kızlar günaydın. yatarak yazıorum size. dün hava çok güseldi. 2 defa alışverişe çıktım. poşet filan taşımadım hep taşıttırdım. sonra aldıklarımı yıka otları temizle kaldır filan derken 4-5 saat ayakta kaldım özellikle olduğum yerde. leğenleri filan yıkadım otlardan dolayı.akşam 9 gibi sırtıma bıçaklar sağlanıodu. oturduğum yerden kalkamadım.gece de sırt üstü yattım bi şekilde kuyruk sokumumun ağrısı geçsin die.ama sabahta aynı ağrılar devam edior. 2 tarafta kasıklarım ağrıor ve hafiif mide bulantım var. iş yapmnaktan oldu galiba kızlar ya. hiç yapmam yapmam birden otlar ayıklandı karpuzlar kesildi her şey temizlendi paklandı yere çok oturup kalktım.bu ağrı bişi demek deildir dimi yani doktora koşmayım şimdi. kasık ağrım iç bacaklara da vuruo.
kızlar günaydın. yatarak yazıorum size. dün hava çok güseldi. 2 defa alışverişe çıktım. poşet filan taşımadım hep taşıttırdım. sonra aldıklarımı yıka otları temizle kaldır filan derken 4-5 saat ayakta kaldım özellikle olduğum yerde. leğenleri filan yıkadım otlardan dolayı.akşam 9 gibi sırtıma bıçaklar sağlanıodu. oturduğum yerden kalkamadım.gece de sırt üstü yattım bi şekilde kuyruk sokumumun ağrısı geçsin die.ama sabahta aynı ağrılar devam edior. 2 tarafta kasıklarım ağrıor ve hafiif mide bulantım var. iş yapmnaktan oldu galiba kızlar ya. hiç yapmam yapmam birden otlar ayıklandı karpuzlar kesildi her şey temizlendi paklandı yere çok oturup kalktım.bu ağrı bişi demek deildir dimi yani doktora koşmayım şimdi. kasık ağrım iç bacaklara da vuruo.
hehe rüyamın tabiri bumu : ))petrikcim magnezyum ihtiyacın artmış...
herkese merhaba,dün girememiştim,bugün de son 2-3 sayfayı okudum sadece,atladıklarım olursa lütfen kusuruma bakmasınlar,aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum.
HELİN,geçmiş olsun.
SİBEL,gözün aydın,maşallah bebişine.
AYÇA ve GÜLİSTAN,başınız sağolsun kızlar,Allah sabır versin.
SERAP, senin de kontrolün iyi geçer inşallah.buca tıp'tan vaz mı geçtin,tam anlayamadım.ben 19 mayıs tatilini haftasonuyla birleştirebilmek için 18 mayısa randevu almak istiyordum,doktorum o tarihte hastanede olmayacakmış.ben de şeker yüklemesini buca tıp'ta mı yaptırsam diye düşünüyorum.orada yaptırırsan izlenimlerini merakla bekliyorum.
sizi ve bebecikleri öptüm,görüşmek üzere...
bu gün çok sessiz buralar..esrako yazardı ama o da yazmıyor..
bu arada evrişi rüyamda gördüm gelsin anlatayım..acyip bir rüyaydı
günayyydınnnn.......
Dün akşam dr. Randevumuz vardı hafta sonu şeker için kan vermiştim onunda sonucunu alıp dr. Gösterdim şekerim iyiymiş şükürler olsun onuda atlattık.... Kızımda gayet iyiymiş 770 gr olmuşMaşallah kızımın her randevuda büyüdüğünü görmek çok mutlu ediyor benialkisalkisalkis kasığımdaki şişliği söyledim dr. öksürmemi istedi oda orayı bastırdı sanırım oda fıtıktan şüphelendi ama oda normalmiş yani fıtık falan değil belki beze falan yapmış olabilir...... Birde benim kasıklarım çok geriliyordu bazen yürürken bile zorlanıyordum kasıklarıma bir ağırı bir gerilme geliyordu onuda söyledim onun içinde mağnezyum ve calcium verdi işte böyle dünkü randevumuz güzel geçti inşallah bundan sonrada hepimiz için herşey güzel geçer:saruboceq: Yanlız ultrason çıktısında birşey gözüme takıldı dün 24+6 günlüktük orda 24+4 günlük yani 2 gün geriden gösterdi ölçümler sanırım bu önemli birşey değildir birkaç gün geriden yada ileriden olabilir galibacadıarzu
günaydın fıstıklar..aycacım başnız saolsun..allah rahmet eylesin
bu sabah bizde eşimin dayısının vefat haberiyle uyandık..yaklaşık 1 aydır yogunbakımdaydı bugun vefat etmiş.eşim gitti kayınvalidemlerle beraber ben evdeyim. Bu aralar öyle ortamlarda bulunamam çok üzülüp geriliyorum. Henuz kahvaltımı yapmadım birazdan tekrar girerim..:)
milkshake gözun aydın şekerden sende yırttın darısı bizim başımıza..
Helincim ya sanada gecmiş olsun..yediklerine bi dikkat et bakalım mesela bana hamileliğimin 3.cü ayından sonra bulgur dokunmaya başladı yiyice midem çok fena oluyor..sende bi dikkat et bakalım..:)
günaydın gypsesra.
Dedem vefat etmiş moralim bozuk. Annemin babasıydı.
günaydın kızlar
dün hiç giremedim çok hastaydım.pazar akşamı sabaha kadar sırt ağrımdan ama felaket bi ağrı.ağladım dayanamayıp eşim sabaha kadar masaj yaptı.üstüne bide hasta oldum.halsizlik iştahsızlık ve bağırsaklarımda midemde sancılar.yediğim bi şey dokundu sanırım.dün yiyecek maddesi görmek istemiyordum.öyle bi iştahsızlık yani.tüm gün dinlendim ve uyudum.bugün daha iyiyim.bayağı kaynatmışsınız.geçmişe bakabildiğim kadar bakacağım.diyarbakırda da toplantım var birazdan okuldan ayrılacağım
kızlar günaydın. Yatarak yazıorum size. Dün hava çok güseldi. 2 defa alışverişe çıktım. Poşet filan taşımadım hep taşıttırdım. Sonra aldıklarımı yıka otları temizle kaldır filan derken 4-5 saat ayakta kaldım özellikle olduğum yerde. Leğenleri filan yıkadım otlardan dolayı.akşam 9 gibi sırtıma bıçaklar sağlanıodu. Oturduğum yerden kalkamadım.gece de sırt üstü yattım bi şekilde kuyruk sokumumun ağrısı geçsin die.ama sabahta aynı ağrılar devam edior. 2 tarafta kasıklarım ağrıor ve hafiif mide bulantım var. Iş yapmnaktan oldu galiba kızlar ya. Hiç yapmam yapmam birden otlar ayıklandı karpuzlar kesildi her şey temizlendi paklandı yere çok oturup kalktım.bu ağrı bişi demek deildir dimi yani doktora koşmayım şimdi. Kasık ağrım iç bacaklara da vuruo.
aslında olay felan değil be güzelim bizim gibi aç gözlüü doymak bilmez hamilelerin ödü kopuyo yemeklerimiz kısıtlancak dieee bak adaşımaaa maşallah ne güzel iradelii nazar değmesinnn
Nisan annelerine bakın kızlar 40+4 olup dün mecburen sezeryan olan var bebeği çok güzel :))
bu gün çok sessiz buralar..esrako yazardı ama o da yazmıyor..
bu arada evrişi rüyamda gördüm gelsin anlatayım..acyip bir rüyaydı
kızlar bebişim ve eşi aşağıdaydı anlatmıştım size daha önce.doktorum 28.haftaya kadar değişmezse hep istirahat diyordu ve malum erken doğum riskide oluşacaktı.başı hep aşağıdaydı.ama artık eşide kendide yukaru çıkmış.başı göbek deliğimin üstünde ve totosunuda rahmin üzerine koymuş dün uçarak geldim eve.
nst den konuşulmuş benim doktorlarımdan biri çok pinpirikli.iki haftaya bir gittiğimde nst ye sokuyor hem sancıya hem bebişimin kalp atımına bakıyor.ve rahim kapalımı serviks uzunluğu falan.oda haklı sonuçta birkez olumsuz birşey yaşadım.olası erken doğuma karşı tüm önlemleride alıp bitirdik gerisi rabbime kalmış.15 gün sonra bende kafamdaki saçma şeylerden kurtulacağım inşallah.kızlar gezmememin dinlenmemin sürekli yatmanın üzülerek sizden ayrı kalıp sıkılmamın ödülünü aldım çok şükür.bebişimin durumu artık sıkıntı yaratmayacak allahın izniyle...ha bu arada vajen ve idrar kültürümde yenilendi 5 günlük antibiyotik tedavim olumlu sonuç vermiş enfeksiyon sıfır...allahım hepimizi tamamına erdirsin...
kızlar bebişim ve eşi aşağıdaydı anlatmıştım size daha önce.doktorum 28.haftaya kadar değişmezse hep istirahat diyordu ve malum erken doğum riskide oluşacaktı.başı hep aşağıdaydı.ama artık eşide kendide yukaru çıkmış.başı göbek deliğimin üstünde ve totosunuda rahmin üzerine koymuş dün uçarak geldim eve.
nst den konuşulmuş benim doktorlarımdan biri çok pinpirikli.iki haftaya bir gittiğimde nst ye sokuyor hem sancıya hem bebişimin kalp atımına bakıyor.ve rahim kapalımı serviks uzunluğu falan.oda haklı sonuçta birkez olumsuz birşey yaşadım.olası erken doğuma karşı tüm önlemleride alıp bitirdik gerisi rabbime kalmış.15 gün sonra bende kafamdaki saçma şeylerden kurtulacağım inşallah.kızlar gezmememin dinlenmemin sürekli yatmanın üzülerek sizden ayrı kalıp sıkılmamın ödülünü aldım çok şükür.bebişimin durumu artık sıkıntı yaratmayacak allahın izniyle...ha bu arada vajen ve idrar kültürümde yenilendi 5 günlük antibiyotik tedavim olumlu sonuç vermiş enfeksiyon sıfır...allahım hepimizi tamamına erdirsin...
ne güzel herkesi birileri yameğe çağırıyor.bizim batmanda yemeğe çağıracak arkadaşımız yok..bir brkar arkadaşım var o da üniversiteden.işyerindeki herkes erkek benim dışımda.bir kısmı bekar birkısmıyla ailece görüşsen ne ? görüşmesen ne? eskiden biz eskişehirdeyken hiç evde oturmazdık..hem faaliyet hem arkadaş çoktu..püffffff
Gözün aydın Kayra çok sevindim senin adına böyle güzel devam eder inş.
canım çok sevindim gözün aydın alkisalkisalkis rabbim dualarını da bu fedakarlık ve çabanı görmüş bak emeklerinin karşılığını almışsın maşallah kuzun gayet iyi annesi gerisi hepimiz için allaha emanet rabbim hepimizin meleklerini korusunCADIARZU
maşallah sana kayracım sonuna kadar böyle sağlıkla gidersin inşallah
Selam kızlar - günaydın derdim ( yeni kalktığım için) ama utandım şimdidemiyorum
Telkırma başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin dedene Benimde dedem var ben onların yanında büyüdüm - böyle bi haberle sarsılırım herhalde Allaha şükür sıhati yerinde Allah sana ve ailene sabır versin
Kızlar benim moralim son birkaç gün çok bozuk ya ne yapacağımı bilemiyorum Annemler istanbulda oturuyo haftasonu misafirliğe gelmişlerdi öyle bi heycanla bekledim ki onlarıhatta gelecekleri günün akşamı uyku girmedi gözüme (malüm hamile kaldığımdan beri sık gidemiyorum görüşemiyoruz fazla) Sonra cumartesi ve pazar öğleye kadar çok güzeldi Pazar öğlen işte ufak ufak hazırlanmaya başladılar yola çıkacaklar içimi bi hüzün sardı hala devam ediyo Dokunsan ağlamaya başlıyorum Dün gece TV seyrederken birden ağlamaya başladım eşime çaktırmadan banyoya girdim ağladım ağladım Neden diye sorsan cevap veremicem öyle kötü bir ruh halindeyim Az önce sabahtan beri yazdıklarınızı okurken bile gözlerim sulandı durdu İçimde bir sıkıntı anlatamam Offff layıp duruyom
Hayır olsun..... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?