hıııh geldim kızlar attım kafalarınada zaten hamileyim agresifim aaaaaaaklava:
arkadaşım ev arkadaşım riş arkadaşım evrişşşşYaf kadın, sen zaten benım arkadasımsın.. farkında mı degılsın ne?? :)) aramısda mesafeler olsa kalbım benım senınle.. hıc bı sekılde kıyamam sana, biliyorsun bunu :) hadi aaaaaaakadaaşımmm ol o saman sen benim.. resmileştirelim burada.. olma mı?? :))
Ahahaha.. cok iyi yaa.. yanı amacın kutsallıgı benı ılgılendırmess dıosunn kaydirigubbakcemile3 gezıo musunuz.. gezıosunuz.. bitmiştir kaydirigubbakcemile3
E cuma günü biz siteye ne gırelım, ne gözüne gozukelım.. resmen dagıtacağız cunku :))
hıııh geldim kızlar attım kafalarınada zaten hamileyim agresifim aaaaaaaklava:
canım senin dr. da tam benlik..... dün akşam gittim şikayetlerimi anlattım üstünkörü sadece bebeğin ölçümlerini yaptı kuzumun ne yüzünü gördüm ne birşey o ölçüm yapıyor ama ben anlamıyorum ki neresi neresi oluyor.... allahtan kan ve idrar tahlilim her gittiğimde 3 haftada yada 1 ayda ona bakıyor..... bende dün balık hapını söyledim dr. bana senin annen sana hergün balık hapımı içmişte sen böyle olmuşsun her duyduğuna inanma dedi ozaman akdeniz ve eğedekiler çok balık tüketiyor onların zeki olması doğudakilerin tersi olması lazım dedi çok enterasan bir adam ya valla bana önceden hastanede doğummu varmış annelerimiz hastanedemi doğurmuş git evde doğur diyecek diye korkuyorum ya :mymeka:
Ben ev ve iş arasında mekik dokuduğumdan sizin hangi amaç doğrultusunda olursa olsun her dışarı çıkışınız gözüme batıyo napıyım :))
Kırar mıyım senı beaaa... köftene ayran olayım anacımm :)) ne demek kaydirigubbakcemile3
al bendende o kadar eylem ya habire dısarı çıkıyroum ben yuruyuse gideyim yok benyemek yapayım ( bu arada evde olmak olsunda yemek yapmak adına bile olsa onu bile kiskanıyorm :))) ) yok azcık yatayım ben yoruldum sırtım agrıdı biz burda masa basında hamınlar a bak ohhh :) bundans onra sunu yedim bunu içtim demeyi bir ara yasaklamıstık ya bundan sonra yattım kalktım uyudum uyandım gezmeyg ittim laflarında yasaklamak gerek :))))
olan var olmayan varr
biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar vs vs :)))))
Demi ya sonuna kadar katılıyorum :)
Kızlar şeker sonucunu şimdi aldım. Malesef sonuç iyi değil. Çok canım sıkıldı.
ESRAKO,EVRİŞ,EYLEMM teşekkür ederim.
Bu arada ESRAKO doktorun sana ve3rdiği diyet listesini özelden mesaj atabilir misin. Merak ettim. Gerçi ben özelden gelen mesajları nasıl okuyacağımı bilmiyorum ama. Burdan verilmesi doğru olmaz diye öyle dedim.
ESRAKO, canım sen bana hem 2.annelikten dolayı, hem de şeker konusunda yardımcı oluyorsun. Çok sağol canım. Yarın biz de endokrine gideceğiz, doktorum oraya sevketti beni. KORKUYORUM...
ESRAKO, doğumdan sonra profiterol yeri demişsin. Ama ben inter nette okuduğum kadarıyla gebelik şekeri gebelik bittiğinde sona erse de bu kimselerin potansiyel şeker hastası olma riskinin olduğunu ve devamlı şeker testi yaptırmalarını söylemiş. Yani artık bence gebelikten sonra bile ağız tadıyla profiterol yemek zor görünüyor bize. Ben gebelikten sonra da şekerden korkar oldum artık...
Bu arada ESRAKO doktorun sana ve3rdiği diyet listesini özelden mesaj atabilir misin. Merak ettim. Gerçi ben özelden gelen mesajları nasıl okuyacağımı bilmiyorum ama. Burdan verilmesi doğru olmaz diye öyle dedim.
ESRAKO, canım sen bana hem 2.annelikten dolayı, hem de şeker konusunda yardımcı oluyorsun. Çok sağol canım. Yarın biz de endokrine gideceğiz, doktorum oraya sevketti beni. KORKUYORUM...
ESRAKO, doğumdan sonra profiterol yeri demişsin. Ama ben inter nette okuduğum kadarıyla gebelik şekeri gebelik bittiğinde sona erse de bu kimselerin potansiyel şeker hastası olma riskinin olduğunu ve devamlı şeker testi yaptırmalarını söylemiş. Yani artık bence gebelikten sonra bile ağız tadıyla profiterol yemek zor görünüyor bize. Ben gebelikten sonra da şekerden korkar oldum artık...
Eline sağlık anacım var mı öyle bozuk ürün satmak
Kırar mıyım senı beaaa... köftene ayran olayım anacımm :)) ne demek kaydirigubbakcemile3
İyi yapmıssın ellerine saglık,ya farketmeyıp yeseydın, gerızekalılar.. porfetrol u bı markadan baska hıc bı yerden almıorum ben.. yıne de sans ıste
Ol anam ol. Öperim seni ve Kuzeyini ben
telkırma,pinky basınız sağolsun...
helin geçmiş olsun dikkat et kendine toplantında varmış yormamaya çalış kendini..az kaldı geçece geçecek...
erviş umaruım sonuçların güel çıkar hastanelerden herkes gibi bende nefret ediyorum.ıyyyyyyy neyse bunuda atlattın sayılır..
milkshake tebrik ederim doktora gitmiş ve iyi haberlerle geldin.
sayfa sayfa geliyorum kızlar.
ben de katılayım eksiğim kalmasın.mesela şu an sırtım kopuyor ağrıdan..haftasonu dinlenince geçiyor..yassık bize..ama beleşe çalışmıyos di mi? kızarlar bize evdekiler ona göre
valla saolun canım bende almam aslında ama eşim işte almış saf ne yapsın ben seviyorum die
merhaba kızlar dünkü sancımın peşinden sabahda aniden sancılandım geçti rahat rahat dolaşıyordum kocişde görvden gelmiş yatcaktı aniden bir daha bi sancı tuttu ve biz soluğu doktorda aldık
çok şükür bebişim iyi doktorun tabiriyle iri bebekmiş kasların yırltımasına sebeb olduğu için canım yanıyormuş bazen hareket edince baya canım yanıyordu ama ağrı sebebim artan kilo ve ağırlığa bağlı kas ve sinir ağrısıymış magnezyumu kesti bitirnce bir daha içmiyecekmişim ama heparin verdi bana kanı sulandırıyormuş rahatlarsın dedi bu güne kadar ağrıların geçmediyse magnezyumun faydası yok dedi oğluşum çok iyi başı yukarı dönmüş bu arada doktorlar bebeğin gelişimini sata göre yorumluyorlar ileri gitmesi bi anlam ifade etmiyormuş sata göre ayarlanıyormuş herşey
ben de katılayım eksiğim kalmasın.mesela şu an sırtım kopuyor ağrıdan..haftasonu dinlenince geçiyor..yassık bize..ama beleşe çalışmıyos di mi? kızarlar bize evdekiler ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?