sakaleyn canım uzme kendini bebisi dusun bende seyrettim cok uzucu olaylar ama hayatta devamm edio.
işler konusuna gelince arkadaslar, evdeki tum işleri yemek temizlik dahil ben yapıyoum. esim sadece kendi pantolonlarını utuler oda benim cift dikis yaptıgımı dusunuyo bense zaten hic hoslanmam pantolon utulemekten. yani bana yemek yaptıgını pek hatırlamıorum bir 2 kere yumurta :) sizler sanslısınız
Lütfen kendini üzme - hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ama elimizden bişey gelmiyor - sen kendini üzerek bebişe zarar verebilirsin - onu düşün bak Oyala kendini bişeylerle düşünmebirde bu günlerde böyle sancılanınca erken doğum korkusu başladı bende uf
güne kötü başaldım kızlar
ÖNCELİKLE BÜTÜN POLİS CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN ALLAH ŞEHİTİMİZE RAHMET GERİDE KALANLARINA SABIR VERSİN.
canlı canlı bu habrelri izledim eşimde evdeydi ve sonuna kadarda baktık ağlayarak izledim şimdide sancım var üzüntü beni mahvetti eşim kapattı ama yinede çok etkilendim
RABBİM TÜM SİLAH ALTINDA OLAN POLİS VE ASKERLERİMİZİ KORUSUN
biraz değil tam inancım vardır zaten gebeliğin etkisinden sanırım bu kadar oldum elbetteki herşey olacağına varır karnım sancılanınca ALLAH'ın YA HAY isimini okyurom yada hasatlanınca deneyin isterseniz sağol esracımaa a derya yapma ya ben sustum sen mi basılycaksın simdi erekn doum diye
erken doumda tum sevdiklerimizi kaybetme korkusuda bos aslında. hersey olacagına varıyor biraz allah inancın biraz kadere inancın varsa bosuna uzuldugunu anlayacaksın. ben boyle caresiz hissedince direk kadere inancımı pekistiririm. çok iyi gelir. dua ederim allaha sıgınırım kendimi çok daha iyi hissederim. sende dene insan bazen unutuyor ben sahsen unutuyorum bazen dua ederek rahatlamayı .
evet evet yasaklayalım değilmi olumlu düşünelim zorlan sıkıntı yapıyoruz zaten 3. trimestirde kötü haberden olumsuz kişilerden uzak durun deniliyorerken dogum konusunu yasaklıycam nerdeyse , hicbisey olmayacak artık kasılmalar baslayabilirmis bunlar normal. hadi konuyu dagıtalım esrako biara cenin guncesi yazmıstı ya tekrar link veriorum bebisleri hatırlayıp sıkıntılardan uzaklasalım
m i n i k t o s b a a m: CENİN GÜNCESİ
Merhaba kızlar - biraz geçmişi okudum anca selam veriyorum
Nasılsınız
Lütfen kendini üzme - hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ama elimizden bişey gelmiyor - sen kendini üzerek bebişe zarar verebilirsin - onu düşün bak Oyala kendini bişeylerle düşünme
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Yaa şifreli demi yazılar bi tek ben okuyabiliyorum..Süpersin..Ya benim de fena sayılmaz ama eve aç bitap düşünce resmen küfrederek yemek yapıyorum.. Eşim de yanımda ne yapacağını şaşırıyo.. Salçayı ver, offf soğanı soysana be adam falan gibi..Biraz abarttım ama...
güne kötü başaldım kızlar
ÖNCELİKLE BÜTÜN POLİS CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN ALLAH ŞEHİTİMİZE RAHMET GERİDE KALANLARINA SABIR VERSİN.
canlı canlı bu habrelri izledim eşimde evdeydi ve sonuna kadarda baktık ağlayarak izledim şimdide sancım var üzüntü beni mahvetti eşim kapattı ama yinede çok etkilendim
RABBİM TÜM SİLAH ALTINDA OLAN POLİS VE ASKERLERİMİZİ KORUSUN
Bostancıdaki olay değil mi..Amin canım amin.Sen izleme lütfen ama..Ben de üzüldüğümde hep sol tarafıma ağrı girerdi..Üzme sen kendini..
yaaa senin ayakta işemelerinede bitiyorum valla,bişi sorucam bu konu hakkında biraz komik gelicek ama geçenlerde dışardaydım ve wcc geldi neyse bi poliklinik buldum camiden vs daha iyidir hayattada tutamam tuvaletimi neyse girdim alaturka çömeldim ana bi baktım büyüğü geldi hay Allah kahretsin dedim vcde temiz di sağlık mekanı olduğundan neyse yaptım taharet alıcam elim yetişmiyo resmenn ay dedim napcam benn göbekten elim uzanmıyoo arkadanda popo geliyoo yaa siz napıyosunuz böyle durumlarda benim kolummu kısa anlamadım ama artık yer tuvaleti kabusum oldu ne terler döktüm kıçımı yıkıcam diyeee offf Çok üzgünüm çoookBu arada oburluk yapmadığım halde çatır çatır kilo alıyorum. Bu nedir yaa.. Biri dur desin pls... Hele bugün, dana gbiyim(( Bir de tüm gün okuldayım. wc alaturka. Çömelemiyorum ama çişim geldi Gene ayakta göreceğim işimi. Bari ufak bir çıkıntı olsaydı da yön verebilseydim :)
DÜn de çok ayakta kalmışım sanırım doğrulamadım. Derslerde ayağa kalkarken belimi tuta tuta :) oflaya puflaya... Çocukların canına minnet zaten. Hocam kendinizi yormayınBıraksan lak lak konuşurlar, bırakamazsın. Sevmiyorum. Ptesi ve salıyı sevmiyorum. 7 şer saat dersim var. Püffff
Pinky, deli misin ne yoruyosun kendini o kadar? tam oklavalıksınız valla...
canımsın sennn hiç okuyamadık bizde zaten yazıklarını iyikii minik yazmışsın süpersinn kaydirigubbakcemile3yürümek banada iyi geliyor ama çabul yoruluyorum yarımsaat en ffazla
bende herakşam yapıyorum yemeği pratik şeyler, 2 öğünlük yapamıyorum yapsamda eşim evde çalıştıgı için ertesi gün öğlen tüketiyor, mesela canım çeker diyenler okumasın emi :) kıymalı yumurta kahvaltılık yanına yada ıspanaklı yumurta, mantar, snitzel püre, sebzeli pilav ayran, pırasa, fırında makarna böyle hızlı yemekler yapıyorum, elim çabuktur tabi yanına bol yeşil salata yada yogurtlu salata
böyle işte
telkırma bu topigin en kusmuklu bulantılı insanı olarak :) allah ona yardım etsin diliyorum gercekten cok ama cok zorrr . doguma kusarak gidenleri bende okudum. bebeginin saglıklı olmasınada sevindim ayrıca.
defnecim rica ederım hayatım
ayçaa evet yaa yağmur yağıyooo ne zaman gelcek bu yaz yaa artık montlarım kabanlarım felan önü kapanmıyo sokağa bile çıkmak istemiyorum şöleee kısa kollular etekler tiril tiril elbiseler parmak arası terlikler giymek istiyorummm :sm_cool:
Taze nasıl ayakta yapıyosun yaw ?
aaaaaa sana ne oluyor be kuzum? kıskandın mı? siz EVRİŞ le buluşup tıkınırken biz burda salyaları siliyoruz ama.... sen ne karışıyorsun kızııııım, gitcez işte, yapacak PİNKY bize mantı.... hatta yerken bi de foto çekeriz sizin için...
yürümek banada iyi geliyor ama çabul yoruluyorum yarımsaat en ffazla
bende herakşam yapıyorum yemeği pratik şeyler, 2 öğünlük yapamıyorum yapsamda eşim evde çalıştıgı için ertesi gün öğlen tüketiyor, mesela canım çeker diyenler okumasın emi :) kıymalı yumurta kahvaltılık yanına yada ıspanaklı yumurta, mantar, snitzel püre, sebzeli pilav ayran, pırasa, fırında makarna böyle hızlı yemekler yapıyorum, elim çabuktur tabi yanına bol yeşil salata yada yogurtlu salata
böyle işte
başına bir spoiler yazsaydın bari petrik..alkisalkisalkis
Hımmm diğer anne leylekler de yazar ama şimdilik 2 grup var. "Pratik yemek yapanlar" ve "önceden hazırlayanlar".. Ben ikinci gruba dahil olmalıyım yoksa delircem..Abarttım biraz Petrik bu durumu ama napıyım... Esrakocum ben utanmasam ütüsüz giyicem valla.. Hatta bazen orasından burasından çekiştirip, ahan da ütülü gibi oldu deyip giyiveriyorum.. Burası inşaat şantiyesi olduğu için hep spor takılıyorum zaten..ütü gerektirecek kıyafetler de almamaya özen gösteriyorum. Eşim de gömleklerini kendi ütülüyo...Püfff napıyım..
yaaa senin ayakta işemelerinede bitiyorum valla,bişi sorucam bu konu hakkında biraz komik gelicek ama geçenlerde dışardaydım ve wcc geldi neyse bi poliklinik buldum camiden vs daha iyidir hayattada tutamam tuvaletimi neyse girdim alaturka çömeldim ana bi baktım büyüğü geldi hay Allah kahretsin dedim vcde temiz di sağlık mekanı olduğundan neyse yaptım taharet alıcam elim yetişmiyo resmenn ay dedim napcam benn göbekten elim uzanmıyoo arkadanda popo geliyoo yaa siz napıyosunuz böyle durumlarda benim kolummu kısa anlamadım ama artık yer tuvaleti kabusum oldu ne terler döktüm kıçımı yıkıcam diyeee offf Çok üzgünüm çoook
Jenny,
Balıkesir nasıııl??
mayıs annelerinde bi doğum hikayesi okudum çok hoştu ya gözlerim doldu allahım bende oğlumu çok özledim sabah kızımda kardeşim doğduğu gün olsaydı bi diyor kendi dilince anlatmaya çalışıyor kuzularım benim evimin neşesi yavrucuklarım benim
ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
gizzecim sağ salim kavuşun inşallah kocişinle
bu arada ben ütüden nefret ediyorummm hatta en sevmediğim ev işi ütüüü ama kek börek varsa gelirim siz deryayla ütü yapın ben mamaları yerim cokacimcoook delikafadulden
kızlar selam
bi saat önce bi sürü alıntı yaptım cevap yazıyordumki elektrik gitti.aklımda kalanlara cevap yazacağım artık
kızlar benim göbek deliğim kararmaya başladı ve hani göğüslerden başlayıp kasıklara kadar inen o çizgida çok belirgin artık
Ahh kıyamam sana.. as kalmıs ıste.. saglıkla sıhhatle kavusursunuz ınsallah.
Yok canım kahverengi. Parlak değil. Marketten birşeyler alıp 4. kata taşımıştım. Çok ağır değildi ama hamile kaldığımdan beri ilk defa 1 kilonun üzerinde yük taşıdım. Bir de evdekilere kızmıştım markete beni gönderdiler diye. Sanırım sinirden oldu. Geçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?