cok sagol tatlım,kendımı prenses gıbı hıssedıyorum valla,kımse bısey yaptırmıyor,herkes el ustunde tutuyor,hep hamılemı kalsam,,norraaa hos gittin memleketimize. ay simdi ne mutlusundur sen ya. tadını cıkar bol bol annenin yemeklerini ye ne dese he de sonra insan donunca cok uzuluo. bol bol gor herkesi mutlu mutlu enerji depolayarak don bruksele canım.
Hımmm, Doğumda kesik atmak kötü değil aksine iyi bişey. Hatta vajina estetiğini korumak, yırtılmayı önlemek amacıyla küçük kesiler atıyo dr.lar diye biliyorum ben. Eski kadınlarda, evde doğumlarda kesik atmıyolar ama bu kez yırtıklar oluşuyomuş. Vajina kendi kendini yenileyebilen nadir organlardan biriymiş.
En hayırlısı, bebek ve bizim için en sağlıklısı hangisi olacaksa öyle doğuralım arkadaşlar..
..
Normal doğumda atılan kesikten korktuğu için sezeryan düşünen arkadaşlarım, çok önemli bir noktayı atlıyorsunuz: Normal doğumda kesik sadece ince bir deri tabakasına atılıyor, orası dikiliyor ve çok kısa sürede de eski haline geliyor. Sezeryanda ise karın deriniz yedi kat kesilip her kat ayrı ayrı dikiliyor. Üst katmanlar daha çabuk iyileşirken alttaki katmanlar aylarca ağrı yapabiliyor. Bence bunu da bir düşününCADIARZU
behiyeesen, defnedamla, fasulyeko, flawlessd, gypsyesra, gyzmo, telkirma hepinize günaydın kızlar dün şeker testi için hastaneye gittim bakalım sonuç ne olucak inş.normaldir gelincede temizlik yaptım yavas yavas akşamı buldu valla hep eşim yapıyo hadi bi kezde ben yapayım dedim ama yamulmuşum valla..
bugünde kayınvalidem ve kardeşleri gelicek yatıya dünde girememiştim bugünde pek sizinle çene yapamıycam hatta yarın bile....
yarında pamuk prensesimi görmeye gitcez teyzeleri inş.sizinkiler gb tosun çıkar ya 10 günde hemen değişirmi bilmem tabi
Nisan annelerine bakın kızlar 40+4 olup dün mecburen sezeryan olan var bebeği çok güzel :))
sağol çok moral oldu .didooo yandın anam sen o sıcaklarda napcan koca göbekleee oyy oyy senağlama
başın sağolsun canım..benim de dedem vefat etti..bana geç haber verdiler gidemem diye..zaten bir tane uçak vardı o da gitmişti o saate kadar..üzüldüm ama yapacak bir şey yok..Allah rahmet eylesin.Günaydın gypsesra.
Dedem vefat etmiş moralim bozuk. Annemin babasıydı.
canım çok geçmiş olsun..sırt ağrıları demekki bu ay çok artıyor..ben de hep masaj yaptırıyorum..bir jel vermişti doktor rahatlatıyor.istersen sen de başvur doktoruna.günaydın kızlar
dün hiç giremedim çok hastaydım.pazar akşamı sabaha kadar sırt ağrımdan ama felaket bi ağrı.ağladım dayanamayıp eşim sabaha kadar masaj yaptı.üstüne bide hasta oldum.halsizlik iştahsızlık ve bağırsaklarımda midemde sancılar.yediğim bi şey dokundu sanırım.dün yiyecek maddesi görmek istemiyordum.öyle bi iştahsızlık yani.tüm gün dinlendim ve uyudum.bugün daha iyiyim.bayağı kaynatmışsınız.geçmişe bakabildiğim kadar bakacağım.diyarbakırda da toplantım var birazdan okuldan ayrılacağım
başın sağolsun senin de.günaydın fıstıklar..aycacım başnız saolsun..Allah rahmet eylesin
bu sabah bizde eşimin dayısının vefat haberiyle uyandık..yaklaşık 1 aydır yogunbakımdaydı bugun vefat etmiş.eşim gitti kayınvalidemlerle beraber ben evdeyim. bu aralar öyle ortamlarda bulunamam çok üzülüp geriliyorum. henuz kahvaltımı yapmadım birazdan tekrar girerim..:)
milkshake gözun aydın şekerden sende yırttın darısı bizim başımıza..
helincim ya sanada gecmiş olsun..yediklerine bi dikkat et bakalım mesela bana hamileliğimin 3.cü ayından sonra bulgur dokunmaya başladı yiyice midem çok fena oluyor..sende bi dikkat et bakalım..:)
Nisan annelerine bakın kızlar 40+4 olup dün mecburen sezeryan olan var bebeği çok güzel :))
Günaydın gypsesra.
günaydın kızlar
dün hiç giremedim çok hastaydım.pazar akşamı sabaha kadar sırt ağrımdan ama felaket bi ağrı.ağladım dayanamayıp eşim sabaha kadar masaj yaptı.üstüne bide hasta oldum.halsizlik iştahsızlık ve bağırsaklarımda midemde sancılar.yediğim bi şey dokundu sanırım.dün yiyecek maddesi görmek istemiyordum.öyle bi iştahsızlık yani.tüm gün dinlendim ve uyudum.bugün daha iyiyim.bayağı kaynatmışsınız.geçmişe bakabildiğim kadar bakacağım.diyarbakırda da toplantım var birazdan okuldan ayrılacağım
günayyydınnnn.......
dün akşam dr. randevumuz vardı hafta sonu şeker için kan vermiştim onunda sonucunu alıp dr. gösterdim şekerim iyiymiş şükürler olsun onuda atlattık.... kızımda gayet iyiymiş 770 gr olmuşmaşallah kızımın her randevuda büyüdüğünü görmek çok mutlu ediyor benialkisalkisalkis kasığımdaki şişliği söyledim dr. öksürmemi istedi oda orayı bastırdı sanırım oda fıtıktan şüphelendi ama oda normalmiş yani fıtık falan değil belki beze falan yapmış olabilir...... birde benim kasıklarım çok geriliyordu bazen yürürken bile zorlanıyordum kasıklarıma bir ağırı bir gerilme geliyordu onuda söyledim onun içinde mağnezyum ve calcium verdi işte böyle dünkü randevumuz güzel geçti inşallah bundan sonrada hepimiz için herşey güzel geçer:Saruboceq: yanlız ultrason çıktısında birşey gözüme takıldı dün 24+6 günlüktük orda 24+4 günlük yani 2 gün geriden gösterdi ölçümler sanırım bu önemli birşey değildir birkaç gün geriden yada ileriden olabilir galibaCADIARZU
günaydın fıstıklar..aycacım başnız saolsun..Allah rahmet eylesin
bu sabah bizde eşimin dayısının vefat haberiyle uyandık..yaklaşık 1 aydır yogunbakımdaydı bugun vefat etmiş.eşim gitti kayınvalidemlerle beraber ben evdeyim. bu aralar öyle ortamlarda bulunamam çok üzülüp geriliyorum. henuz kahvaltımı yapmadım birazdan tekrar girerim..:)
milkshake gözun aydın şekerden sende yırttın darısı bizim başımıza....:)
evrimcim geçmiş olsun umarım sonuçların iyi çıkar..
behiyeesen, defnedamla, fasulyeko, flawlessd, gypsyesra, gyzmo, telkirma hepinize günaydın kızlar dün şeker testi için hastaneye gittim bakalım sonuç ne olucak inş.normaldir gelincede temizlik yaptım yavas yavas akşamı buldu valla hep eşim yapıyo hadi bi kezde ben yapayım dedim ama yamulmuşum valla..
bugünde kayınvalidem ve kardeşleri gelicek yatıya dünde girememiştim bugünde pek sizinle çene yapamıycam hatta yarın bile....
yarında pamuk prensesimi görmeye gitcez teyzeleri inş.sizinkiler gb tosun çıkar ya 10 günde hemen değişirmi bilmem tabi
Loreal ın amonyaksız boyası ıle boyuyorus bıs.. hamılelıgımden berı ıkıncı boyayısım benım.. bende cok cıddı beyaz cıkıyor,o yuzden mecburum boyamaya. Boyanın onerılmemesının tek nedenı amonyak.. bende doktoruma danısarak ve de zamanında baya arastırarak amonyaksız boyanın bır zararı olmadıgı konusu netlesınce boyamaya basladım.Hatta su an Kıpa larda bu boya 10 tlsı fıyatında ve yanında 500ml lik sac kremı de hedıye loreal ın.. ben ıkı tane aldım gecen hafta.
Beni ikna eder gibi oldun. Biraz daha çalış bakalım :) Belki daha sıcak bakarım normal doğuma :)) Bu konuda % 100 haklısın. Ama kukumu diktirmek istemiyorum :) Belli ki kişiden kişiye değişiyor kıstaslar. Du bakalım, hayırlısı...
Günaydın gypsesra.
günaydın kızlar
BABYMOM, ellerine ayaklarına sağlık. valla ben hiç ev işi yapmıyorum desem yalan olmaz. bolca çamaşır yıkayıp asıyorum topluyorum, belki biraz ütü yapıyorum. tembel hissettim ben şimdi kendimi... ama ne yapayım, vaktim olmuyor...
klima alır oturursun altında bişi olmaz :)ciz de zmanımızı doldurup doğuralım inşallah..insanı erken doğum korkusu sarıyor..2li 3lü şeker derken erken doğum korkusu..sonra sezeryan mı normal mi..endişeli ve keyifli bir yolculuk bu işte bele
evt insan çok sabırsızlanır ama kızlar erken doğuyormuş merak etme sen 40+ olmasın :))kendimi 40+4 düşünemiyorum...
nesrin evet canım nisan anneleri doğum yapmışlar kuzularının resimlerini eklemişler ve doğum hikayelerini yazmışlar oku oku ağla hepsi o derece güzel yani. O 9 ayda çekilen tüm sıkıntılar ve doğum zamanında yaşananlar kucağa alındığından pufff uçup gitmiş çok tatlılar maşallah darısı bizlere :))
gunaydın kızlar ,
vefat haberlerini alanlar basınız sagolsun ama hamislerin cenaze ortamlarına girmesi pek ii deil bilioruz, diikkat edin kendinizi uzmeyin.
ben bugun salak gibiyim, dun yemekteydik davette cok guzel yemekler vardı bende yedim normal olarak ama gece yatamadım 4tten sonra uyandım bi kasıntı bi yine bi uykusuzuk.bacaklarımı yıkadım kasıntı durdu ama uykum gitti saga don sola don zarzor uyumusum esimde uyandı donup dururken onuda uyutmadım yani.zaten 3 dkya bi yone donuyom:)))) vinc lazım artık bana:)
dün gece rüyamda hasta hastane geziyordum doğurmak için güzel hastane seçiyordum, doğum yapacağım hastaneyi seçemeden başka boyuta geçtim ceviz kırıp yiyordum kaydirigubbakcemile3 hayırdır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?