2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Herkese gunaydın guzel hamısler,,

norraaa hos gittin memleketimize. ay simdi ne mutlusundur sen ya. tadını cıkar bol bol annenin yemeklerini ye ne dese he de sonra insan donunca cok uzuluo. bol bol gor herkesi mutlu mutlu enerji depolayarak don bruksele canım.
cok sagol tatlım,kendımı prenses gıbı hıssedıyorum valla,kımse bısey yaptırmıyor,herkes el ustunde tutuyor,hep hamılemı kalsam,,

ayca ve burcu cok haklı, o kesı bızdekı vagınal yırtıkları onlemek ıcın atılıyor ama vagen dokusu kendını cok cabuk yenıleyebılen bır doku, ama sezertanda karın derısı,yagtabajkası,3 kat kas tabakası, fasyası, rahım derken 7 kat jkesı yapılıyor ve kas dokusu kendını daha gec toparlıyor,cılt dıkıslerı ıyılesse bıle pctekı dıkıslereın ıyılesmesı ve saglamlasşası zaman alıyor, 3-4 ay cok dıkkat etmek,agır kaldırmamak gereklı v.s v.s...
bırde atılan vagınal kesı kısıden kısıye degısıyor bu acıklıga baglı,hıc atılmaya bılırde cok da az atılabılır, ama genelde ılk dogumlarda az da olsa koruma amaclı atılıyor ve hemenceceık dıkılıyor, dıkısler ort 7 gunde erıyor,,,bakımı ve temıslıgı ıyı yapılırsa gozunuzu korkutmayın 1 hafta sonra hıcbır sıkıntınız kalmıyor,,,

Aycacım basın sagolsun,,,
Serapcım sonucun ıyı cıkar ınsallah,,
Evrısım senınde sonucun ıyı cıkar ınsallah, ay arıcam arıyamıyorum bı turlu senıde fasulyemı de, bırazdan yıne yogun bır gune baslıycam,2 dk gırdım yazma ıcın sızlere,,,
Cuma gunu kacta bulusucazz???hangı durakta ınıcem,balcovadan 519 kalkıyor gazıemıre??
bıde yapısık ikizim annişimi getirebilirmiyim, malum zaman kısıtlı olunca wc ye bıle beraber gıder durumdayız,,,kaydirigubbakcemile3

nuracım valla kimse bişey demedi kaçta buluşuluyo nerde falan die aslında eşim o gün 1 mayıs olay çok olur gitme istersen dedi ama olmaz dedim illa gidicem tanışıcam merak ediyorum hem hepimiz hamile ne güzel...bende zaten izmire geleli 8 ay oluyorum inş.kaybolmam bulurum sizi yoksa çok üzülürüm valla

Nisan annelerine bakın kızlar 40+4 olup dün mecburen sezeryan olan var bebeği çok güzel :))

Herkese günaydın.
Telkırmacım başın sağolsun mekanı cennet olsun
Norracım hoşgeldin inşallah çok güzel vakit geçirirsin.

GÜNAYDIN SERAPCIM umarım sonuçların iyi çıkar. temizlik ne kelime ben merdivenleri bile düşünerek çıkıyorum...prensesinde büyümüştür eminim, artık on gün uzun bir zaman...

Nisan annelerine bakın kızlar 40+4 olup dün mecburen sezeryan olan var bebeği çok güzel :))

kendimi 40+4 düşünemiyorum...

didooo yandın anam sen o sıcaklarda napcan koca göbekleee oyy oyy senağlama
sağol çok moral oldu .
Günaydın gypsesra.
Dedem vefat etmiş moralim bozuk. Annemin babasıydı.
başın sağolsun canım..benim de dedem vefat etti..bana geç haber verdiler gidemem diye..zaten bir tane uçak vardı o da gitmişti o saate kadar..üzüldüm ama yapacak bir şey yok..Allah rahmet eylesin.
canım çok geçmiş olsun..sırt ağrıları demekki bu ay çok artıyor..ben de hep masaj yaptırıyorum..bir jel vermişti doktor rahatlatıyor.istersen sen de başvur doktoruna.
başın sağolsun senin de.

ciz de zmanımızı doldurup doğuralım inşallah..insanı erken doğum korkusu sarıyor..2li 3lü şeker derken erken doğum korkusu..sonra sezeryan mı normal mi..endişeli ve keyifli bir yolculuk bu işte bele

defnedamla ayy inş.canım ya valla burda sizinkileri okuyunca benimki minicik geliyodu bakalım ne kadar oldu yarını iple çekiyorum görmek için....temizlik bende ilk kez yaptım ama dinlene dinlene çok uzun sürdü sonundada bitmişim bi daha yapmam sanırım

Günaydın gypsesra.

Basın sagolsun kuzum..

Gecmiş olsun Helinim..

Gözün aydın Sibel.. cok sevındım herseyın yolunda olmasına.

Basın saolsun Pinkymm sizin de..

evrimcim geçmiş olsun umarım sonuçların iyi çıkar..

Tesekkur ederım Defnem sagolasın, bugun ogrenecegım,ınsallah.

Petrikim, tesekkur ederim kuzum.. güzel dileklerin için..

Diikkat et kendıne Serap.. kım gelecekse gelsin, hırpamala kendını.

Saçlarımın boyaları uzadıı, hilkat garibeleri gibi oldum, saç diplerim bembeyaz arada siyahlar ve saç uçlarında sarılar, hayal etmesi bile korkunç :1shok: ve ben bu tipe katlanıyoruuum, Evriiiiş bilsem daha önceden boyatırdım. alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Gülmekten ölllldüm :roflol: :roflol: Kukusunu diktirmek istemiyomuş. Canım ya kıyamam sana.

Günaydın gypsesra.

Telkirma başın sağolsun canım.

Helincim geçmiş olsun.

gunaydın kızlar ,

vefat haberlerini alanlar basınız sagolsun ama hamislerin cenaze ortamlarına girmesi pek ii deil bilioruz, diikkat edin kendinizi uzmeyin.

ben bugun salak gibiyim, dun yemekteydik davette cok guzel yemekler vardı bende yedim normal olarak ama gece yatamadım 4tten sonra uyandım bi kasıntı bi yine bi uykusuzuk.bacaklarımı yıkadım kasıntı durdu ama uykum gitti saga don sola don zarzor uyumusum esimde uyandı donup dururken onuda uyutmadım yani.zaten 3 dkya bi yone donuyom:)))) vinc lazım artık bana:)

nesrin evet canım nisan anneleri doğum yapmışlar kuzularının resimlerini eklemişler ve doğum hikayelerini yazmışlar oku oku ağla hepsi o derece güzel yani. O 9 ayda çekilen tüm sıkıntılar ve doğum zamanında yaşananlar kucağa alındığından pufff uçup gitmiş çok tatlılar maşallah darısı bizlere :))

saol canım ev isi bana spor, ev isi yaptıgımda yuruyuse cıkmıyorum , bugun ev derlitoplu kendmi yuruyuse ve alısverise vurcam bu aksamda biyere davetliyiz ondan yemek yapmıycam artık yarın yaparım yemek :)

Gülistan başınız sağolsun mekanı cennet olsun

ciz de zmanımızı doldurup doğuralım inşallah..insanı erken doğum korkusu sarıyor..2li 3lü şeker derken erken doğum korkusu..sonra sezeryan mı normal mi..endişeli ve keyifli bir yolculuk bu işte bele
klima alır oturursun altında bişi olmaz :)

kendimi 40+4 düşünemiyorum...
evt insan çok sabırsızlanır ama kızlar erken doğuyormuş merak etme sen 40+ olmasın :))

Meltem bende ağlıyorum doğum hikayelerini okuyunca, Allah bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin.

dün gece rüyamda hasta hastane geziyordum doğurmak için güzel hastane seçiyordum, doğum yapacağım hastaneyi seçemeden başka boyuta geçtim ceviz kırıp yiyordum kaydirigubbakcemile3 hayırdır inş.

baby sen bu kaşıntının sebebini bulmuşmuydun???

dün gece rüyamda hasta hastane geziyordum doğurmak için güzel hastane seçiyordum, doğum yapacağım hastaneyi seçemeden başka boyuta geçtim ceviz kırıp yiyordum kaydirigubbakcemile3 hayırdır inş.

petrikcim magnezyum ihtiyacın artmış...

herkese mrb 3 gündür topiğe giremedim yemekli misafilerim vardı arka arkaya uzuk kaldım burdan
telkırma canım basın sağ olsuna.s.

herkese merhaba,dün girememiştim,bugün de son 2-3 sayfayı okudum sadece,atladıklarım olursa lütfen kusuruma bakmasınlar,aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum.
HELıN,geçmiş olsun.
SıBEL,gözün aydın,maşallah bebişine.
AYÇA ve GÜLıSTAN,başınız sağolsun kızlar,Allah sabır versin.
SERAP, senin de kontrolün iyi geçer inşallah.buca tıp'tan vaz mı geçtin,tam anlayamadım.ben 19 mayıs tatilini haftasonuyla birleştirebilmek için 18 mayısa randevu almak istiyordum,doktorum o tarihte hastanede olmayacakmış.ben de şeker yüklemesini buca tıp'ta mı yaptırsam diye düşünüyorum.orada yaptırırsan izlenimlerini merakla bekliyorum.
sizi ve bebecikleri öptüm,görüşmek üzere...

kızlar günaydın. yatarak yazıorum size. dün hava çok güseldi. 2 defa alışverişe çıktım. poşet filan taşımadım hep taşıttırdım. sonra aldıklarımı yıka otları temizle kaldır filan derken 4-5 saat ayakta kaldım özellikle olduğum yerde. leğenleri filan yıkadım otlardan dolayı.akşam 9 gibi sırtıma bıçaklar sağlanıodu. oturduğum yerden kalkamadım.gece de sırt üstü yattım bi şekilde kuyruk sokumumun ağrısı geçsin die.ama sabahta aynı ağrılar devam edior. 2 tarafta kasıklarım ağrıor ve hafiif mide bulantım var. iş yapmnaktan oldu galiba kızlar ya. hiç yapmam yapmam birden otlar ayıklandı karpuzlar kesildi her şey temizlendi paklandı yere çok oturup kalktım.bu ağrı bişi demek deildir dimi yani doktora koşmayım şimdi. kasık ağrım iç bacaklara da vuruo.

bu gün çok sessiz buralar..esrako yazardı ama o da yazmıyor..
bu arada evrişi rüyamda gördüm gelsin anlatayım..acyip bir rüyaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…