2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günayyydınnnn.......

dün akşam dr. randevumuz vardı hafta sonu şeker için kan vermiştim onunda sonucunu alıp dr. gösterdim şekerim iyiymiş şükürler olsun onuda atlattık.... kızımda gayet iyiymiş 770 gr olmuş maşallah kızımın her randevuda büyüdüğünü görmek çok mutlu ediyor benialkisalkisalkis kasığımdaki şişliği söyledim dr. öksürmemi istedi oda orayı bastırdı sanırım oda fıtıktan şüphelendi ama oda normalmiş yani fıtık falan değil belki beze falan yapmış olabilir...... birde benim kasıklarım çok geriliyordu bazen yürürken bile zorlanıyordum kasıklarıma bir ağırı bir gerilme geliyordu onuda söyledim onun içinde mağnezyum ve calcium verdi işte böyle dünkü randevumuz güzel geçti inşallah bundan sonrada hepimiz için herşey güzel geçer:Saruboceq: yanlız ultrason çıktısında birşey gözüme takıldı dün 24+6 günlüktük orda 24+4 günlük yani 2 gün geriden gösterdi ölçümler sanırım bu önemli birşey değildir birkaç gün geriden yada ileriden olabilir galibaCADIARZU

Günaydın gypsesra.
Dedem vefat etmiş moralim bozuk. Annemin babasıydı.

ay canım benim basınız sagolsun . sehir disinda falanmıydı ? gidecekmisin cenazeye ?
benimde tek kalan dede turunden annemin babası var su an 89 yasında bizde her an bekliyoruz heyecanla telefon gelecek diye

helincim çok geçmis olsun arada benimde bu kurek kemiklerimin orda yanlara bosluklarıma dogru korkunç bir agrı giryor yarım saat falan kalyır ve sonra geçiyor çok zorluyor beni allahtan tum gun kalmıyor agrı.

sibelcim gozun aydın bunuda atlattın desene

+- 2 gun hiç birsey değil kuzum. benim bebek +13-15 gun onde + sı da onde olması olarak çok iyi değil 10 gunden sonra ama napayım bu ay boyle dilerim obur ay oyle olmaz budemek oluoyr az kilo almasını dilemek insanın dili varmıyor ama hersey zamanında olsun en iyisi.

Günaydın gypsesra.

canım başın sağolsun allah rahmet eylesin.... rabbim sabır versin sana ve bütün ailene....

helincim sanada geçmiş olsun malesef hepimizin yaşadığı yaşayacağı şeyler bu sırt ağrıları....dikkat et kendine midenide üşütmüş olabilirsin normalde nane limon iyi gelir ama hamileyken içilebilirmi bilmiyorumCADIARZU

günaydın fıstıklar..aycacım başnız saolsun..Allah rahmet eylesin

bu sabah bizde eşimin dayısının vefat haberiyle uyandık..yaklaşık 1 aydır yogunbakımdaydı bugun vefat etmiş.eşim gitti kayınvalidemlerle beraber ben evdeyim. bu aralar öyle ortamlarda bulunamam çok üzülüp geriliyorum. henuz kahvaltımı yapmadım birazdan tekrar girerim..:)

milkshake gözun aydın şekerden sende yırttın darısı bizim başımıza..

helincim ya sanada gecmiş olsun..yediklerine bi dikkat et bakalım mesela bana hamileliğimin 3.cü ayından sonra bulgur dokunmaya başladı yiyice midem çok fena oluyor..sende bi dikkat et bakalım..:)

sağol esracım..... şükür allahın izniyle bunuda atlattık düşünüyorumda neler geçirdik bee... yok kalp atışı, yok ikili test, yok detaylı test derken son testimizide verdik şeker olayınıda atlattık..... valla benimki haftasıyla uyumlu gidiyor ağustos 11'di tam doğum tarihi 13 ağustosa kaydı ama bakıyorum herkesin öne doğru gidiyor benim geriye:çok üzgünüm: şu bir dahaki kontrole kadar iyi besiye çekmem lazım yavrumu biraz toparlasın öne gitsinsırnaşık şey sen dün demiştin ya hareketlerini çok aşağıda hissediyorum kasıklarımda diye aynı şey bendede var hatta ben çok nadir yukarıda hissediyorum genelde kasıklarımda hareketleri dr. baktı ultrasonda başı yukarıdaymış ayakları kasıklarımdaymış dolayısıyla hareketleri aşağıda bizim kızçeler bu duruşu çok sevdiler sanırım:ecrin_bebek:

sibelcim gözünaydın canım olsun çok geridede değil gayet sağlıklı bi gr maşallah

helin geçmiş olsun canım

Memlekette evet. Trabzonda. Bana geç haber verdiler zaten, malum. Gidemiycem yetişemem hem cenazeye..

Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar. Oğluşun hiç büyük dedesi kalmadı

Günaydın gypsesra.
başın sağolsun canım sende çok züme kendini çocukta strese girmesin
evet canım 7 kat kesildiği için sezeryanın kesiği pek toparlamıyo ve sarkma yapıyo malesef inş. herşey yolunda giderde bende normal olurum gözümüzü karattıcaz artık bebişlerimiz için
aaahh canım ya sorma bende polis eşi olduğum için çok etkilendim yazık valla kim vurduya gidiyo askerimiz polisimiz bizleri korumak için...ALLAH o vicdansızların hepsinin c..... alsın beni hamile hamile günaha sokuyolar ama bu günah sayılmaz sanırım pislikler hem ülkemizde yaşıyolar hem onlarıda koruyan polisimize askerimize silah doğrultuyolar defolun ginin kardeşim madem dimi???

behiyeesen, defnedamla, fasulyeko, flawlessd, gypsyesra, gyzmo, telkirma hepinize günaydın kızlar dün şeker testi için hastaneye gittim bakalım sonuç ne olucak inş.normaldir gelincede temizlik yaptım yavas yavas akşamı buldu valla hep eşim yapıyo hadi bi kezde ben yapayım dedim ama yamulmuşum valla..
bugünde kayınvalidem ve kardeşleri gelicek yatıya dünde girememiştim bugünde pek sizinle çene yapamıycam hatta yarın bile ....
yarında pamuk prensesimi görmeye gitcez teyzeleri inş.sizinkiler gb tosun çıkar ya 10 günde hemen değişirmi bilmem tabi

Günaydınlar
Günaydın gypsesra.
Başınsağolsun Allah rahmet eylesin, benimde anneannem hasta her telefon geldiğinde korkuyorum : ( bizde tek büyüğümüz o kaldı ne büyük dede ne küçük dede : (((

geçmiş olsun Helin

Milkshake gözünaydın + - 3 gün olabiliyormuş ölçümlerde önemli değil yani

Evriş seninde sonuçların güzel çıkar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…