2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet canım haklısın çatışam anına denk geldik kapatamadıkda ondan bu kadar etkilndim evet şimdide sancıyla uğraşıyorum bu seferde zaten kendi derdime düştüm sancım başalyınca
bizde yemekleri ben yaparım ev işi hamilelikten beri duruma göre değişiyor ütüsünüde eşim kendi yapıyor

Merhaba kızlar - biraz geçmişi okudum anca selam veriyorum
Nasılsınız

birde bu günlerde böyle sancılanınca erken doğum korkusu başladı bende uf
Lütfen kendini üzme - hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ama elimizden bişey gelmiyor - sen kendini üzerek bebişe zarar verebilirsin - onu düşün bak Oyala kendini bişeylerle düşünme

Bostancıdaki olay değil mi..Amin canım amin.Sen izleme lütfen ama..Ben de üzüldüğümde hep sol tarafıma ağrı girerdi..Üzme sen kendini..

biraz değil tam inancım vardır zaten gebeliğin etkisinden sanırım bu kadar oldum elbetteki herşey olacağına varır karnım sancılanınca ALLAH'ın YA HAY isimini okyurom yada hasatlanınca deneyin isterseniz sağol esracım
evet evet yasaklayalım değilmi olumlu düşünelim zorlan sıkıntı yapıyoruz zaten 3. trimestirde kötü haberden olumsuz kişilerden uzak durun deniliyor

haklısın oğlum taş gibi tek tarafa toplanmış duruyordu şimdi azcık hareketlendi kuzum alkisalkisalkishatta yine canımı yakıyor kaburgamı itekliyor :teytey:

aynen ayça al benden de o kadar bağırıp çağırıyorum sürekli sonrada öyle pişman oluyorumki öp öp bitiremiyorum kendisini ...

deryacım çok üzücü allah sabır versin yakınlarına ama sen izleme lütfen ben internette bile okumadım. etkilenmemek mümkün değil....

Az önce bi arkadaşım geldi, 8 ayın içine girmiş. Ağlıyordu, hala bulantıları geçmemiş. Hiçbişey yiyemiyor, yedikçe çıkarıyor. Omega 3 a-tabletinden bile balık kokusu alıyormuş, o yüzden içemiyor. Bebeği çok hareketli, ben de dokundum kıpır kıpır, kız bebek. Çok üzüldüm... Bizde çok yoğun bulantısı olan yok değil mi..

Doğuma bulantıyla giden annecikler varmış..Çok zor

telkırma bu topigin en kusmuklu bulantılı insanı olarak :) allah ona yardım etsin diliyorum gercekten cok ama cok zorrr . doguma kusarak gidenleri bende okudum. bebeginin saglıklı olmasınada sevindim ayrıca.

defnecim rica ederım hayatım

Yine yağmur yağıyor ıstanbul'da. Pufff!!.

Defnedamla fazla öpüp şımartma eşini. Bebekten sonra fazla ilgilenmezsen ksıkanır sonra..

Bostancıdaki olay değil mi..Amin canım amin.Sen izleme lütfen ama..Ben de üzüldüğümde hep sol tarafıma ağrı girerdi..Üzme sen kendini..

evet canım o olay benimde sol tarafıma acayip bi ağrı giriyor saatlercede süründürüyor şimdi daha iyiyim

kızlar biraz uzanayım dedim 3 saat uyumuşum yuhh dedim kendime hiç adetim değildir yaaa gece nasıl yatam bilmem hava kapalı ya bende ondan uyumuşum insana daral geliyor böyle havalarda

yaaa senin ayakta işemelerinede bitiyorum valla,bişi sorucam bu konu hakkında biraz komik gelicek ama geçenlerde dışardaydım ve wcc geldi neyse bi poliklinik buldum camiden vs daha iyidir hayattada tutamam tuvaletimi neyse girdim alaturka çömeldim ana bi baktım büyüğü geldi hay Allah kahretsin dedim vcde temiz di sağlık mekanı olduğundan neyse yaptım taharet alıcam elim yetişmiyo resmenn ay dedim napcam benn göbekten elim uzanmıyoo arkadanda popo geliyoo yaa siz napıyosunuz böyle durumlarda benim kolummu kısa anlamadım ama artık yer tuvaleti kabusum oldu ne terler döktüm kıçımı yıkıcam diyeee offf Çok üzgünüm çoook
canımsın sennn hiç okuyamadık bizde zaten yazıklarını iyikii minik yazmışsın süpersinn kaydirigubbakcemile3

deryam Allah rahmet eylesin rabbim ailelere sabır versin sakın üzme kendini karnındakini düşün saçma sapan düşüncelerede kapılma erken doğum vs sarıl minnoşuna onu öp koklaa gelicek bebişiiiini düşünn

ayçaa evet yaa yağmur yağıyooo ne zaman gelcek bu yaz yaa artık montlarım kabanlarım felan önü kapanmıyo sokağa bile çıkmak istemiyorum şöleee kısa kollular etekler tiril tiril elbiseler parmak arası terlikler giymek istiyorummm :sm_cool:

Ben bulantılı dönemlerde aranızda değildim.

hımm demek sen de çok çektin..benim çok kısa sürdü. 1 ay ara ara bulantılarım oldu. Son 1 hafta her akşam yediğimi hatta yemediğimi bile çıkardım. Sonra pat diye kesti. Bıçakla keser gibi kesti yani. Taze zerdeçal önermişlerdi, onu denedim ama tesadüf olabilir tabi.

Aynen yaaa. Dün ilk elbisemi aldım yazlık. Onu giymek istiyorum ben deeee.

Kötü haber sana o zaman..Haftasonu da yağış var. Bu hafta hep böyle sanırım..

gülistanım o topiği bende biliyorum ama aktif olarak en fazla 5-6 kişi arasında bi muhabbet dönüyor sanırım..boşver onlar öyle mutlu demekki :1rolleyes:

Taze nasıl ayakta yapıyosun yaw ?

Kayak pozisyonu alıyorum :)

Haaayıııırrrr. Ne kıskancam sizi be? :dilcikar: Haftasonu neden yoruldun o kadar, anlamında söyledim :))

başına bir spoiler yazsaydın bari petrik..alkisalkisalkis

Çok komiksiniz kısım yaaaa :roflol: spoiler ha :))

Haftanın 1 günü b grubuyum. O bizi 2-3 gün idare ediyor. Sonrasında a grubu :)

Arkadan yetişebiliyorum :) Daha doğrusu yarısını önden, yarısını arkadan siliyorum :))) İyice iğrençleştik mi ne :))

Ya kızlar yürüyüş değil de ütü bitirdi beni yaf. Dün bir 40 dk kadar ütü yaptım. Bugün resmen doğrulamadım. Çok kötü çok.... Bir de canım hep kötü kötü şeyler istiyo. Tatlı oluyo hani böle, kavanozundan kaşıkla yiyosun. Kakaolu... Dana gibi olduuuummm. Annecim yaa yedirme bana bu kadar lütfen.

Amin canımmm:Saruboceq:.

İyi dileklerin için saol canım benim. Sen gel ben yaparım mamaları hep bberaber yerissscokacimcoookcokacimcoook. Ütümü de bitirdim sayılır zatenn. Rüyamda da seni gördüm dün gece. Kamilobada yazlığımız var demiştin ya yazın bize gelmişsin sana siteyi gezdiriyormuşum gördüm. Ama benim üstümde pembe bir gece kıyafeti var. Ne alakaysa… Sen düğününe giyecek bişi buldun mu bakim? Onu mu gördüm rüyamda??şutarafagittişutarafagitti

Yaaa benim göbek deliğimden aşağı iniyor sadece. Göğüslerden mi iniyor aslında? :1shok::1shok:Bir de bişi sorabilir miyim kısslar? Sizin aerolleriniz (bole deniyordu sanırım göğüs yuvarlaklarına) çok genişledi mi? Benimki sanki çok genişlemedi. Yani emziren kadınlarda görüyordum kocaman benimkiler halen ufak gibi...

Ahh kıyamam sana.. as kalmıs ıste.. saglıkla sıhhatle kavusursunuz ınsallah.

Saol canım güssel dileklerin için. Amin inşallah:Saruboceq:…

Çooook geçmiş olsun tatlım.. Tekrarlamamasına sevindim ama dikkat et bundan sonra… Zaten ne kaldı şurda son 3 ay inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…