani ikramiye parasını almayıp izin almak bir nevi ucrtesiz izin gibi oluyor ama o arada 9 ay boyunca maasımı almaya devam edeceğim tabi . ikramiye iznimi kullandıgım için. ondan sonra istersem ucretsiz izin verceklerini soylediler dedigim gibi çunku yerime birini alcaklar ve benim ssk odenmiycek maas odenmiycek bu 9 ayın ustune istersem izin alcam ucretsiz olarak.
aslında benim amacım tazminatımı alıp çıkmak verirlerse de bu harekiti yapacagım pek veririz gib ikonusulmuyor su an ama bakalım kim ole kim kala o kadar zaman sonra yani bebegim 9 aylık olana kadar evde yanında olacagım için simdiden izinlerimi rahatca kulanıp zamanında ayrılcam sırtım simdiden agrımaya basladı oturdugum yerde keyfime bakmak istiyorum ilkinde bende son haftalara kadar çalıstım izne çiktim bir hafta sonra dogum yaptım evede oturmanın tadına bile varamadan. bunda hersey daha guzle olsun istioyrum ikincilerde goreceksiniz insan oyle istiyor h ersey en iyis iolsun oson kez hamileyim son kez dogum yapacagım vs mantıgı.

ay gece uykumdan uyandırmadı beni henuz ama sabah erken saatlerde acayip hissedi orum hele yataga yattıgım yerden vuruyor yataktan tekrar hissed uy rum o darbeyi çok keyifli birsey yaaaa.

izin konusunda yukarda yazdım fasulyekoya nazancım. nedenlerimi niçinlerimi. kararımı kesin verdim haziran 10 ugibi iznim baslıoyr ve evdeyim insalah

sen son uç hafta kalana kadar mı çalıscaksın peki ?

güne kötü başaldım kızlar
ÖNCELİKLE BÜTÜN POLİS CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN ALLAH ŞEHİTİMİZE RAHMET GERİDE KALANLARINA SABIR VERSİN.
canlı canlı bu habrelri izledim eşimde evdeydi ve sonuna kadarda baktık ağlayarak izledim şimdide sancım var üzüntü beni mahvetti eşim kapattı ama yinede çok etkilendim
RABBİM TÜM SİLAH ALTINDA OLAN POLİS VE ASKERLERİMİZİ KORUSUN

aynen canım..satırı satırına..anne kayınvalide yemek kültürü bile yane

amin canım çok stresli işler bir de..Allah yardımcısı olsun hepsinin.

evet benim kayınvalidem yok evlendikten 6 ay sonra vefat etti o yüzden sadece annem var oda sağolsun ne istesem yapar gerçi kayınvalidemde öyleydi çook iyi insandı tek gelini bendim benim eşim tek çocuk çünkü...kıymetliydim anlayacagın destek olunca iyi oluyoda çok karışan oluncada istemem şahsen desteği kendi başımın çaresine bakmayı tercih edrim

Bendede aynı ağrı var bastırınca acıyor resmen ve şiş gibi akaşm doktoruna bi sor bakalım benim haftaya kontrolüm en azından bilgim olur canım güzel haberlerle gel
Bence bizi böyle korkutmasanız olmaz mı..Yani hassas bi dönem malum, herşeyden tırsarken..Herkesin bünyesi farklı. Milyarlarca insan normal doğum yapmış, çok zor olsa kimse ikinciye cesaret edemezdi..
doğum olayı başlı başına süprüzlerle dou strese gerek yok rahat olsun herkes

maşallah bebişine canım yanlız ilk doktorun hala erkek d,ye ısrar etmeside sinir bozucu
yürüyüş en iyisi kolayı ah birde ben düzenli yüryebilsem ama dediğğin gibi stres yapmayada gerek yok kendimizi iyi hissettikçe yürürüz bizde

ya nazan geçen gunde konustuk yarım kaldı
simdi siz herhangi bir sgk ya baglı dğilsiniz bankanın ozel emeklilik olayı vs var ama diyelim sen bu bankadan ayrıldın baska yerde ise baslıycan banka da değil diyelim senin hiç ssk baslangıcın yokmu yada aradaki yilların kayıpmı yani bankadan ayrılınca sen ?? bunu anlayamadım ben nası olur bu ??

bencede aniden dogum olursa izne çıkmadan o an baz alınıp ustune 8 hatfa eklenir baska yolu yok bunun bence . olan onceki izinleri kullanmadıgınıza olur yani.

ya benim kendi hastalıgım utusuz atlet bile giymek istemem kendim ole bir titizlikte yim . hosuma gi diyor utulu giysiler ilik kez giymek :))

amin canım gerçekten zor meslek etkilendiğin satırlarından belli ama üzülme kendine zarar vermiş olursun kafanı dağıtıcağın bişeyler yapmaya çalış

amin canım gerçekten zor meslek etkilendiğin satırlarından belli ama üzülme kendine zarar vermiş olursun kafanı dağıtıcağın bişeyler yapmaya çalış

canım üzücü evet aslında yazmak isemezdim ama bi an eşimi düşündüm neyse saatlerdir yatıyorum kafam dağılsın diye sizlerle konuşmak istedim.eşim yine gece görevine gitti sancım var diye annemi çağırdım akşam yanlız kalmamak için :çok üzgünüm:

sakaleyn canım uzme kendini bebisi dusun bende seyrettim cok uzucu olaylar ama hayatta devamm edio.

işler konusuna gelince arkadaslar, evdeki tum işleri yemek temizlik dahil ben yapıyoum. esim sadece kendi pantolonlarını utuler oda benim cift dikis yaptıgımı dusunuyo bense zaten hic hoslanmam pantolon utulemekten. yani bana yemek yaptıgını pek hatırlamıorum bir 2 kere yumurta :) sizler sanslısınız

sakaleyn canım hepimiz Allaha emanetiz . Vademiz nerde yeterse mevla orda bir sebep yaratıyor kendini uzme lutfen yok yere sancı soktun kendine simdi

canım allah rahmet eylesin hislerine katılıyom çok acı.

birde bu günlerde böyle sancılanınca erken doğum korkusu başladı bende uf

aa a derya yapma ya ben sustum sen mi basılycaksın simdi erekn doum diye

erken doumda tum sevdiklerimizi kaybetme korkusuda bos aslında. hersey olacagına varıyor biraz allah inancın biraz kadere inancın varsa bosuna uzuldugunu anlayacaksın. ben boyle caresiz hissedince direk kadere inancımı pekistiririm. çok iyi gelir. dua ederim allaha sıgınırım kendimi çok daha iyi hissederim. sende dene insan bazen unutuyor ben sahsen unutuyorum bazen dua ederek rahatlamayı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…