kayracım gozun aydın olsun oh be yaaa.
bu arada senin ticker niye yok sen su an 27 haftadamısın ?? 30 dan sonra mı rahat edecem diyordun sen erken dogum riskine karsı ?
benim bebegin de kafası gobek deligimin ustunde rahim agzına tekme atıp duruyor altan alttan fena yapıyor insanı ama napalım .)
kayra canım gözün aydın, bundan sonra daha rahat bir hamilelik geçirirsin inş
Celdum.. fekliyorum.. dısarı cıkıcam bırasdan, feklıyorum yazmanı..
Lalim.. yaptıgını bılıyorsun, o yuzden fazla soze gerek yok, ama doktorunu ara.. agrılarından haberdar et derım yıne de.
telkırma canım başınız sağolsun.
kayracım çok sevindim afacan tırmanmış sonunda.için rahatlamıştır canım.bebişte rahat rahat otursun orda. geniş yeri artık
defnecim kasıntının sebebini bulamadım maalesef ama dra gidince baktırcam randevumda haftaya aynaya baktımda bacaklarımda hafif catlaklar var ins kasıntı catlama kasıntısı deildir . bugday yagı surmeye basladım o bitsin jojobaya baslıycam.ı
kayra cok sevindim guzel haberlerine cok sukur cıktı yukarı bebisin
lal cim endiselenme yorgunlktan olmus, banada oldu oyle misafirim vardı sabahtan aksama kadar hem yemek hem alısveris hem evi toparlamıstm e bide agırlamasısofra kur kaldır resmen yattıgımda kuyruk sokumu agrısından uyuyamamıstım ertesi gunde agrım devam etmisti hatta bebegimde oynamamıstı ogun cok korkmustum. sende biguzel dinlen hepsi gececek
Balıkesir - İstanbul 6 saat eskiden ayda bir gidiyodum - annemler daha nadir gelebiliyolar sende 2 en fazla 3 defa ikisi de çalıştığı için (annem cumartesi de çalışıyo) izin zor oluyojeny aileni sik goremiyorusnu diye ozlem var sanırım içinde senin gitme sansın yokmu soyle doya doya onlarla olma sansın yokmu ??
ablamda senin gibi ama sehir asırı değiller annemler maltepe tarafında oturuyor ablam sisli tarafında araba yok ablamda da annemlerdede e ayda yilda bir gelip gidiyorlar ve kalıyorlar birbirlerinde . annem giderken ablam aglamaya baslıyor sanki almanyaa yolcu edermis gibi senin yine sehir asırılık var bizimkinde o da yok
abalmda tum gun evvde yanlız oglu var 2 yasında sıkılıyor annemle vakit geçiriyor pek arkadası da yok oturdugu yerde falan seninde bu etmenler varsa bu ruh halinde olman normal etrafata arkadasın vs yokmu ?
esracık bu doktorun cinsiyet takıntısı dışında başka kusuru var mı? yoksa bence bu kadar takma..bir de haklı çıkıyormuş..aondan iyi doktor yok benim içindelikafaduldenah canım ah sen birde bana sor dun aksam dondurka krizine girdim light bir kutu dondurma almıstım dr ondanda çok yeme yapay tatlandırıcı var sonuçta içinde dedi. içim rahat e tmeden yedim birkaçtop kadar yani ama elimden esim almasa bırakamıycaktım hiç kutuyu nası çanım tatlı istemeye basladı lanet gibi çok zor yani ama kilo almamak çok guzel hareketlerim rahat dra gidiyorum kilom aynı hatta yarım falan veriyorum hafada yani bunlar guzel yanları ama tatlı yemek istiyorumm((
ay dusunemiyorum kendimi 40+ larda ben 36+ ları bile gorememis biri olaraktan .))
ah lalcim ahh tam sopalıksın be arkadasım otura kalka dinlene dinlene yapcaksın yarım saat arada ayaklarını uzatıp dinlenseydin boyle agrılarında olmazdı paniklemezdinde. birdaha yapma sakın boyel pes pese is.
yatınca azalıyorsa agrıların dr a solemeye gereky okk ama yinede için ranhat etsin dersen ara bir anlat
didecim sorma sabah beri kendime netten yeni dr arayısı içindeyim su erkek diyen ve cinsiyet gormek için caba harcamayan dr beni sinir e diyor kafaya koydum sabah baska dra gitcem hepten bunla ugrasmıycam diye ama basarılı olamadım
ugyun fiyatlı guzel dr ları olan hstanelerden birini aradım medipol var bizim oralarda. taa 2 hazirana randevu veriyorlar saka gibi yani.
o yuzden yazamadım girpi buraya dr pesinde idim .
su an yine yerimde kalcam sanrıım su anki dr la ama onu çok dinlemeden gitmem grektigi kadar giderek arada acıbadem hast giderek falan filan kalan uç ayı da tamamlıycaz yani
gözün çok çok aydın olsun.kızlar bebişim ve eşi aşağıdaydı anlatmıştım size daha önce.doktorum 28.haftaya kadar değişmezse hep istirahat diyordu ve malum erken doğum riskide oluşacaktı.başı hep aşağıdaydı.ama artık eşide kendide yukaru çıkmış.başı göbek deliğimin üstünde ve totosunuda rahmin üzerine koymuş dün uçarak geldim eve.
nst den konuşulmuş benim doktorlarımdan biri çok pinpirikli.iki haftaya bir gittiğimde nst ye sokuyor hem sancıya hem bebişimin kalp atımına bakıyor.ve rahim kapalımı serviks uzunluğu falan.oda haklı sonuçta birkez olumsuz birşey yaşadım.olası erken doğuma karşı tüm önlemleride alıp bitirdik gerisi rabbime kalmış.15 gün sonra bende kafamdaki saçma şeylerden kurtulacağım inşallah.kızlar gezmememin dinlenmemin sürekli yatmanın üzülerek sizden ayrı kalıp sıkılmamın ödülünü aldım çok şükür.bebişimin durumu artık sıkıntı yaratmayacak allahın izniyle...ha bu arada vajen ve idrar kültürümde yenilendi 5 günlük antibiyotik tedavim olumlu sonuç vermiş enfeksiyon sıfır...allahım hepimizi tamamına erdirsin...
ayy bende seker çıkmadan evel profiterol olayına sarmıstım bir iki kez yedimdi allahtan sonra sekerim çikti iste ve yiyemedim ama aklmda hala profiterol varrr d ogurayım hastane ye her gelene siparis e dicem :)))
canım artık yeri daralmış o kadar geniş değil.15 gün daha stresliyim...sağol bitanem...
kızlar bebişim ve eşi aşağıdaydı anlatmıştım size daha önce.doktorum 28.haftaya kadar değişmezse hep istirahat diyordu ve malum erken doğum riskide oluşacaktı.başı hep aşağıdaydı.ama artık eşide kendide yukaru çıkmış.başı göbek deliğimin üstünde ve totosunuda rahmin üzerine koymuş dün uçarak geldim eve.
nst den konuşulmuş benim doktorlarımdan biri çok pinpirikli.iki haftaya bir gittiğimde nst ye sokuyor hem sancıya hem bebişimin kalp atımına bakıyor.ve rahim kapalımı serviks uzunluğu falan.oda haklı sonuçta birkez olumsuz birşey yaşadım.olası erken doğuma karşı tüm önlemleride alıp bitirdik gerisi rabbime kalmış.15 gün sonra bende kafamdaki saçma şeylerden kurtulacağım inşallah.kızlar gezmememin dinlenmemin sürekli yatmanın üzülerek sizden ayrı kalıp sıkılmamın ödülünü aldım çok şükür.bebişimin durumu artık sıkıntı yaratmayacak allahın izniyle...ha bu arada vajen ve idrar kültürümde yenilendi 5 günlük antibiyotik tedavim olumlu sonuç vermiş enfeksiyon sıfır...allahım hepimizi tamamına erdirsin...
Merhaba kızlar,
Gene uzun süre oldu giremedim. Artık çok sık giremiyorum malesef. Hep evdeyim ama hep bişeyler çıkıyor dolayısıyla sizleri çok takip edemiyorum.
Helin geçmiş olsun.
Geriye dönük okuyamadım ama bazı arkadaşlar için başsağlığı gördüm. Başınız sağolsun kızlar...
Gypsyesra sana da geçmiş olsun kendini fazla yorma.
Hanginizdiniz hatırlamıyorum ama 50 grlık şekeri yüksek çıkıp 100lük yaptırmıştı. Ve sonuç iyi çıkmıştı.
Benim de kaç gündür canım sıkkın, bu aralar kafayı ona taktım. Benim de 50lik 189 çıktı. Yani çok çok yüksek. Bugün sabahtan beri hastanedeydim. 100lük yaptırdım. Birazdan sonucu almaya gidecem. Bana dua edin kızlar inşallah sonuç temiz çıkar. Çok canım sıkılıyor.
Bir de idrarda lökosit çıktı. Enfeksiyon olabilirmiş. Tekrar idrar kültürü istedi. Onun sonucu da Pazartesi çıkacak.
İnşallah hepsi ve benim gibi test yaptıran tüm arkadaşların test sonuçları temiz çıkar Allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?