2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

doğum zamanı duruşlarını almaya başlıcaklar mı.yer daraldıysa daha çok tekme hissedersinnnnn.. tosuncukkkk. allah yokluklarını göstermesin

amin canım allhım kimseye evlat acısı yaşatmasın...canım doğum duruşlarını 30.haftadan sonra almaya başlayacaklarmış...

canum üzülmee.. bak burda çok var senin gibi uzak yaşayan. çok zor ama herkes sağlıklı olsun yerinde en büyük dileğim bu. 3 ayda bir görebiliorum ailemi ve şehrimi.allahtan 3 ayda bir çıkış yapmam lazım. delikafadulden belki daha uzun kalırdım o zaman. allah korusun. her gidiş dönüş kavuşma ayrılık kısa süreli depresyon yapıo. bu zayıflık deil.hemen toparlarsın. alışıo insan görmeyince sen yine yokluklarını hatırladın. büyümek zor işte. keşke bis de ana kuzusu olsak hep kucakta olsak senağlama bak ben de duygusallaşıorum şimdi. konu deiştireim kaydirigubbakcemile2

anladım canım ikside çalısınca tabi bos zamanları pek olmaz anlıyorum. depresyonun nedenini bulmak gerek neden bu hale geldin kendin için keyif alacagın seyler yapmanı onerimimi s uhavalard a bir duzelse daha iyi hissetcez hepimiz ama duzeleedi gittii

benim dr u n cinsiyet harici large bir yapısı var. tatile gidimmi diyorsun git temmuz ilk haftaya kadar diyor .) baska dr olsa asılnda risk var dogurabilrisin derki obur dr oyle dedi ama istersen senin kararın git dedi.
yani yoglculukta sıkıntı yok anladgıımkadarıyla dogurursam korkusu var olur olmaz yerlerde

onun haricinde mesela rahim agzı olc sene diyorsu benim bu drr a sikayetin yokksa gerek yok deyip kestirip atıyor
iste idrar t ahlili yapsakmı arada diyorum enfeksiyon olayından korkuyorum diyo rum sizler yaptırıyorsunuz ya arada bir yok gerek diyor kesip atıyor yok çunku su su nedenle demiyorr
beni rahatlatmıyor
ha iyi dr olabilir deneyimine guveniyorum ameliyatımı yaptı hamile kalmamı sagladı belki ama beni sinir edip yolluyor .))

ayyy oldumu şimdi ya benimde canım profiterol istedi tatlı krizim tutmuştu aklımdan tatlılar geçiyorduki burdada profiterolun adını duyunca canım istedi çok severim zati kendilerini akşam olsun biran önce işten çıkayım ilk işim pastaneye gitmek olacak

Bugun benı ve Kuzey ı gören ıkıncı arkadasımsın.. oglumla ruya ruya gezıyoruss :))

Hayır olsun ınsallahh... hayırlara cıksın.. bılıncaltından sızmışız ıste sana :)) ne mutlu bıse.

canım senin dr. da tam benlik..... dün akşam gittim şikayetlerimi anlattım üstünkörü sadece bebeğin ölçümlerini yaptı kuzumun ne yüzünü gördüm ne birşey o ölçüm yapıyor ama ben anlamıyorum ki neresi neresi oluyor.... allahtan kan ve idrar tahlilim her gittiğimde 3 haftada yada 1 ayda ona bakıyor..... bende dün balık hapını söyledim dr. bana senin annen sana hergün balık hapımı içmişte sen böyle olmuşsun her duyduğuna inanma dedi ozaman akdeniz ve eğedekiler çok balık tüketiyor onların zeki olması doğudakilerin tersi olması lazım dedi çok enterasan bir adam ya valla bana önceden hastanede doğummu varmış annelerimiz hastanedemi doğurmuş git evde doğur diyecek diye korkuyorum ya :mymeka:

Canım gözün aydın hep iyi haberler al inşallah.

Hamileyim , hamilesin , hamileyiz Bende ruhsal gelgitlerimi hamileliğe bağlıyorum.

İnşallah sonucun iyi çıkar hayırlı haberlerle gelirsin.

Sizi gezmeciler sizi bi milletin rüyalarında gezinmediğin kalmıştı ne hatunsun yahu. Hayırdır inşallah.

esracım bu doktor işleri karşılıklı güven meselesi..ben de dğiştirdim doktorumu herkesin iyi dedği doktor beni de sinir ediyordu.bebişimin boyunu kilosunu söylemez,bana hiçbir açıklama yapmaz,2-3 hastayı bir arada alırdı..herkes iyi diyordu ama kendimi önemli hissedemdim..sonra erkek bir doktora gittim..hem büyük üniversite mezunu hem bana anlatıyor herşeyi kendimi daha iyi hissettim..eşimde dediki o kadına gitmeyelim bu doktora devam edelim.diğeri eşimi içeri almazdı..bu doktor ikimizle birlikte konuşuyor..için nasıl rahat ediyorsa öyle yap

kendi kendime analizini yaptım bu rüyanın benn.bilinçaltı çözümlemeleri gayet basit.

Vayyy Eylemm hnn.. Eylemm hmm.. ne gezentılıgımısı gordun anamm.. cıkıyorsam evladıma cıkıyorumm... bak bak bakk... :)))) gypesra gıbı olsakk eywahh eywahh nolcek acaba adımıss :))

kendi kendime analizini yaptım bu rüyanın benn.bilinçaltı çözümlemeleri gayet basit.

Bende aliimmm o çözümlemeyi mumkunse?? :))

galiba ben arkadaş istiyorum kendime yengeç burcu olsun ham de..çok yalnızım buralarda evrim arkadaş olalım püüüüüü

Vayyy Eylemm hnn.. Eylemm hmm.. ne gezentılıgımısı gordun anamm.. cıkıyorsam evladıma cıkıyorumm... bak bak bakk... :)))) gypesra gıbı olsakk eywahh eywahh nolcek acaba adımıss :))

Ben ev ve iş arasında mekik dokuduğumdan sizin hangi amaç doğrultusunda olursa olsun her dışarı çıkışınız gözüme batıyo napıyım :))

merhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişe bir bakayım geliyorum bitirebilrsem tabi.

galiba ben arkadaş istiyorum kendime yengeç burcu olsun ham de..çok yalnızım buralarda evrim arkadaş olalım püüüüüü

Yaf kadın, sen zaten benım arkadasımsın.. farkında mı degılsın ne?? :)) aramısda mesafeler olsa kalbım benım senınle.. hıc bı sekılde kıyamam sana, biliyorsun bunu :) hadi aaaaaaakadaaşımmm ol o saman sen benim.. resmileştirelim burada.. olma mı?? :))

Ben ev ve iş arasında mekik dokuduğumdan sizin hangi amaç doğrultusunda olursa olsun her dışarı çıkışınız gözüme batıyo napıyım :))

Ahahaha.. cok iyi yaa.. yanı amacın kutsallıgı benı ılgılendırmess dıosunn kaydirigubbakcemile3 gezıo musunuz.. gezıosunuz.. bitmiştir kaydirigubbakcemile3

E cuma günü biz siteye ne gırelım, ne gözüne gozukelım.. resmen dagıtacağız cunku :))

Alçaksın anacım sen. Bol bol foto çekinin unutmayın alçak köftelerrrr

Alçaksın anacım sen. Bol bol foto çekinin unutmayın alçak köftelerrrr

Kırar mıyım senı beaaa... köftene ayran olayım anacımm :)) ne demek kaydirigubbakcemile3

hıııh geldim kızlar attım kafalarınada zaten hamileyim agresifim aaaaaaaklava:

İyi yapmıssın ellerine saglık,ya farketmeyıp yeseydın, gerızekalılar.. porfetrol u bı markadan baska hıc bı yerden almıorum ben.. yıne de sans ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…