2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

arkadaşım ev arkadaşım riş arkadaşım evrişşşş

hıııh geldim kızlar attım kafalarınada zaten hamileyim agresifim aaaaaaaklava:

bir şey demediler inşallah.özür dilediler mi? yoksa bilindik bu bozuk değil yada zamnın da tüketmeliydiniz falan mı dediler? çok kızarım böyle şeylerte.kıyameti koparırım..olmadı uğur dündarı arasaydın

ayy sibel aynı bizim dr lar sanki :)) yani kardes falan olabilirler.) uyuz seylerrrr

Ben ev ve iş arasında mekik dokuduğumdan sizin hangi amaç doğrultusunda olursa olsun her dışarı çıkışınız gözüme batıyo napıyım :))

al bendende o kadar eylem ya habire dısarı çıkıyroum ben yuruyuse gideyim yok benyemek yapayım ( bu arada evde olmak olsunda yemek yapmak adına bile olsa onu bile kiskanıyorm :))) ) yok azcık yatayım ben yoruldum sırtım agrıdı biz burda masa basında hamınlar a bak ohhh :) bundans onra sunu yedim bunu içtim demeyi bir ara yasaklamıstık ya bundan sonra yattım kalktım uyudum uyandım gezmeyg ittim laflarında yasaklamak gerek :))))
olan var olmayan varr
biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar vs vs :)))))

dürümcü güzeli nerede bugün? doktora mı gidecekti yoksa yoksaaaa lahmacun mu yaptırıyor bir yerlerde

Kızlar şeker sonucunu şimdi aldım. Malesef sonuç iyi değil. Çok canım sıkıldı.

ESRAKO,EVRıŞ,EYLEMM teşekkür ederim.
Bu arada ESRAKO doktorun sana ve3rdiği diyet listesini özelden mesaj atabilir misin. Merak ettim. Gerçi ben özelden gelen mesajları nasıl okuyacağımı bilmiyorum ama. Burdan verilmesi doğru olmaz diye öyle dedim.
ESRAKO, canım sen bana hem 2.annelikten dolayı, hem de şeker konusunda yardımcı oluyorsun. Çok sağol canım. Yarın biz de endokrine gideceğiz, doktorum oraya sevketti beni. KORKUYORUM...

ESRAKO, doğumdan sonra profiterol yeri demişsin. Ama ben inter nette okuduğum kadarıyla gebelik şekeri gebelik bittiğinde sona erse de bu kimselerin potansiyel şeker hastası olma riskinin olduğunu ve devamlı şeker testi yaptırmalarını söylemiş. Yani artık bence gebelikten sonra bile ağız tadıyla profiterol yemek zor görünüyor bize. Ben gebelikten sonra da şekerden korkar oldum artık...

telkırma,pinky basınız sağolsun...
helin geçmiş olsun dikkat et kendine toplantında varmış yormamaya çalış kendini..az kaldı geçece geçecek...

erviş umaruım sonuçların güel çıkar hastanelerden herkes gibi bende nefret ediyorum.ıyyyyyyy neyse bunuda atlattın sayılır..

milkshake tebrik ederim doktora gitmiş ve iyi haberlerle geldin.

sayfa sayfa geliyorum kızlar.

Demi ya sonuna kadar katılıyorum :)

kocacığım şimdi bir kağıt koydu önüme ay hesaplamamı yapmış şöyle

kasım 30
aralık 31
ocak 31
şubat 28
mart 31
nisan 30 topluyoruz sonuç 181:30=6 ay 1 gün

ne dersiniz?sat 1 kasım bu arada

Geçmiş olsun canım
Biraz dikkat edersen yiyeceklerine sorun kalmaz üzme sakın kendini

bu kadar karamsarlık da nedir şimdi..50 gr olmadın mı sen..eğer öyleyse bu teşhis amaçlı değil unutma bunu..nazana da aynısı oldu ve 100gr da birşey çıkmadı..hem öyle olsa ve senin haberin olmasa daha kötü değil mi..çaresiz bir şey değil jki.allah beterinden saklasın. ben de kan vereceğim ve hep böyle düşünüyorum.çıkacakmış gibi kendimi hazırlıyorum.bebişlerimiz iyi olsun değil mi ama..hamilelikten sonra illa şeker hastası olmuyorsun sen de yazmışsın.daha dikkatli olacağız..zaten normalde de dikkat eden insanlarız..

Eline sağlık anacım var mı öyle bozuk ürün satmak

valla saolun canım bende almam aslında ama eşim işte almış saf ne yapsın ben seviyorum die

merhaba kızlar dünkü sancımın peşinden sabahda aniden sancılandım geçti rahat rahat dolaşıyordum kocişde görvden gelmiş yatcaktı aniden bir daha bi sancı tuttu ve biz soluğu doktorda aldık
çok şükür bebişim iyi doktorun tabiriyle iri bebekmiş kasların yırltımasına sebeb olduğu için canım yanıyormuş bazen hareket edince baya canım yanıyordu ama ağrı sebebim artan kilo ve ağırlığa bağlı kas ve sinir ağrısıymış magnezyumu kesti bitirnce bir daha içmiyecekmişim ama heparin verdi bana kanı sulandırıyormuş rahatlarsın dedi bu güne kadar ağrıların geçmediyse magnezyumun faydası yok dedi oğluşum çok iyi başı yukarı dönmüş bu arada doktorlar bebeğin gelişimini sata göre yorumluyorlar ileri gitmesi bi anlam ifade etmiyormuş sata göre ayarlanıyormuş herşey

Ol anam ol. Öperim seni ve Kuzeyini ben

Tesekkur ederis tizesi.. bisde sisi koklayarak öpüyorus..

Bu çözümü olan bişi.. sadece yedıklerıne dıkkat edeceksın o kadar.. Esrako bunu daha ıyı anlatır tabı kı de... ama çözümü olan seyler ıcın üzülme lütfen.. ki bizim hayatımız zor.. muhakak ki herkesin hayatı kendınce zor.. ama şükür ki bu noktadayız.. kendini boyle kaptırmana kızıyorum haberın olsun.

Umarım kuzum.. hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah.

ben de katılayım eksiğim kalmasın.mesela şu an sırtım kopuyor ağrıdan..haftasonu dinlenince geçiyor..yassık bize..ama beleşe çalışmıyos di mi? kızarlar bize evdekiler ona göre

Di mi.. dedene rahmet cicimm.. açcaktım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ağzımııı, sen yazmıssınn, susuyorum.. sis alın alın paraları... cok görün bise yan gelip yatmayı :))))

valla saolun canım bende almam aslında ama eşim işte almış saf ne yapsın ben seviyorum die

O da nereden bılsin ki kuzum.. erkek ve kadın ayrılıyor ıste her konuda.

geçmiş olsun derya..bak sen tosuncuğun yaptığına.

sancıların etkisinden olsa gerek rüyamda bebeğim doğmuş bu haftada hemde ama 3 kiloymuş çokda iyiymiş erken doğdu ama kilosu çok iyi olmuş diyorum yanımda kızkardeşim var daha varda uzun baya emziriyorum rüyamda maviş tulum giydirmişim beyaz tenli ay yüzlü bi oğluş beni ilgilendiren kısmı bu sata göre 26+6 yız teyzelei onu kriter alıcaz artık

ben de katılayım eksiğim kalmasın.mesela şu an sırtım kopuyor ağrıdan..haftasonu dinlenince geçiyor..yassık bize..ama beleşe çalışmıyos di mi? kızarlar bize evdekiler ona göre

Evt canım ama o işin başka bi boyutu karıştırma orayı klava: Benim satta 1 kasımdı ama benim adetlerim pek düzenli sayılmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…