Günaydın gypsesra.
Dedem vefat etmiş moralim bozuk. Annemin babasıydı.
günaydın kızlar
dün hiç giremedim çok hastaydım.pazar akşamı sabaha kadar sırt ağrımdan ama felaket bi ağrı.ağladım dayanamayıp eşim sabaha kadar masaj yaptı.üstüne bide hasta oldum.halsizlik iştahsızlık ve bağırsaklarımda midemde sancılar.yediğim bi şey dokundu sanırım.dün yiyecek maddesi görmek istemiyordum.öyle bi iştahsızlık yani.tüm gün dinlendim ve uyudum.bugün daha iyiyim.bayağı kaynatmışsınız.geçmişe bakabildiğim kadar bakacağım.diyarbakırda da toplantım var birazdan okuldan ayrılacağım
Günaydın gypsesra.
günaydın kızlar
dün hiç giremedim çok hastaydım.pazar akşamı sabaha kadar sırt ağrımdan ama felaket bi ağrı.ağladım dayanamayıp eşim sabaha kadar masaj yaptı.üstüne bide hasta oldum.halsizlik iştahsızlık ve bağırsaklarımda midemde sancılar.yediğim bi şey dokundu sanırım.dün yiyecek maddesi görmek istemiyordum.öyle bi iştahsızlık yani.tüm gün dinlendim ve uyudum.bugün daha iyiyim.bayağı kaynatmışsınız.geçmişe bakabildiğim kadar bakacağım.diyarbakırda da toplantım var birazdan okuldan ayrılacağım
sibelcim gozun aydın bunuda atlattın desene
+- 2 gun hiç birsey değil kuzum. benim bebek +13-15 gun onde + sı da onde olması olarak çok iyi değil 10 gunden sonra ama napayım bu ay boyle dilerim obur ay oyle olmaz budemek oluoyr az kilo almasını dilemek insanın dili varmıyor ama hersey zamanında olsun en iyisi.
Günaydın gypsesra.
sibelcim gözünaydın canım olsun çok geridede değil gayet sağlıklı bi gr maşallah
sağol canım teşekkür ederim...
ay canım benim basınız sagolsun . sehir disinda falanmıydı ? gidecekmisin cenazeye ?
benimde tek kalan dede turunden annemin babası var su an 89 yasında bizde her an bekliyoruz heyecanla telefon gelecek diye
helincim çok geçmis olsun arada benimde bu kurek kemiklerimin orda yanlara bosluklarıma dogru korkunç bir agrı giryor yarım saat falan kalyır ve sonra geçiyor çok zorluyor beni allahtan tum gun kalmıyor agrı.
başın sağolsun canım sende çok züme kendini çocukta strese girmesinGünaydın gypsesra.
evet canım 7 kat kesildiği için sezeryanın kesiği pek toparlamıyo ve sarkma yapıyo malesef inş. herşey yolunda giderde bende normal olurum gözümüzü karattıcaz artık bebişlerimiz içinNormal doğumda atılan kesikten korktuğu için sezeryan düşünen arkadaşlarım, çok önemli bir noktayı atlıyorsunuz: Normal doğumda kesik sadece ince bir deri tabakasına atılıyor, orası dikiliyor ve çok kısa sürede de eski haline geliyor. Sezeryanda ise karın deriniz yedi kat kesilip her kat ayrı ayrı dikiliyor. Üst katmanlar daha çabuk iyileşirken alttaki katmanlar aylarca ağrı yapabiliyor. Bence bunu da bir düşününCADIARZU
aaahh canım ya sorma bende polis eşi olduğum için çok etkilendim yazık valla kim vurduya gidiyo askerimiz polisimiz bizleri korumak için...ALLAH o vicdansızların hepsinin c..... alsın beni hamile hamile günaha sokuyolar ama bu günah sayılmaz sanırım pislikler hem ülkemizde yaşıyolar hem onlarıda koruyan polisimize askerimize silah doğrultuyolar defolun ginin kardeşim madem dimi???güne kötü başaldım kızlar
ÖNCELİKLE BÜTÜN POLİS CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN ALLAH ŞEHİTİMİZE RAHMET GERİDE KALANLARINA SABIR VERSİN.
canlı canlı bu habrelri izledim eşimde evdeydi ve sonuna kadarda baktık ağlayarak izledim şimdide sancım var üzüntü beni mahvetti eşim kapattı ama yinede çok etkilendim
RABBİM TÜM SİLAH ALTINDA OLAN POLİS VE ASKERLERİMİZİ KORUSUN
Başınsağolsun Allah rahmet eylesin, benimde anneannem hasta her telefon geldiğinde korkuyorum : ( bizde tek büyüğümüz o kaldı ne büyük dede ne küçük dede : (((Günaydın gypsesra.
günaydın kızlar
günayyydınnnn....dün akşam dr. randevumuz vardı hafta sonu şeker için kan vermiştim onunda sonucunu alıp dr. gösterdim şekerim iyiymiş şükürler olsun onuda atlattık.... kızımda gayet iyiymiş 770 gr olmuşmaşallah kızımın her randevuda büyüdüğünü görmek çok mutlu ediyor benialkisalkisalkis kasığımdaki şişliği söyledim dr. öksürmemi istedi oda orayı bastırdı sanırım oda fıtıktan şüphelendi ama oda normalmiş yani fıtık falan değil belki beze falan yapmış olabilir...... birde benim kasıklarım çok geriliyordu bazen yürürken bile zorlanıyordum kasıklarıma bir ağırı bir gerilme geliyordu onuda söyledim onun içinde mağnezyum ve calcium verdi işte böyle dünkü randevumuz güzel geçti inşallah bundan sonrada hepimiz için herşey güzel geçer:Saruboceq: yanlız ultrason çıktısında birşey gözüme takıldı dün 24+6 günlüktük orda 24+4 günlük yani 2 gün geriden gösterdi ölçümler sanırım bu önemli birşey değildir birkaç gün geriden yada ileriden olabilir galibaCADIARZU
güzel sonuçlar alırsın inşallah serapcım umarım şeker kız olmazsın sende
inş.canım ya valla ne olaymış bu şeker böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?