2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tarla biçmiş gibi anlatıyorsun lal ne kadar ot aldın ne otu? ne karpuzu? hayırdır..dikkat et.

ne güzel herkesi birileri yameğe çağırıyor.bizim batmanda yemeğe çağıracak arkadaşımız yok..bir brkar arkadaşım var o da üniversiteden.işyerindeki herkes erkek benim dışımda.bir kısmı bekar birkısmıyla ailece görüşsen ne ? görüşmesen ne? eskiden biz eskişehirdeyken hiç evde oturmazdık..hem faaliyet hem arkadaş çoktu..püffffff

geçmiş olsun Lal ne otu aldın ? eskisi gibi rahat haretket edemiyoruz bende yere eğilince belim kasıklarım ağrıyor bız dolabının alt gözlerii kullanmıyoruz bu yüzden, dikkat et

petrikcim magnezyum ihtiyacın artmış...
hehe rüyamın tabiri bumu : ))

canım ben dün şeker testi için özel dr.mun hastanesine gittim ege doğuma sonucu eşim almaya gitti inş.iyidir bu arada senin yazdıklarından sonra vazgectim buca tıptan ben zaten dr.için değil direk doğuma giddebilirmiyim die merak ediyordum illa dr.una gitmekmi gerekiyo ücreti ne kadar bide o var bende kendi dr.umdan inanılmaz memnunum yok böle birisi yani
yaaaa yemek yapmaya başladım artık hemen bitsine kafm rahatlasın akşama kayınvalidemler gelicekkkkkk

bu gün çok sessiz buralar..esrako yazardı ama o da yazmıyor..
bu arada evrişi rüyamda gördüm gelsin anlatayım..acyip bir rüyaydı

Celdum.. fekliyorum.. dısarı cıkıcam bırasdan, feklıyorum yazmanı..

Lalim.. yaptıgını bılıyorsun, o yuzden fazla soze gerek yok, ama doktorunu ara.. agrılarından haberdar et derım yıne de.

canım burda keşniz tere nane reyhun gibi otlar var bikaç tane daha roka gibi çiğ yenen onları ayıkladım yıkadım sırf çamurdu. ıspanak aldım ayşe kadın fasulye marullar ve hep bol bol aldım. 2 saat kadar arıtmak sterilize etmek sürdü sirkeler filan cokacimcoook sonra freezer için hazırladım. yani stokluk ot aldım. neyse sonuçta sabah 10dan akşam 9 a kadar hemeb hemen iş yaptım. pişmanım korkuom. ama eşime sölerseö hemen panik olur ç burda rahatlayım dedim

canım iki gün üç gün boşver.benim bebiş 6 gün önde ama doktorum sadece satı baz alıyor...gözün aydın kilosuda maşallah....

başınız sağolsun.mekanı cennet olsun...

günaydın gypsesra.
Dedem vefat etmiş moralim bozuk. Annemin babasıydı.

canım sizinde başınız sağolsun.

dikkat et kendine.bende günlerdir hastalıkla ağrıyla sızıyla boğuşuyorum.günlerdir doktordayım valla.yeni yeni kendime geldim...

eh be güzelim ne diyeyim.doktoruna bir danış canım.bizim dediğimizle olmaz....

aslında olay felan değil be güzelim bizim gibi aç gözlüü doymak bilmez hamilelerin ödü kopuyo yemeklerimiz kısıtlancak dieee bak adaşımaaa maşallah ne güzel iradelii nazar değmesinnn

ah canım ah sen birde bana sor dun aksam dondurka krizine girdim light bir kutu dondurma almıstım dr ondanda çok yeme yapay tatlandırıcı var sonuçta içinde dedi. içim rahat e tmeden yedim birkaçtop kadar yani ama elimden esim almasa bırakamıycaktım hiç kutuyu nası çanım tatlı istemeye basladı lanet gibi çok zor yani ama kilo almamak çok guzel hareketlerim rahat dra gidiyorum kilom aynı hatta yarım falan veriyorum hafada yani bunlar guzel yanları ama tatlı yemek istiyorumm ((

Nisan annelerine bakın kızlar 40+4 olup dün mecburen sezeryan olan var bebeği çok güzel :))

ay dusunemiyorum kendimi 40+ larda ben 36+ ları bile gorememis biri olaraktan .))

ah lalcim ahh tam sopalıksın be arkadasım otura kalka dinlene dinlene yapcaksın yarım saat arada ayaklarını uzatıp dinlenseydin boyle agrılarında olmazdı paniklemezdinde. birdaha yapma sakın boyel pes pese is.
yatınca azalıyorsa agrıların dr a solemeye gereky okk ama yinede için ranhat etsin dersen ara bir anlat

bu gün çok sessiz buralar..esrako yazardı ama o da yazmıyor..
bu arada evrişi rüyamda gördüm gelsin anlatayım..acyip bir rüyaydı

didecim sorma sabah beri kendime netten yeni dr arayısı içindeyim su erkek diyen ve cinsiyet gormek için caba harcamayan dr beni sinir e diyor kafaya koydum sabah baska dra gitcem hepten bunla ugrasmıycam diye ama basarılı olamadım
ugyun fiyatlı guzel dr ları olan hstanelerden birini aradım medipol var bizim oralarda. taa 2 hazirana randevu veriyorlar saka gibi yani.
o yuzden yazamadım girpi buraya dr pesinde idim .
su an yine yerimde kalcam sanrıım su anki dr la ama onu çok dinlemeden gitmem grektigi kadar giderek arada acıbadem hast giderek falan filan kalan uç ayı da tamamlıycaz yani

kızlar bebişim ve eşi aşağıdaydı anlatmıştım size daha önce.doktorum 28.haftaya kadar değişmezse hep istirahat diyordu ve malum erken doğum riskide oluşacaktı.başı hep aşağıdaydı.ama artık eşide kendide yukaru çıkmış.başı göbek deliğimin üstünde ve totosunuda rahmin üzerine koymuş dün uçarak geldim eve.
nst den konuşulmuş benim doktorlarımdan biri çok pinpirikli.iki haftaya bir gittiğimde nst ye sokuyor hem sancıya hem bebişimin kalp atımına bakıyor.ve rahim kapalımı serviks uzunluğu falan.oda haklı sonuçta birkez olumsuz birşey yaşadım.olası erken doğuma karşı tüm önlemleride alıp bitirdik gerisi rabbime kalmış.15 gün sonra bende kafamdaki saçma şeylerden kurtulacağım inşallah.kızlar gezmememin dinlenmemin sürekli yatmanın üzülerek sizden ayrı kalıp sıkılmamın ödülünü aldım çok şükür.bebişimin durumu artık sıkıntı yaratmayacak allahın izniyle...ha bu arada vajen ve idrar kültürümde yenilendi 5 günlük antibiyotik tedavim olumlu sonuç vermiş enfeksiyon sıfır...allahım hepimizi tamamına erdirsin...

Gözün aydın Kayra çok sevindim senin adına böyle güzel devam eder inş.

canım çok sevindim gözün aydın alkisalkisalkis rabbim dualarını da bu fedakarlık ve çabanı görmüş bak emeklerinin karşılığını almışsın maşallah kuzun gayet iyi annesi gerisi hepimiz için allaha emanet rabbim hepimizin meleklerini korusunCADIARZU

maşallah sana kayracım sonuna kadar böyle sağlıkla gidersin inşallah

canım benimde burdan senden farksız değil evden işe işten eve malesef çok fazla gezilecek gidilecek her yok fazla akraba çevremde yok arkadaşlar desen herkes kendi halinde iş güç çoluk çocuk derdine düşmüş herkes bende bu halde kimseyi toplayamıyorum onlardanda bir kıpırtı yok........ sen gel bacım bize biz:1hug:

Selam kızlar - günaydın derdim ( yeni kalktığım için) ama utandım şimdi demiyorum
Telkırma başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin dedene Benimde dedem var ben onların yanında büyüdüm - böyle bi haberle sarsılırım herhalde Allaha şükür sıhati yerinde Allah sana ve ailene sabır versin
Kızlar benim moralim son birkaç gün çok bozuk ya ne yapacağımı bilemiyorum Annemler istanbulda oturuyo haftasonu misafirliğe gelmişlerdi öyle bi heycanla bekledim ki onlarıhatta gelecekleri günün akşamı uyku girmedi gözüme (malüm hamile kaldığımdan beri sık gidemiyorum görüşemiyoruz fazla) Sonra cumartesi ve pazar öğleye kadar çok güzeldi Pazar öğlen işte ufak ufak hazırlanmaya başladılar yola çıkacaklar içimi bi hüzün sardı hala devam ediyo Dokunsan ağlamaya başlıyorum Dün gece TV seyrederken birden ağlamaya başladım eşime çaktırmadan banyoya girdim ağladım ağladım Neden diye sorsan cevap veremicem öyle kötü bir ruh halindeyim Az önce sabahtan beri yazdıklarınızı okurken bile gözlerim sulandı durdu İçimde bir sıkıntı anlatamam Offff layıp duruyom
Hayır olsun..... senağlama

kayracım gozun aydın olsun oh be yaaa.

bu arada senin ticker niye yok sen su an 27 haftadamısın ?? 30 dan sonra mı rahat edecem diyordun sen erken dogum riskine karsı ?

benim bebegin de kafası gobek deligimin ustunde rahim agzına tekme atıp duruyor altan alttan fena yapıyor insanı ama napalım .)

Gözün aydın Kayra çok sevindim senin adına böyle güzel devam eder inş.

amin canım ya.ölüyordum korkudan.allahım büyük sıkıntılardan saklasın hepimizi...

evet sadece allahtan dleyebiliyoruz.umarım herkesin dualarını kabul eder benimde.
amin canım amin...

maşallah sana kayracım sonuna kadar böyle sağlıkla gidersin inşallah

amin canım.sonuna kadar hepimiz sağlıkla devam ederiz inşallah.sanırım duanın gücü bu.

allah kavuştursun.banada oluyor çok sık.ağlama nöbetlerim iyice arttı.

defnecim kasıntının sebebini bulamadım maalesef ama dra gidince baktırcam randevumda haftaya aynaya baktımda bacaklarımda hafif catlaklar var ins kasıntı catlama kasıntısı deildir . bugday yagı surmeye basladım o bitsin jojobaya baslıycam.ı

kayra cok sevindim guzel haberlerine cok sukur cıktı yukarı bebisin

lal cim endiselenme yorgunlktan olmus, banada oldu oyle misafirim vardı sabahtan aksama kadar hem yemek hem alısveris hem evi toparlamıstm e bide agırlamasısofra kur kaldır resmen yattıgımda kuyruk sokumu agrısından uyuyamamıstım ertesi gunde agrım devam etmisti hatta bebegimde oynamamıstı ogun cok korkmustum. sende biguzel dinlen hepsi gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…