2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gizzecim buldum sayılır elime bile ulaşsın kıyafet ayrıntılı size bildiricem resimli olarak üstümde nasıl durcak bilmiyorummm çok aradımm taradım ve sonunda buldummm bakalımm beğenicekmisniz bu hafta göbek şova abiyeli fotolar koyucam değişklik olsun kaydirigubbakcemile3

ayy rüyanda görmüşsn benii valla bu yaz görüşelim denize girelim koca göbeklerle imkanıımız olursa süper olur yakın oluruz hem seneyede bebişlerimizlee ayy ne güzell yaz gelsinnn pembe elbiseli güzel hatunnnn alkisalkisalkis bu arada bulduğum elbiselrden biri pembeeee tam benlikkkk alkisalkisalkis

Ayrıca 3 haftanız kalmış :) Ne heyecanlısınızdır :)

Ben çok heyecanlıyım vallaaa. Hep onu geldiğinde ilk nasıl göreceğimi hayal ediyorummm sürekli. Bazen çok sıkılıyorum geçmiyor gibi geliyor günler ama bugünü de yedik sayılır… Neyse az kaldı die avutuyorum hem kendimi hem bebişimi…

Beni de o kesik çok korkutuyor.. Başka hiçbişiden korkmuyorum nedense. Offfff….

DUNKU DR KONTROLLERİM

merhabalar arkadaslar
geç misi ancakokudum cumadan buyana epey kaynatmıssınız

neyse bu dr un olcumlernie gore bebek 2,5 hafta onde gidioyrmus 890 gr 32 cm dedi , ordan çıktıkk

Maaşallah kuzuna kocaman olmuşş. Ayrıca, artık boğazına yapışabilirdin drunun.. Kızım olacak; kız bu diee.

Ama, 4 boyutlu için başka dra gittim. O kıza benzetti filan desen olmas mı acaba? Ayıp mı olurkine? Ben derdimmm herhalde.

Puff oysa erken gelirdi yaz oralara.. İçimiz karardı yaa

sen son uç hafta kalana kadar mı çalıscaksın peki ?
3 ya da 4 hafta kala ayrılmayı düşünüyorum ama zamanın ne getireceği belli olmaz. sağlık durumum elverirse çalışırım. haziranı işyerinde atlatırım diye hesap ediyorum, bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı?

amin canım.... allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. ve askerimizi de polisimize korusun....

ben de bilmiyorum.... ama bizimki özel bir tür, bundan eminim. SSK ile hiç işimiz olmuyor.

telkırma bu topigin en kusmuklu bulantılı insanı olarak :) allah ona yardım etsin diliyorum gercekten cok ama cok zorrr . doguma kusarak gidenleri bende okudum. bebeginin saglıklı olmasınada sevindim ayrıca.
reca edrim benim istifralarımı da yabana atmayalım. 4 ay boyunca hemem hemen her sabah, bazen geceler de....

kızlar ben kaçtım benim kociş geliyomuş programı değişmiş bende geç gelicek diye bişey hazırlamadım gidip çabucak bişeyler yapmam lazım akşama tekrar girmeye çalışırım herkese iyi akşamlar

Normal doğumda atılan kesikten korktuğu için sezeryan düşünen arkadaşlarım, çok önemli bir noktayı atlıyorsunuz: Normal doğumda kesik sadece ince bir deri tabakasına atılıyor, orası dikiliyor ve çok kısa sürede de eski haline geliyor. Sezeryanda ise karın deriniz yedi kat kesilip her kat ayrı ayrı dikiliyor. Üst katmanlar daha çabuk iyileşirken alttaki katmanlar aylarca ağrı yapabiliyor. Bence bunu da bir düşününCADIARZU

sonuna kadar katılıyorum arkadaşım...

Aynen yaaa. Dün ilk elbisemi aldım yazlık. Onu giymek istiyorum ben deeee.

Kötü haber sana o zaman..Haftasonu da yağış var. Bu hafta hep böyle sanırım..
he he bualar çok sıcak..siz mont diyince şaşırdım yahu..ben hırka bile giymiyorum artık..ama buranın sıcağı çık fena arkadaşlar..45-50 dercelerde kavrulacağız

Burko normal ve sezeryan konusunda katılıyorum sana
Ancak korku denilen bişi var bende :) yenemedim hatta zaman geçtikçe fazlalaşıyo - ben sezeryene karar verdim
Helese her gece çektiğim bel ağırılarından sonra normal doğum için ihtimal bile vermez oldum

slm millet dicektim kimse kalmamış forumda...bende dinlendim yani yatar pozisyonda kitap dergi vs okudum ama kızlar haber izlerken çok gerildim ya... bence biz artık haberleri izlemiyelim..normal insanı ble olumsuz etkleyen haberler bizi mahvedio....

ayyy bu hafta hava hep böle olcakmış istanbulda ya perşembe annemler ve abimler gelio şansa bak ya gezcekdik ama yagışlı olcakmış..bu arada annemler ve abimler en hamilelikden önce gördüler beni şimdi göbüşüm buyudu bakalım nasılolcak..ayhhh bide düğün var pazar gunu...bu demeke oluyorki ben perşembeden sonra topiğe giremicem izmir buluşmasına uzak kalıcam biraz..:)yada kendimde güç bulursam herkes odasına çekilince bende yatak odamdan bağlanıp en azından bi göz gezdiririm..

evrimin bugun tahlilleri falan vardı sanırım hiç girmedi dimi foruma?haberi olan varmı?tazeburcu sen biliosundur..neyhse güzel haberlerle gelir inş.

gülistann özlerim kız ben seni 4 günn gir mutlaka kaçamakta olsa

evrişimiz gelmiş yaz bakalımmm bırak geçmişiii

EvrıŞcım ızmırlı ıyı akŞamlar sızden baska kımse yok sanırım topıkde sınavlarım falan bıttı mayıs 24 e kadar rahatım ama sımdı cok fenayım ya bende cok fena bı ÖksÜrÜk var karnım acımaya baŞladı ne yapsamkı acaba

Dogrudur kuzu.. benım doktor.. dogurmanın rahatlıkla evde tek basına gerceklesecek kadar doganın bu duruma bızı hazırlıklı yarattıgını solemıstı.

yerim senin ben o üç harfını... ulen kadın, ne tatlı seysın sen yaa..a.s.

Di mi.. tempolu yuruyemedıkten sonra yuruyus; bel ve topuk agrısından baska bı naneye yaramıyor bızım ıcın.

Dogrudur kuzum.. ole dıyorsan oledır.

evriş doktordan gelmedi hala..

Tatlım doktordan sonra günüm vardı oraya gıttım.. ondan dırek gıremedım, aklına geldıgım ıcın ne mutlu bana.. çok zarifsin.

evrimin bugun tahlilleri falan vardı sanırım hiç girmedi dimi foruma?haberi olan varmı?tazeburcu sen biliosundur..neyhse güzel haberlerle gelir inş.

Yarın alacagız Pinkymm sonuclarımızı.. Allah yardımcımız olsun,tesekkur ederım duyarlılıgın ıcın.

gülistann özlerim kız ben seni 4 günn gir mutlaka kaçamakta olsa

evrişimiz gelmiş yaz bakalımmm bırak geçmişiii

Gecmişi okuyana kadar herkes kacmıs :)) Allah ne verdıyse verdım de geldım.. oldukca uzun surdu test verme meselesı.. kan verdım, ıdrar verdim, seker ıcın bı saat bekle, sonra tekrar kan verdım... foşur foşur kan çekildi fol fol benden.. yarın hanya konya belli olacak.Hastane ortamı kadar sevımsız bısı yok yaf..

Bu arada bakıyorum tutuşmuş totolar şimdiden.. benim hiç seçme sansım yok.. o yuzden sezeryanla ve de getırdıklerı ıle mutlu mesut bırbırımıze alıstık.. kesilicis, biçilicis... kaçısı yok..

Bir de ben çatladım arkadaslar, resmen 5 aydır hergun duzenlı yaglanmamın sonucu olarak gobek altı kasık üstü catlamıs bulunuyor.. resmen.. resmen.. resmen...

Kendimi ıyı hıssetmek adına saclarımı boyadık esımle dün.. ne kadar farkedıyor ınsanın ruh halı.. beyazlar kapandı.. dogal rengıme uygun boyayla oldukca mutlu gorunuyorum aynada :))

Canım boya zararlı diyolar ama - sen mutlaka zararsız bişiler bulmuşundur paylaşsana - benimde tel tel beyazlar görünmeye başladı - kendi rengim siyah olunca beyaz teller öyle sırıtıyo ki - bende boyatmak istiyorum ama korkuyorum çok

selam kızlar bende 4 5 gündür giremiyodum geçmiş çok ilerlemiş biraz baktım ama çok ilerleyemedim umarım herkes iyidir görüşürüz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…