doğum zamanı duruşlarını almaya başlıcaklar mı.yer daraldıysa daha çok tekme hissedersinnnnn.. tosuncukkkk. allah yokluklarını göstermesin
Balıkesir - İstanbul 6 saat eskiden ayda bir gidiyodum - annemler daha nadir gelebiliyolar sende 2 en fazla 3 defa ikisi de çalıştığı için (annem cumartesi de çalışıyo) izin zor oluyo
ya aslında annemlerin özlemi bahane oldu benim depresyonumun ortaya çıkmasına uzun zamandır böyle bunalımda gibiyim
Ama atlatıcam illa ben çok pozitif bir insanım canım bişeye sıkılır az sonra geçer unuturum - işte bunun biraz uzun sürmesine üzüldüm okadar (şuan bile ağlıyorum offffffffffffff kendimden utanmaya başladım zayıflık gösteriyorum )
Balıkesir - İstanbul 6 saat eskiden ayda bir gidiyodum - annemler daha nadir gelebiliyolar sende 2 en fazla 3 defa ikisi de çalıştığı için (annem cumartesi de çalışıyo) izin zor oluyo
ya aslında annemlerin özlemi bahane oldu benim depresyonumun ortaya çıkmasına uzun zamandır böyle bunalımda gibiyim
Ama atlatıcam illa ben çok pozitif bir insanım canım bişeye sıkılır az sonra geçer unuturum - işte bunun biraz uzun sürmesine üzüldüm okadar (şuan bile ağlıyorum offffffffffffff kendimden utanmaya başladım zayıflık gösteriyorum )
esracık bu doktorun cinsiyet takıntısı dışında başka kusuru var mı? yoksa bence bu kadar takma..bir de haklı çıkıyormuş..aondan iyi doktor yok benim içindelikafadulden
gözün çok çok aydın olsun.
de ona dadandıracaksınız beni
neyse çıokmışsın ben yazayım..benim bildiğim ama muhtemelen senin bilmediğin şirin bir ilçede geçiyor rüyam.seninle ben komşuymuşuz.ben markete giderken senin evinin önünden geçiyorum sen balkonu yıkıyorsun.içeri gelsen diyorsun ben de markete gitmem lazım diyorum.sonra markete gidiyorum.işin ilginci hamile değilim sanırsam.doğurmuşum.markete gidiyorum orada bebek odası için çok güzel bir çöp tenekesi görüyorum böyle dış yüzeyi sıvı dolu..sıvının içinde oyuncaklar yüzüyor.diyorum bunu evrimin kuzişine alayım adam 150 tl diyor küçücük çöp tenekesine..çok kızıyorum.neyse oradan çıkıyorum bir bakıyorum alman ürünleri satan sonradan görme alamancı bir çift var.küçük bir dükkan tezgahın üstünü bir deşiyorum evrim neler neler çıkıyor..tulumlar havlular battaniyeler.hepsinden alıyorum sana.paketleri de oyuncak şeklinde.koca havlu minnacık oyuncağın içine sığıyor düşün.
alıyorum hediyelerimi geliyorum sana. şaşırarak açıyorsun kapıyı laf olsun diye mi çağırdın nedir? tam içeri giriyorken bir de bakıyorum eşim ve annem de gelmiş..hamileyim diye merak etmişler ama değilim ..sonra giriyorum içeri eşin yemek yiyor küçücük bir oturma odanız var..öğle yemeğine gelmiş eşin..kendi kendime diyorum bu kızın pullu yastıkları boncuklu masaüstü vardı nerede? meğer onlar salondaymışsonra içeriye geçiyoruz aman allahım senin kuzun doğmuş daha doğum kirleri üstünde kapkara saçları bembeyaz teni var..nasıl güzel..soyunduruyoruz banyo yaptıracağız annem tüm tecrübesiyle iş başında sonra çişim geldiği için uyandım..ama çok etkisinde kaldım..hiç kendi bebişimi düşünmüyordum çok ilginç geldi..hayırdır inşallah evrim.
benim dr u n cinsiyet harici large bir yapısı var. tatile gidimmi diyorsun git temmuz ilk haftaya kadar diyor .) baska dr olsa asılnda risk var dogurabilrisin derki obur dr oyle dedi ama istersen senin kararın git dedi.
yani yoglculukta sıkıntı yok anladgıımkadarıyla dogurursam korkusu var olur olmaz yerlerde
onun haricinde mesela rahim agzı olc sene diyorsu benim bu drr a sikayetin yokksa gerek yok deyip kestirip atıyor
iste idrar t ahlili yapsakmı arada diyorum enfeksiyon olayından korkuyorum diyo rum sizler yaptırıyorsunuz ya arada bir yok gerek diyor kesip atıyor yok çunku su su nedenle demiyorr
beni rahatlatmıyor
ha iyi dr olabilir deneyimine guveniyorum ameliyatımı yaptı hamile kalmamı sagladı belki ama beni sinir edip yolluyor .))
kızlar bebişim ve eşi aşağıdaydı anlatmıştım size daha önce.doktorum 28.haftaya kadar değişmezse hep istirahat diyordu ve malum erken doğum riskide oluşacaktı.başı hep aşağıdaydı.ama artık eşide kendide yukaru çıkmış.başı göbek deliğimin üstünde ve totosunuda rahmin üzerine koymuş dün uçarak geldim eve.
nst den konuşulmuş benim doktorlarımdan biri çok pinpirikli.iki haftaya bir gittiğimde nst ye sokuyor hem sancıya hem bebişimin kalp atımına bakıyor.ve rahim kapalımı serviks uzunluğu falan.oda haklı sonuçta birkez olumsuz birşey yaşadım.olası erken doğuma karşı tüm önlemleride alıp bitirdik gerisi rabbime kalmış.15 gün sonra bende kafamdaki saçma şeylerden kurtulacağım inşallah.kızlar gezmememin dinlenmemin sürekli yatmanın üzülerek sizden ayrı kalıp sıkılmamın ödülünü aldım çok şükür.bebişimin durumu artık sıkıntı yaratmayacak allahın izniyle...ha bu arada vajen ve idrar kültürümde yenilendi 5 günlük antibiyotik tedavim olumlu sonuç vermiş enfeksiyon sıfır...allahım hepimizi tamamına erdirsin...
Selam kızlar - günaydın derdim ( yeni kalktığım için) ama utandım şimdidemiyorum
Telkırma başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin dedene Benimde dedem var ben onların yanında büyüdüm - böyle bi haberle sarsılırım herhalde Allaha şükür sıhati yerinde Allah sana ve ailene sabır versin
Kızlar benim moralim son birkaç gün çok bozuk ya ne yapacağımı bilemiyorum Annemler istanbulda oturuyo haftasonu misafirliğe gelmişlerdi öyle bi heycanla bekledim ki onlarıhatta gelecekleri günün akşamı uyku girmedi gözüme (malüm hamile kaldığımdan beri sık gidemiyorum görüşemiyoruz fazla) Sonra cumartesi ve pazar öğleye kadar çok güzeldi Pazar öğlen işte ufak ufak hazırlanmaya başladılar yola çıkacaklar içimi bi hüzün sardı hala devam ediyo Dokunsan ağlamaya başlıyorum Dün gece TV seyrederken birden ağlamaya başladım eşime çaktırmadan banyoya girdim ağladım ağladım Neden diye sorsan cevap veremicem öyle kötü bir ruh halindeyim Az önce sabahtan beri yazdıklarınızı okurken bile gözlerim sulandı durdu İçimde bir sıkıntı anlatamam Offff layıp duruyom
Hayır olsun..... senağlama
Merhaba kızlar,
Gene uzun süre oldu giremedim. Artık çok sık giremiyorum malesef. Hep evdeyim ama hep bişeyler çıkıyor dolayısıyla sizleri çok takip edemiyorum.
Helin geçmiş olsun.
Geriye dönük okuyamadım ama bazı arkadaşlar için başsağlığı gördüm. Başınız sağolsun kızlar...
Gypsyesra sana da geçmiş olsun kendini fazla yorma.
Hanginizdiniz hatırlamıyorum ama 50 grlık şekeri yüksek çıkıp 100lük yaptırmıştı. Ve sonuç iyi çıkmıştı.
Benim de kaç gündür canım sıkkın, bu aralar kafayı ona taktım. Benim de 50lik 189 çıktı. Yani çok çok yüksek. Bugün sabahtan beri hastanedeydim. 100lük yaptırdım. Birazdan sonucu almaya gidecem. Bana dua edin kızlar inşallah sonuç temiz çıkar. Çok canım sıkılıyor.
Bir de idrarda lökosit çıktı. Enfeksiyon olabilirmiş. Tekrar idrar kültürü istedi. Onun sonucu da Pazartesi çıkacak.
İnşallah hepsi ve benim gibi test yaptıran tüm arkadaşların test sonuçları temiz çıkar Allahım...
Bugun benı ve Kuzey ı gören ıkıncı arkadasımsın.. oglumla ruya ruya gezıyoruss :))
Hayır olsun ınsallahh... hayırlara cıksın.. bılıncaltından sızmışız ıste sana :)) ne mutlu bıse.
kendi kendime analizini yaptım bu rüyanın benn.bilinçaltı çözümlemeleri gayet basit.
Vayyy Eylemm hnn.. Eylemm hmm.. ne gezentılıgımısı gordun anamm.. cıkıyorsam evladıma cıkıyorumm... bak bak bakk... :)))) gypesra gıbı olsakk eywahh eywahh nolcek acaba adımıss :))
galiba ben arkadaş istiyorum kendime yengeç burcu olsun ham de..çok yalnızım buralarda evrim arkadaş olalım püüüüüü
Ben ev ve iş arasında mekik dokuduğumdan sizin hangi amaç doğrultusunda olursa olsun her dışarı çıkışınız gözüme batıyo napıyım :))
Yaf kadın, sen zaten benım arkadasımsın.. farkında mı degılsın ne?? :)) aramısda mesafeler olsa kalbım benım senınle.. hıc bı sekılde kıyamam sana, biliyorsun bunu :) hadi aaaaaaakadaaşımmm ol o saman sen benim.. resmileştirelim burada.. olma mı?? :))
Ahahaha.. cok iyi yaa.. yanı amacın kutsallıgı benı ılgılendırmess dıosunn kaydirigubbakcemile3 gezıo musunuz.. gezıosunuz.. bitmiştir kaydirigubbakcemile3
E cuma günü biz siteye ne gırelım, ne gözüne gozukelım.. resmen dagıtacağız cunku :))
Alçaksın anacım sen. Bol bol foto çekinin unutmayın alçak köftelerrrr
hıııh geldim kızlar attım kafalarınada zaten hamileyim agresifim aaaaaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?