Ayrıca 3 haftanız kalmış :) Ne heyecanlısınızdır :)
Normal doğumla ilgili beni korkutan şey sancı değil. Sancı çekilir. Herkes öyle doğuruyor. Binyıllardır. Beni korkutan "normal doğum dikişi" . Sadece bunun yüzünden sezaryen olmak istiyorum. Bir dikişim olacaksa karnıma olsun lütfen :)
DUNKU DR KONTROLLERİM
merhabalar arkadaslar
geç misi ancakokudum cumadan buyana epey kaynatmıssınız
neyse bu dr un olcumlernie gore bebek 2,5 hafta onde gidioyrmus 890 gr 32 cm dedi , ordan çıktıkk
Hayatım Balıkesri de aynı - hava sürekli kapalı - azıcık güneş yüzü görecem diye bi hal oluyorum
İçimde bi his yaz hiç gelmeyecek diyo - bu sene böyle soğuk soğuk yağışlı geçecek - ıyyyyyy
3 ya da 4 hafta kala ayrılmayı düşünüyorum ama zamanın ne getireceği belli olmaz. sağlık durumum elverirse çalışırım. haziranı işyerinde atlatırım diye hesap ediyorum, bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı?sen son uç hafta kalana kadar mı çalıscaksın peki ?
amin canım.... allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. ve askerimizi de polisimize korusun....güne kötü başaldım kızlar
ÖNCELİKLE BÜTÜN POLİS CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN ALLAH ŞEHİTİMİZE RAHMET GERİDE KALANLARINA SABIR VERSİN.
canlı canlı bu habrelri izledim eşimde evdeydi ve sonuna kadarda baktık ağlayarak izledim şimdide sancım var üzüntü beni mahvetti eşim kapattı ama yinede çok etkilendim
RABBİM TÜM SİLAH ALTINDA OLAN POLİS VE ASKERLERİMİZİ KORUSUN
ben de bilmiyorum.... ama bizimki özel bir tür, bundan eminim. SSK ile hiç işimiz olmuyor.ya nazan geçen gunde konustuk yarım kaldı
simdi siz herhangi bir sgk ya baglı dğilsiniz bankanın ozel emeklilik olayı vs var ama diyelim sen bu bankadan ayrıldın baska yerde ise baslıycan banka da değil diyelim senin hiç ssk baslangıcın yokmu yada aradaki yilların kayıpmı yani bankadan ayrılınca sen ?? bunu anlayamadım ben nası olur bu ??
reca edrim benim istifralarımı da yabana atmayalım. 4 ay boyunca hemem hemen her sabah, bazen geceler de....telkırma bu topigin en kusmuklu bulantılı insanı olarak :) allah ona yardım etsin diliyorum gercekten cok ama cok zorrr . doguma kusarak gidenleri bende okudum. bebeginin saglıklı olmasınada sevindim ayrıca.
burkoooooo herkes gitmiş
kalmışız baş başa :)
Normal doğumda atılan kesikten korktuğu için sezeryan düşünen arkadaşlarım, çok önemli bir noktayı atlıyorsunuz: Normal doğumda kesik sadece ince bir deri tabakasına atılıyor, orası dikiliyor ve çok kısa sürede de eski haline geliyor. Sezeryanda ise karın deriniz yedi kat kesilip her kat ayrı ayrı dikiliyor. Üst katmanlar daha çabuk iyileşirken alttaki katmanlar aylarca ağrı yapabiliyor. Bence bunu da bir düşününCADIARZU
ayçaa evet yaa yağmur yağıyooo ne zaman gelcek bu yaz yaa artık montlarım kabanlarım felan önü kapanmıyo sokağa bile çıkmak istemiyorum şöleee kısa kollular etekler tiril tiril elbiseler parmak arası terlikler giymek istiyorummm :sm_cool:
he he bualar çok sıcak..siz mont diyince şaşırdım yahu..ben hırka bile giymiyorum artık..ama buranın sıcağı çık fena arkadaşlar..45-50 dercelerde kavrulacağızAynen yaaa. Dün ilk elbisemi aldım yazlık. Onu giymek istiyorum ben deeee.
Kötü haber sana o zaman..Haftasonu da yağış var. Bu hafta hep böyle sanırım..
Hiç korkmaaaaa, milyarlarca insan gelmiş gitmiş yeryüzüne, hemen hepsi normal yollarla doğmuş. Bu kadar zor bişey olsa kimse ikinciye cesaret edemezdi bile.. Ben de dua ediyorum normal olsa diye.. Eğer çok büyük bir korkun yoksa normal doğuma ılımlı yaklaş bence..
Evriş'in doktoru söylemişti sanırım. Doğum evde bile yapılabilecek kadar doğal bir doğa olayıdır, gibi bişeydi sanırım. Doğrusunu Evriş söyler zaten..
VE GÜNAYDIN...
ayy bende izledim tatlım bebeğin başı göründü dedi yaa bi garip oldum mecbur evde doğurucak ne olucamızı bilmiyoruz işte 8 hafta erken geldi çocuk anneminde öyle olmuş allahtan ebe komşumuzmuş sağlıkla yapmış doğumu yoksa evde yapmak gibi bir niyet tabiki yokmuş en azından tetenozumu oldum diyorum ama kısmett sağlıkla kolaylıkla doğuralımm
babymim bende en az 3 lt içiyorum 1 ltre süt içiyorum bunun yanısıra meyve suyu,o üç harfli içeçecekten felanda içiyorum ve günde ortalama10-12 kere işiyorum geceler hariççç onları hiç sormaa -tatlicadiarzu-
YURUYUSLER HAKKINDA
dr uma ne kadar yurumem gerektiginin iyi olacagını sordum. hiç yurumune gerek yok dedi. yani canının istedgi olcude rahatsız olmayan dek yuruyebilirsin ama yurumen gerek demiyorum dedi. e dedim kalori harcamak için kilo almamak için sekerimin dengelenmesi için yuruyus diyoralr dedim.
o denen yuruyus tempolu ve uzun sureli yuruyustur dedi. sen zaten su anda tempolu yuruyemessin bu sekil agır agır yurumekle kalori yakılmaz. sekere de etkisi olmaz dedi. mantıkıl geliyor banada bu laflar aklıma gelmisti boyle sallana sallana yurumenin ne yararı olcakki ayakta kalmakla aynı sey diye dusunmustum. yan gelip yatarsan tabi daha kilo alırsın ama normal ev içinde hareket bile yeterli bu anlamda ç ıkıp illa yurumene gerek yok canın isterse yuru dedi. çokisime geldi bu olay. ozellikle doum iznine çikana kadar. aksam yemek yiyip etraf toplayıp çıkıp sitenin bahcesnide yarım saatte olsa deli danalar gibi dolanıyordum belli yerlerin etrafında dolanarak. bos yere yorgunluk onun yerine evde ev isi yapmam esdeger se ki oyle bencede o agır aksak yurume ile ne kalori harcayaycaksam evdede harcarım . utu yaparım en azından:)) neyse yurumeyeceğim ozellikle keyfimce yurumek harici.
EVRİŞ, buarada ben internette CHICCO nun ve NUK un almanyadaki fiyatlarına baktım. burayla çok az fark var. %15 gibi. bu gereçler toplamda 150 tl tutsa fark 22tl civarında oluyor. yani annemlere taşıttığıma değmeyecek. o yüzden o tür şeyleri burdan almaya karar verdim.
evriş doktordan gelmedi hala..
evrimin bugun tahlilleri falan vardı sanırım hiç girmedi dimi foruma?haberi olan varmı?tazeburcu sen biliosundur..neyhse güzel haberlerle gelir inş.
gülistann özlerim kız ben seni 4 günn gir mutlaka kaçamakta olsa
evrişimiz gelmiş yaz bakalımmm bırak geçmişiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?