2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Merhaba kızlar,
Gene uzun süre oldu giremedim. Artık çok sık giremiyorum malesef. Hep evdeyim ama hep bişeyler çıkıyor dolayısıyla sizleri çok takip edemiyorum.
Helin geçmiş olsun.
Geriye dönük okuyamadım ama bazı arkadaşlar için başsağlığı gördüm. Başınız sağolsun kızlar...
Gypsyesra sana da geçmiş olsun kendini fazla yorma.

Hanginizdiniz hatırlamıyorum ama 50 grlık şekeri yüksek çıkıp 100lük yaptırmıştı. Ve sonuç iyi çıkmıştı.
Benim de kaç gündür canım sıkkın, bu aralar kafayı ona taktım. Benim de 50lik 189 çıktı. Yani çok çok yüksek. Bugün sabahtan beri hastanedeydim. 100lük yaptırdım. Birazdan sonucu almaya gidecem. Bana dua edin kızlar inşallah sonuç temiz çıkar. Çok canım sıkılıyor.
Bir de idrarda lökosit çıktı. Enfeksiyon olabilirmiş. Tekrar idrar kültürü istedi. Onun sonucu da Pazartesi çıkacak.
ınşallah hepsi ve benim gibi test yaptıran tüm arkadaşların test sonuçları temiz çıkar Allahım...

sağol esracım.ticker kaybolup geliyor.canım usg ye göre 27 ama doktorum satı baz alıyor oda 26+4 olsa gerek.evet canım 30 dan sonra rahat edeceğim ama çok şükür önlemleride aldık olası doğuma karşı.nihayet benimkide çıktı.2 hafta daha çıkmasaydı hep yatacaktım ama son 2 randevudur buda 1 ay ediyor çıkmış artık yukarı.normal pozisyonunu almış.bende rahimde çok tekme hissediyorum doktor poposunu dayamış sorun olmaz ama wc ye sık gidersin dedi.olsun iyi olsunlarda nerede isterse orada oynasınlar...

sağol babycim.allahım doğum hikayelerimizi yazmayıda nasip etsin ama zamanında...

jenny zaman zaman oluyo oyle banada durup dururken aglama krizi gelio yada asabilik gelio
bunlar normal hamilesin hamileyiz biz

Kayra sana da çok geçmiş olsun canım, neyse iyi haberler almışsın. Allaha şükür... Herkesin iyi haberleri devam eder inşallah...

Celdum.. fekliyorum.. dısarı cıkıcam bırasdan, feklıyorum yazmanı..

Lalim.. yaptıgını bılıyorsun, o yuzden fazla soze gerek yok, ama doktorunu ara.. agrılarından haberdar et derım yıne de.

neyse çıokmışsın ben yazayım..benim bildiğim ama muhtemelen senin bilmediğin şirin bir ilçede geçiyor rüyam.seninle ben komşuymuşuz.ben markete giderken senin evinin önünden geçiyorum sen balkonu yıkıyorsun.içeri gelsen diyorsun ben de markete gitmem lazım diyorum.sonra markete gidiyorum.işin ilginci hamile değilim sanırsam.doğurmuşum.markete gidiyorum orada bebek odası için çok güzel bir çöp tenekesi görüyorum böyle dış yüzeyi sıvı dolu..sıvının içinde oyuncaklar yüzüyor.diyorum bunu evrimin kuzişine alayım adam 150 tl diyor küçücük çöp tenekesine..çok kızıyorum.neyse oradan çıkıyorum bir bakıyorum alman ürünleri satan sonradan görme alamancı bir çift var.küçük bir dükkan tezgahın üstünü bir deşiyorum evrim neler neler çıkıyor..tulumlar havlular battaniyeler.hepsinden alıyorum sana.paketleri de oyuncak şeklinde.koca havlu minnacık oyuncağın içine sığıyor düşün.
alıyorum hediyelerimi geliyorum sana. şaşırarak açıyorsun kapıyı laf olsun diye mi çağırdın nedir? tam içeri giriyorken bir de bakıyorum eşim ve annem de gelmiş..hamileyim diye merak etmişler ama değilim ..sonra giriyorum içeri eşin yemek yiyor küçücük bir oturma odanız var..öğle yemeğine gelmiş eşin..kendi kendime diyorum bu kızın pullu yastıkları boncuklu masaüstü vardı nerede? meğer onlar salondaymışsonra içeriye geçiyoruz aman allahım senin kuzun doğmuş daha doğum kirleri üstünde kapkara saçları bembeyaz teni var..nasıl güzel..soyunduruyoruz banyo yaptıracağız annem tüm tecrübesiyle iş başında sonra çişim geldiği için uyandım..ama çok etkisinde kaldım..hiç kendi bebişimi düşünmüyordum çok ilginç geldi..hayırdır inşallah evrim.

jeny aileni sik goremiyorusnu diye ozlem var sanırım içinde senin gitme sansın yokmu soyle doya doya onlarla olma sansın yokmu ??

ablamda senin gibi ama sehir asırı değiller annemler maltepe tarafında oturuyor ablam sisli tarafında araba yok ablamda da annemlerdede e ayda yilda bir gelip gidiyorlar ve kalıyorlar birbirlerinde . annem giderken ablam aglamaya baslıyor sanki almanyaa yolcu edermis gibi senin yine sehir asırılık var bizimkinde o da yok
abalmda tum gun evvde yanlız oglu var 2 yasında sıkılıyor annemle vakit geçiriyor pek arkadası da yok oturdugu yerde falan seninde bu etmenler varsa bu ruh halinde olman normal etrafata arkadasın vs yokmu ?

telkırma canım başınız sağolsun.
kayracım çok sevindim afacan tırmanmış sonunda.için rahatlamıştır canım.bebişte rahat rahat otursun orda. geniş yeri artık

yaa kızlar canım profiterol istiyo die eşim gelirken almış dün gece bende yemeden dolaba koymuştum şimdi tam yiyiyodum ki ııyyy BOZUKKKK kakalamışlar bozuk şeyi sinir oldum üşenmeden gidip kafalarına atıcam kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso şimdi iştahımda kapandı yemem uzun süre profterol ben bi gidip geleyimmm

ya ilahi dide ya ruyan çok alem nasılda detayları ile anlatmıssın yani hatırlamıssın .)))

kaçakkedi benimde 50 gr yukleme sonucum 176 cıkmıstı ve 100 gr da aynı oranda yuksek çıktı.

nazanın 143 cıkmıstı 50 g r yuklemesi yani sınırda gibiydi 100 gr temiz çikti .

umarım seninde temiz çikar ama çıkmassa da uzulme benim gibi diyet yaaprsın fit hamile olursun kilo almladan gebeligi bitirirsin.)

ayy bende seker çıkmadan evel profiterol olayına sarmıstım bir iki kez yedimdi allahtan sonra sekerim çikti iste ve yiyemedim ama aklmda hala profiterol varrr d ogurayım hastane ye her gelene siparis e dicem :)))

telkırma canım başınız sağolsun.
kayracım çok sevindim afacan tırmanmış sonunda.için rahatlamıştır canım.bebişte rahat rahat otursun orda. geniş yeri artık

canım artık yeri daralmış o kadar geniş değil.15 gün daha stresliyim...sağol bitanem...

senağlama
canım benim de kaşıntım var. özellikle kıyafet giydiğimde.bacaklarımda böcekler dolanıomuş gibi gelior.
canum o ağrı cidden kötüymüş. kasıklarındada var mıydı ağrı

Balıkesir - İstanbul 6 saat eskiden ayda bir gidiyodum - annemler daha nadir gelebiliyolar sende 2 en fazla 3 defa ikisi de çalıştığı için (annem cumartesi de çalışıyo) izin zor oluyo
ya aslında annemlerin özlemi bahane oldu benim depresyonumun ortaya çıkmasına uzun zamandır böyle bunalımda gibiyim
Ama atlatıcam illa ben çok pozitif bir insanım canım bişeye sıkılır az sonra geçer unuturum - işte bunun biraz uzun sürmesine üzüldüm okadar (şuan bile ağlıyorum offffffffffffff kendimden utanmaya başladım zayıflık gösteriyorum )

esracık bu doktorun cinsiyet takıntısı dışında başka kusuru var mı? yoksa bence bu kadar takma..bir de haklı çıkıyormuş..aondan iyi doktor yok benim içindelikafadulden
gözün çok çok aydın olsun.
ayy bende seker çıkmadan evel profiterol olayına sarmıstım bir iki kez yedimdi allahtan sonra sekerim çikti iste ve yiyemedim ama aklmda hala profiterol varrr d ogurayım hastane ye her gelene siparis e dicem :)))

ah canım benim..ben hayatımda hiç yemedim sevmem diye.ekleri çok severim mesela..bir de ona dadandıracaksınız beni

Hep boyle gusel daım etsın ınsallah... yüzün gülsün, en kotu gunun boyle olsun.

Allah yardımcın olsun, bende dun yaptırdım, bakalım sonuclar ne cıkacak.. moralını yuksek tut, bunlar cozumu olan sorunlar, bosuna üzülüp kendini salma lütfen.. cogumuzda olan seyler bunlar.. ıyı dusun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…