2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Beni ikna eder gibi oldun. Biraz daha çalış bakalım :) Belki daha sıcak bakarım normal doğuma :)) Bu konuda % 100 haklısın. Ama kukumu diktirmek istemiyorum :) Belli ki kişiden kişiye değişiyor kıstaslar. Du bakalım, hayırlısı...

Ah be yavrum.. gec gordum mesajını,kusuruma bakma yaf.. çok gecmıs olsun kuzum.

Loreal ın amonyaksız boyası ıle boyuyorus bıs.. hamılelıgımden berı ıkıncı boyayısım benım.. bende cok cıddı beyaz cıkıyor,o yuzden mecburum boyamaya. Boyanın onerılmemesının tek nedenı amonyak.. bende doktoruma danısarak ve de zamanında baya arastırarak amonyaksız boyanın bır zararı olmadıgı konusu netlesınce boyamaya basladım.

Hatta su an Kıpa larda bu boya 10 tlsı fıyatında ve yanında 500ml lik sac kremı de hedıye loreal ın.. ben ıkı tane aldım gecen hafta.

Selam kayracım

Saol Evriş - ya aslında evet söylediğin çok mantıklı amonyak için - bende bi sorim doktoruma çarşamba gidicem - bakalım ne dicek alırım hemen - şöyle bi değişikliğe öyle ihtiyacım var ki - ufaktan bunalım takılıyorum bu günlerde

çok şükür sıkıntı yok topiğimizde.temmuz annelerine baktımda allahım esirgesin ya.allah herkesi tamamına erdirsin...

Vallahi napayım... Takılıyorum ööyle. 2 sınıfa yazılı kağıdı hazırlamam gerekiyor. Onlara bakınıyorum bir yandan. Diş etlerim pek iyi değil, onlarla mücadele ediyorum. Sen ne yapıyorsun?

bende sitede öyle boş boş geziyom herşeye defalarca bakmışım sıkıldım iyice - saatin 12 olmasını bekliyorum eve gidecez acıktım bişiler yiyecem :)
mercimeki uzun zamandır görmüyorum -hoş bende yokrum 3 gün ama ondan önce de görmedim gibi

işteyim - cafede 12 de kapatıyoruz - ama ertesi gün öğlen 12 ye kadar uyuyorum :)
biraz gün anlayışımız kaymış bizim malesef

E ben alıştım 3 senedir bu işi yapıyoruz eşimle - aslında yapacak bişey olunca çok zevkli bir iş genelde saatin nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum ama bugün çok buruk bir günüm - kendimi mutsuz hissediyorum içim bi tuhaf nedense - dolayısıyla zaman geçmiyo - 1000 defa offf demişimdir bugün - aman 12 olsun da evime gitsem

oluyo bazen öyle canım yaa.. Sıkma canını. Eve gidince pijamaları çeker rahatlarsın. Miss gibi yatağına da uzandın mı, OooOohhh :)

eveeeet pijamalarımı özledim - şöyle güzel bi duş alıp girecem yatağıma :) ama önce karnımı doyurmam lazım - bebiş tepişiyo acıktı sanırsam :)))

Günaydın gypsesra.
Dedem vefat etmiş moralim bozuk. Annemin babasıydı.

günaydın kızlar
dün hiç giremedim çok hastaydım.pazar akşamı sabaha kadar sırt ağrımdan ama felaket bi ağrı.ağladım dayanamayıp eşim sabaha kadar masaj yaptı.üstüne bide hasta oldum.halsizlik iştahsızlık ve bağırsaklarımda midemde sancılar.yediğim bi şey dokundu sanırım.dün yiyecek maddesi görmek istemiyordum.öyle bi iştahsızlık yani.tüm gün dinlendim ve uyudum.bugün daha iyiyim.bayağı kaynatmışsınız.geçmişe bakabildiğim kadar bakacağım.diyarbakırda da toplantım var birazdan okuldan ayrılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…